• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان تیم پرسپولیس مشغول تحویل فیلسوفانی بزرگ در عرصه ی این مرز و بوم هست به نمونه ای از این سخنان گهر بار توجه کنید :

شیرینی: هر اتفاقی دلیل دارد یا به نوعی هر معلولی زايیده یک اتفاق است که این دلیل دلایل حتماً ‌قابل بررسی است

بیخود نیست دیگه وقتی برای رسیدن به فوتبال ندارن:D:D

نوید کیا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
سرمربی تیم فجرسپاسی شیراز با انتقاد شدید از مسئولان پرسپولیس گفت: همیشه آنها دنبال خراب کردن ستاره و پدیده های فوتبال هستند. به گزارش پانا،محمود یاوری در خصوص تیم ملی، بازی با کره جنوبی، وضعیت تیم فجرسپاسی در تعطیلات، پیشنها حقیقی از تیم های اروپایی و مذاکره پرسپولیس با کاپیتان فجر صحبت های زیر را مطرح کرد.
گر حقیقی پیشنهاد دارد، من هم پیشنهاد دارم! این که حقیقی گفته از اروپا پیشنهاد دارد، من هم پیشنهاد دارم ولی مهم این است که کاپیتان ما بچه مسلمان است و به تیمش تعهد و تعصب دارد. او تیمش را دوست دارد و هیچ مشکلی هم نیست. اگر روزنامه ها و دلالان بگذارند، ما داریم کار خود را می کنیم. متاسفانه روزنامه ها حرف های برخی دلال ها را منتشر می کنند که این اصلا خوب نیست.
نتوانستند ما را با فوتبال ببرند، شیطنت می کنند
کسانی دارند شیطنت می کنند که نتوانستند ما را در زمین بازی ببرند. رضا حقیقی نماینده و کاپیتان من در بین بازیکنان است و داخل تیم را ***** می کند. ما اهل حاشیه نیستیم و خواهش می کنم دوروبرما نیایند. ما تیمی بدون حاشیه هستیم ولی می خواهند با این شیطنت ها تیم را مختل کنند.
پرسپولیسی ها می خواهند ما را به هم بریزند
باشگاه پرسپولیس همیشه دنبال خراب کردن ستاره ها و پدیده های فوتبال است. خودشان که بازیکن سازی نمی کنند ولی سفره ای که تیم های دیگر پهن کرده اند و با زحمت ستاره و پدیده می سازند را می خواهند ببرند. ما اصلا آنها را به حساب نمی آوریم. برای چه باید از آنها شکایت کنیم؟ آنها نتوانستند در مستطیل سبز ما را ببرند، می خواهند تیم فجر را به هم بریزند. به آنها می گویم دست از این کارها بردارند چون حقیقی به تیمش تعهد و تعصب دارد و دلش با فجر است.

آقای مدیر پاک نکن! 10 بار دیگه پاک کنی بازم میذارم!! این مصاحبه یه مربی بزرگ این فوتباله! خوشت نمیاد نخون!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

آقای مدیر پاک نکن! 10 بار دیگه پاک کنی بازم میذارم!! این مصاحبه یه مربی بزرگ این فوتباله! خوشت نمیاد نخون!

دوست عزیز اگر پستتون رو در جای درست بزارید پاک نمیشه. واضحه پست شما جنبه کل کل داشت از اول هم باید در همین تاپیک این پست رو قرار می دادید. :)

