ARMF
مدیر بازنشسته ورزش
نه
بابت حرف ژوزه این عکسو گذاشتم :دی
بابت اون دایره آبی گفتم... لااقل توضیح میدادید...
نه
بابت حرف ژوزه این عکسو گذاشتم :دی
بابت اون دایره آبی گفتم... لااقل توضیح میدادید...
آقای مدیر پاک نکن! 10 بار دیگه پاک کنی بازم میذارم!! این مصاحبه یه مربی بزرگ این فوتباله! خوشت نمیاد نخون!
سرمربی تیم فجرسپاسی شیراز با انتقاد شدید از مسئولان پرسپولیس گفت: همیشه آنها دنبال خراب کردن ستاره و پدیده های فوتبال هستند. به گزارش پانا،محمود یاوری در خصوص تیم ملی، بازی با کره جنوبی، وضعیت تیم فجرسپاسی در تعطیلات، پیشنها حقیقی از تیم های اروپایی و مذاکره پرسپولیس با کاپیتان فجر صحبت های زیر را مطرح کرد.
گر حقیقی پیشنهاد دارد، من هم پیشنهاد دارم! این که حقیقی گفته از اروپا پیشنهاد دارد، من هم پیشنهاد دارم ولی مهم این است که کاپیتان ما بچه مسلمان است و به تیمش تعهد و تعصب دارد. او تیمش را دوست دارد و هیچ مشکلی هم نیست. اگر روزنامه ها و دلالان بگذارند، ما داریم کار خود را می کنیم. متاسفانه روزنامه ها حرف های برخی دلال ها را منتشر می کنند که این اصلا خوب نیست.
نتوانستند ما را با فوتبال ببرند، شیطنت می کنند
:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:
خدا پدر و مادرت رو بیامرزه ..همینه.. بازیکن تا یه ذره میاد پا بگیره و توی تیمش خوب بازی کنه آقا پرسپولیسه میاد با هزینه های مفت میلیاردی نابودش میکنه اینو چن ساله داریم میبینیم خیلی هنر داری میخوای هزینه کنی برو روی تیمهای پایت سرمایه گذاری کنی پول مفت میدن بازیکنا رو مفت خور میکنن به حاشیه میبرن:grrr::grrr::grrr::grrr:
سلام خدمت دوستان
دوست عزیز اگر پستتون رو در جای درست بزارید پاک نمیشه. واضحه پست شما جنبه کل کل داشت از اول هم باید در همین تاپیک این پست رو قرار می دادید.
موفق باشید
پست من جنبه کل کل نداشت.
چون اولا من استقلالی نیستم و این از نام کاربری و آواتارم هم مشخصه
دوما در مصاحبه هیچ فرد استقلالی مصاحبه نکرده
سوما هیچ نظر شخصی در اون پست نداده بودم
مسئله اینه که شما بر نمیتابی همچین حمله ای به باشگاه مورد علاقت بشه توسط یه نفر فوتبالی که اصلا رنگی نیست ( یاوری ) و خبرش در یه تاپیک عمومی تر گذاشته بشه و 4 نفر بیشتر بخونن.
اونجا تاپیک مسائل حاشیه ای هست و جای این مصاحبه هم همونجاس!
این مصاحبه کل کل نیست و یک واقعیت تلخ هست گیریم که زدید... گیریم که بریدید... گیریم که کشتید. گیریم که حذف کردید.. با رویش ناگریز جوانه چه می کنید...؟؟؟
واقعا باید از چی گفت
از چی باید گفت ای اینکه سه باز با نا داوری باختیم و یا امتیاز از دست دادیم ؟
از چی باید گفت از کشوری که یک تیم دوپینگ میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته یا تمام بازها رو به رو با داوری برنده شده
از چی باید گفت مردمی که به پر افتخار ترین بازیکن تاریخ فوتبال کشورشون توهین میکنن کسی که بار ها نشون داده حمایت کننده قشر ضعیفه
از برنامه فوتبال برتر گفت که برای بازی پرسپولیس پیشکوست استقلال دعوت کردند!!!! یا زنگ زدند به امیر قلعه نوعی ؟؟؟؟
از اینکه ...... اخر باید با طرفدارها تیم که دسته سوم رفته کل کل کرد
با توجه به اینکه تیم گهر یک بازی کمتر داره و رقیب سرسخت پرسپولیسه ، ما تلاش میکنیم این تیمو ببریم و طرفدارای پرسپولیس رو خوشحال کنیم.![]()