• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
لباس و اسپانسر که قهرمانی نمیاره ، غیرته که قهرمانی میاره

یکی به من بگه اسطوره غیرت داش مجتبا جباری عضو کدوم تیمه ؟:goatee:

قبلنا تا پول نمیگرفت بازی نمیکرد حالا تا پول نگیره تمرین هم نمیکنه :lol:

اینجا قلب نیست و معده اس
پرسپولیس توسط استقلال داره هضم میشه

داداش بپا تو گلوتون گیر نکنه:D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
قهرمان بشیم نریم بهتر از اینکه راهمون ندن که:p البته همون بهتر که شما رو راه نمیدن وگرنه دوباره میرین اونجا آبروریزی میکنین:lol:

داداش چی میگی . والا من نفهمیدم فقط نمی دونم آخرین باری که از دور گروهی بالا رفتین کی بوده :lol:اگه میدونی ما رو هم روشن کن :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
مشاهده پیوست 237618

بعضی وقت ها باید جواب طرفت رو با یه جمله بدی و بری ... بعضی وقتا باید سکوت کنی و صاف تو چشاش نیگا کنی و بعد بری --- ولی اگر طرفت پرسپولیسی باشه باید جفت پا بری تو صورتش :D

خب پسره خوب لااقل ---لااقل بذار بیای تو 10 تیم بعد شروع کن به کل کل
4628.gif

با تشکر از مدیران زحمت کش:blush:

تعداد پست هام رو تقدیم می کنم به دوستان استقلالی و چند روزی پست نمی ذارم تا این عدد بمونه :D

دوست عزیز پایینی نمی تونم پست جدید بدم چون تعداد پست هام باید یه چند روزی ثابت بمونه:D
در جوابت نباید چیزی بگم فقط این رو بدون که وقتی استقلال قهرمان آسیا شد تیمی به نام پیروزی اصلا وجود خارجی نداشت - در ضمن فرستادن استقلال به دسته پایینتر توسط علی پروین رو هم به فال نیک می گیریم تا تاریخ نشون بده باند بازی و فساد فوتبال در ایران از کی شروع شده که تیم قهرمان آسیا در اون سال رو مستقیم فرستاند دسته پایینتر تا مرحممی بر زخمانشان باشد :eek:

تنها دلیلی که شما دست از پا نمی شناسید اینه که ژوزه به قولش عمل کرده و الان 12 جدول نیستید :D ---درود بر ژوزه

اما من پیشنهاد می کنم پاهاتون رو نگه دارید برای بردن لیستتون به کنفدراسیون آسیا :fez: کار شماها با این مربی با ای میل و فکس و اینا راه نمیفته فقط باید با پای خودتون ببرید لیست تیمتونو برا آسیا بدین شاید فرجی شد و از مسابقات حذف نشدین :blink:

اما درباره پیروزی : داداش ما مفتخریم بعد از این همه سال تونستیم اسم اصلیمون رو برگردونیم . اما شما الان سی و چند ساله اسم تاجتون به فنا رفته و هیچی به هیچی فقط توی خاطره هاتون باهاش حال میکنین ;)

درباره علی سلطان هم صحبت کردی . خب من درک می کنم بد دردیه رفتن به دسته 3 :shades2: ولی مسابقات که شروع شد اون سال از همون اول گفتن تیمهای آخر جدول میرن دسته 3 . حالا شما مهارت زیادی تو آخر شدن داشتین دیگه مشکل ما نیست میخواستین دو پله بالاتر بیاین حداقل میرفتین دسته 2 :D

درود بر |ژوزه که بازی برگشت بهتون درس فوتبال خواهد داد:lol:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
فتح الله زاده: می خواهند نشان خلاقیت ورزشی جهان را بر سینه ام بنشانند!/ در ایران که نشانی به من ندادند ؛ خارجی ها این کار را می کنند

من: فک کنم این جایزه به دلیل ادا در آوردن حاجی باشه توی برنامه 90:lol: اونجا که ادای عادل رو در آورد :goatee: ما که غیر این خلاقیت از حاجی ندیدیم .

آقا هماهنگ کنید حاجی بیاد یه توضیحی بده خلاقیتش چی بوده .

