• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
ای جوانان پس چرا امتیاز نمی دین؟
1ob5x5wedx3f85y1zowo.png

امتیازات بنده:

Parsa-Undead: 8

Terme: 10 خیلی باحال بود. ایول. :دی

bitcomet: 9

mahi58: 0

- Saman -: 9 مرسی این قشنگه انصافا. من یه دونه Meme از روی این دیده بودم، ولی نمی دونستم قضیه خود عکس چیه. Meme اش هم خیلی باحاله:

silverstar292: 9

ya_ali_mavla: 9

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
Parsa-Undead: 8

Terme: 9 فقط چون قبلا زیاد دیدمش 10 ندادم ولی برام جالبه که اول با دیدن موضوع این عکس تو ذهنم اومد که اولین بار تو سایته 1x دیده بودمش ولی کلا حس میکردم یه نفر با این عکس شرکت کنه:دی

bitcomet: 0

mahi58: 8.5

9 : Saman فکر کنم قبلا در موضوع شب هم با این عکس شرکت کرده بودن ولی کلا عکس خوبیه

silverstar292: 8.5

ya_ali_mavla: 9 به به این سری خلاقیت خوبی نشون دادین :دی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام بچه ها عکسای همتان عالی بود
بچه ها من از چند سری قبل تصمیم گرفتم چندان کاری به قشنگی عکس نداشته باشم و بیشتر روی ارتباط به موضوع تمرکز کنم
Parsa-Undead: 6.5

Terme: 8 عالی بود عالی چقدر به اون بچه اخر میز خندیدم به انعکسا عکس خودش چه واکنش خفنی نشان داده ولی خوب خانواده مدرنن تا دنیای مدرن

bitcomet: 7.50

mahi58: 7
l0650.gif
؟؟؟!! بلاخره ماهیت تراکتوریه خودتو نشان دادی:دی

7.50 : Saman

silverstar292: 9 خیلی جال بود جکشا شنیده بودم ولی عکسشا نه!!!به این میگن دنیای گداهای مدرن امروز!

ya_ali_mavla: 0
pic4ever_com_free_smiley.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خوب با توجه به این که همه امتیازات شون رو داده بودند من هم دیگه منتظر روز جمعه نمیشم و جدول رو می ذارم:

f_crezymoadabm_044bfa2%5b1%5d.gif
Parsa-UndeadTermebitcometmahi58Samansilverstar292ya_ali_mavla
Parsa-Undead0767787.5
Terme809.589.59.59.5
bitcomet8908.598.59
mahi5881090999
Saman89108.507.59
silverstar29288.598.57.508.5
ya_ali_mavla6.587.577.590
viannen_41.gif
46.551.55147.549.551.552.5

تبریک میگم به ya_ali_mavla (محمد اگه اشتباه نکنم) به خاطر اولین بردشون. انصافا عکس جالبی بود و ایده داشت. از ایشون خواهش می کنم موضوع مسابقه هفته بعد رو با دقت به پست دوم تاپیک (که موضوع تکراری نباشه) تا روز شنبه در تاپیک قرار بدن. ممنون. :)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
دوستان گلم به همتان فرا رسیدن ماه محرم ماه غم رو تسلیت میگم
ممنون محمود جان درسته کوچیک همه محمدم
یه چند وقتی هست از حسین جان خبری نیست جاش خیلی خالیه

موضوع این هفته هم محرم میزارم
یا حسین

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
درود!

سلام بر حسين ... اي سيد الشهدا .

تصوير انتخابي من براي اين مسابقه با اين موضوع خاص، صحنه تجسمي از ظهر روز عا شورا هست:

MoharamWal03ec.jpg

اشانت ها:

MoharamWal5c04.jpg

MoharamWal2c37.jpg

تا ديداري ديگر، بدرود!

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

اَلسَّلامُ عَلَیْكَ یا
اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِكَ
عَلَیْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِكُمْ
اَلسَّلامُ عَلَى
الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ ...

