• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۵ قرعه‌کشی شد / هم گروهی ایران با کویت، تایلند و لبنان

درباره ایران هم اگه قراره دیگه از پس لبنان و کویت هم برنیایم ( که البته همین لبنان توی رسیدن به جام جهانی واسمون شاخ شد !!) بهتره اصلا وارد جام ملتها هم نشیم.

شاد و پیروز باشید

دقیقا.
تازه همون تایلند هم سابقه شاخ شدن رو داره :دی

عربستان سید سه! :دی خوبه اینها نیافتادن تو گروه.

گروه چهار و مخصوصا گروه یک چه عروسی ای هست. اینها رو چه حساب همگروه شدن! :دی
-----------------------------

کره از امروز تو تهران تمرین کرده!! یک هفته قبل از بازی . یکی دو روز اول و قبل بازی که هیچی ولی 5 روز رو آوردن تو تهران تمرین کنند.
سرمربي كره جنوبي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه آيا بازيكنانش در سلامت كامل به سر مي‌برند يا خير گفت: دو بازيكن ما مصدوم هستند و به بازي برابر ايران نمي‌رسند. اين دو بازيكن پارك جي هونگ بازيكن اف سي بازل سوئيس و كيم گي هين كه در قطر بازي مي‌كند هستند اما چهار بازيكن چهارشنبه به ما اضافه مي‌شوند كه در واقع مهم‌ترين و تاثيرگذارترين بازيكنان ما هستند و من ا ميدوارم كه صحيح و سالم بمانند.

كانگ هي همچنين در پاسخ به اين سوال كه چرا يك هفته زودتر از مسابقه به ايران آمده‌اند گفت: براي اينكه به شرايط آب و هوايي ايران عادت كنيم و تاثير اختلاف ساعت ايران و كره را از بين ببريم يك هفته زودتر به ايران آمديم چون با توجه به اختلاف حدودا 5 ساعته ايران و كره جنوبي، ما بايد حداقل 8 تا 10 روز زودتر به ايران مي‌آمديم.

ترکیب کره که برای این بازی فراخوانده شدن :
6 تا بازیکن دارن که تو اروپا هستند /(سلتاویگو/هامبورگ/سوانسی /بولتون/بازل/کاردیف) چند تا هم تو کشورهای اسیایی. میانگین سنی تقریبا حدود 25-26 هست . از لحاظ تجربه بازی ملی هم خط هافبکشون با تجربه بحساب میاد و خط حمله و دفاعشون از تلفیق با تجربه ها و جوانتر ها تشکیل شده.
k.jpg

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دعوت كردن مسعود شجاعي افتضاحيه. منتها كيروش ميخواد يه چيزي رو به اثبات برسونه . بگه من در بدترين شرايط پشت بازيكنام هستم. به همين خاطر هست كه شجاعي رو فيكس ميزاره تو بازي . يكي نيست بگه دوسال مصدوميت و عمل جراحي حالا هم رو نيمكت اوساسونا نميشينه مياري تو بازي چرا اونم فيكس .

فکر نمی کنم نظر کی روش در دعوت از کسانی مثل شجاعی این باشه.

تصور می کنم کی روش در حال حاضر در انتخاب بازیکن ها شبیه زمان برانکو بازیکن هایی رو ترجیح می ده که سابقه بازی ملی و یا میادین مهم رو داشته باشند، در غیر این صورت دعوت از مسعود شجاعی و همین محمد نوری توجیه دیگری نمی تواند داشته باشد. حالا باید دید چقدر این طرز فکر می تواند به کمک ما بیاید، آیا میدان دادن به بازیکن های جوان و خوش آتیه ای مثل همین امید ابراهیمی و امثالهم ولو با کم ترین سابقه ملی یا حتی بدون سابقه ملی در این شرایط کارساز هست یا اعتماد کردن به همان بازیکن های به اصطلاح مطرح سال های اخیر!

من به شخصه فکر می کنم سرمربی باید قدری هم جسارت و شهامت داشته باشد که بیشتر از اینها ریسک کند؛ همه ما یادمان هست که اوج شهامت و دل و جرات را محمد مایلی کهن در جام ملت های آسیا 1996 داشت که به بازیکن های بی نام و نشانی مثل علی موسوی، داریوش یزدانی و همین مهدوی کیا بازی داد و واقعا هم خوب نتیجه گرفت.

الان هم فکر می کنم بهتر باشد که کی روش دست از این احتیاط بازی بردارد و بازیکن های خوب لیگ را ضمن دعوت کردن بازی هم بدهد و اجازه رشد کردن را به آنها بدهد.

پ.ن: یک جمله مهم از کی روش یادم آمد که خیلی حرف دارد:

"آمدم ایران تا تغییراتی ایجاد کنم، اما خودم تغییر کردم! ..."

Last edited:

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
بله کی روش این حرفش برای مدتها برای همه فوتبالدوستای ایرانی به یادگار خواهد موند

فوتبال ما مدتهاست که نیازمند تغییری اساسی هست ولی تقریباً همه از ایجاد همچین تغییری ناامید شدیم و هرسال فجایع تکراری باخت تیم ملی و ناکامی تیم ملی رو میبینیم و طبق معمول باز هم از رو نمیریم! و برای شروع شدن تورنمنت دیگه و اومدن یه مربی خوش نام دیگه لحظه شماری میکنیم در حالیکه هر دو بی ثمر بوده و بیشتر بهمون لطمه زده با دست روی دست گذاشتن و تغییر ندادن همه ارکان از جمله خودمون و از جمله برنامه ها و رسانه ها و حتی خود نود چیزی تغییر نمیکنه

درباره بازی با کره جنوبی چیزی که مسلمه و خیلی الان صداشو درنمیارن تا خود اتفاق محقق نشه اینه که ایران اگر تو این بازی حتی مساوی کنه تمام امیدهاش به باد میره و تقریباً رفتنش به جام جهانی به معجزه شباهت داره فرض کنیم این بازی رو ببازیم ولی ازبکستان احیاشده و لبنان رو هم شکست دادیم ما بازم سه چهار امتیاز میخواهیم که خیلی سخته جلوی کره و قطر تو خونه خودشون بگیریم !

امیدوارم بعد از بازی با کره و وقوع یه معجزه بیاییم و بردمون و حفظ امیدهامون برای رفتن به جام جهانی رو تبریک بگیم

پیرو کاربر موری54 من هم یه پ.ن میگم :

واقعاً چه زود دیر شد ... :)

حضرت علی(ع) فرمودن: الفرص تمر مر الصحاب فرصتها مثل ابر میگذرن بیایید برای تغییر همه چیز و اول از همه خودمون و فرهنگو اخلاقمون لحظاتو به باد ندیم نه تو ورزش تو همه چی :)

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
پیش از اینکه کیروش بیاد ایران همه می گفتن این مربی بازیکن ساز و استعداد شناسه، فیگو رو کشف کرده، اگه بیاد ایران تیم ملی رو جوون می کنه و کلی استعداد رو می کنه و ...
ولی وقتی نام امثال محمد نوری و علی کریمی و مسعود شجاعی و ... رو در لیست تیم ملی می بینم متوجه می شم که همه ی اون حرفا حرف مفت بوده
واقعا قدرت تشخیص کیروش در اندازه ایه که محمد نوری رو دعوت کنه ؟!! من فکر نمی کنم این جور باشه، این شخص همون کسیه که دستیار فرگوسن بوده پس قضیه چیز دیگریست
چند روز پیش سایت گل یه مطلب گزاشته بود که نویسنده به علی کریمی التماس می کرد توی زمین مانوئل ژوزه رو توی ذهنت بیار تا عصبانی بشی و بتونی خوب بازی کنی
یعنی بازیکن هایی در تیم ملی داریم که باید به ضرب و زور انگیزه های شخصی و دشمنی های شخصی بازی کنن (شاید دعوت شدن برخی بازیکن ها هم به همین دلایل شخصی بوده)
تیم ملی پر شده از مشتی بازیکن بی انگیزه که تنها فکر و ذکرشون اینه که ساق های نازنین شون اسیب نبینه تا قرارداد های میلیاردی رو از دست ندن، مدیرانی که فقط به فکر سواستفاده از موقعیت شون اند و کادر فنی که جرات و جسارت پیاده سازی یه سیستم شایسته سالار در تیم ملی رو نداره
امیدوارم این تیم به جام جهانی نره چون نه بازیکن ها و نه کادر فنی و نه مدیریت لیاقت حضور در بزرگترین و معتبرترین تورنومنت فوتبال رو ندارند و حضورشون در جام جهانی مایه ابروریزی کشورمون میشه.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ژاپن و کره خیلی کار کردن. زحمت کشیدن واقعا. واقعا هم خرج کردن و برنامه اجرا کردن؛

ولی چیزی که هست اینه که ما بخاطر چیزهایی که گفتم شاید کارمون با نصف این راه بیافته.ما مثل عربها نیاز ندایرم به زور به یه بچه تو سر توپ زدن یاد بدیم یا آدم جذب کنیم . ما فقط باید به داشته هامون نظم بدیم و الماس هامون رو تراش بدیم.

این تیم اگر پوشالی باید صورتش سرخ باشه حتی با سیلی ! ما با این تیم تو دنیا دیده میشیم....

این تیم باید بیشتر حمایت بشه / حمایتش از همین کامنت های ما تو سایت ها شروع میشه تا برسه به بالاتر.