راستی این دکتر فتح اله زاده نسبتی با حاجی داره ؟!!:evil:

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
دوست عزیز مجالی نبود تا همه ی پست هاتون رو کوت کنم --- جمعا جواب کل کل شما رو عرض می کنم :

(لحن جدی) افتخار می کنم طرفدار بهترین تیم باشگاهی ایران در سطح ایران و آسیا هستم و هر روز خدا رو شکر می کنم که طرفدار تیمی نیستم که طرفدار هاش با یک برد 6 بر صفر یا زدن 3 گل در آخرین دقایق بازی به بهترین تیم ایران ارضا می شوند و همین برایشان کافی است و تمام ذلالت های ممکن اعم از گل خوردن در ثانیه 7 از تیم سقوط کرده به دسته پایینتر تا افتضاح بازی داماش و تا 4 تایی شدن و 5 باخت پیاپی و ندیدن بالای جدول در سال های متمادی و قضیه علی دایی و حسرت دیدن یک چهارم کاپ آسیا و... به جان می خرند. (لحن عادی) فتح الله زاده نشون داده در تمام ابعاد نشان از یک مدیر ورزشی لایق (حداقل در سطح ایران ) را دارا می باشد و جدا از تعصب به رنگ ایشون اگر بعضی نقاط ضعقشون حل بشه بهترین گزینه برای ریاست فدراسیون فوتبال یا حتی وزارت ورزش ایران هستند و این رو تجربه ثابت کرده که حتی با دست خالی هم می تونه تیم قهرمان جمع کنه و همیشه نیاز نیست به یک منبع بی نهایت دلار دولتی متصل بود و دستی در واردات ماشین داشت - (لحن شوخی) و در انتها سپاس خداوندی که تیمی خلق کردندی که طرفدارانی دارندی که حتی با وجود تکیه بر رتبه های وزین پایین جدول نیز کل کل کردندی و موجبات شادی ما را فراهم سازندی :D

موفق و موید باشید -
در ضمن پستهام شد 445 تا :( --- یه روزی میشه 4444 ;)

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
این پرسپولیسی تو بفرمایید شام چرا اینجوریه دی:
همشون اینجورین؟

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
دوست عزیز مجالی نبود تا همه ی پست هاتون رو کوت کنم --- جمعا جواب کل کل شما رو عرض می کنم :

(لحن جدی) افتخار می کنم طرفدار بهترین تیم باشگاهی ایران در سطح ایران و آسیا هستم و هر روز خدا رو شکر می کنم که طرفدار تیمی نیستم که طرفدار هاش با یک برد 6 بر صفر یا زدن 3 گل در آخرین دقایق بازی به بهترین تیم ایران ارضا می شوند و همین برایشان کافی است و تمام ذلالت های ممکن اعم از گل خوردن در ثانیه 7 از تیم سقوط کرده به دسته پایینتر تا افتضاح بازی داماش و تا 4 تایی شدن و 5 باخت پیاپی و ندیدن بالای جدول در سال های متمادی و قضیه علی دایی و حسرت دیدن یک چهارم کاپ آسیا و... به جان می خرند. (لحن عادی) فتح الله زاده نشون داده در تمام ابعاد نشان از یک مدیر ورزشی لایق (حداقل در سطح ایران ) را دارا می باشد و جدا از تعصب به رنگ ایشون اگر بعضی نقاط ضعقشون حل بشه بهترین گزینه برای ریاست فدراسیون فوتبال یا حتی وزارت ورزش ایران هستند و این رو تجربه ثابت کرده که حتی با دست خالی هم می تونه تیم قهرمان جمع کنه و همیشه نیاز نیست به یک منبع بی نهایت دلار دولتی متصل بود و دستی در واردات ماشین داشت - (لحن شوخی) و در انتها سپاس خداوندی که تیمی خلق کردندی که طرفدارانی دارندی که حتی با وجود تکیه بر رتبه های وزین پایین جدول نیز کل کل کردندی و موجبات شادی ما را فراهم سازندی :D

موفق و موید باشید -
در ضمن پستهام شد 445 تا :(

پست 445 شما هم مبارک :D
--- یه روزی میشه 4444 ;)

تا کور شود هر آنکه نتواند دید ;)

پ.ن: داداشی هدف کل کل هست و شوخی . دیگه لحن جدی و بیانیه دادن نمیخواد که . تاپیک اسمش روشه . یه کم زیادی جدی گرفتین. :rolleyes:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
این پرسپولیسی تو بفرمایید شام چرا اینجوریه دی:
همشون اینجورین؟

نه خب ایشون این مدلین .
یعنی میخواین بگین همه استقلالی ها هم شبیه این بنده خدا بفرمایید شامیه هستن :goatee:

پ.ن: بابا تو رو خدا کل کل کنید . این چیزا چیه میگید آخه .

بخواهید براتون کلاس کل کل میزارم تضمینی :snitch:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542

پ.ن: دادشی هدف کل کل هست و شوخی . دیگه لحن جدی و بیانیه دادن نمیخواد که . تاپیک اسمش روشه . یه کم زیادی جدی گرفتین. :rolleyes:

كلا استقلاليا جدي ميگيرن سريع هم گريه ميكنند بابا ارزش نداره بخدا كلا هم استقلال هم تيماي ديگه هر چقدر هم زور بزنند محبوبيت پرسپوليس رو نخواهند داشت اينا فكر ميكنند ما اينجا سر جنگ داريم با هم اونم سر يه مشت فوتباليستي كه مديرش حاج فتل هست بخدا ارزششو ندار ادم بخاتر اينكه تيمش رفته باشه دسته سه كه گريه نميكنه اصلا اين فوتبال ارزش نداره بيايد در كنار هم و توسط تيم استقلال شاد باشيم

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آقاراسته جانواریو میخوان از نیم فصل از لیست بزارنش بیرون؟!:santa:

بازیکن حرفه ای بازیکن حرفه ای که می گفتین این بود ؟:lol:

استاد اسدی هم میدونست که موقع رفتن به ایالتش :D نباید بدون اجازه باشگاه تمرین کنه .

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
ما پرسپولیس باید قبول کنیم استقلال تیم بزرگیه واقعا یکی از قهرمانی ها استقلال قهرمانی در لیگ سوم بوده که تکرار نشدنی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

جناب koonkooa بار آخره بهتون تذکر میدم یکبار دیگه حواستون به ادبیاتی که بکار میبرید نباشه و تو پست هاتون از کلماتی نظیر لال شن و ... اینها استفاده بکنید مستقیم 15 روز بن میشید ، توجه داشته باشید تا بعدا کدورتی پیش نیاد .

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
درود

جناب koonkooa بار آخره بهتون تذکر میدم یکبار دیگه حواستون به ادبیاتی که بکار میبرید نباشه و تو پست هاتون از کلماتی نظیر لال شن و ... اینها استفاده بکنید مستقیم 15 روز بن میشید ، توجه داشته باشید تا بعدا کدورتی پیش نیاد .

درود
لال كه كلمه بدي نيست اختلال گفتاری یا موانع گفتاری، نوعی اختلالات ارتباطی هستند هنگامی که گفتار معمولی با مشکل روبرو می‌شود. این می‌تواند لکنت یا سرزبانی صحبت کردن باشد. کسی که به خاطر اختلال گفتاری کاملاً قادر به صحبت نباشد، لال است و الان ما بگيم فلاني لال هست يعني بش فحش داديم !! كلمه جيگزيني و اينكه كسي تو جامعه لال باشه ما بايد بش چي بگيم اين برا خودم سوال شده

اقايون استقلالي همينجا بنده عزرخواهي ميكنم اگه به كسي برخورده البته اکثر این اختلالات توسط درمان قابل حل است اما برخی به توجهات پزشکی دکتر متخصص گفتار احتیاج دارد. درمان‌های دیگر شامل اصلاح وضعیت جسمی و درمان روانی است.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
شما از این عدد سه خیلی خاطره بدی دارین همش دنبال عدد بعد سه هستین . حالا یه بار دسته 3 رو تجربه کردین. ایشالله دیگه واستون پیش نمیاد :thumbsup:

شما هم تو 3*3 دقیقه 3 تا گل خوردین تو جام حذفی یعنی هر سه دقیقه 1 گل
دسته سه رو دیگه مامان بزرگ منم میدون همش زیر سر سلطان (!) علی پروین بوده حالا هی شما دلتو خوش کن بهش