موفق باشید

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سرمربی تیم فجرسپاسی شیراز با انتقاد شدید از مسئولان پرسپولیس گفت: همیشه آنها دنبال خراب کردن ستاره و پدیده های فوتبال هستند. به گزارش پانا،محمود یاوری در خصوص تیم ملی، بازی با کره جنوبی، وضعیت تیم فجرسپاسی در تعطیلات، پیشنها حقیقی از تیم های اروپایی و مذاکره پرسپولیس با کاپیتان فجر صحبت های زیر را مطرح کرد.
گر حقیقی پیشنهاد دارد، من هم پیشنهاد دارم! این که حقیقی گفته از اروپا پیشنهاد دارد، من هم پیشنهاد دارم ولی مهم این است که کاپیتان ما بچه مسلمان است و به تیمش تعهد و تعصب دارد. او تیمش را دوست دارد و هیچ مشکلی هم نیست. اگر روزنامه ها و دلالان بگذارند، ما داریم کار خود را می کنیم. متاسفانه روزنامه ها حرف های برخی دلال ها را منتشر می کنند که این اصلا خوب نیست.
نتوانستند ما را با فوتبال ببرند، شیطنت می کنند

:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

خدا پدر و مادرت رو بیامرزه ..همینه.. بازیکن تا یه ذره میاد پا بگیره و توی تیمش خوب بازی کنه آقا پرسپولیسه میاد با هزینه های مفت میلیاردی نابودش میکنه اینو چن ساله داریم میبینیم خیلی هنر داری میخوای هزینه کنی برو روی تیمهای پایت سرمایه گذاری کنی پول مفت میدن بازیکنا رو مفت خور میکنن به حاشیه میبرن:grrr::grrr::grrr::grrr:

نوید کیا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
سلام خدمت دوستان

دوست عزیز اگر پستتون رو در جای درست بزارید پاک نمیشه. واضحه پست شما جنبه کل کل داشت از اول هم باید در همین تاپیک این پست رو قرار می دادید. :)

موفق باشید

پست من جنبه کل کل نداشت.

چون اولا من استقلالی نیستم و این از نام کاربری و آواتارم هم مشخصه

دوما در مصاحبه هیچ فرد استقلالی مصاحبه نکرده

سوما هیچ نظر شخصی در اون پست نداده بودم

مسئله اینه که شما بر نمیتابی همچین حمله ای به باشگاه مورد علاقت بشه توسط یه نفر فوتبالی که اصلا رنگی نیست ( یاوری ) و خبرش در یه تاپیک عمومی تر گذاشته بشه و 4 نفر بیشتر بخونن.

اونجا تاپیک مسائل حاشیه ای هست و جای این مصاحبه هم همونجاس!

این مصاحبه کل کل نیست و یک واقعیت تلخ هست گیریم که زدید... گیریم که بریدید... گیریم که کشتید. گیریم که حذف کردید.. با رویش ناگریز جوانه چه می کنید...؟؟؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پست من جنبه کل کل نداشت.

چون اولا من استقلالی نیستم و این از نام کاربری و آواتارم هم مشخصه

دوما در مصاحبه هیچ فرد استقلالی مصاحبه نکرده

سوما هیچ نظر شخصی در اون پست نداده بودم

مسئله اینه که شما بر نمیتابی همچین حمله ای به باشگاه مورد علاقت بشه توسط یه نفر فوتبالی که اصلا رنگی نیست ( یاوری ) و خبرش در یه تاپیک عمومی تر گذاشته بشه و 4 نفر بیشتر بخونن.

اونجا تاپیک مسائل حاشیه ای هست و جای این مصاحبه هم همونجاس!

این مصاحبه کل کل نیست و یک واقعیت تلخ هست گیریم که زدید... گیریم که بریدید... گیریم که کشتید. گیریم که حذف کردید.. با رویش ناگریز جوانه چه می کنید...؟؟؟

درود

استاد!

اینکه شما تصور کنید با لجبازی و تهدید (... اگر پاک کنید 10 بار دیگه میذارم...) میتونید اهدافتون رو (هرچی که هست) پیش ببرید اشتباه کردید. اتفاقا قصد شما کل کل هست. و تحریک سایرین به شرکت در بازی کل کل شما. مشکلی نیست. محترمانه کل کل کنید. اما تصور نکنید منظور شما از کارهایی که میکنید بر مدیریت اینجا پوشیده است. میزان فعالیت شما و شیوه اون به خوبی نمایشگر ای موضوع هست.

