• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

zolmat

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29

HDBOSS

Registered User
لایک‌ها
160
یک سوال از خدمت دوستان داشتم !

برای من میخوان 2 تا هارد اکسترنال 3ترا از اتریش پست کنن. دونه ای 150 یورو خریدم !

با چه پستی برام بفرستن که حتماً به دستم برسه! و زیاد طول نکشه

گمرکیش هم چقدر میشه ؟! تو کتابش که خوندم 4 درصد عوارض و 4 درصد هم گمرکی برای حافظه کامپیوتر ! اگر کلاً 8 درصد باشه مشکلی نیست ولی این 8درصد رو چطوری حساب میکنن ؟ راهی هست که بشه گمرکی نداد ؟ مثلاً بدون جعبه بفرسته یا جعبش رو داغون کنه !

mohammadali777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام، من یه گوشی دارم که میخوام به یکی بفروشم، آیا میتونم به روشی پست کنم که مامور پست موقع تحویل پول رو از طرف بگیره؟ آیا راهی وجود داره که اینطور فروشی داشته باشم؟

hmffam

Registered User
لایک‌ها
0
سلام، من یه گوشی دارم که میخوام به یکی بفروشم، آیا میتونم به روشی پست کنم که مامور پست موقع تحویل پول رو از طرف بگیره؟ آیا
راهی وجود داره که اینطور فروشی داشته باشم؟

منم همین برام سواله

hmffam

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
قرار بود برام از چین کالا بیاد
میگن رسیده تهران
چطوری پیگیری کنم ؟؟
کجا زنگ بزنم لطفا کمکککککککککک

yami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

HDBOSS

Registered User
لایک‌ها
160
7 روز پیش یه بسته برای من رسیده ایران ولی نه خبر دادن که برم گمرکی بدم و نه بسته رو آوردن

کجا پیگیری کنم ؟ با شرکت پست اتریش فرستادن برام!

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان من قراره با DHL پنج عدد کالای مختلف (لامپ+لوازم الکتریکی کوچک ..) از چین به عنوان نمونه کالای تجاری بفرستن.حالا گمرکی میگیرن.قیمت کلش 75 دلار و وزنش هم حدود 1 کیلو هست
سپاس

Mobile-OS

Registered User
لایک‌ها
1
اگه بخوام یک دستگاه دوربین فیلمبرداری از خارج کشور بخرم، تعرفه گمرکی باید بپردازم؟ تعرفش چقدر هست؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
کسی اطلاع داره با توجه به تعطیلی تهران، ادارات پست باز هستند یا نه؟ (میشه چیزی پست کرد؟)

ممنون

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
کسی اطلاع داره با توجه به تعطیلی تهران، ادارات پست باز هستند یا نه؟ (میشه چیزی پست کرد؟)

ممنون

داخل سایت پست یکسری باجه های کشیک رو زده
بخش توزیع هم فکر کنم بسته های مهم رو توزیع میکنند

Mr.Digital

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام و احترام؛
از دوستان عزیز که در این زمینه تخصص و یا تجربه دارن درخواست راهنمایی دارم:
یک بسته لباس به وزن حدود 20 کیلو از چین سفارش دادم؛ 100 لباس با ارزش حدودا 750 دلار هست.
1. در روش ارسال تردید دارم؛ هزینه ی پستی مهم نیست، از DHL استفاده کنم، EMS یا پست های معمولی؟ (HKpost, ChinaPost)
2. اگر بسته شامل تعرفه ی واردات و مالیات بشه که میشه! حدود %104 باید پرداخت بشه، حالا سوال دوم من اینه که اگه مثلا با DHL ارسال بشه من چطور میتونم برای ترخیص و پرداخت اقدام کنم؟ آیا بسته با همکاری پست به دفاتر پستی ارسال میشه و به من اطلاع داده میشه که مراجعه حضوری داشته باشم؟
قبلا با پست عادی کار کردم و خوبیش اینه که در حضور خودم در اتاق کمرک دفتر پست کارهای گمرکیش انجام میشه و میتونم تا حدودی روی شماره تعرفه ها مانور بدم و گمرکی رو پایین بیارم، اما اینبار با توجه به کمبود وقت مرددم؛ لطفا راهنماییم کنید.
3. ممکنه تعرفه ای خارج از چارچوب قوانین اعمال بشه؟ بیشتر از 104% گمرکی و مالیات هم داریم؟؟

اطلاعات اضافی:
- کارت بازرگانی ندارم
- دفتر DHL در شهر محل سکونتم وجود نداره

ممنون از دوستان.

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
بسته هایی که از خارج کشور میاد میارن گمرک شهرتون ( معمولا داخل شعبه مرکزی پست هستن )
من بنا به تجربه 2 بار با دی اچ ال بسته برام فرستادن هیچ مشکلی نداشت
تعرفه گمرکی اصلا مشخص نمیکنه تازه شنیدم اون 104 درصدی که میگیرن با نرخ دلار ازاد حساب میکنن بستتون که بیاد معمولا یا بهتون زنگ میزنن یا نامه میفرستن در خونه که بیا
اگه مایلید من میتونم از گمرک شهر خودمون بارت رو ترخیص کنم بابتش 1.500 میگیرم

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
سلام من شنیدم جنس زیر 50لار گمرکی بهش تعلق نمیگیره....این یعنی جمع کل جنس هایی که وارد میکنیم باید زیر 50 باشه یا هر جنسی جداگانه زیر 50 دلار باشه؟

و اگه توضیح مختصری راجع به ترخیص بدید ممنون میشم که اصلا ترخیص کردن یعنی چی؟؟؟

با تشکر فراوان

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام دوستان
کسی تا بحال برای گمرکی سنگین از DHL ّبه سایت اصلیشون شکایت نداشته؟ آیا نتیجه ای داره؟!
واسه یه تبلت 105 هزار تومن گمرک زدن!
گفتن برای بازبینی هم دوباره خواسید میفرستیم گمرک خودتون برید دنبال کاراش که خوب اون نشدنیه! چون اگر قبض بشه تو فرودگاه دیگه رفته قاطی باقالیا!!

من سفارش زیاد داشتم که اصلا گمرکی نخورده با DHL این دفعه نمیدونم چرا تلافیش رو یجا در اوردن!!!
بسته هم زیر یک کیلو بوده اصلا حجیم و سنگین نبوده!

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
بطور معمول یک بسته که از اروپا به ایران بصورت عادی پست شده باشد چقدر طول می کشه تا بدستمون برسد ؟

وزن بسته کمتر از یک کیلو است .

بالا