ما از بی اعتماد بودنمون (که خداییش حق داریم تو این زمینه) هیچوقت نتیجه نگرفتیم. مربی عوض کردیم اونم نه یه بار دو بار. ولی چی شد؟ هیچی. مشکلات فوتبال ما سیستمی هست ...

با نگاه و انرژی مثبت بریم به استقبال این بازی با کره . هنوز همه چیز از دست نرفته. هنوز میشه امید داشت اونم زیاد. پس اجازه نفس کشیدن به خودمون رو بدیم.

کاش بازی ای رو ببینیم و ببریم که پنجاه صفحه این تاپیک با پستهای شاد بره جلو و همه یه حال اساسی ببریم.

جواد جان از نوشته پر انرژی و خوبت خیلی خوشم آمد، یکی دو روزی است این متن را دیده ام ولی حوصله نداشتم که کامنتی در ادامه آن بگذارم.

اما امروز که حال و احوالم قدری بهتر است بخشهایی از نوشته ات را نگه داشتم که کمی در موردش حرف بزنیم:

1- همانطور که گفتی کره و ژاپن زحمت کشیده اند و امروز دارند مزد زحماتشان را می برند، نتیجه گرفتن تیم های المپیک کره و ژاپن در المپیک هرگز شانسی و تصادفی نیست. این قانون جهان است: هر کس تلاش کند نتیجه تلاشش را می بیند (دقیقا آیه ای از قرآن هم همین حرف را می زند: "همانا برای انسان نیست مگر سعی و تلاشش و او به زودی نتیجه سعی و تلاش خود را خواهد دید")

اگر نگوییم هیچ تلاشی نکرده ایم، دست کم باید قبول کنیم که تلاش مان کافی نبوده است.

به این ترتیب انتظار بی هوده داریم اگر فکر کنیم همین طوری و بدون حساب و کتاب و الابختکی و با غوطه ور شدن در دنیای خاطرات 20-30 سال گذشته می توانیم همچنان کارمان را پیش ببریم. ما غافلیم از این که دیگران دارند شبانه روز زحمت می کشند و ما هنوز اندرخم کوچه پس کوچه های پر گل ولای این فوتبال بی در و پیکر دست و پا می زنیم.

2- از تراش دادن الماس های ایرانی گفتی و چه مثال خوبی بود. ما کم الماس نداریم در فوتبال مان، در واقع چشم امید همه ما به همین استعدادهای نابی است که گوشه هایی از این استعدادهای ناب و درخشان را در بازی های تیم ملی نوجوانان مان در مقابل استرالیا و در بازی هایی که نهایتا جواز صعود به جام جهانی را هم گرفتند شاهد بودیم. ولی چیزی که آزار دهنده شده این نیست که در سال های اخیر کفگیر استعدادهای فوتبالی ما به ته دیگ خورده، بلکه سیستم فوتبال ما در واقع بازیکن خراب کن شده و مجموعا کار به نحوی پیش می رود که همین استعدادهای شایسته و نوجوانانی که می دیدیم چقدر خوب و شناور فوتبال بازی می کردند و دوندگی داشتند خیلی زودتر از آنچه که فکرش را می کنیم افول می کنند و بعد از مدتی هم دیگر کسی حتی اسمشان را به یاد نخواهد آورد.

3- خیلی با این جمله موافق بوده ام و هنوز هم بر این باورم که باید هر طوری هست! به جام جهانی برویم، اگر خدای ناکرده صعود نکنیم میزان عقب افتادگی مان از فوتبال روز دنیا و شکافی که اکنون هم خیلی زیاد شده به طور وحشتناکی بیشتر خواهد شد. برای همین باید از تمام داشته هایمان و هر ابزاری که می تواند و لو 10% کمک کننده باشد استفاده کنیم. قبلا هم در خصوص نفرات جذب شده به تیم ملی مثل جواد نکونام و علی کریمی این را عرض کردم که بازیکن هایی مثل جواد و علی از این جهت به تیم ملی دعوت می شوند که با حضورشان بتوانند گره کور یک مسابقه را با یک پاس طلایی یا یک ضربه استثنایی باز کنند، این چیزی است که در فوتبال دنیا مرسوم است و عقلانی هم به نظر می رسد.

البته برخی دوستان هم به درستی اشاره می کنند به این که باید به فکر آینده تیم هم بود و بازیکنان جانشین علی کریمی ها و نکونام ها را تربیت کرد تا در میادین مختلف انقدر دستمان تهی از بازیکن کلیدی و تعیین کننده نشود. من با این حرف هرگز مخالف نبوده ام و نیستم و برای این مشاله هم باید برنامه داشت، ولی با کنار گذاشتن کامل نکونام یا کریمی مخصوصا در این مقطع زمانی هم موافق نیستم.

4- ما در نحوه تشویق و تقویت تیم های ملی مان گاهی باید تجدید نظر کنیم، چون بعضا تندروی هایی دیده می شود که مجموع این تندوری ها که در رسانه ها و سکوها هم دیده می شود می تواند جنبه تخریبی از نظر روحی و حسی برای بازیکنان داشته باشد. همیشه باید طرفدار تیم ملی بود حتی در بدترین شرایطش، در شرایط ایده آل و خوب تشویق کردن که هنر نیست!! مسلما وقتی تیم گل می زند و روی نوار برد است همه بلدند هورا بکشند و دادار دودور کنند! عاشق واقعی آن کسانی هستند که در زمان سختی ها و بدبختی ها! هنوز کنار تیم هستند! به قول شاعر:
"دوست آن است که گیرد دست دوست/ در پریشانحالی و درماندگی!" حالا البته این شعر از جمیع جهات ربط نداشت ولی خب همین قدرش را قبول کنید!

5- اعتماد کردن به سر مربی که بالای سر تیم هست می تواند بیش از آن چیزی که ما فکر می کنیم کمک کننده باشد. به هر حال همیشه اختلاف نظر و عقیده در انتخابات تیم ملی وجود داشته و هیچ وقت نبوده که کسی بتواند فهرستی بدهد که همه فوتبالدوستان کشور آن را تایید کنند!! من که یاد ندارم چنین چیزی را، اگر کسی یاد دارد بگوید! پس سلیقه سرمربی - حالا هر طور هست! - را قبول کنیم! (البته من هم ممکن است خیلی با سلیقه فعلی کی روش حرف داشته باشم و دارم!) اما همیشه به خودم می گویم که شخصی مثل کارلوس کی روش غیر از دلارهایی که به هر حال می گیرد، فکر آبرو اعتبارش هم هست و خیلی باید دور از جون بچه های خوب اینجا خنگ باشد و مغز خر خورده باشد! که فقط روز و شب را طی کند و نهایتا قراردادش تمام شود و پولش را بگیرد و برود!! این به دور از تفکر حرفه ای است، آبروی مربیان از مبلغ قراردادشان مهم تراست. پس صبر می کنیم ببینیم آخر این شاهنامه خوش خواهد شد یا خدای ناکرده تراژیک و غمبار خواهد بود! امیدواریم به حق قلب های تالاپ تالاپ زده همه بچه های خوب پی تی در زمان بازی های تیم ملی این طور نشود!! الاهی آمین!

6- حتما این طور است، یعنی اگر کره را بردیم همگی ما یک حال اساسی برده ایم و به کل فوتبال مان مجدد خون تازه تزریق می شود. الان همه دچار یک یاس خانمان سوز شده اند که شدیدا ترمز فوتبال شده و باید این ترمز را ول کرد و کمی هم با دنده خلاص چشم اندازهای با صفاتر را دید و ریه ها را پر از اکسیژن کرد ...!

پ.ن: یک حسی به من می گوید این بار کره را اگر چه با زحمت! ولی می بریم! امیدوارم این طور شود!

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
آقا مرتضی بسی شادمون کردی برادر که نظراتتون رو گفتید. اتفاقا اگر دروغ نگم منتظر بودم :دی

