• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پورنوگرافی :دی

پ.ن: شرطبندی فوتبال بود، توی ماهپاره زیاد تبلیغ میکرد توی جم مخصوصا

D:

الان میخواستم برم سایت بانک ملی از حواس پرتی bmi.com رو زدم دیدم فیلتره :D با خودم گفتم زده به سرشون خودشون رو فیلـــتر کردن بعد یادم افتاد سایتشون با ir هست . محض کنجکاوی .com رو باز کردم یه سایت معمولی موزیک بود به نظرم فیلترش کردن تا به واسطه بانک ملی بازدید کننده جمع نکنه تا خدای نکرده جوونا با شنیدن آهنگ ها از راه راست منحرف تر نشن D:
خاک عالم تو .... :blush: ببین تا کجاهاش رو فکر کردن

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
D:

الان میخواستم برم سایت بانک ملی از حواس پرتی bmi.com رو زدم دیدم فیلتره :D با خودم گفتم زده به سرشون خودشون رو فیلـــتر کردن بعد یادم افتاد سایتشون با ir هست . محض کنجکاوی .com رو باز کردم یه سایت معمولی موزیک بود به نظرم فیلترش کردن تا به واسطه بانک ملی بازدید کننده جمع نکنه تا خدای نکرده جوونا با شنیدن آهنگ ها از راه راست منحرف تر نشن D:

همچینم معمولی نیستا :D

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
سلام دوستان قالب فعلی یوفونت بفروش می رسد : از قالب های پولی الگانت تمز ، وردپرسه 100 درصد سئو ، فارسی شده ، بهینه شده ، قابلیت تغییر رنگ ، قابلیت تغییر هوم پیچ : اصلا فکرشم نمیتونید بکنید :اسلایدر ، مدیا سلکشن و ....

هر کس میخواد بگه راستی ای پنل مجزا هم داره ............

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
بکس کسی این علی صدیقی رو میشناسه؟ شدیدا واجبه اگر کسی میشناسه یا باهاش کار کرده بگه

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
یکی از تجربه هایی که کسب کردم این هست هیچ وقت از جایی که رسما ثبت نشده هیچ چیزی نخرید :|

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
کرمان زلزله اومد همین الان :|
جیش کردم تو شلوارم شدید بود :|
من وقتی تبریز زلزله اومده بود همه بیرون بودن من داشتم به فارس نیوز عکس و خبر می فرستادم :|
پ.ن:نامردها فقط یکی رو گذاشتن بدون این که اسمم رو هم بنویسن :(

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
کرمان زلزله اومد همین الان :|
جیش کردم تو شلوارم شدید بود :|

230.gif

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
D:

Band Music Iran
:D

عجبی بالاخره برادران ی تکونی به خودشون دادن اینو فیلتر کردن :|
http://bbm.ir/

از ورزش3 هم ورودی داره/داشته

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
لعنت به تو هاست دی ال

hoste shoma ba sorate 100KB etelaat ro enteghal mide, lotfan be bakhshe poshtibani elam konid ke sorate enteghal ro dar soorate emkan afzayesh dahand

حالا کدوم هاستینگ داری میری
من معلوم نیست کجا باید برم:(
نت افزار که میگیه ظرفیت پره

بالا