L00893273072.jpg
ســـلام مــن بــه مـحـرم، مـحـرم گــــل زهــرا*****بـه لطـمه هـای ملائـک بـه مــاتـم گــل زهـرا
سـلام مـن بـه مـحـرم بـه تشنـگی عـجـیـبـش*****بـه بـوی سیـب زمـینِ غـم و حـسین غریـبش
سلام من بـه محـرم بـه غصـه و غــم مـهـدی*****به چشم کاسه ی خون وبه شال ماتم مـهـدی
سـلام من بــه مـحـرم بـه کـربـلا و جـلالــش*****به لحظه های پـرازحزن غرق درد و ملامش
سـلام مـن بـه مـحـرم بـه حـال خستـه زیـنـب*****بـه بــی نـهــایــت داغ دل شـکــستــه زیـنـب
سلام من به محرم به دست و مشک ابوالفضل*****بـه نـا امیـدی سقـا بـه سـوز اشـک ابوالفضل
سـلام مـن بـه مـحـرم بـه قــد و قـا مـت اکـبـر*****بـه کـام خـشک اذان گـوی زیـر نـیزه و خنجر
سلام من به محرم به دسـت و بـا زوی قـاسم*****به شوق شهد شهادت حنـای گـیـسـوی قـاسم
سـلام مـن بـه مـحـرم بـه گـاهـواره ی اصـغـر*****به اشک خجلت شاه و گـلـوی پـاره ی اصـغـر
سـلام مـن بـه مـحـرم به اضـطـراب سـکـیـنـه*****بـه آن مـلـیـکـه، کـه رویش ندیده چشم مدینه
سـلام مـن بـه مـحـرم بـه عـا شـقـی زهـیـرش*****بـه بـاز گـشـتـن حُر و عروج خـتـم به خیرش
سلام من بـه محرم بـه مسـلـم و به حـبـیـبش*****به رو سپیدی جوُن و به بوی عطر عجیـبـش
سلام من بـه محرم بـه زنگ مـحـمـل زیـنـب*****بــه پـاره، پـاره تــن بــی سـر مـقـابـل زیـنـب
سلام من به محـرم به شـور و حـال عیـانـش*****سلام من به حسـیـن و به اشک سینه زنـانش
از زمین تا آسمان آه است می دانی چرا؟
یک قیامت گریه در راه است می دانی چرا؟

بر سر هر نیزه خورشیدی ست یک ماه تمام
بر سر هر نیزه یک ماه است می دانی چرا؟

اشهد ان لا...شهادت اشهد ان لا ...شهید
محشر الله الله است می دانی چرا؟

یک بغل باران الله الصمد آورده ام
نوبهار قل هوالله است می دانی چرا؟

راه عقل ازآن طرف راه جنون از این طرف
راه اگر راه است این راه است می دانی چرا؟

از رگ گردن بیا بگذر که او نزدیک توست
فرصت دیدار کوتاه است می دانی چرا؟

از کجا معلوم شاید ناگهانت برگزید
انتخاب عشق ناگاه است می دانی چرا؟

از محرم دم به دم هر چند ماتم می چکد
باز اما بهترین ماه است می دانی چرا؟
ممنون از همتان بجه ها اجرتان با صاحب این روز این ماه
چه قسمتی شد این موضوع توی چه موقعی بشه
یا حسین

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
خب دوستان یه چند وقت غایب بودم دوباره برگشتم...........

می خوام محرم رو از یه زاویه ی دیگه نشون بدم بهتون.:.:.:.

ببینید ما هممون برای ابا عبدالله عزاداری می کنیم ، اشک می ریزیم،سینه می زنیم و....ولی یه سری چیز ها دیگه زیاده رویه و نه تنها عزاداری نیست بلکه توهین به آن حضرت هم هست.

الان زمان محرم که می شه آرایشگاه های زنانه جای خالی ندارن.......

توی نوحه ها و روضه ها حتی توهین هم به امام و اصحابش می کنن و بعضی مواقع به حیوانات تشبیه می کنن ایشان رو.

امیدوارم این عزاداری ها واقعی باشه نه اینکه تا از در هیئت اومدیم بیرون بریم دنبال .......(جای خالی رو خودتون پر کنید.)

این عکس رو ببینید:

12408445587681158523.jpg

این عزاداری نیست........حیوانیت است.

امام حسین تو روز عاشورا هنگام جنگ نمازش ترک نشد............در صورتی که ما می ریم هیئت سینه می زنیم ولی نماز نمی خونیم....

طرف اومده می گه من خدا رو نمی پرستم،امام حسین رو می پرستم....آخه یعنی چی؟؟؟

امیدوارم راه صحیحآن حضرت و اصحابش رو ادامه بدیم.

اینم اشانتیونش:
2143966187212208.jpg

اینم جایی که آرزو دارم از نزدیک ببینمش.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها امروز آخرین مهلت برای گذاشتن عکس توی تاپیک است. کسی یادش نره...

در ضمن من از فردا صبح دارم میرم مسافرت و به احتمال زیاد جمعه هم نیستم. اگر امکان داره یکی از بچه ها امتیازات رو جمع بزنند و برنده رو (با دقت) اعلام کنند. ممنون میشم. :)

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
این اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:

درود!

سلام بر حسين ... اي سيد الشهدا .

تصوير انتخابي من براي اين مسابقه با اين موضوع خاص، صحنه تجسمي از ظهر روز عا شورا هست:

MoharamWal03ec.jpg

اشانت ها:

MoharamWal5c04.jpg

MoharamWal2c37.jpg

تا ديداري ديگر، بدرود!

اَلسَّلامُ عَلَیْكَ یا
اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِكَ
عَلَیْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِكُمْ
اَلسَّلامُ عَلَى
الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ ...

مشاهده پیوست 241709
ســـلام مــن بــه مـحـرم، مـحـرم گــــل زهــرا*****بـه لطـمه هـای ملائـک بـه مــاتـم گــل زهـرا
سـلام مـن بـه مـحـرم بـه تشنـگی عـجـیـبـش*****بـه بـوی سیـب زمـینِ غـم و حـسین غریـبش
سلام من بـه محـرم بـه غصـه و غــم مـهـدی*****به چشم کاسه ی خون وبه شال ماتم مـهـدی
سـلام من بــه مـحـرم بـه کـربـلا و جـلالــش*****به لحظه های پـرازحزن غرق درد و ملامش
سـلام مـن بـه مـحـرم بـه حـال خستـه زیـنـب*****بـه بــی نـهــایــت داغ دل شـکــستــه زیـنـب
سلام من به محرم به دست و مشک ابوالفضل*****بـه نـا امیـدی سقـا بـه سـوز اشـک ابوالفضل
سـلام مـن بـه مـحـرم بـه قــد و قـا مـت اکـبـر*****بـه کـام خـشک اذان گـوی زیـر نـیزه و خنجر
سلام من به محرم به دسـت و بـا زوی قـاسم*****به شوق شهد شهادت حنـای گـیـسـوی قـاسم
سـلام مـن بـه مـحـرم بـه گـاهـواره ی اصـغـر*****به اشک خجلت شاه و گـلـوی پـاره ی اصـغـر
سـلام مـن بـه مـحـرم به اضـطـراب سـکـیـنـه*****بـه آن مـلـیـکـه، کـه رویش ندیده چشم مدینه
سـلام مـن بـه مـحـرم بـه عـا شـقـی زهـیـرش*****بـه بـاز گـشـتـن حُر و عروج خـتـم به خیرش
سلام من بـه محرم بـه مسـلـم و به حـبـیـبش*****به رو سپیدی جوُن و به بوی عطر عجیـبـش
سلام من بـه محرم بـه زنگ مـحـمـل زیـنـب*****بــه پـاره، پـاره تــن بــی سـر مـقـابـل زیـنـب
سلام من به محـرم به شـور و حـال عیـانـش*****سلام من به حسـیـن و به اشک سینه زنـانش
از زمین تا آسمان آه است می دانی چرا؟
یک قیامت گریه در راه است می دانی چرا؟

بر سر هر نیزه خورشیدی ست یک ماه تمام
بر سر هر نیزه یک ماه است می دانی چرا؟

اشهد ان لا...شهادت اشهد ان لا ...شهید
محشر الله الله است می دانی چرا؟

یک بغل باران الله الصمد آورده ام
نوبهار قل هوالله است می دانی چرا؟

راه عقل ازآن طرف راه جنون از این طرف
راه اگر راه است این راه است می دانی چرا؟

از رگ گردن بیا بگذر که او نزدیک توست
فرصت دیدار کوتاه است می دانی چرا؟

از کجا معلوم شاید ناگهانت برگزید
انتخاب عشق ناگاه است می دانی چرا؟

از محرم دم به دم هر چند ماتم می چکد
باز اما بهترین ماه است می دانی چرا؟
ممنون از همتان بجه ها اجرتان با صاحب این روز این ماه
چه قسمتی شد این موضوع توی چه موقعی بشه
یا حسین

مشاهده پیوست 241802

عکس تایملاین فیسـ بوکم گزاشتم اینو خوشم میاد ازش هرچند تیرست اما جالبه

ببینید ما هممون برای ابا عبدالله عزاداری می کنیم ، اشک می ریزیم،سینه می زنیم و....ولی یه سری چیز ها دیگه زیاده رویه و نه تنها عزاداری نیست بلکه توهین به آن حضرت هم هست.

توی نوحه ها و روضه ها حتی توهین هم به امام و اصحابش می کنن و بعضی مواقع به حیوانات تشبیه می کنن ایشان رو.

امیدوارم این عزاداری ها واقعی باشه نه اینکه تا از در هیئت اومدیم بیرون بریم دنبال .......(جای خالی رو خودتون پر کنید.)

این عکس رو ببینید:

12408445587681158523.jpg

امام حسین تو روز عاشورا هنگام جنگ نمازش ترک نشد............در صورتی که ما می ریم هیئت سینه می زنیم ولی نماز نمی خونیم....

اینم اشانتیونش:
2143966187212208.jpg

عکس دوست مون silverstar برای من نمایش داده نمی شد که بهشون پیغام دادم و درخواست کردم جای دیگه آپ کنند، ولی احتمالا فروم نیومدند این یکی دو روزه. اگر شما هم عکس ایشون رو نمی دیدید و یادتون نبود چیه می تونید به اون یک عکس امتیاز ندید.

موفق باشید. :)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

این عکس رو ببینید:

12408445587681158523.jpg

اینم اشانتیونش:
2143966187212208.jpg

دقیقا حق با شماست
نمدانم امروز برنامه سمت خدا رو دیدید یا نه که حاج آقای قرآتی راجع به همین قمه زنی گفت
خیلی قشنگ گفت گفت کدام یک از امامان ما که صحنه عاشورا رو جلوی چشمشان دیدن و از پوست و استخوان درک کردن قمه زنی کردن؟
فقط گریه کردن فقط گریه!
میگفت چرا میخواین با این کار کاری کنین که اروپایی و آمریکایی به ریش شیعه ها بخندن و بگن اینارو نگاه کن...!
البته خوشبختانه این گونه مراسم توی ایران خیلی کم و محدود شده ولی این تصاویر بیشتر مربوط به عراق و هند هست
امیدوارم که دیگه از اینجور مسائل ابلهانه نبینیم آخه امام حسین راضیه که شما بیاین اینجور بلا سر خودتان بیارید!
(قسمت بولد شده حرف شما) اگه راست میگید نمازتان رو بخوانید نمیخواد ازاین کارا بکنید امام حسین برای نماز شهید شد برای زنده نگه داشتن نماز
شما اگه خیلی ادعات میشه نمازتو بخوان نمیخواد مداحی بزاری صداشو بزنی آسمان و کل ماشینتو گل بیگریو ماشینتو طراحی کنی
نمازتو بخوان که امام حسین برای این کارا ذره ای به اندازه نماز ارزشی قائل نیست
منظورم از شما ملت امثال قمه زنا هست

بچه ها امروز آخرین مهلت برای امتیازدهی به عکس های همدیگه است. کسی یادش نره...

در ضمن من از فردا صبح دارم میرم مسافرت و به احتمال زیاد جمعه هم نیستم. اگر امکان داره یکی از بچه ها امتیازات رو جمع بزنند و برنده رو (با دقت) اعلام کنند. ممنون میشم. :)
جان:blink: نه جان:blink: یه بار دیگه بگو:eek:
بابا دوست عزیز آخرین مهلت گذاشتن عکسه خودتم که عکس نزاشتی:eek:
یا حسین

بالا