• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
:rolleyes:
درود .

مسابقهٔ هوش

نام این ۳ ستاره آرسنال رو کسی‌ میدونه ؟

اگر دوستان نتونستن جواب بدن من شنبه جواب درست را میذارم.

مشاهده پیوست 243281

مشاهده پیوست 243282

مشاهده پیوست 243283

جواب یه کم دیر شد. با پوزش .
اولی‌ تونی وودکاک هست که ستاره خط حملهٔ انگلیس و آرسنال در اوایل دهه ۱۹۸۰بود . او در سال ۱۹۷۸ با تیم ناتینگهام فارست که از دسته ۲ آمده بود قهرمان انگلیس شد. یک سال بعد فارست قهرمان باشگاههای اروپا شد . یک گلزن به تمام عیار که به کلن رفت و بعد آرسنال اونو به جزیره‌ برگردوند.

دومی‌ ٔپل مارینر هست که او هم بازیکن تیم انگلیس بود. او مکمل خوبی‌ برای وودکاک و نیکلاس بود که از ایپسویچ خریده شد.

سومی‌ هم که جکوار عزیز گفتند چارلی نیکلاس . بازیکن مورد علاقهٔ تماشا گران. یه چیزی شبیه چارلی جورج .

راستی‌ یه کاری کنید توپچی ها رو اینجا بیشتر کنید. برو بچه‌های رئال مادرید ۸۰۰ صفحه نوشتن . اصلا رئال کیه ؟ زنده باد آرسنال دی‌:rolleyes:

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
رودیگر جان درود

تصادفا برعکس. مشکل آرسنال با ۳ -۴ خرید بزرگ حل میشه. شما میگی‌ خط حمله؟ درسته ولی‌ ما یه نفر مثل کاوانی رو احتیاج داریم که جای ون پرسی رو بگیره . ولی‌ آرسنال۳۰/ ۴۰ میلیون خرج نمیکنه. چرا ؟ چون قرار بر این هست که باشگاه سود کنه . این چند سال رو که گذشته رو ببین . ونگر هیچ بوجه ای‌ نداشته و بازیکن فروخته تا بتونه جایگزین کنه. بطور مثال جمع خرید ویندو قبلی‌ یه چیزی پائین تر از فروش بود. poldi+girou+cazorla=vanpersi+song. کرنکی دلش برای من و شما یا آرسنال نسوخته. او فقط به دنبال سود هست. او از راههای متفاوت این کارو انجام میده که یک نمونش رفتن آرسنال به مالزی، چین ، سنگاپور و ........
همه میدونن که آرسنال تا موقعی که بهترینشو بفروشه هیچوقت نمی‌تونه قهرمان بشه. دلیل اینکه ما پارسال ۴ تموم کردیم بخاطر گلهای ون پرسی بود که نصف بیشتر گلاش توسط سانگ تغذیه میشد. حالا این دو کجاند. سانگ در جلوی دفاع صد بزرگی‌ بود. برای همین زیاد گٔل نخردیم . ورمألن آیا همون بازیکن خوب پارساله ؟ یک تیم که برای قهرمانی میره هیچوت بهترینشو نمیفروشه . بخصوص به دشمنای درجه یکش. یا اگه بفروشه بهترشو میاره.حالا چی‌؟ ولی‌ ما سانگ رو می‌فروشیم جاش نمیاریم . ون پرسی می‌فروشیم جاش ژیرو میاریم .
من ونگر رو دوست دارم و او همچون هربرت چاپمن یک اسطوره برای ما هست و یک روز مجسمش جلوی امارت به مانند چاپمن بنا خواهد شد ولی‌ افرادی مثل گازیدس و کرنکی به او گفتند که اگر میخواد بازیکن بگیره باید بفروشه. باشگاه ما جزو ۵ باشگاه بالای اروپا هست . چون از نظر سود سرآمدیم. و متأسفانه برای کرنکی این مساله نمی‌تونه پنهون بمونه چون آخر فصل باید دخل و خرج رو اعلام کنه. ما موقعی قهرمان میشیم که ۱. از دست کرنکی و این حاکمان باشگاه راحت بشیم . ۲. بازیکنانی همچون هنری، پیرس، برکمپ و اورمارز بگیریم که ستاره بودند نه ستاره شدند. برای همین هم بود که ۳ قهرمانی در اوایل کار ونگر به دست آوردیم.
هیچوقت فکر کردی چرا بهترین بازیکنامون باید به منچستر ، بارسلون یا میلان برند ؟ چون پول بالا و خوب اونا دارند که بدن.
آرسنال یک اسم قدیمی‌ داره که از دوران دهه ۳۰ تا حالا اونو یدک میکشه. میدونی‌ چیه ؟ بانک.