واقعیتش اینه که من اون پست رو با دل نوشتم اما نکته جالب در این بین این بود (در واقع در این فوتبال ) که اینها حتی با فکر هم قابل تایید خواهد شد ولی یه مقداری آرمانی و رویایی میشه که در اوضاع فعلی و ده سال قبل و شاید ده سال آینده !!! موافقم با جمله شما که الا بختکی و شانسی نمیشه پیشرفت کنیم و بازم کاملا درست اینکه اگر بگیم تلاش کردیم! مشخصا کافی نبوده.
مثال قرآنی شما بسیار بجا بود. چیزی که هست ما ایرانی ها مثلا ده جا نوشته فلان کار رو نکنید ! این کار و میکنیم و مچسبیم به یه جا که گفته خدا میبخشه! :دی قصه برنامه ریختن و پیشرفت کردن ما هم اینطوریه! دنبال همون شانس میگردیم و مطمئنا از شنبه آینده برنامه ریزی میکنیم ولی کدوم شنبه خدا میدونه :دی
من تمام متن شما رو با دقت مطالعه کردم و موافقم دقیقا و فقط در مورد اون بلد شده های شما عرض میکنم اونم چون دوست دارم بیشتر بهش اشاره بشه.
-دقیقا ما با وارد کردن بی رویه و نادرست پول تو فوتبال که فقط یه مورد هست بعلاوه مسائلی دیگه بازیکن ها رو خراب کردیم. خیلی ها ممکنه فکر کنن و بگن من اگر جای مثلا بازیکن ایکس بودم با یک میلیارد دو دویست میلیون برای دوسال از استیل آذین عمرا که ارضا نمیشدم و با اینکه این پول رو میگرفتم ولی بازیم رو رشد میدادم و بهتر و بهتر میشدم. اصلا اینطوری نیست و وقتی کسی جنس صد تومنی رو سیصد تومن بخره هم سر خودش کلاه گذاشته و هم اون محصول زنده رو از بین برده. این تیکه رو فوتبال ما نباید نگاه کنه به تیمهای گردن کلفت که ولخرجی میکنند بلکه باید نگاه کنه به باشگاههایی که حتی در عین داشتن پول ، پول الکی به کسی نمیدن حتی اگر باعث تضعیفشون در رقابت با بقیه بشه. حالا پول یکی از اون عوامل هست اما همین پول که میگیم کمه و کمه ! جالبه که همین کم رو هم حروم میکنیم.
-دقیقا باید هر طوری هست بریم بالا. یعنی باید جون بکنیم . مثل چی زور بزنیم . یعنی اگر نریم این فاصله خیلی زیاد میشه. الان بین سالهای 78 تا 98 نیست که بگیم بیست سال نرفتیم چی شد مگه؟ الان سرعت پیشرفت ها ده برابر شده. تایلند یه دوره برای ما بدجور شاخ شد ولی الان جاش رو داده به کیا؟ ما خودمون جامون رو دادیم به کیا؟ عربستان که بدتر از ما پودر شده! حالا تازه اونها خدا تا خرج میکنند. بنابراین موافقم که باید بریم. هر جور شده.
- منم فکر میکنم هل دادن یه سری بازیکن با حرف به بیرون گود مثل کریمی و .. محصولی برای ما نداره. همین رسانه ها فشار گذاشتن رو این مهره ها و فردا روز که بگن باشه ما رفتیم همین ها میگن حیف شد . اون روز میگن بازیکنهای الان مثل اون روزها نیستند. الان درباره دایی چی میگن؟ وقتی بازی میکرد چی میگفتن؟ ده تا بازیکن میشه اسم برد که ملت هو کرد و بعد رو همون سکو ها تو خاطراتشون از خوبی اونها یاد کردن. الان کریمی و نکونام میگیم انگیزه ندارند که بخواهند پیشرفت کنند درسته اما ما 21 بازیکن ورمیداریم توش چند تا ستاره ای هست که لایق باشه؟؟ این دو تا که هرچی باشه حداقل توان اینو دارند که یه بار هم شده نتیجه رو برای تیم در بیارن! الان تیمهای بزرگ دنیا هم چنین مهره های سوپرایزی رو دارند و ازشون بهره میگیرند . حتی تیمشون رو بر اساس اون مهره ها میچینند.
- در مورد هواداری والا من یکی شاید برعکس باشم. مثال استقلال رو بزنم ، روزهایی که فکر میکردم ممکنه بازی رو ببازه میرفتم آزدی! یعنی فکر میکردم الان باید بود. در مورد یووه شاید نصف دوستانم تا قبل سقوط یووه نمیدونستند که من این تیم رو دوست دارم. حالا تازه با اینکه ایران کجا و ایتالیا کجا. تو همین فروم تو دوسال قبلتر با خیلی ها سر یووه کل کل میکردم ولی الان که تیم رو دوره راستش کم شده. دقیقا روز برد دور تیم شلوغه و بودن و نبودن تاثیری نداره. روز سختی ادم باید باشه.// اما داستان تیم ملی برام فرق داشته. از بس که از این تیم یه جاهایی اساسی زده شدم. الان من یادم نمیاد اخرین بازی ملی رو کی رفتم؟(البته برای تیم امید همین بازی اخر با عراق رو که شبش فهمیدیم تیم بازیکن محروم رو بازی داده بوده رو رفتم) یعنی فکر کنم خیلی سال گذشته اما تا الان اگر مشکلی پیش نیاد تصمیم دارم این بازی رو برم! این بازی خیلی حیاتی هست . ارزشش از رفتن و نرفتن به جام جهانی خیلی بیشتره.

سر آخر این که کاملا حق با شماست و بازم میگم همه مشکلاتی که همه دوستان قبلا بهش اشاره کردند هست. یعنی اگر بگیم نیست باید رجوع کنیم به خودمون اما چیزی که هست این مشکلات که اعصاب ما رو بهم میریزه مال این فوتبال نیست بلکه بهش منگنه کردن! برای همینه که باید زنده بمونه تا بشه یه روز این منگنه ها رو باز کرد و انداخت دور.

پ.ن: آی ملت این بازی بازیه مردن و زنده موندن حداقل برای ده سال هست.اگر بریم بالا در نهایت میتونیم نفس بکشیم واقعا. یعنی یه چند کیسه خون میرسه کنار تخت فوتبال مریض ما که میتونه مدتی رو باهاش سر کنه. اما اگر نبریم یعنی یه بچه که هر سال رفوزه میشد کلا در حال ترک تحصیل قرار میگیره که وضعش برای برگشت سر کلاس خیلی سخت میشه. پس با اینکه رئیس ساسان از خون و خون ریزی دوری میکنه ولی باید خون ریخت. واقعا باید کشت تا نمرد!!! :دی

Last edited:

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
احمدی‌نژاد : کی‌روش! من از شما می‌پرسم که چرا گل‌ زن کم دارید؟

محمود احمدی‌نژاد با حضور در تمرین تیم ملی فوتبال ایران در جمع بازیکنان گفت: بسیار خوشحالم که امروز در بین شما ملی‌پوشان عزیز حضور دارم. تیم ملی باید با صبر و حوصله به هدف خود در بازی مقابل کره برسد. ارزیابی من این است که شما با همدیگر همدل هستید و می‌توانید به هدف خود برسید.

به گزارش گل به نقل از فارس وی افزود: نباید پشت همدیگر را خالی کنید و با تلاش و کوشش به هدف خود در دیدار مقابل کره و سپس بازی‌های آینده برسید. ملی‌پوشان ما باید خودشان را بیش از گذشته باور کنند و خود را در سطح بین‌المللی و بالاتر از آسیا بدانند.

احمدی‌نژاد ادامه داد: در خیلی از مسائل در سطوح بین‌المللی در رتبه‌های بسیار خوبی هستیم چون خودمان را باور کرده‌ایم و باید در فوتبال هم همین اتفاق بیفتد. خوشبختانه در چند وقت اخیر در رشته‌های مختلف ورزشی خوب عمل کرده‌ایم و در جهان صاحب سکو شده‌ایم. باید در فوتبال هم انشالله با کمک همه مردم ایران این اتفاق بیفتد.

قدرت لازم را براي جهاني شدن داريم

اگر پله‌های ترقی را خوب طی کنید قطعاً دیگر پایین نخواهید آمد. فوتبال ما قدرت لازم را برای جهانی شدن دارد و فقط باید خود را باور کند؛ اگر خودتان را باور کنید امکانات و روحیه خود به خود به وجود خواهد آمد و تاکتیک تیم نیز با تلاش مربیان شکل می‌گیرد.

در خیلی از مسائل بین‌المللی رتبه‌های اول را داریم و قطعاً این موضوع در فوتبال هم می‌تواند برای ما رخ دهد. بازیکنان تیم ملی باید خودشان را باور کنند. با دو مساوی و یک باخت هیچ چیزی تغییر نمی‌کند و این موضوع اصلا مهم نیست. چند بازی دیگر مانده که باید یاد بگیریم نقایص را جبران کنیم تا به نتیجه برسیم.

نيامدم فشار بياورم

از شما ملی‌پوشان می‌خواهم فشارها را تحمل کنید. من به تمرین آمده‌ام و دقایقی دیگر از اینجا خواهم رفت و به همین دلیل از شما می‌خواهم به هیچ عنوان فکر نکنید به دنبال وارد کردن فشار زیاد روی بازیکنان برای نتیجه گرفتن هستم. من امروز آمدم تا فقط به ملی‌پوشان خسته نباشید و خدا قوت بگویم و عرض کنم که عاشقانه در دیدارهای آینده تلاش کنید و فقط خودتان باشید.

سوال رئيس‌جمهور از كي‌روش

آقای کی‌روش! من از شما می‌پرسم که چرا گل‌زن کم دارید؟ بازیکنان ما بسیار خوب و خلاق هستند اما گل نمی‌زنند. جا دارد از تلاش دلسوزانه کی‌روش تشکر کنم چون یکی از مربیان خوب دنیا است، همه دعا می‌کنیم تیم ملی روز سه‌شنبه با یک نتیجه خوب موفق شود و سپس سرافرازی آنها را در بازی‌های حساس آینده ببینیم.

روزنامه‌نگارها بيكارند

من اگر فوتبالیست بودم به هیچ عنوان به صحبت رسانه‌ها توجه نمی‌کردم، نه روزنامه می‌خواندم و نه تلویزیون نگاه می‌کردم و خیلی راحت کار خودم را انجام می‌دادم. چند نفر بیکار نشسته‌اند و به ما می‌گویند چه کاری انجام بده و چه کاری انجام نده، آنها فکر می‌کنند اگر به ما مسئله‌ای را نگویند اتفاق‌ خاصی می‌افتد. خیلی از مطالب ارزشی ندارد اما برخی‌ها می‌خواهند به ما خط بدهند که اینطوری کار کنید. فرد دلسوز کم داریم و برخی‌ها به دنبال منافع ملی نیستند بلکه شلوغ‌کاری را دوست دارند.