پاینده باشید

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
بهترین نتیجه برای ما تو بازیهای صدر جدولی مساوی و تقسیم امتیاز هست
امیدمون به داوری بعد نگاهمون یه ساقهای نکونام و شوتهای سهمگینش دوخته شده بود که استقلال بتونه مساوی بگیره
این فقط رو کاغذ بود فاکتور ناشناخته تر حضور پررنگ برهانی بود حدس میزنم که واقعا با سر گل زد!! از اونجایی که کاملا معلوم بود رفت با 2 دست !توپ رو بزنه((مانند 2 صحنه دیگه بازی)) که توپ به سرش خورد
چون اگر رفته بود با سر بزنه که توپ رو میزد بیرونمشاهده پیوست 227131
پ .ن

از حق نگزریم خسرو فابرگاس عالی بود هم پایه گزار گل اول بود هم سانتر گل دوم از اون بود
همچنین یادی کنیم از رحمتی ریوالدو که چند موقعیت خطرناک رو گرفتمشاهده پیوست 227168

Last edited:

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
9k=

فایل های ضمیمه

• 60724_149631618512854_894419567_n.jpg
    60724_149631618512854_894419567_n.jpg
    35 KB · نمایش ها: 92

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
واقعا باید از چی گفت
از چی باید گفت ای اینکه سه باز با نا داوری باختیم و یا امتیاز از دست دادیم ؟
از چی باید گفت از کشوری که یک تیم دوپینگ میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته یا تمام بازها رو به رو با داوری برنده شده
از چی باید گفت مردمی که به پر افتخار ترین بازیکن تاریخ فوتبال کشورشون توهین میکنن کسی که بار ها نشون داده حمایت کننده قشر ضعیفه
از برنامه فوتبال برتر گفت که برای بازی پرسپولیس پیشکوست استقلال دعوت کردند!!!! یا زنگ زدند به امیر قلعه نوعی ؟؟؟؟
از اینکه ...... اخر باید با طرفدارها تیم که دسته سوم رفته کل کل کرد

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
آقایون مدیرا لطفا یکی با دلیل بگه چرا پست من پاک شده
چی توی پست من بوده که مستحق پاک شدنه خودمم بخدا نمیدونم:blink:

واقعا باید از چی گفت
از چی باید گفت ای اینکه سه باز با نا داوری باختیم و یا امتیاز از دست دادیم ؟
از چی باید گفت از کشوری که یک تیم دوپینگ میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته یا تمام بازها رو به رو با داوری برنده شده
از چی باید گفت مردمی که به پر افتخار ترین بازیکن تاریخ فوتبال کشورشون توهین میکنن کسی که بار ها نشون داده حمایت کننده قشر ضعیفه
از برنامه فوتبال برتر گفت که برای بازی پرسپولیس پیشکوست استقلال دعوت کردند!!!! یا زنگ زدند به امیر قلعه نوعی ؟؟؟؟
از اینکه ...... اخر باید با طرفدارها تیم که دسته سوم رفته کل کل کرد

برین با طرفدارای گهر و آلمینیوم کل کل کنید نه با ما:D

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
با توجه به اینکه تیم گهر یک بازی کمتر داره و رقیب سرسخت پرسپولیسه ، ما تلاش میکنیم این تیمو ببریم و طرفدارای پرسپولیس رو خوشحال کنیم.:):)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
با توجه به اینکه تیم گهر یک بازی کمتر داره و رقیب سرسخت پرسپولیسه ، ما تلاش میکنیم این تیمو ببریم و طرفدارای پرسپولیس رو خوشحال کنیم.:):)

دیگه چقدر واسه همشهری مایه بذاریم هان ؟؟؟

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
اون میلیاردرای ته جدولی از استقلال یاد بگیرن که با 1 لشکر مصدوم و یه بازی کمتر صدرنشین شد.
صدر نشینی رو به همه ی تاجی های عزیز تبریک میگم
زنده باد استقلال و زنده باد هرچی آبی دله

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا