اینجور وقت ها دلم می خواد برم دهن این هاستینگ های بی شرف رو .... بگیرم . به قدری از این کارا کردن با سایت های من . حالا سایت منم تجاری کلی ضرر کردم تو این مسخره بازی هاشون باز خوبه مال تو فروم بوده حال گیریش کمتره واست
جان خودم همین هاست های مجانی خارجی خیلی شرف دارن به اینا . هر کی از خانواده قهر می کنه اومده یا هاست راه انداختهآره خوب خوشبختانه فروومه! ولی کلا هاست بی مسئولیتیه.
به دل نگیر:happy:"مزایده دامنه سایت اپل (واقعی)"منظورتون از واقعی چیه دوست عزیز؟
دامنه ی ipple.ir آیا ؟
سلام
بچه ها بازدید سایت کسی تو این 2 - 3 روزه کمتر نشده؟
من که خیلی بازدیدم کم شده.
کسیه میدونه مشکل از کجاست؟
مناسبتی قطعی اینترنتی چیزی نشده؟![]()
بخاطر آپدیت گوگل ورودی گوگل شدید خوابیده ":|
دوست عزیز منظور بنده همین سه - چهار روز اخیر بودا. نه چند ماه پیش
منظور شما هم همین بود؟شما 100% میدونید؟
بابا چند ماه پیش کجا بوده همین چند روز پیش گوگل آپدیت کرد دیگه :|
حدود 2 هفته بخاطر قعطی و کاهش سرعت ها بازدید شدید خراب شده بود دوباره خوب شده
اما الان چند روزه بخاطر اپدیت گوگل ورودی گوگل من کم شده اما فروش خیلی خوب شده وضعیت دلار ثابت شده و بازار یکم سر و صداش خوابیده فروش هم بهتر شده
بابا چند ماه پیش کجا بوده همین چند روز پیش گوگل آپدیت کرد دیگه :|
حدود 2 هفته بخاطر قعطی و کاهش سرعت ها بازدید شدید خراب شده بود دوباره خوب شده
اما الان چند روزه بخاطر اپدیت گوگل ورودی گوگل من کم شده اما فروش خیلی خوب شده وضعیت دلار ثابت شده و بازار یکم سر و صداش خوابیده فروش هم بهتر شده
پس چرا لایک میخرن ؟
چه به درد میخوره
راستی یاسین جان چند وقت پیش پی ام داده بودی اومدم جواب بدم نشد بن شده بودی شرمنده
حالا چی رو آپدیت کرده؟ پیج رانک؟ یا اون پنگون و پاندای پدر سوخته که بعضی از دوستان رو ..... کرده![]()
ممنون از توضیحات کامل شما:specool:
نفر بعدی سوالش رو بپرسه
نوبت رو هم رعایت کنید لطفا![]()
لایک کردن برای پیج ها خوبه هر یک لایک روی هر پیج یعنی یک عضو ( دکمه لایک اصلی پیج مهمه که بالای هر پیج هست نه لایک مطالب اون پیج )