بايد دو تيم بجاي من بازي كنند

احمدی‌نژاد عنوان کرد: آقای کی‌روش از من پرسید که باید جای شما چه کسی را بازی دهم که من می‌گویم باید دو تیم کامل را آماده کنید تا من بازی نکنم و به جای من به آنها بازی بدهید. باید در این شرایط همه به هم کمک کنیم.

نسل حال حاضر فوتبال ما نسل بسیار خوبی است و قطعاً می‌تواند فوتبال ما را رو به بالا بکشد. هجمه‌ای را در مواقعی علیه تیم ملی دیدم که اصلاً درست نبود. کمی حاشیه‌ها زیاد شد و همین موضوع باعث شد فوتبال ما دچار مشکل شود. باید این مسائل از بین برود.

نمي‌توانم بازي را از نزديك ببينم

احمدی‌نژاد سپس در جمع خبرنگاران گفت: امروز به صورت سرزده در تمرینات تیم ملی حضور پیدا کردم. قرار بود هفته قبل این کار را انجام دهم اما چون درگیر کار بودم به امروز موکول شد. علاقمند بودم به تمرینات تیم ملی بیایم و روحیه ملی‌پوشان را تقویت کنم تا با یک همت ملی به موفقیت برسیم. من نتیجه‌ را پیش‌بینی نمی‌کنم و امیدوارم بچه‌های ما خوب بازی کنند. متأسفانه در روز بازی نیز به دلیل این‌که نیستم نمی‌توانم به ورزشگاه آزادی بیایم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا پاداشی برای ملی‌پوشان در نظر گرفته‌اید یا خیر عنوان کرد: خوشحالی دل مردم ایران پاداش ویژه ملی‌پوشان است. امیدوارم نتیجه خوب ایران مقابل کره که در چند سال گذشته اتفاق افتاده، تکرار شود اما آرامش برای بچه‌ها و برنامه‌ریزی خوب بسیار مهم است. فقط آمده‌ام امروز حمایت کنم.

هجمه عليه فوتبال درست نبود

رئیس‌جمهور در پاسخ به این سؤال که به نظر شما حمایت رسانه‌ها از المپیکی‌ها اشتباه بود یا خیر گفت: برخی کارها دلسوزی نیست. فدراسیون با تلاش و کوشش مربی آورده که باید با برنامه به او فرصت دهیم تا به نتیجه برسد. در مرحله مقدماتی مسابقات هستیم و در اول راه گام برداشته‌ایم. هنوز به پایان نرسیده‌ایم که بخواهیم قضاوت کنیم.

اینها جوانان ما هستند و باید به این ملی‌پوشان اطمینان کرد. اگر از سیاست‌مداران هم برخی اوقات زیاد انتقاد شود حتی اگر گردن‌کلفت هم باشند روحیه خود را می‌بازند چه برسد به این بازیکنان. بچه‌های ما در حال حاضر با عشق و علاقه کار می‌کنند. ما باید به اینها کمک کنیم و اگر نظری داریم در فضای دوستانه به آنها بگوییم. جوانان ما شخصیت و شأن بالایی دارند. روحیه دادن با نابود کردن فرق دارد.

شما کار درستی کردید که از المپیکی‌ها حمایت کردید اما هجمه به فوتبال زیاد شد. فوتبال وضعیت خوبی دارد و باید به بچه‌ها فرصت داد. نباید با یک یا دو بازی قضاوت کنیم. همه جا باخت و برد وجود دارد اما مهم حمایت و همدلی بازیکنان ما است. امروز کاپیتان تیم ملی به من گفت دو ماه است تحت فشار هستیم و حملات زیادی به ما شده، این کار درست نیست.

حمله نكنيم... له نكنيم

احمدی‌نژاد گفت: باید همه با هم مشکلات را از سر راه برداریم تا به جام جهانی برویم. اگر کاستی وجود دارد باید کمک کنیم به نقطه قوت تبدیل شود. اگر بخواهیم با یک باخت یا مساوی به تیم ملی هجمه وارد کنیم کار درستی انجام نداده‌ایم. ما مربی و بازیکنان دلسوز خوبی داریم، ‌وزارت ورزش هم خوب تلاش کرده و من امیدوارم با استعدادهای حال حاضر بدون آنکه که به آنها حمله کنیم نتایج خوبی بگیریم. حمله و له کردن این جوانان درست نیست.

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
رسانه ها زحمتکش ترین عوامل روزهای حساس !!

600_AlborzVarzeshi-1391-07-23.jpg

600_AbrarVarzeshi-1391-07-23.jpg

600_KhabarVarzeshi-1391-07-23.jpg

600_IranVarzeshi-1391-07-23.jpg

بلههههههههه این است تیترهای پربرکت امروز چندی از روزنامه های خوش نااااااااام فوتبالی ما !

از رسانه ها اصلاً متشکر نیستم که بعد از سالها حاشیه سازی کردن ودر لجن فرو بردن همه اقشار این فوتبال چکش خورده ما غیر از شخص خودشون میان تنها در فاصله دو سه روز مونده به یه بازی مرگ و زندگی یه تیتر ناقابل حمایتی تکراری دیگه رو میکنن تا شق القمر کرده باشن با این حمایت های بیدریغ !!

من مشکلو مربی و بازکن نمیدونم هم مربی دوست داره نتیجه بگیره هم بازیکن
چطور میشه باور کرد بازیکنی بخواد برای اینکه مصدوم نشه یا خسته نشه کاری کنه تیمش ببازه و فرصتو از خودش و تیمش بگیره که حضور در جام جهانی رو از دست بده !! واقعاً باورش سخته و من همچین چیزیو باور نخواهم کرد هیچوقت...
مدتی به مربی ها گیر دادن آقایون هر مربی اومد روش دست گذاشتنو مزاحمش شدن بلازویچ اون پیرمرد باتجربه رو اونطور گرفتار حاشیه کردن و با همین حاشیه ها تو یه دیدار حساس تیمشو دچار استرس کردنو در حالیکه بهترین سرمایه هارو تو تیمش داشت از جانم ناکام شد برانکو رو هم کم موردعنایت قرار ندادن ! قلعه نوعی که مربی خوب و تحصیلکرده و موفقی هم بود رو با یه نتیجه تو یه بازی دوستانه برکنار کردن ! دایی رو آوردن و خیالشون راحت بود این مرد به اندازه کافی از قبل هم حاشیه داشت و کار راحتی برای به هم ریختن وضع تیم ملی داشتن و برکنارش کردنو تحقیرشو کردنو ... بعد نوبت به قطبی رسیدو اون هم حاشیه ها ولش نمیکرد و مدام اندیشه ها و روحیاتشو به تمسخر گرفتن و مدام مربیگریشو زیرسوال بردن و مرتب این قضیه تکرار شد اما با اومدن کی روش که مربی بزرگی هست دیدن نمیشه بهش توهین کنن و دیگه کسی باور نمیکنه و دیدن وقتی حاشیه سازی نتیجه داده چرا این بار هدف رو به روی خود بازیکنها نگیرن ! حاشیه سازها دیگه نمیتونن به ناحیه مربی حرفی بزنن و حالا توهینها و وصله های نچسب به قشر بازیکن میزنن قشری که سطحی ترین لایه فوتبال ماست مگر مردم ما و فوتبالدوستان ما اینقدر نادان هستن که ندونن وقتی گفته میشه فوتبال ما از اساس خرابه اساس یعنی کجا و چه کسانی ؟!!! همه میدونیم منتها این تبلیغات لعنتی و این رسانه ها که از همه بیشتر بهشون میخوره نگران جیب و پستو مقامشون باشن این حرفها حالیشون نیست !! اونا کار خودشونو ادامه میدن واقعاً این رسانه ها چجور میتونن در دل مردم اعاده حیثیت کنن ؟ این رسانه ها همیشه بزرگترین دشمن تیم ملی بودن و روحیه تیم رو نابود کردنو حاشیه هارو ساختن و با چندتا تیتر کاملاً ظاهری و باور نکردنی که وانمود میکنه هوادار تیم هستن تو اون دو سه روز باقی مونده به بازیهای مهم میخوان خرابکاریای مداومشون در حق کادر فن و بازیکنها و تیم ملیمونو ماست مالی کنن زهی خیال باطل ! دست اونها هیچوقت از این سوابق کثیفشون پاک نمیشه علتش روشنه کافیه همین الان ببینیم چه وصله های مسخره ای به بازیکنها و مربی های چند سال اخیرمون چسبوندن برانکوی کمک مربی قطبی دل شیر(با تمسخر) بلازویچ پیرمرد لجباز ! قلعه نوعی ژنرال(با تمسخر) دایی ... نیازی به گفتن نیست ! و کی روش بی خاصیت و بازیکنهای بی غیرت و بی انگیزه برای صعود به جام جهانی !! این وصله های خنده دارو که فقط برای نمونه چندتاشو گفتم همه میدونیم کجا باب میکنن و منشأش کجاس رسانه ها دیگه ! البته رسانه ها فقط روزنامه ها نیستن نود اس ام اس کلیپ و سایتای اینترنتی هم رسانه هستن و دست همه این عوامل هم در این کارا بوده
من حتی تقصیرات فدراسیون هم در این نتایج به اندازه تقصیرات این رسانه های بی معنی نمیبینم که جز ضربه زدن به مربی و فوتبالیستای جویای نام هیچ هدفی رو هیچوقت دنبال نکردن و نخواهند کرد

بله فوتبال ما باید پاک بشه ولی نه از بازیکنهای بی انگیزه !! بلکه از رسانه های حاشیه سازو بی رحم

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
برنامه دیشب تحلیلی قبل از مسابقه ایران و کره جنوبی هم خیلی جالب بود و حاوی نکات مهم و خوبی بود که توسط کارشناسان برنامه دکتر صدر و محمد حسن اتصاری فرد و مجید جلالی که تلفنی روی خط برنامه می آمد مطرح شد.

البته اجرای ملال آور خیابانی هم چند بار حالم را اساسی گرفت! حرکات دست خارج از عرف و نگاه های دائما زل زده به دوربین و خنده های گاه و بیگاه بی مورد و تیکه های بی ربط و نهایتا به دفعات احساساتی شدن های او کافی است تا دیگر به هیچ گونه سمباده زبر و سوهان درشتی برای صیقل دادن زوایای روح و روان تان نیاز نداشته باشید!!

از این خرف ها که بگذریم بد نیست به تکات قابل ذکر این عزیزان اشاره ای بکنیم:

انصاری فرد عقیده داشت که دفاع ما شرایط بهتری نسبت به کره دارد چون هادی عقیلی و جلال حسینی چندین سال است کنار هم بازی می کنند و غیر از تیم ملی در سپاهان هم چند سال با هم همبازی بوده اند و تجربه بین المللی شان خوب است.

اما جلالی گفت بهتر هست که خط به خط مقایسه نکنیم بازیکنان دو تیم را چون نتیجه اش شاید برای ما خوب نباشد (دلیل اصلی ش این هست که تعداد بازیکن های لژیونر و خوب کره ای ها بیشتر از ماست) و معتقد بود باید بیشتر روی مسایل حسی و روحی روانی این بازی که برتری بیشتری هم با ماست تمرکز کنیم و با دوندگی و صبر و حوصله در جریان بازی نفس کره ای ها را بگیریم و نگذاریم که مخصوصا از کناره ها بازی سازی های سرعتی خودشان را انجام بدهند. جلالی به درستی اشاره می کرد به این که الان بازیکن ها در سطح انگیختگی بالایی هستند چون بازی سرنوشت سازی دارند و برای جبران بازی شکست خورده قبل هم که شده تلاش می کنند که هر چه در چنته دارتد را رو کنند و این مساله نهایتا کفه ترازو را به نفع ما سنگین می کند.

دکتر صدر هم عقیده داشت در خط میانی ما جای بازیکنانی مثل امید ابراهیمی یا رضا حقیقی خالی است و اینها می توانستند که با دوندگی بی امان امروز به داد تیم ملی برسند. یک تکه ای هم منهای اشکان دژاگه که واقعا بازیکن خوبی است انداخت که افتاده ایم دوره که در کدام باشگاه اروپایی کسی مادر بزرگ ایرانی دارد تا سریعا دعوتش کنیم بیاید تیم ملی برای ما بازی کند!! (البته به نظر می رسد رضا قوچان نژاد هم بد نباشد ولی خب هماهنگ شدن بازیکن ها هم با همدیگر خیلی شرط است) این مطلب اخیر یعنی خط میانی که می شد بازیکن های دیگری را هم جذب کرد مورد اتفاق هر سه نفر جلالی، صدر و انصاری فرد بود.

نکته مهم دیگر نحوه تشویق تماشاچیان است که باید یک جهنم واقعی را برای کره ای ها درست کنند و با تشویق و سر و صداهای خود اجازه ندهند این کره ای های تند و تیز تمرکز پیدا کنند و بازی سازی خود را انجام بدهند. همونطور که به درستی اشاره کردند بازی می تواند بالا و پایین داشته باشد و حتی ممکن هست که ما اول بازی گل هم بخوریم ولی مهم حفظ تمرکز و ادامه روند هجومی تیم هست. اتفاقا همون بازی معروف 6-2 که صحنه هایی از اون رو نشون دادن و به قول دکتر صدر یکی از چند بازی فراموش نشدنی تمام ادوار تیم ملی ایران هست ما دوبار عقب افتادیم و در نهایت و در نیمه دوم موفق به زدن 54 گل پیاپی شدیم. هر چند اون بازی استثنایی بود و دیگر شاید چنین بازی تکرار نشود ولی باز هم شببیه این بازی را در مقابل چین در دالیان هم داشتیم که بازهم در شرایطی که 2-1 عقب بودیم با گلهای مهدوی کیا و اصغر مدیر روستا موفق به برد 2-4 شدیم. پس خیلی مهم هست که خودمان را نبازیم و شرایط تیمی خودمون رو حفظ کنیم و تماشاچی ها هم تا آخرین لحظه فقط تیم رو تشویق کنند و سراغ شعارهای حیاکن-رها کن و غیره و ذلک! نروند.

مثل اینکه امشب هم این برنامه ادامه خواهد داشت. فقط امیدوارم به جای خیابانی که اشکش دم مشکش هست یه نفر دیگه مجری برنامه باشه (هرکی بود، بود!)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
درود
آقا مرتضی بسی شادمون کردی برادر که نظراتتون رو گفتید. اتفاقا اگر دروغ نگم منتظر بودم :دی

قربانت جواد جان، ضمنا شما و برخی دیگر از دوستان در فهم فوتبال و مسایل حواشی ریز و درشت اون از من خیلی قابل تر هستید و این رو هم اصلا به پای تعارف کردن من نگذار که این وصله ها اصلا به من نمی چسبه!! :D

چیزی که هست ما ایرانی ها مثلا ده جا نوشته فلان کار رو نکنید ! این کار و میکنیم و مچسبیم به یه جا که گفته خدا میبخشه! :دی قصه برنامه ریختن و پیشرفت کردن ما هم اینطوریه! دنبال همون شانس میگردیم و مطمئنا از شنبه آینده برنامه ریزی میکنیم ولی کدوم شنبه خدا میدونه :دی
دقیقا! این مساله فقط به فوتبال هم مربوط نمی شه، به نظرم این یک مشکل فرهنگی شده تا حدودی یعنی همه ش فکر می کنیم باید یک روزی بیاد که شرایط بهتر بشه ولی خودمون هیچ کاری نمی کنیم!!! هر کس در هر کاری پیشرفت کرده حتما و قطعا سعی و تلاش زیادی به خرج داده (البته از پارتی بازی ها و نور چشمی ها صرفه نظر می کنیم!) به هر حال یک تکانی باید خورد تا برکتی هم به دنبال داشته باشه! البته بارها این حرف ها یعنی بها دادن به تیم های پایه، مدیریت اصولی و باشگاهداری حرفه ای و ... را زده ایم و تکرارش واقعا دارد ملال آور می شود ...

... دقیقا ما با وارد کردن بی رویه و نادرست پول تو فوتبال که فقط یه مورد هست بعلاوه مسائلی دیگه بازیکن ها رو خراب کردیم.

بله این پول بی حساب و کتاب و خرج کزدن از کیسه خلیفه که هیچ زحمتی هم برایش کشیده نشده جوابش همین می شود که می بینیم و بهتر هم نخواهد شد. چاره کار فقط خصوصی کردن فوتبال به معنای واقعی کلمه درست مثل تمام کشورهای صاحب فوتبال است و بس.

این تیکه رو فوتبال ما نباید نگاه کنه به تیمهای گردن کلفت که ولخرجی میکنند بلکه باید نگاه کنه به باشگاههایی که حتی در عین داشتن پول ، پول الکی به کسی نمیدن حتی اگر باعث تضعیفشون در رقابت با بقیه بشه. حالا پول یکی از اون عوامل هست اما همین پول که میگیم کمه و کمه ! جالبه که همین کم رو هم حروم میکنیم.

no coment!

-دقیقا باید هر طوری هست بریم بالا. یعنی باید جون بکنیم . مثل چی زور بزنیم . یعنی اگر نریم این فاصله خیلی زیاد میشه. الان بین سالهای 78 تا 98 نیست که بگیم بیست سال نرفتیم چی شد مگه؟ الان سرعت پیشرفت ها ده برابر شده. تایلند یه دوره برای ما بدجور شاخ شد ولی الان جاش رو داده به کیا؟ ما خودمون جامون رو دادیم به کیا؟ عربستان که بدتر از ما پودر شده! حالا تازه اونها خدا تا خرج میکنند. بنابراین موافقم که باید بریم. هر جور شده.

به قول دکتر صدر یک مدت ترکیه اوج گرفت و حتی سوم جهان شد ولی الان شرایطش سخت شده و دیگر خبری از اون ترکیه پر سر و صدا نیست، فوتبال ما هم که در دوران فترت بسر می برد باید از این مرحله عبور کند تا به حیات خودش بتواند ادامه بدهد.

