jayjay4174
Registered User
- نوشتهها
- 210
- لایکها
- 16
مقاومت 3000 قوی هست ظاهرا الان هم اومد پایین
ظاهرا یه عده که تو قیمت های مناسب خریدن دارن میفروشن
مقاومت 3000 قوی هست ظاهرا الان هم اومد پایین
ایندفعه عزیز تحلیل تا چه حد پیش بینی میکنه بره بالا ؟ منظورم سقف بعدی هست بعد از 3000 ؟
والا باید برم ببینم از الان نمیشه گفت اما شاید تا 3300 یا 3400 یا همون حدود باشه
اما اگه برگرده حمایت های زیادی رو به پایین هست اما فکر کنم تا حدود 2600 بیاد اما از الان نمیتونم بگم باید برم دقیق ببینم و ممکنه توی هر کدوم از حمایتهای سر راه قیمت برگرده رو به بالا
دیروز گفتم امروز روز سرنوشت سازیه
با تشکر از دوستان به ویژه jayjay4174 و دکتر عزیز.
من خیلی از تجربیات شما استفاده کردم و ممنون هستم.
یک سوال داشتم. در صورتی که فروپاشی رخ دهد و یا تحریم ها برداشته شود کاهش قیمت تا چه مقداری خواهد بود؟ (راستش این سوال را برای این پرسیدم که در حال راه اندازی نوعی خدمات هستیم که کلا ورود و خروجمان دلار است و می خواهم بدانم ریسکش چقدر است. برای این کار در نرخ 2435 تومان من بیشتر دلار را خریداری کردم و حواله کردم که می توانم کار را استارت بزنم ولی می خواهم ریسک بلند مدت 1-2 ساله را بدانم زیرا بازگشت در این نوع کار طولانی مدت و در حدود 1 سال می باشد.)
يك عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس، از تهيه طرحي دو فوريتي براي ممنوعيت فروش آزاد ارز در بازار خبر داد.
به گزارش ايسنا، نادر قاضيپور در جمع خبرنگاران، با انتقاد از فروش ارز دولتي خاطرنشان كرد: در طرح دو فوريتي كه يكشنبه هفته آينده در مجلس مطرح ميشود بحث ممنوعيت فروش آزاد ارز در بازار به راي گذاشته خواهد شد.
با تشکر از دوستان به ویژه jayjay4174 و دکتر عزیز.
من خیلی از تجربیات شما استفاده کردم و ممنون هستم.
یک سوال داشتم. در صورتی که فروپاشی رخ دهد و یا تحریم ها برداشته شود کاهش قیمت تا چه مقداری خواهد بود؟ (راستش این سوال را برای این پرسیدم که در حال راه اندازی نوعی خدمات هستیم که کلا ورود و خروجمان دلار است و می خواهم بدانم ریسکش چقدر است. برای این کار در نرخ 2435 تومان من بیشتر دلار را خریداری کردم و حواله کردم که می توانم کار را استارت بزنم ولی می خواهم ریسک بلند مدت 1-2 ساله را بدانم زیرا بازگشت در این نوع کار طولانی مدت و در حدود 1 سال می باشد.)
اگر این سناریو پیاده شه و تحریم ها برداشته بشه قیمت دلار از نظر من با توجه به فاکتور های موجود این میشه :
1- ایران جزء 5 کشور بیشترین دارای ذخایر نفتی و همچنین جزء همین 5 تولید کننده بزرگ هست
2-ایران دومین دارنده بیشترین ذخایر گاز طبیعی هست .
3-معادن کانی هم قابل گفتن دیگه نیست و میدونیم چقدر غنی هست .
اگر کلیه تحریمهای ایران برداشته شه و علی الخصوص تحریم های بانکی دلار زیر 800 تومنکه ؟ با سیاست فعلی نمیشه
زور نزنید این معادله حل نشدنی هست
2 پست بالاتر جناب bene خوب تحلیلی درباره ارزش پول ملی دادن به اون توجه کنید چون پستشون مبسوط بود و کامل دیگه زیاده گویی نمیکنم . در ضمن وقتی کاهشی حتی مقطعی مشاهده می کنید اگر واقعا سرمایه گذار روی ارز هستید زودی نرید مالتون رو بفروشید هیچ موقع هم هیجانی تصمیم نگیرید . این بولد مینویستم چون طرز فکری من درباره تک نرخی کردن ارز هست :
قیمت واقعی دلار 4500 به بالا هست ممکن هست بخوان بیان نرخ رو تا این رقم ول کنن بعدا طبق قبل که تمام تصمیمات 1 شبه گرفته شده بیان بگن خب حالا نرخ ارز تک نرخی شناور بانک مرکزی-بانک ها و صرافی ها یک نرخ مرج و فوق بالاتر نهایت 10 تا تک تومنی به این یک شبه نرخ ارز تک نرخی میشه ! فی الواقع اگر بخوان 1 شبه ارز رو تک نرخی کنن تنها راه همینه
چون ارزش پول ایران کاملا به نفت صادراتی وابسته هست بر اساس آخرین گزارشات میزان نفت تولیدی روزانه ایران در آگوست 2012 نسبت به آگوست 2011 از 2.5 میلیون بشکه به
1.4 میلیون بشکه در روز کاهش یافته طبیعی هم هست وقتی میزان تولید 1.1 میلون بشکه کم بشه دلار هم به 3000 تومن نزدیک میشه
در صورت ادامه کاهش صادرات نفت ایران ارزش پول ایران هم بهمون نسبت کاهش پیدا می کنه.
این هم آخرین مقاله کنگره در مورد میزان نفت صادراتی ایران و سرمایه گذاری های انجام شده و نام کامل شرکتها و بانکها و ایرلاینهای ایرانی که تحریم شدند که جالب هست
www.fas.org/sgp/crs/mideast/RS20871.pdf
این بولد مینویستم چون طرز فکری من درباره تک نرخی کردن ارز هست :
قیمت واقعی دلار 4500 به بالا هست ممکن هست بخوان بیان نرخ رو تا این رقم ول کنن بعدا طبق قبل که تمام تصمیمات 1 شبه گرفته شده بیان بگن خب حالا نرخ ارز تک نرخی شناور بانک مرکزی-بانک ها و صرافی ها یک نرخ مرج و فوق بالاتر نهایت 10 تا تک تومنی به این یک شبه نرخ ارز تک نرخی میشه ! فی الواقع اگر بخوان 1 شبه ارز رو تک نرخی کنن تنها راه همینه
موافقم. قیمت 4500 رو هم خیلی عالی حساب کردید و تقریب خیلی خوبی است.
نظر دوستان در مورد فردا چیه ؟