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
یکی به من بگه اسطوره غیرت داش مجتبا جباری عضو کدوم تیمه ؟:goatee:

قبلنا تا پول نمیگرفت بازی نمیکرد حالا تا پول نگیره تمرین هم نمیکنه :lol:

داداش بپا تو گلوتون گیر نکنه:D

فعلاً که همین داش مجتبی یکی از ارکان اصلی تیم ملیه
مثلش نیست و نخواهد بود
زیدان آسیاس

گیر نمی کنه
پرسپولیس راحت الحلقومه واسه ما

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

موفق و موید باشید -
در ضمن پستهام شد 445 تا :( --- یه روزی میشه 4444 ;)

این خدمت شما برای عرضه به دوستان رقیب

http://forum.persiantools.com/attachments/f268/attachment-191208d1345574594-44444.png

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود
لال كه كلمه بدي نيست اختلال گفتاری یا موانع گفتاری، نوعی اختلالات ارتباطی هستند هنگامی که گفتار معمولی با مشکل روبرو می‌شود. این می‌تواند لکنت یا سرزبانی صحبت کردن باشد. کسی که به خاطر اختلال گفتاری کاملاً قادر به صحبت نباشد، لال است و الان ما بگيم فلاني لال هست يعني بش فحش داديم !! كلمه جيگزيني و اينكه كسي تو جامعه لال باشه ما بايد بش چي بگيم اين برا خودم سوال شده

اقايون استقلالي همينجا بنده عزرخواهي ميكنم اگه به كسي برخورده البته اکثر این اختلالات توسط درمان قابل حل است اما برخی به توجهات پزشکی دکتر متخصص گفتار احتیاج دارد. درمان‌های دیگر شامل اصلاح وضعیت جسمی و درمان روانی است.

اتفاقا بن هم نوعی اختلال ارتباطیست که طی آن کاربر مربوطه در هنگام پست دادن با مشکل روبرو میشود این میتواند از عدم توجه به تذکرات یا روال بخش صورت گیرد و اگر کسی دچارش شد دچارش شده ! و اینکه چرا دوستان از هر رنگ و طایفه ای شده لازم به اجرایش هستند جدا برای خودمم سوال شده !

دوستانی که میخوان شیرین زبونی کنن بنده ازشون عذرخواهی میکنم اگه بعدا بهشون بر میخوره ، اون اختلالات ارتباطی بن گونه دیگه اتفاقا قابل حل نیست ! و اگه برخی لالی رو بتونن درمان کنن دیگه بن شدن رو نمیتونن درمان کنن ! و چاره ش یا اصلاح اختلالات رفتاری ای یه که فکر میکنن اینجا میتونن انجام بدن یا بجون خریدن مجازات های پیش روی

خجسته باشید ..

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490

پ.ن: داداشی هدف کل کل هست و شوخی . دیگه لحن جدی و بیانیه دادن نمیخواد که . تاپیک اسمش روشه . یه کم زیادی جدی گرفتین. :rolleyes:

بیانیه دندان شکن دادم - شما جدی نگیر;)
ما پرسپولیس باید قبول کنیم استقلال تیم بزرگیه واقعا یکی از قهرمانی ها استقلال قهرمانی در لیگ سوم بوده که تکرار نشدنی

البته شما بزرگترین افتخارتون زدن 6 گل به بهترین تیم ایرانه که حتی استقلال هم همچین افتخاری نداره --- افتخاری بالاتر از این نیست ;)

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ما رفتیم و اومدیم هنو تو سر وکله هم میزنین شماها ؟
untitledd.JPG

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
اینجا اسمش تایپیک کل کل ( از نوع محترمانس ) ولی در واقع محلی برای خالی کردن عقده ها شده چ0 کاربر معمولیش چه فعالش چه مدیر ورزشش
یکی لالی رو مسخره میکنه یکی دیگه با همون لحن جوابه طرفو با تهدید به بن کردن میده ( حالا نمیدونم احساس قدرت میکنه که تو یه محیط مجازی صاحب قدرت بن کردنو داره ) و با این جوابش فراوان لایک میگیره
واقعا تاسف میخورم برا این نوع ادبیات ( به احتمال 100% این پست پاک میشه و جوابی هم براش داده میشه که من جوابی به اون نخواهم داد )
پیروز باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا