• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
چرا اینترنت اینجوری شده؟ سرعت مدام کم و زیاد میشه! قند شکن هم کلا تعطیله!

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2
من 20 تومن سرمایه ای که داشتم رو دلار 2550 خریدم
تقریبا 7800 تا شد
داشتم حساب میکردم اگه دینار 7400 دی گرفته بودم ...
راستیتش ترسیدم که خرید نداشته باشن
نظر دوستان چیه ؟ راهنمایی کنید ممنون

mrh1390

Registered User
لایک‌ها
4
احتمالا تا دو-سه هفته دیگه دلار روی 2700-2800 میاد. قیمت فعلی هم با توجه به عدم فروش دلار (رسمی-صرافی) طبیعیه.
هفته دیگه وقت فروشه، اما نه همه سرمایه بلکه ثلت یا ربع موجودی.

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
احتمالا تا دو-سه هفته دیگه دلار روی 2700-2800 میاد. قیمت فعلی هم با توجه به عدم فروش دلار (رسمی-صرافی) طبیعیه.

بر چه اساسی این احتمال رو میدید؟ چون الان در صرافی ها فروش دارند.

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید سایت صرافی جلالی که نمیاد بالا!!!!!!
دلارم که از رو سایت ها برداشتن !!!!

کسی خبری از بازار داره؟؟؟؟؟؟

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2

فم کنم شما خیلی خوش بینی .. تو کل تاریخچه دلار کچا یک دفعه دلار 700 تومن ارزون شده که این دفعه بشه!
خیلی خوش بینانش رو 3000 2950 جاس اونم نه تا 2 3 هفته دیگه تا موقعی که دولت بگه سازش میکنم ... که معلوم نیست کی!!!

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان pulp و jayjay که دیروز میگفتید 3100 تا 3200 مقاومت روانی هست و جامعه به راحتی قبول نمیکنه و هزار تا استدلال آوردید، الان بیاید جواب بدید؟ دیدید حرف من درست بود و اینها همه کشکه تو ایران؟! این مقاومتها وقتی شما تو خواب بودید شکسته شد!!! صبح که از خواب پاشدید دیدید که مقاومت شکسته شده . آقا این حرفها برای ایران نیست برادر من. من ادعایی ندارم ولی سالها تو فارکس تحلیل تکنیکال میکردم و تا تهشو رفتم، و به این نتیجه رسیدم تحلیل تکنیکال اگر کلا بیخود نباشه حداقل تو ایران مطمئنم جواب نمیده.

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
از ساعاتی پیش بر اساس اطلاعيه‌اي كه در ورودي ساختمان مركز مبادله دارندگان و متقاضيان ارز نصب شده است:

كالاهاي غيردارويي اولويت دوم از دريافت ارز مرجع محروم شده‌اند.

به گزارش ایسنا، بر اين اساس كالاهاي غيردارويي اولويت دوم نيز بايد از اين پس از ارز ارائه‌شده در مركز مبادله دارندگان و متقاضيان ارز با نرخ دو درصد زير قيمت بازار براي واردات استفاده كنند.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
صرافی ها فروش ندارن فقط میخرن. خریدشون هم نا محدوده

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم اروری که میده
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان pulp و jayjay که دیروز میگفتید 3100 تا 3200 مقاومت روانی هست و جامعه به راحتی قبول نمیکنه و هزار تا استدلال آوردید، الان بیاید جواب بدید؟ دیدید حرف من درست بود و اینها همه کشکه تو ایران؟! این مقاومتها وقتی شما تو خواب بودید شکسته شد!!! صبح که از خواب پاشدید دیدید که مقاومت شکسته شده . آقا این حرفها برای ایران نیست برادر من.

منم حرف شما رو قبول دارم منم گفتم دلار با این وضع به 3500 میرسه تا آخر هفته چون امروز که ارز غیر مرجع رو 230 تومن تقریبا بالا تر از دیروز اعلام کردند وای به حال بازار ...

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دوستان pulp و jayjay که دیروز میگفتید 3100 تا 3200 مقاومت روانی هست و جامعه به راحتی قبول نمیکنه و هزار تا استدلال آوردید، الان بیاید جواب بدید؟ دیدید حرف من درست بود و اینها همه کشکه تو ایران؟! این مقاومتها وقتی شما تو خواب بودید شکسته شد!!! صبح که از خواب پاشدید دیدید که مقاومت شکسته شده . آقا این حرفها برای ایران نیست برادر من. من ادعایی ندارم ولی سالها تو فارکس تحلیل تکنیکال میکردم و تا تهشو رفتم، و به این نتیجه رسیدم تحلیل تکنیکال اگر کلا بیخود نباشه حداقل تو ایران مطمئنم جواب نمیده.

عزیز شما برداشت اشتباهی کردی ! ... بنده عرض کردم ... اگر 3200 رو بشکنه ! ... قیمت دلار مهار نمیشه دیگه ... و jay jay هم به نقل از استادشون این رقم رو روی 3500 قلمداد کردن ! ... بنده نگفتم از 3200 رد نمیشه ؟! گفتم ؟

اگر گفتم چرا دیشب رفتم روی 3020 خرید کردم؟ پس شما اشتباه برداشت کردی ..

این مبحث 3200 تا 3500 یک بحث اقتصادی نیست که فقط منظور بار روانی جامعه باشه .. یک بحث امنیتی محسوب میشه که نمیشه دقیقا بازش کرد دوست گرامی .. شما با معیارهای خودتون میسنجید این صحبت رو که به ادرس غلطی میرید.

بالا