• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
اگه دلار را هم بکنن 4 هزار تومن باز قیمت ازادش بیشتر میشه و مردم طالب بیشتری براش صف میکشن

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
الان اسمن پایین اومده مردم هم کوتاه نمیان اومدن دلار 4000 تومنی خریدن نمیخوان پایینتر بدن بدبختی 1 2 تا نیست مردم هم تو قضیه مقصر هستند

ایشاله پایین بیاد بخدا رو تمام اجناس بد تاثیر گذاشته!!!!
ممنون
من خودم الان 20 هزارتا دارم ...حاظرم بیاد پایید...چرا؟
چونکه کارم دلالی دلار نیست واردات لوازم ورزشیه....فروشمنون شده یک دهم....از طرفی وقتی جنس رو با بدبختی رد کردی رفت ....تازه مکافات میشه خرید ارزی که توی این مدت کلی رفته روش...

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
چرا قیمت دلار هر روز ظهر مشخص میشه؟ چرا صبح اول وقت قیمت نمیدن صرافیها؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
تنها راه تثبیت قیمتها و جلوگیری از افت ارزش ریال از سرگیری دوباره رابطه بانک مرکزی و بانک های دیگه ایرانی با کل جهان و در کنارش مدیریت صحیح اقتصادی در داخل هست ، تا وقتی این 2مورد حل نشه هیچ ثباتی حاصل نمیشه و هر روز ریال با شیب بیشتری سر میخوره میره پایین.

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
اگه دلار را هم بکنن 4 هزار تومن باز قیمت ازادش بیشتر میشه و مردم طالب بیشتری براش صف میکشن

این اتفاق نخواهد افتاد، مردم زمانی هجوم میبرن که قیمت دارای نوسان باشه. با تثبیت قیمت دلار (پیش نیاز پیش فروش سکه)، دولت بلافاصله پیش فروش سکه را برای جمع آوری نقدینگی شروع خواهد کرد. طبقه متوسط از یک قیمتی بیشتر ، توان خرید دلار را نخواهند داشت و از این بازار بیرون خواهند کشید.

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
این اتفاق نخواهد افتاد، مردم زمانی هجوم میبرن که قیمت دارای نوسان باشه. با تثبیت قیمت دلار (پیش نیاز پیش فروش سکه)، دولت بلافاصله پیش فروش سکه را برای جمع آوری نقدینگی شروع خواهد کرد. طبقه متوسط از یک قیمتی بیشتر ، توان خرید دلار را نخواهند داشت و از این بازار بیرون خواهند کشید.

اتفاقا دلار بالا خواهد رفت 4000 تا هم رد می کنه. علت گران شدن دلار هم مردم نیستن . تحریم ها هست که باعث کم بود ارز شده .

peyman90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهرا بانک مرکزی قصد داره در آینده نزدیک پیش فروش سکه رو شروع کنه تا نقدینگی را تا حدودی به این طرف سوق بده. از طرف دیگه هم دارن بازار مسکن کم کم داره گرم میشه.حالا واقعا تحلیل آینده نرخ ارز سخته. ضمنا تحریم های جدید اتحادیه اروپا ظاهرا فردا یا پس فردا اعلان میشه که می تونه تاثیر داشته باشه در بازار ارز. این عوامل متناقض، تحلیل رو سخت می کنه.

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
دوستانی که باز طبق همیشه توجه نمی کنن و یا بلد نیستن پوشش کد چی هست اتچ میکنم به همراه این پست . تا از این پوشش استفاده نکنید برای سایتهایی که به هر نحوی اعلام نرخ ارز و سکه میکنند به هیچ عنوان پست هاتون تائید نمیشه و در جا حذف میشه . بند 6 تاپیک قوانین دقیقا نوشته شده کلا ممنوع میباشد یعنی محدود به نیست . لینک خبری هم سایتی مثل ارانیکو میزارید چون کار اصلیش اعلام نرخ ارز هست بازهم باید از این پوشش کد استفاده بشه . فایل TXT این پوشش کد رو هم میزارم که وقتی دارید از این سایتها نقل قول میکنید بدونید این کد چی هست ! به فایل پیوست مراجعه کنید :