همین رسانه ها فشار گذاشتن رو این مهره ها و فردا روز که بگن باشه ما رفتیم همین ها میگن حیف شد . اون روز میگن بازیکنهای الان مثل اون روزها نیستند. الان درباره دایی چی میگن؟ وقتی بازی میکرد چی میگفتن؟ ده تا بازیکن میشه اسم برد که ملت هو کرد و بعد رو همون سکو ها تو خاطراتشون از خوبی اونها یاد کردن. الان کریمی و نکونام میگیم انگیزه ندارند که بخواهند پیشرفت کنند درسته اما ما 21 بازیکن ورمیداریم توش چند تا ستاره ای هست که لایق باشه؟؟ این دو تا که هرچی باشه حداقل توان اینو دارند که یه بار هم شده نتیجه رو برای تیم در بیارن! الان تیمهای بزرگ دنیا هم چنین مهره های سوپرایزی رو دارند و ازشون بهره میگیرند . حتی تیمشون رو بر اساس اون مهره ها میچینند.

این عادت خیلی بدی هست که بعضا از خودمون نشون می دهیم و هم آواز با همون رسانه ها بازیکن های شایسته سابق خودمون رو بدون دلالیل موجه می کوبیم، اینهاست معنای واقعی سرمایه سوزی. برنامه ریزی برای ساختن بازیکن های نسل جدید حساب علیحده ای دارد. من فقط افسوس می خورم که این حرف ها را می شنوم. یادش بخیر چند سال پیش تو همین فورم وقتی از دایی حمایت می کردم که یک بازیکن با این افتخارات و بیلان کاری را نباید اینطوری بکوبیم دوستی به من طعنه زد که طرفداران دایی الان فقط همشهری های او و آذری هستند در حالی که من تا هفت جد و آبادم آذری نیستند!! (به آذری های عزیز بر نخوره یه وقت!) بگذریم...

... تا الان اگر مشکلی پیش نیاد تصمیم دارم این بازی رو برم! این بازی خیلی حیاتی هست . ارزشش از رفتن و نرفتن به جام جهانی خیلی بیشتره.

کار خوبی می کنی، از طرف ما هم چهار تا فریاد زنده با ایران بزن! واقعا هم همینطوره ارزش این بازی به واقع در حد راهیابی به جام جهانی است.

ان شالله که نتیجه این بازی ختم به خیر بشه و با همه دوستان بیاییم و از صحنه های زیبا و برد تیم ملی مون صحبت کنیم. (پیشنهاد می کنم دوستان تمام تفکرات منفی رو دور بریزند!)

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
فردا هواداران یار دوازدهم تیم ملی خواهند بود

کی‌روش: شاید کره تنها روی کاغذ برنده باشد/قول برد نمی‌دهم اما شجاعانه بازی خواهیم کرد

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران می‌گوید دو تیم ایران و کره‌جنوبی برای برد در بازی فردا شانس برابری خواهند داشت. او می‌گوید کره تنها روی کاغذ پیروز میدان است.

(ایسنا)، نشست خبری پیش از بازی تیم‌های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی صبح امروز (دوشنبه) آغاز شد و کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی ایران در ابتدای نشست خود چندین بار از حضور اصحاب رسانه در جلسه تشکر کرد و گفت: حضور پرتعداد شما نشان از اهمیت بالای بازی ایران و کره دارد. همین طور هواداران هم می‌دانند که این بازی چقدر مهم است و رسانه‌های کره‌ای هم به آن توجه زیادی کرده‌اند.

وی در پاسخ به اولین سوال مبنی بر اینکه از زمانی که کارتان را با تیم ایران شروع کردید این تیم نوسان زیادی داشت و به نظر خط دفاعی تیم ایران باید بهتر از این باشد و بخصوص آنکه الان با دفاع مستحکمی از تیم کره جنوبی مواجه می‌شوید، برای این موضوع چه برنامه‌ای دارید، اظهار کرد: از زمانی که بنده کارم را با تیم ایران شروع کردم طی 22 یا 23 بازی‌ای که داشتیم مطمئنا آمار گل خورده ما کمتر از 0/7 یا 0/8 گل خورده در یک بازی است. پس نتیجه می‌گیریم وقتی میانگین گل خورده در هر بازی کمتر از یک گل است، وضعیت دفاعی خوبی داریم. این به خاطر انگیزه رقابتی است که میان بازیکنان ایجاد شد.

کی‌روش گفت: همچنین از لحاظ تکنیکی پیشرفت‌هایی داشتیم که می‌توانم بگویم طبق آمار به طور میانگین در هر بازی تقریبا بیش از دو گل زده‌ایم. با همه این احوال آمار و ارقام به تنهایی مهم نیست. تیم ایران در سه بازی گذشته برابر ازبکستان، قطر و لبنان تنها یک گل خورده که نشان از دفاع خوبش دارد. البته این را هم فراموش نمی‌کنیم که در هر سه بازی فقط یک گل زدیم. بنابراین باید سعی کنیم در خط حمله بهتر باشیم و شرایط تیم را در آنجا بهبود ببخشیم. تمرکز ما در حال حاضر روی این موضوع زیاد است.

کارلوس کی‌روش در ادامه و در پاسخ به این سوال که چه برنامه‌ای برای جلوگیری از انجام بازی احساسی توسط ملی‌پوشان در بازی فردا دارد گفت: ما برابر یکی از قدرتمندترین تیم‌های آسیا بازی می‌کنیم. اکنون ژاپن و کره پرقدرت‌ترین تیم‌های این قاره هستند. شاید این طور به نظر بیاید که شانس کره روی کاغذ از ما بیشتر است اما هیچ تیمی در طول تاریخ پیش از شروع بازی به برد یا باخت نرسیده است. فوتبال 90 دقیقه است و ما از دقیقه یک تا دقیقه 90 تصمیم‌های لازم را می‌گیریم. بنابراین باید بگویم که در بازی سه‌شنبه برابر کره فقط فعالیت زیاد و عرق ریختن فایده‌ای ندارد و تنها روی انگیزه حساب کردن هم کافی نیست. ما برای پیروزی برابر حریف نیاز به انگیزه بالا و فعالیت زیاد داریم.

وی ادامه داد: وقتی که فردا وارد زمین چمن شدیم همه بازیکنان دو تیم یکسان خواهند بود و هر دو تیم از شانس برابری برای پیروزی برخوردار خواهند بود. امیدوارم ما بازی بهتری انجام دهیم و پیروز شویم. هرچند برای رسیدن به این هدف به کمی شانس هم نیاز داریم. در نهایت باید بگویم که با حرف شما موافقم. اگر بخواهیم فقط با احساس‌مان بازی کنیم نتیجه‌ای نمی‌گیریم.

در ادامه یکی از خبرنگاران کره‌ای خطاب به سرمربی ایران گفت که مربی کره جنوبی معتقد بوده که 20 دقیقه ابتدای بازی اهمیت بالایی دارد، نظر شما چیست؟ کی‌روش در پاسخ گفت: من هم موافقم که 20 دقیقه اول بازی خیلی مهم است اما به نظر من 20 دقیقه پایانی از آن هم مهم‌تر است و حتی باید بگویم که برای ایران تک تک ثانیه‌های بازی فردا اهمیت دارد. از بازیکنانم توقع دارم که با روحیه‌ی جنگنده بازی کنند و در همه صحنه‌ها و نبردهای تک به تک موفق باشند. بازی قبلی کره برابر ازبکستان را دیدم و متوجه شدم که ازبک‌ها بازی را خوب شروع کردند و به گل اول رسیدند اما کره در دقیقه 43 گل خود را زد. بنابراین در بازی فردا علاوه بر اینکه 20 دقیقه اول مهم است دقایق 21 ، 22 ، 23 و... هم مهم است. آنچه مسلم است فردا شاهد دیداری خواهید بود که دو تیم کیفیت بالای خود را به نمایش می‌گذارند و هر تیمی که بتواند قدرت خود را در طول بازی بیشتر دیکته کند یقینا موفق می‌شود.

در ادامه خبرنگار دیگری به کی‌روش گفت، سرمربی کره جنوبی گفته که تیمش می‌خواهد برابر ایران یک شگفتی خلق کند و برای اولین بار ایران را در تهران شکست دهد اما مردم ما دوست دارند که حرف امیدوار کننده‌ای از سرمربی تیم‌شان بشنوند. کی‌روش در پاسخ به این خبرنگار گفت: چیزی که می‌توانم بگویم این است که در طول سه هفته گذشته به سختی کار کرده‌ایم و تمام کارهای لازم را برای آماده شدن برای این بازی انجام داده‌ایم. بازیکنان ما کاملا متعهد هستند و انگیزه بالایی برای پیروزی دارند. آن‌ها روحیه لازم برای ارائه عملکردی خوب دارند اما نتیجه از دست ما خارج است و نمی‌توانیم نظری راجع به آن بدهیم. این چیزی است که فقط خداوند از آن آگاه است. هیچ مربی‌ای در دنیا نمی‌تواند قول پیروزی در یک مسابقه را بدهد. هر کسی هم که این حرف را می‌زند سطحی‌نگر است و بینش لازم را ندارد.

