masoudrejae
Registered User
- نوشتهها
- 1,167
- لایکها
- 191
اگه دلار را هم بکنن 4 هزار تومن باز قیمت ازادش بیشتر میشه و مردم طالب بیشتری براش صف میکشن
ممنونالان اسمن پایین اومده مردم هم کوتاه نمیان اومدن دلار 4000 تومنی خریدن نمیخوان پایینتر بدن بدبختی 1 2 تا نیست مردم هم تو قضیه مقصر هستند
ایشاله پایین بیاد بخدا رو تمام اجناس بد تاثیر گذاشته!!!!
اگه دلار را هم بکنن 4 هزار تومن باز قیمت ازادش بیشتر میشه و مردم طالب بیشتری براش صف میکشن
این اتفاق نخواهد افتاد، مردم زمانی هجوم میبرن که قیمت دارای نوسان باشه. با تثبیت قیمت دلار (پیش نیاز پیش فروش سکه)، دولت بلافاصله پیش فروش سکه را برای جمع آوری نقدینگی شروع خواهد کرد. طبقه متوسط از یک قیمتی بیشتر ، توان خرید دلار را نخواهند داشت و از این بازار بیرون خواهند کشید.
دوستانی که باز طبق همیشه توجه نمی کنن و یا بلد نیستن پوشش کد چی هست اتچ میکنم به همراه این پست . تا از این پوشش استفاده نکنید برای سایتهایی که به هر نحوی اعلام نرخ ارز و سکه میکنند به هیچ عنوان پست هاتون تائید نمیشه و در جا حذف میشه . بند 6 تاپیک قوانین دقیقا نوشته شده کلا ممنوع میباشد یعنی محدود به نیست . لینک خبری هم سایتی مثل ارانیکو میزارید چون کار اصلیش اعلام نرخ ارز هست بازهم باید از این پوشش کد استفاده بشه . فایل TXT این پوشش کد رو هم میزارم که وقتی دارید از این سایتها نقل قول میکنید بدونید این کد چی هست ! به فایل پیوست مراجعه کنید :
مشاهده پیوست 217711
قیمت از خارج میادچرا قیمت دلار هر روز ظهر مشخص میشه؟ چرا صبح اول وقت قیمت نمیدن صرافیها؟
به نظر من ، مرحله به مرحله خرید کردن بهترین کاره برای این بازار.من از فردا هر سه شنبه یه مقداری میخرمحواستون باشه
به شدت به دنبال مصالحه هستند !
اتفاقا دلار بالا خواهد رفت 4000 تا هم رد می کنه. علت گران شدن دلار هم مردم نیستن . تحریم ها هست که باعث کم بود ارز شده .
این اتفاق نخواهد افتاد، مردم زمانی هجوم میبرن که قیمت دارای نوسان باشه. با تثبیت قیمت دلار (پیش نیاز پیش فروش سکه)، دولت بلافاصله پیش فروش سکه را برای جمع آوری نقدینگی شروع خواهد کرد. طبقه متوسط از یک قیمتی بیشتر ، توان خرید دلار را نخواهند داشت و از این بازار بیرون خواهند کشید.
قیمت از خارج میاد
به نظر من ، مرحله به مرحله خرید کردن بهترین کاره برای این بازار.من از فردا هر سه شنبه یه مقداری میخرم
یران یک سوم از اورانیوم بسیار غنی شده برای استفاده در پزشکی پردازش کرد. بنابراین این اورانیوم عملا برای ساخت احتمالی سلاح هسته ای غیر قابل استفاده است.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ چند کارشناسان غربی معتقد هستند که تهران به دنبال ضعیف شدن تحریم های نفتی اعمال شده علیه این کشور توسط ایالات متحده و اتحادیه اروپا است.
ناظران آژانس بین المللی انرژی اتمی ،پ ردازش بخش قابل توجهی از اورانیوم 20 درصدی به پودر را تایید کردند.
کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی اظهار داشتند: "اورانیومی فرآوری شده به پودر برای ساخت سلاح های هسته ای نامناسب و غیر قابل استفاده است".
دولت با سری قبلی پیش فروش با از دست دادن حدود 80 تن از ذخایر طلای خود تونست فقط 4000 میلیارد تومن از نقدینگی رو جمع کنه.این در حالی است که رقم فعلی نقدینگی سرگردان به 400.000 میلیارد تومن رسیده و حدودا ماهی 7000 میلیارد تومن به حجم نقدینگی افزوده میشه.پیش فروش با این شرایط بعیده.مگر اینکه بانک مرکزی سازش هسته ای رو در آینده نزدیک قطعی بدونه(بازم بعیده)و دست به پیش فروش برای جمع کردن نقدینگی بزنه
دوستان الان خرید دلار خیلی ریسکش بالاست ؟ من یه مقداری نقد دارم . چیکار کنم باهاش ؟!! یه 15 20 هزارتایی میتونم بخرم.
دوستان من میخوام ارز بگیرم کجا میشه ارز گرفت با قیمت ارزون و قیمتی که بعضی صرافی ها رو مشخص کردن و میدن 2850 ولی نمیدونم الان چقدره ؟؟؟ و اینیکه نوشتید 2600 میشه خرید با این قیمت تو فردوسی ؟؟؟
دوست گرامی امریکا اعلام کرده تحریمات فقط پس از لغو غنی سازی و دادن تعهد رسمی به عدم غنی سازی و برچیدن تاسیسات اتمی لغو میشود. اگر ایران امروزتسلیم شود یگسال زمان میبره تا تمام مراحل طی شود و تحریمات لغو شود.دوستان حواستون باشه
ایران شدیدا دنبال لغو تحریم هاست ، توی مذاکرات دارن جوری پیش میرن که تن به خیلی چیزا میدن برای لغو
بارها درخواست لغو تحریم رو از غرب داشتن،
نمیگم قراره برداشته بشه ولی این فکر رو هم بکنید بالاخره غرب یه خواسته ای داره و میگه
در ضمن ایران دشمن خارجی هست که به بهانه اش عربستان و... دارن اسلحه میخرن ، پس فکر نکنید که آمریکا قراره کاری کنه **** طوریش بشه