مشاهده پیوست 217711

سلام
یک فکری هم به حال این لینک ها بکنید
http://forum.persiantools.com/t116063-page862.html#post5731224
از کنترل پنل سایت راحت میشه فیلتر بشه بجاش *** نشون بده
زرت و زرت هرجا میرسن تو یه فروم عمومی لینک ها رو به گند میکشن برای درآمد

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
چرا قیمت دلار هر روز ظهر مشخص میشه؟ چرا صبح اول وقت قیمت نمیدن صرافیها؟
قیمت از خارج میاد
حواستون باشه
به شدت به دنبال مصالحه هستند !
به نظر من ، مرحله به مرحله خرید کردن بهترین کاره برای این بازار.من از فردا هر سه شنبه یه مقداری میخرم

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
اتفاقا دلار بالا خواهد رفت 4000 تا هم رد می کنه. علت گران شدن دلار هم مردم نیستن . تحریم ها هست که باعث کم بود ارز شده .

منظور من از اینکه گفتم "این اتفاق نخواهد افتاد"، این بود که دلار بالاتر از نرخ آزاد نخواهد رفت نه اینکه 4 تومن نشه. کامنت قبلی من رو توجه کنید که گفتم دلار 4 تا 5 تومن فیکس میشه.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070

دولت با سری قبلی پیش فروش با از دست دادن حدود 80 تن از ذخایر طلای خود تونست فقط 4000 میلیارد تومن از نقدینگی رو جمع کنه.این در حالی است که رقم فعلی نقدینگی سرگردان به 400.000 میلیارد تومن رسیده و حدودا ماهی 7000 میلیارد تومن به حجم نقدینگی افزوده میشه.پیش فروش با این شرایط بعیده.مگر اینکه بانک مرکزی سازش هسته ای رو در آینده نزدیک قطعی بدونه(بازم بعیده)و دست به پیش فروش برای جمع کردن نقدینگی بزنه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
قیمت از خارج میاد

به نظر من ، مرحله به مرحله خرید کردن بهترین کاره برای این بازار.من از فردا هر سه شنبه یه مقداری میخرم

کنار این خبر بزار !
یران یک سوم از اورانیوم بسیار غنی شده برای استفاده در پزشکی پردازش کرد. بنابراین این اورانیوم عملا برای ساخت احتمالی سلاح هسته ای غیر قابل استفاده است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ چند کارشناسان غربی معتقد هستند که تهران به دنبال ضعیف شدن تحریم های نفتی اعمال شده علیه این کشور توسط ایالات متحده و اتحادیه اروپا است.

ناظران آژانس بین المللی انرژی اتمی ،پ ردازش بخش قابل توجهی از اورانیوم 20 درصدی به پودر را تایید کردند.
کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی اظهار داشتند: "اورانیومی فرآوری شده به پودر برای ساخت سلاح های هسته ای نامناسب و غیر قابل استفاده است".

بدجور کمبود دلار تو بازار احساس می شه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان حواستون باشه
ایران شدیدا دنبال لغو تحریم هاست ، توی مذاکرات دارن جوری پیش میرن که تن به خیلی چیزا میدن برای لغو
بارها درخواست لغو تحریم رو از غرب داشتن،
نمیگم قراره برداشته بشه ولی این فکر رو هم بکنید بالاخره غرب یه خواسته ای داره و میگه
در ضمن ایران دشمن خارجی هست که به بهانه اش عربستان و... دارن اسلحه میخرن ، پس فکر نکنید که آمریکا قراره کاری کنه **** طوریش بشه

mohsenslr

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان الان خرید دلار خیلی ریسکش بالاست ؟ من یه مقداری نقد دارم . چیکار کنم باهاش ؟!! یه 15 20 هزارتایی میتونم بخرم.

amindusti

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان من میخوام ارز بگیرم کجا میشه ارز گرفت با قیمت ارزون و قیمتی که بعضی صرافی ها رو مشخص کردن و میدن 2850 ولی نمیدونم الان چقدره ؟؟؟ و اینیکه نوشتید 2600 میشه خرید با این قیمت تو فردوسی ؟؟؟

peyman90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دولت با سری قبلی پیش فروش با از دست دادن حدود 80 تن از ذخایر طلای خود تونست فقط 4000 میلیارد تومن از نقدینگی رو جمع کنه.این در حالی است که رقم فعلی نقدینگی سرگردان به 400.000 میلیارد تومن رسیده و حدودا ماهی 7000 میلیارد تومن به حجم نقدینگی افزوده میشه.پیش فروش با این شرایط بعیده.مگر اینکه بانک مرکزی سازش هسته ای رو در آینده نزدیک قطعی بدونه(بازم بعیده)و دست به پیش فروش برای جمع کردن نقدینگی بزنه

البته علاوه بر پیش فروش سکه ، ظاهرا دارن سعی می کنند نقدینگی سرگردان رو بکشونن به طرف بخش مسکن. البته با همه این موارد به نظر می رسه که اگه چهارشنبه تحریمای جدید اعلام بشه نرخ ارز باز هم شروع به افزایش می کنه.
درباره مذاکره هم قطعا تا برگزاری انتخابات آمریکا هیچ اتفاقی رخ نمی ده چرا که طرف آمریکایی(تیم اوباما) می دونه که بحث مذاکره با ایران می تونه به ضررش تموم بشه و در انتخابات کار دستش بده. اگر هم اتفاقی قرار باشه بیفته بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواهد بود

Last edited:

orphic

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان الان خرید دلار خیلی ریسکش بالاست ؟ من یه مقداری نقد دارم . چیکار کنم باهاش ؟!! یه 15 20 هزارتایی میتونم بخرم.

دوستان من میخوام ارز بگیرم کجا میشه ارز گرفت با قیمت ارزون و قیمتی که بعضی صرافی ها رو مشخص کردن و میدن 2850 ولی نمیدونم الان چقدره ؟؟؟ و اینیکه نوشتید 2600 میشه خرید با این قیمت تو فردوسی ؟؟؟

سوال منم هست

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این بازار الان یه خبر میخاد که دوباره بکشه بالا
که اون خبر هم میتونه واسه جریان گار و اتحادیه اروپا اتفاق بیوفته ...
امیدوارم هر چه زودتر یه فکری بردارن که اوضاع از این بدتر نشه ...

mohsenslr

Registered User
لایک‌ها
15
با اوضاع من فکر میکنم ایران هرجور که شده مانع تحریم های جدید بشه چون اگر تحریم های جدید اعمال بشه نرخ ارز منفجر میشه دیگه !!!
حالا اگر تحریم های جدید اعمال نشد به نظر شما نرخ میاد پایین یا روی همین 3 تومن میمونه ؟

200x200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان حواستون باشه
ایران شدیدا دنبال لغو تحریم هاست ، توی مذاکرات دارن جوری پیش میرن که تن به خیلی چیزا میدن برای لغو
بارها درخواست لغو تحریم رو از غرب داشتن،
نمیگم قراره برداشته بشه ولی این فکر رو هم بکنید بالاخره غرب یه خواسته ای داره و میگه
در ضمن ایران دشمن خارجی هست که به بهانه اش عربستان و... دارن اسلحه میخرن ، پس فکر نکنید که آمریکا قراره کاری کنه **** طوریش بشه
دوست گرامی امریکا اعلام کرده تحریمات فقط پس از لغو غنی سازی و دادن تعهد رسمی به عدم غنی سازی و برچیدن تاسیسات اتمی لغو میشود. اگر ایران امروزتسلیم شود یگسال زمان میبره تا تمام مراحل طی شود و تحریمات لغو شود.

بالا