چرا اینترنت اینجوری شده؟ سرعت مدام کم و زیاد میشه! قند شکن هم کلا تعطیله!
درهم داره یواش میره بالا!
درهم بخریم هم خوبه در دراز مدت؟
از سال پیش تا الان 330 تومن رفته بالا، به اندازه سایر ارزها رشد نداشته ارزش نداره ...
احتمالا تا دو-سه هفته دیگه دلار روی 2700-2800 میاد. قیمت فعلی هم با توجه به عدم فروش دلار (رسمی-صرافی) طبیعیه.
هفته دیگه وقت فروشه، اما نه همه سرمایه بلکه ثلت یا ربع موجودی.
بر چه اساسی این احتمال رو میدید؟ چون الان در صرافی ها فروش دارند.
احتمالا تا دو-سه هفته دیگه دلار روی 2700-2800 میاد. قیمت فعلی هم با توجه به عدم فروش دلار (رسمی-صرافی) طبیعیه.
هفته دیگه وقت فروشه، اما نه همه سرمایه بلکه ثلت یا ربع موجودی.
سلام ببخشید سایت صرافی جلالی که نمیاد بالا!!!!!!
دلارم که از رو سایت ها برداشتن !!!!
کسی خبری از بازار داره؟؟؟؟؟؟
دوستان pulp و jayjay که دیروز میگفتید 3100 تا 3200 مقاومت روانی هست و جامعه به راحتی قبول نمیکنه و هزار تا استدلال آوردید، الان بیاید جواب بدید؟ دیدید حرف من درست بود و اینها همه کشکه تو ایران؟! این مقاومتها وقتی شما تو خواب بودید شکسته شد!!! صبح که از خواب پاشدید دیدید که مقاومت شکسته شده . آقا این حرفها برای ایران نیست برادر من.
دوستان pulp و jayjay که دیروز میگفتید 3100 تا 3200 مقاومت روانی هست و جامعه به راحتی قبول نمیکنه و هزار تا استدلال آوردید، الان بیاید جواب بدید؟ دیدید حرف من درست بود و اینها همه کشکه تو ایران؟! این مقاومتها وقتی شما تو خواب بودید شکسته شد!!! صبح که از خواب پاشدید دیدید که مقاومت شکسته شده . آقا این حرفها برای ایران نیست برادر من. من ادعایی ندارم ولی سالها تو فارکس تحلیل تکنیکال میکردم و تا تهشو رفتم، و به این نتیجه رسیدم تحلیل تکنیکال اگر کلا بیخود نباشه حداقل تو ایران مطمئنم جواب نمیده.