کی‌روش ادامه داد: چیزی که امروز می‌توانم بگویم این است که اگر می‌توانستم چیزی را پیش‌بینی کنم به جای نتیجه بازی فردا پیش‌بینی می‌کردم که آیا فردا زنده و سلامت خواهم بود یا خیر. مطمئن باشید اگر چنین قدرتی داشتم انرژی‌ام را صرف فوتبال نمی‌کردم و سراغ کاری را می‌گرفتم که برایم زندگی ابدی را به دنبال داشته باشد. چیزی که می‌توانم بگویم این است که ما آماده‌ایم که رقابت خوبی با کره داشته باشیم و می‌توانیم در تک تک لحظات صاحب توپ باشیم و عملکرد قابل قبولی از خود نشان دهیم.
کارلوس کی‌روش در ادامه نشست گفت: من فرمول برنده بودن در فوتبال را می‌خواهم برایتان بگویم. این فرمول ساده است. فرمول این است که باید سخت کار کنید، عملکرد خوبی داشته باشید تا نتیجه بگیرید. اما فرمول تنبلی این است که بعضی‌ها فقط راجع به برد صحبت می‌کنند در حالی که زیر سایه درختی می‌نشینند و منتظر نتیجه هستند! اما من ترجیح می‌دهم به سراغ فرمول اول بروم.

وی افزود: مطمئنا اگر عملکرد خوبی داشته باشیم شانس بیشتری برای برد خواهیم داشت. این توقعی است که من از بازیکنانم دارم. بازیکنان ایران به خودشان ایمان دارند. مطمئنم می‌توانند عملکرد خوبی داشته باشند و همین ما را امیدوار می‌سازد. این چیزی است که من همیشه به بازیکنان می‌گویم. اگر اینچنین باشیم پس از پایان بازی آن‌ها می‌توانند سربلند از زمین خارج شوند و به عملکرد خوب‌شان افتخار کنند. بقیه داستان را هم به دستان خدا می‌سپاریم.

کی‌روش در پاسخ به سوال خبرنگار کره‌ای مبنی بر اینکه از بازی آخردو تیم دو سال می‌گذرد نظرتان درباره تیم فعلی کره جنوبی چیست و کدام یک از بازیکنان این تیم را برای ایران خطرناک‌تر می‌دانید اظهار کرد: همان طور که می‌دانید من از سال 98 کارم را در فوتبال آسیا شروع کردم و پیش از این هم تجربه لازم را داشتم. می‌دانم که کره جنوبی و ژاپن سرمایه‌گذاری‌های زیادی در فوتبال داشته‌اند. پاداش آن‌ها برگزاری جام جهانی 2002 بود. سطحی که الان کره جنوبی دارد، نتیجه اقداماتی است که در گذشته صورت داد. اما درباره این بازی قطعا این نظر درست نیست که چون کره جنوبی در سال 2002 میزبان جام جهانی بوده قطعا الان می‌تواند برابر ایران برنده باشد. یا اینکه چون ایران در یکی، دو بازی گذشته با اتفاقاتی مواجه بود بنابراین قطعا به کره می‌بازد.

کی‌روش تاکید کرد: ما هیچ ترسی از رویارویی با کره جنوبی و هیچ کدام از بازیکنان‌شان نداریم. ما به این تیم مانند سایر حریفان احترام می‌گذاریم و فردا بازی شجاعانه‌ای را به نمایش خواهیم گذاشت. بازیکنان ما کاملا آماده هستند و انگیزه بالایی دارند. ما فردا باید این را ثابت کنیم. هر صحبتی که اینجا می‌شود و احیانا از کسب یک برد تاریخ‌ساز صحبت می‌شود، هیچ کدام اهمیتی ندارد بلکه باید عملکرد تیم در درون زمین خوب باشد.

کی‌روش با بیان اینکه کره جنوبی را به دقت می‌شناسد ادامه داد: ما اطلاعات کاملی درباره نظم تیمی و گروهی کره جنوبی داریم. نقاط قوت و ضعف این تیم را می‌شناسیم و سعی می‌کنیم از ضعف‌هایشان با تدابیر لازم استفاده کنیم. در پایان خواهیم دید چه نتیجه‌ای کسب می‌شود.

کی‌روش در پاسخ به این سوال که ژوزه مورینیو هم‌وطن شما در تیم رئال مادرید معتقد است بازی فوتبال از نشست خبری قبل از آن آغاز می‌شود، شما در این باره چه نظری دارید گفت: این نظر اوست و من برای این نظر احترام قائلم. اما من در ایران کار می‌کنم. بازی برای من از زمانی شروع می‌شود که برنامه‌ریزی و تدارک لازم را داشته باشیم. مورینیو توانایی دارد 70 میلیون یورو خرج کند و یک بازیکن بخرد اما من این توانایی را ندارم. من باید برنامه‌ریزی کنم و نتیجه‌گیری‌ام در فوتبال از هفته‌ها بلکه ماه‌ها قبل شروع می‌شود.

کی‌روش گفت: اما آنچه که من و مورینیو با هم توافق داریم این است که پایان بازی زمانی خواهد بود که داور سوتش را به صدا درمی‌آورد. فوتبال هم مثل تمام قصه‌های زندگی است. مثل یک دوی 100 متر که مثلا برخی این توانایی را دارند که از نقطه 60 متر شروع به دویدن کنند اما برخی دیگر باید از صفر شروع کنند و به فکر دویدن در پایان مسابقه باشند. پس ما باید به کارمان و آماده‌سازی که داشتیم ایمان داشته باشیم. با تمام اطلاعات ریز فردی بازیکنان،‌ تاکتیکی و... را پوشش دادیم اما همان طور که گفتم نیاز داریم بازیکنان در طول 90 دقیقه دوندگی زیادی داشته باشند و روحیه آن‌ها برای جنگیدن بالا باشد.

کی‌روش گفت: چیزی که مثبت است و اعتماد به نفس ما را بالا می‌برد این است که از زمانی که در ایران حضور داشتم برای اولین بار است که تمام بازیکنان تیم ملی را به طور کامل بدون هیچ مصدومیتی در اختیار دارم. همه نفرات را داریم و تیم اصلی دو هفته است که در اختیار ماست. این نشان می‌دهد باید بهترین عملکردمان را در بازی با کره جنوبی نشان دهیم.

کی‌روش در پایان گفت: می‌خواهم از این موقعیت استفاده کنم و از همه طرفداران تیم ملی ایران بخواهم که فردا در ورزشگاه حضور داشته باشند. مطمئنا فوتبال ایران بالا و پایین زیادی خواهد داشت اما فردا شانس بزرگی داریم که نمی‌خواهیم آن را از دست بدهیم. از هواداران خواهش می‌کنم فردا به ورزشگاه بیایند تا استادیوم پری را داشته باشیم چون هیچ شکی نیست که ما برای پیروزی برابر کره به یار دوازدهم احتیاج داریم. چیزی که می‌توانم ضمانت کنم این است که وقتی کره‌ای‌ها به کشورشان بازمی‌گردند، عنوان می‌کنند که هواداران ایرانی بسیار پرشور و باهیجان هستند. باز هم از همه هواداران دعوت می‌کنم که فردا برای تشویق ما به ورزشگاه بیایند.

سرمربی کره جنوبی: وقتش رسیده ایران را در تهران ببریم/مساوی نمی‌خواهیم، فقط برد!

ما تاکنون در تهران نتوانسته‌ایم ایران را شکست دهیم و این بار می‌خواهیم این طلسم را بشکنیم.
بازی مهمی داریم و به همین خاطر زودتر به ایران آمدیم تا آماده شویم. روحیه تیم ما بسیار خوب است و به امید خدا فردا بازی خوبی خواهیم کرد و پیروز خواهیم شد.
نه تنها تیم ما بلکه هر تیم دیگری که در ایران بازی کرده به مشکل برخورده است اما همان طور که گفتم برای بازی فردا آماده هستیم و این را باید بگویم که 20 دقیقه ابتدای بازی برایمان بسیار مهم است. عملکردمان در این 20 دقیقه می‌تواند نتیجه بازی را تعیین کند.
ما نمی‌خواهیم که این بازی مساوی شود.
تیم ما کامل است و من فکر می‌کنم زمان آن رسیده باشد که ایران را در خانه‌اش شکست دهیم
می‌دانم که سه‌شنبه 100 هزار نفر به ورزشگاه می‌آیند تا ایران را تشویق کنند اما ما بازیکنان باتجربه زیادی داریم که از این مسئله اثر نمی‌پذیرند.

نکونام: نتیجه بازی فردا سرنوشت‌مان را رقم نمی‌زند
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران معتقد است پیروزی یا شکست برابر کره جنوبی تکلیف ایران برای صعود به جام جهانی مشخص نمی‌کند.

