یه فوت برای خوشمزه و لذیذ تر شدن سالاد الویه هامون:
سیب زمینی ها رو پوست بگیرید..... و به 4 تا 8 قسمت تقسیم کنید و بعد با مقداری آب و میزان کافی نمک بپزید . بهتره که آب سیب زمینی ها به خورد اون بره و در آخر نیاز به ریختن آب اضافی نباشه ولی اگر بعد حسابی پختن سیب زمینی ها آب اضافه اومد اون رو بریزید و سیب زمینی ها رو که مثل پنبه شده با پشت چنگال له کنید(به راحتی ... نیازی به کوبیدن یا رنده کردن نیست).سیب زمینی های له شده رو روی حرارت بسیار ملایم بگذارید و مقداری کره و یااگر بوی کره رو دوس ندارید روغن به اون اضافه کنید باز با چنگال هم بزنید درست مثل پوره ی سیب زمینی...تو این مرحله سیب زمینی ها اونقدر لذیذ میشن که همین جوری میشه خورد و بعد اون رواز روی حرارت گاز بردارید .سینه مرغ ریش ریش و هویج خام رنده شده ویا هویج پخته و ریز شده وخیار شور و ذرت و نخود فرنگی رو اضافه کنید...تخم مرغ هم میتونید استفاده نکنید ... و بعد سس مایونز رو اضافه کنید...اگه شما هم فوت دیگه ای برای خوشمزه ترشدن سالاد الویه بلدید لطفا به من یاد بدید...
سیب زمینی ها رو پوست بگیرید..... و به 4 تا 8 قسمت تقسیم کنید و بعد با مقداری آب و میزان کافی نمک بپزید . بهتره که آب سیب زمینی ها به خورد اون بره و در آخر نیاز به ریختن آب اضافی نباشه ولی اگر بعد حسابی پختن سیب زمینی ها آب اضافه اومد اون رو بریزید و سیب زمینی ها رو که مثل پنبه شده با پشت چنگال له کنید(به راحتی ... نیازی به کوبیدن یا رنده کردن نیست).سیب زمینی های له شده رو روی حرارت بسیار ملایم بگذارید و مقداری کره و یااگر بوی کره رو دوس ندارید روغن به اون اضافه کنید باز با چنگال هم بزنید درست مثل پوره ی سیب زمینی...تو این مرحله سیب زمینی ها اونقدر لذیذ میشن که همین جوری میشه خورد و بعد اون رواز روی حرارت گاز بردارید .سینه مرغ ریش ریش و هویج خام رنده شده ویا هویج پخته و ریز شده وخیار شور و ذرت و نخود فرنگی رو اضافه کنید...تخم مرغ هم میتونید استفاده نکنید ... و بعد سس مایونز رو اضافه کنید...اگه شما هم فوت دیگه ای برای خوشمزه ترشدن سالاد الویه بلدید لطفا به من یاد بدید...
