• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
چرا از خبر گزاری ها نرخش رو میگیری
خود بانک مرکزی هر روز ساعت 8 صبح نرخ هارو اعلام میکنه
کد:
http://cbi.ir/NonRefExRates/nonRefRates_fa.aspx

داداش هدف چیز دیگری بود

دلار الان سه نرخی است و من فکر می کنم به احتمالزیاد به زودی تک نرخی میشه

Last edited:

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
با این مشکلات اینا چطوری تیم داری میکنن در رشته های ورزشی؟

مگه تیم هاشون چه قدر خرج داره. اسمشون باشگاه است و فقط دو تا ورزشا دارن . والیبال و فوتبال که فکر نکنم فوتبالشون در سال 10 میلیارد بیشتر خرج داشته باشه که اونم از من و شما می گیرند

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
ایشون میگن نقدینگی نیست...شما میگی فقط 10 میلیارد فوتبالشون؟!!

10 میلیارد تومن برای اینا چیزی نیست که. پراید را به شما میده 12 تومن!!!!!!!! میدونی خود پراید برای سایپا چه قدر هزینه داره؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
10 میلیارد تومن برای اینا چیزی نیست که. پراید را به شما میده 12 تومن!!!!!!!! میدونی خود پراید برای سایپا چه قدر هزینه داره؟

پس مشکل نقدینگی اینا چقدره؟

مگه حقوق کارگرای کارخونه چقدر میشه که نمیدن اگه این رقما چیزی نیست!؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
بیشترین نرخ رشد قیمتگذاری در یک هفته گذشته شاهد هستیم، 2 برابر روزهای قبل رشد داریم، اگر دلار ازاد هم بخواد دوبرابر روزهای قبل رشد کنه 3250 الی 3300 قیمت پایان روز باید باشه. اگر اتفاقات غبرقابل پیش بینی نیافته (دخالت و خبر خوش و ...)

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
اینو یک جا دیدم شما هم با اطلاع باشین بد نیست البته کسأی که مستقیم تو بازار هستن می‌تونن صحت این کارو تأیید کنن .

در مورد گرون شدن دلار می خواستم براتون یک مطابی را روشن کنم. من §§§ صرافی دارم،برام یه سوالی پیش اومده،امروز دلار گرون میشه خوب فرض میگیریم عرضه و تقاضا با هم نمی خونه مرز هم که بسته هست... چجوریه که فرداش بسته های 100،000$ میاد توی بازار و همش لاپس و نو هست؟ ما میگیم اینا ذخیره ارزی دولته درسته؟ خوب دولت نمی تونست این ذخیره را روز گذشته بده توی بازار که عرضه و تقاضا تنظیم باشه... و در نهایت مردم میان دلارهای 3000 هزر تومانی و در آینده 3500 تومنی و 4000 و... را می خرند .. اینجوریه که با خالی کردن جیب مردم کسری های آقایون جبران میشه... :lol: :rolleyes:و ما مردم ساده هم می خریم و می خریم ... در پایان چیزی را میگم که ممکن هست بعدها آشکار بشه (((((( الان دولت می ترسه مثلا بنزین را گرون کنه زورش هم نمیرسه توی این شرایط،تنها راه دولت فعلا درآمد از طریق بازی با نرخ دلار هست.

امکان داره منظورش اینه که بانکها برای اینکه ور شکست نشن دارن این کارو می‌کنن و جارو برقی صنعتی‌ 3فاز انداختن به جیب+ §&%§ مردم.

ولی‌ سوال اینه که تا کی‌ ؟ ژاپن رو هم قانع کردن که باز هم ۳۰% کمتر نفت بخره از ایران

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اینو یک جا دیدم شما هم با اطلاع باشین بد نیست البته کسأی که مستقیم تو بازار هستن می‌تونن صحت این کارو تأیید کنن .

در مورد گرون شدن دلار می خواستم براتون یک مطابی را روشن کنم. من §§§ صرافی دارم،برام یه سوالی پیش اومده،امروز دلار گرون میشه خوب فرض میگیریم عرضه و تقاضا با هم نمی خونه مرز هم که بسته هست... چجوریه که فرداش بسته های 100،000$ میاد توی بازار و همش لاپس و نو هست؟ ما میگیم اینا ذخیره ارزی دولته درسته؟ خوب دولت نمی تونست این ذخیره را روز گذشته بده توی بازار که عرضه و تقاضا تنظیم باشه... و در نهایت مردم میان دلارهای 3000 هزر تومانی و در آینده 3500 تومنی و 4000 و... را می خرند .. اینجوریه که با خالی کردن جیب مردم کسری های آقایون جبران میشه... :lol: :rolleyes:و ما مردم ساده هم می خریم و می خریم ... در پایان چیزی را میگم که ممکن هست بعدها آشکار بشه (((((( الان دولت می ترسه مثلا بنزین را گرون کنه زورش هم نمیرسه توی این شرایط،تنها راه دولت فعلا درآمد از طریق بازی با نرخ دلار هست.