(ایسنا)، جواد نکونام که در نشست خبری پیش از بازی تیم‌های ملی ایران و کره جنوبی به همراه کی‌روش حاضر شده بود، در ابتدا پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.
نکونام در پاسخ به اولین سوال مبنی بر اینکه از زمانی که کی‌روش کارش را با ایران شروع کرد تیم ملی پیشرفت‌هایی داشته اما هنوز در دفاع مشکل دارد. حال نظر شما در این باره چیست گفت: از زمانی که کی‌روش آمد تمامی برنامه‌های فنی و تاکتیکی مرور شد. تیم ما هم در دفاع و هم در حمله تمرین‌های زیادی داشته و بیشتر روی سازماندهی تیمی کار کردیم. فکر می‌کنم مرکز خط دفاع تیم ملی بد نبوده است چون طی سه بازی گذشته فقط یک گل خورده‌ایم. شاید بهتر باشد بگوییم در حمله باید وضعیت مساعدتری پیدا کنیم.
وی افزود: کار دفاع به کل تیم برمی‌گردد و آمار نشان می‌دهد کار دفاع تیمی خوب بوده است. اگر ما فقط یک گل در سه بازی گذشته خورده‌ایم یعنی کل تیم در کار دفاعی عملکردش قابل دفاع بوده است. تیم ایران نیازمند کار بیشتری در خط حمله است و ما باید بیش از این بتوانیم در بازی‌ها موقعیت‌سازی کنیم.
کاپیتان تیم ملی در واکنش به اینکه آیا نتیجه بازی ایران و کره جنوبی تا حد زیادی تکلیف صعود تیم ملی به جام جهانی را مشخص می‌کند گفت: خیر چنین اعتقادی ندارم چون هنوز بازی‌های دیگری نیز باقی مانده است که نتایج آن‌ها و امتیازات‌شان اهمیت بالایی دارد. نه ایران و نه کره در صورت ناکامی در بازی فردا نمی‌توانند ناامید باشند و همین طور هم اگر ببرند به طور کامل برای صعود به جام جهانی مطمئن نخواهند بود. هنوز راه زیادی در پیش است.

کریمی: بازی با کره معمولا تماشایی بوده/از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم

هافبک تیم ملی فوتبال می‌گوید بازی‌های ایران و کره جنوبی معمولا تماشایی از آب درآمده و امیدوار است ایران بتواند با حمایت تماشاگران در این بازی نتیجه‌ی خوبی به دست بیاورد.
(ایسنا)، درباره دیدار حساس تیم ملی مقابل کره جنوبی در مرحله انتخابی جام جهانی 2014 اظهار کرد: خوشبختانه شرایط خیلی خوبی در تیم ملی وجود دارد. ما در این چند روز تمرین‌های منظمی را پشت سر گذاشته‌ایم و همه چیز خوب و مثبت است تا برابر کره یک بازی خوب را انجام دهیم.
وی افزود: کره جنوبی چند دوره متوالی در جام جهانی حضور داشته و در جام ملت‌ها هم یک تیم مدعی بوده و حتی در بازی‌های المپیک نیز به جمع چهار تیم برتر راه یافت. این نشان می‌دهد که آن‌ها یک تیم قدرتمند و قابل احترام در آسیا هستند. معمولا بازی‌های ایران با کره تماشایی از آب درآمده است و امیدوارم که فردا هم همین طور باشد.
کریمی با بیان اینکه بازیکنان تیم ملی برای پیروزی بر کره جنوبی از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد گفت: از همه عزیزانی که در این چند روز ما را حمایت کردند به نوبه خودم تشکر می‌کنم. امیدوارم هواداران با حضور پرشور خود ما را برابر کره همراهی کنند و مطمئن باشند که بازیکنان تیم ملی در این بازی از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.
هافبک ملی‌پوش پرسپولیس در پایان گفت: اگر این بازی را ببریم 7 امتیازی می‌شویم و باید ببینیم سایر حریفان‌مان چه نتیجه‌ای می‌گیرند. با این حال شکست کره از لحاظ روحی برای ما خیلی مفید است و در ادامه تورنمنت به ما کمک می‌کند.

بیصبرانه منتظر بازی هستم و حس میکنم فردا میتونه یه نقطه عطف برای ما و فوتبالمون باشه هم به شکل کلی و روند کلی فوتبال و هم در این جدول بازیها.

تیم ملی فوتبال ایران از ساعت 20 در ورزشگاه آزادی میزبان کره جنوبی است.

aliagha89

Registered User
لایک‌ها
157
ADMAHAYI ke toje teheran hastan va mikhan beran AZADI stadium baa khdeshon yek
BANNER
dorost konan ke rosh neveshte bashe:
South Korea this is HELL!
Be sure!
????

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بیصبرانه منتظر بازی هستم و حس میکنم فردا میتونه یه نقطه عطف برای ما و فوتبالمون باشه هم به شکل کلی و روند کلی فوتبال و هم در این جدول بازیها.
فردا شاید حساس ترین روز فوتبال ما در این 10 یا 20 سال اخیره
درسته بازی با استرالیا نقطه عطفی بود در فوتبال ما
اما فردا
برای زنده موندن نیاز به برد داریم
یه برد خوب
و یه ورزشگاهی که یک دست ایران رو برای کره جهنم کنه
امیدوارم
فردا
ورق برای ما
دوباره برگرده

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
امیدوارم فردا تماشاگرها مثه بت زهر مار نیان بشینن تو ورزشگاه و مثه مرد تیمو تشویق کنن
بردنمون تو بازی فردا شاید یه مقدار بعید باشه
چون ما نتونستیم حتی لبنان رو ببریم.....
اما خدا کنه حداقل یه بازی خوب و هماهنگ رو داشته باشیم!!!!

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
دیگه وقتش رسیده یه پیش بینی هم بکنیم
پیش بینی کردن اینجور بازیا دلو جرأت میخواد و کمتر کسی اونو داره حتی هیئت تحریریه :دی
بازی یک یک میشه

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
من که تا به حال ندیدم تماشاگرای ایرانی برای تیمهای حریف جهنمی درست کنند بلکه برعکس چندین بار شاهد خلق چنین جهنمی برای تیمهای خودمون( تیم ملی - پرسپولیس و ...) از سوی تماشاگران بودم. بازیهای اروپایی رو که نگاه می کنم یا حتی بازیهایی که در همین کره انجام میدیم اگه صداوسیما صدای بازی رو به دلایل دزدیهایی که می کنه قطع نکرده باشه جو ورزشگاه اصلا قابل قیاس با بازیهای آزادی نیست. نمیدونم اونجا چی کار می کنند که تماشاگراشون میتونند تمام طول بازی چنین جو پر هیجان و هماهنگی رو ایجاد کنند اما ما در بازیهایی که در آزادی انجام میشه اغلب یک حالت تشویق سینوسی اونم با دامنه و فرکانس کم رو شاهد هستیم مثلا دو دقیقه یا 5 دقیقه صدای تشویق های اغلب ناهماهنگ رو داریم بعد 10 تا 15 دقیقه خبری از تماشاگرا نیست یا خیلی پراکنده است و همینطور الی آخر ...
اگه این وسط گلی هم دریافت کنیم که دیگه نور علی نور هست و چند دستگی میان تماشاگرا شروع میشه " علییییی دائیییی - فلانی حیا کن ... ، بازیکن بی غیرت ..." و نظایر اینها

اما نتیجه، واقعیت اینه که شانس کره بیشتره . اگه با تیم اصلیش بیاد فکر می کنم میشه با احتمال بالایی رو نباختن کره شرط بست. کره ای ها همیشه مقدماتی جام جهانی رو جدی می گیرند حتی زمان قطبی و اون بازی برگشت با اینکه صعود کره کاملا قطعی بود اونها با تمام قوا اومدن و تا آخرین دقیقه هم ول کن ماجرا نبودند و نهایتا هم کار خودشون رو کردند

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بايد ببريم !

اين آخرين فرصت براي ماست تا به آسيا ثابت كنيم قدرت درجه دو يا به تعبيري درجه سوم ! آسيا نيستيم و ميتونيم جزو بهترين ها باشيم

آيا ميتونيم ؟؟!

به نظرم اگه " با غيرت " بازي كنيم و مثه بازي با لبنان يه مشت بي تفاوت ! و بي برنامه تو زمين نباشن

خيلي چيزها شدني يه ..

به اميد اينكه ايراني بازي كنيم ..

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
در تایید صحبتهای رابی عزیز دوستانی که ورزشگاه رفتن حتما مشاهده کردند که معمولا تماشاگران ایرانی گاهی اوقات از ساعتها قبل خصوصا یکساعت مانده به شروع بازی به شدت مشغول تشویق تیمشون میشن و درست در زمانی که بازی شروع میشه با مشقاتی که اغلب تماشاگران برای دیدن یک بازی متحمل میشن دیگه توانی برای تشویق موثر تیم ندارن. خالا به این مورد اضافه کنید که متاسفانه لیدرهای ما هم بیشتر فقط عربده میزنن و فکر مناسبی برای ساماندهی و تشویق یکپارچه ندارن . ( تمام اینها رو خودم از نزدیک و اتفاقا در روزهای خوب فوتبالمون در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2006 دیدم)
از طرفی روحیه تماشاگران ایرانی که به ورزشگاه میرن اکثرا طوری هست که بعد از خوردن گل حالا دقیقه 20 بازی هم باشه جوری توی خودشون میرن که انگار زمان بازی تموم شده و دیگه کوچکترین خمایتی تا مدتها نمیشه تا دقیقه 70-80 که کار خیلی سخت میشه.
برای همین با صحبتهای شما رفیق عزیزم کاملا موافقم.

اما درباره نتیجه بازی با وضعیت فعلی من هم نتیجه مساوی رو برد برای ایران میدونم والبته اگر ببریم که چقدر عالی میشه.
امیدوارم مسائل اونجوری که جواد و مرتضی جان گفتن پیش بره و صحبتهای من و رابی غلط از آب در بیاد.

شاد و پیروز باشید

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امیدوارم این جوی که راه افتاده حداقل یکم روی این بازیکن ها تاصیر بذاره و نتیجه خوبی بگیریم
به دژاگه امیدوارم ...

بالا