رودیگر جان درود
تصادفا برعکس. مشکل آرسنال با ۳ -۴ خرید بزرگ حل میشه. شما میگی خط حمله؟ درسته ولی ما یه نفر مثل
کاوانی رو احتیاج داریم که جای ون پرسی رو بگیره . ولی آرسنال۳۰/ ۴۰ میلیون خرج نمیکنه. چرا ؟ چون قرار بر این هست که باشگاه سود کنه . این چند سال رو که گذشته رو ببین . ونگر هیچ بوجه ای نداشته و بازیکن فروخته تا بتونه جایگزین کنه. بطور مثال جمع خرید ویندو قبلی یه چیزی پائین تر از فروش بود.
poldi+girou+cazorla=vanpersi+song. کرنکی دلش برای من و شما یا آرسنال نسوخته. او فقط به دنبال سود هست. او از راههای متفاوت این کارو انجام میده که یک نمونش رفتن آرسنال به مالزی، چین ، سنگاپور و ........
همه میدونن که آرسنال تا موقعی که بهترینشو بفروشه هیچوقت نمیتونه قهرمان بشه. دلیل اینکه ما پارسال ۴ تموم کردیم بخاطر گلهای ون پرسی بود که نصف بیشتر گلاش توسط سانگ تغذیه میشد. حالا این دو کجاند. سانگ در جلوی دفاع صد بزرگی بود. برای همین زیاد گٔل نخردیم . ورمألن آیا همون بازیکن خوب پارساله ؟ یک تیم که برای قهرمانی میره هیچوت بهترینشو نمیفروشه . بخصوص به دشمنای درجه یکش. یا اگه بفروشه بهترشو میاره.حالا چی؟ ولی ما سانگ رو میفروشیم جاش نمیاریم . ون پرسی میفروشیم جاش ژیرو میاریم .
من ونگر رو دوست دارم و او همچون هربرت چاپمن یک اسطوره برای ما هست و یک روز مجسمش جلوی امارت به مانند چاپمن بنا خواهد شد ولی افرادی مثل گازیدس و کرنکی به او گفتند که اگر میخواد بازیکن بگیره باید بفروشه. باشگاه ما جزو ۵ باشگاه بالای اروپا هست . چون از نظر سود سرآمدیم. و متأسفانه برای کرنکی این مساله نمیتونه پنهون بمونه چون آخر فصل باید دخل و خرج رو اعلام کنه. ما موقعی قهرمان میشیم که ۱. از دست کرنکی و این حاکمان باشگاه راحت بشیم . ۲. بازیکنانی همچون هنری، پیرس، برکمپ و اورمارز بگیریم که ستاره بودند نه ستاره شدند. برای همین هم بود که ۳ قهرمانی در اوایل کار ونگر به دست آوردیم.
هیچوقت فکر کردی چرا بهترین بازیکنامون باید به منچستر ، بارسلون یا میلان برند ؟ چون پول بالا و خوب اونا دارند که بدن.
آرسنال یک اسم قدیمی داره که از دوران دهه ۳۰ تا حالا اونو یدک میکشه. میدونی چیه ؟
بانک.
اون موقعها پولدارترین بودیم. الان هم داریم. ولی قبلان هربرت خرج میکرد ولی حالا بانک ما در آمریکا دست امثالی مثل کرنکی هست . کرنکی در عرض این چند سال فقط ۲ بار اومده و بازی آرسنال رو دیده. این شخص تیمهای مختلفی از قبیل بسکتبال و فوتبال آمریکایی داره . اون تیمهام مالی نیستند. ولی پول سازند .ونگر اگر در منچستر ، چلسی یا بارسلون بود و ۷ سال چیزی نمیبرد تا حالا رفته بود ولی چون در این مدت بازیکنان جوانی همچون فبرگاس را رو آورد و کم خرج کرد و خوب فروخت ایدهآلترین مربی برای مالکان هست. با این حساب من همیشه یک آرسنالی بودهام ، هستم و خواهم بود.
ما میتونیم بزرگتر از بارسلونا باشیم چون سهامدارامون ۲ بیلیونر هستند. یکی میخواد خرج کنه راش نمیدن ودیگری برو بیا داره ولی خسیس و پول دوست .دعا کنید عاقبت بخیر شیم .