امکان داره منظورش اینه که بانکها برای اینکه ور شکست نشن دارن این کارو می‌کنن و جارو برقی صنعتی‌ 3فاز انداختن به جیب+ §&%§ مردم.

ولی‌ سوال اینه که تا کی‌ ؟ ژاپن رو هم قانع کردن که باز هم ۳۰% کمتر نفت بخره از ایران

موافقم
دولت روانشناسی مردم رو خوب میشناسه و دلار هم تا حدودی داره ولی خوب به دلیل کمبود ها و تحریمها و....گرون میفروشه که بتونه کمبودها شو جبران کنه
چون نفت که عملا خریدار زیادی براش نمونده و در حقیقت چاره ای نداره
و مردم رو میندازه رویه دور تسلسل که همینطوری بخرن و قیمت بره بالا و سود خودش هم در بیاره

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
مثل این میمونه یه سنگی رو هی از کوه هل بدی ببری بالا و مردم هم انرژی بذارن و کمک کنن سنگ بره بالا ، خب این سنگ برسه به قله از اونور میافته تو سر همه!

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
مثل این میمونه یه سنگی رو هی از کوه هل بدی ببری بالا و مردم هم انرژی بذارن و کمک کنن سنگ بره بالا ، خب این سنگ برسه به قله از اونور میافته تو سر همه!
چقدر مثال قشنگی زدید!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

ببین دیگه الان یه زمونه ای شده مردم به تنها چیزی که فکر میکنن فقط خودشون هست
به نظر من تو این مملکت خودشون شرایط رو اینطوری کردن که مردم رو به اینجا رسوندن
اگه واقعا خدمتگزار بودن مثل ژاپن مردم جونشون هم میدادن که مملکتشونو بسازن ولی وقتی اینجا خود دولت داره ریشه به تیشه خودش میزنه
میلیارد میلیارد از پول من و شما سهم من و شما میکنن میبرن جزائر کارائیب به نظر من تلاش بیهوده ای هست که بخوایم مردمو سرزنش کنیم

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
به نظر من دولت قصد تک نرخی کردن رو داره ولی تک نرخی کردن مستلزمه اینه که دولت به اندازه کافی دلار داشته باشه که نذاره بازار به هم بخورده دوباره و قیمت روی همون تک نرخی بمونه. بنابراین احتمالا دولت دلارهایش را نگهداشته تا برای اون موقع بتونه بازار رو نگهداره.ضمن اینکه دولت الان بازار آزاد رو رها کرده تا این هیجان و تقاضا تا جایی که خودش جا داره به تعادل برسه و کمی از این تقاضاها و هجومها کم بشه و در واقع هزینه دولت برای تک نرخی کردن کمتر بشه. بنابراین اینها بازار رو تا جایی که مد نظرشون هست یعنی حدود 4700 اجازه میدن بره، سپس با دلارهایی که دارن و به بازار تزریق نکردن، میان یک شبه تک نرخی میکنن و تمام. در غیر این صورت سناریویی که در اون بشه قیمت دلار رو تثبیت کرد یا سقفی براش قائل شد وجود نداره و اگر اینها دلار واقعا نداشته باشن که تزریق کنند دلار بی قیمت خواهد شد که من بعید میدونم اینجوری بشه و سناریوی اول محتملتر هست.

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
چرا صرافی جلالی 3260 زده ولی سایت mazanefa و سایت های دیگه قیمت رو 2968 زده؟

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
چرا صرافی جلالی 3260 زده ولی سایت mazanefa و سایت های دیگه قیمت رو 2968 زده؟

sarafijalali زودتر از بقیه نرخ میده . اونا هم بعد ساعت 11 میزنن این قیمت ها رو !
عجب مصیبتی شد فک کنم امروز به 3300 برسه !

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
sarafijalali زودتر از بقیه نرخ میده . اونا هم بعد ساعت 11 میزنن این قیمت ها رو !
عجب مصیبتی شد فک کنم امروز به 3300 برسه !

متاسفم که بگم الان از دوستانم قیمت گرفتم تو افشار، 3250 هست.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
حس میکنم امروز یه فاجعه در پیش خواهیم داشت ! هیچ دلیلی وجود نداره که دلار حتی یک ریال بیاد پایین ! دولت هم که چراغ سبز داده !

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
آی خدا این چه وضعیه !؟

شب میخوابیم صبح پا میشیم دلار 300 تومان میره بالا !!!

کابوس واسه ملت و رویای شیرین واسه آغایان

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
حس میکنم امروز یه فاجعه در پیش خواهیم داشت ! هیچ دلیلی وجود نداره که دلار حتی یک ریال بیاد پایین ! دولت هم که چراغ سبز داده !

هفته پیش که پیش بینی دلار 3260 تومنیو برای انتهای سال بر اساس افزایش از ابتدای سال داشتم هیچوقت فکرشم نمیکردم این فاجعه به هفته نکشه
به نظر من امروز به حول حوش 3500 راحت برسه مخصوصاً با این نرخ اتاق بازرگانی امروز که بالای 2600 قیمت داده!!!

بالا