اون موقعها پولدار‌ترین بودیم. الان هم داریم. ولی‌ قبلان هربرت خرج میکرد ولی‌ حالا بانک ما در آمریکا دست امثالی مثل کرنکی هست . کرنکی در عرض این چند سال فقط ۲ بار اومده و بازی آرسنال رو دیده. این شخص تیمهای مختلفی‌ از قبیل بسکتبال و فوتبال آمریکایی‌ داره . اون تیمهام مالی‌ نیستند. ولی‌ پول سازند .ونگر اگر در منچستر ، چلسی یا بارسلون بود و ۷ سال چیزی نمی‌برد تا حالا رفته بود ولی‌ چون در این مدت بازیکنان جوانی‌ همچون فبرگاس را رو آورد و کم خرج کرد و خوب فروخت ایده‌آل‌ترین مربی‌ برای مالکان هست. با این حساب من همیشه یک آرسنالی بوده‌ام ، هستم و خواهم بود.
ما میتونیم بزرگتر از بارسلونا باشیم چون سهامدارامون ۲ بیلیونر هستند. یکی‌ میخواد خرج کنه راش نمیدن ودیگری برو بیا داره ولی‌ خسیس و پول دوست .دعا کنید عاقبت بخیر شیم .:rolleyes:

اما من هنوز قانع نشدم که مشکل باشگاه از مالکان و مدیریت باشگاه نشات می گیره!
صراحتا 2 فصل هست که مدیران باشگاه اعلام می کنن پول برای خرید هست اما رئیسه که خرج نمی کنه! یادمه حدود 2 سال پیش بود که وقتی وضعیت مالی و اقتصادی باشگاه ها اعلام شد آرسنال اومد بالای چلسی! و اون موقع بود که باشگاه اعلام کرد از نظر مالی توان رقابت با چلسی رو داریم! البته از نظر خرید بازیکن نه از نظر دستمزدهی! و این مشکل بزرگ باشگاه هست که نمی تونه دستمزد بازیکنان بزرگ رو بده! البته گازیدیس اعلام کرده که سیستم دستمزددهی باشگاه هم دچار تغییر و تحول خواهد شد(در واقع گفت مجبوریم تغییر بدیم!) خلاصه اینکه معتقدم مشکل از هر دو سمت هست: هم مدیران و سهامداران و هم رئیس!
فک کنم 3 سال پیش بود یا شاید هم 2 سال پیش که با تحولاتی که در هیئت مدیره رخ داد کروئنکه و عثمانوف اومدن وارد گود شدن و شدن دو تن از سهامداران بزرگ باشگاه! اما اکثرا سهامشونر و به کروئنکه دادن چون با سیاست ها و فلسفه ی باشگاه همراه بود اما عثمانوف(که درآمدش از آبراموویچ هم بیشتر هست!!!) معتقد بود که باید خرج کرد و حتی پیشنهادهای او برای خرید سهام از کروئنکه بیشتر بود اما خانم اسمیت و یکی دیگه سهامشون رو به کروئنکه فروختند! بعدها عثمانوف با ابراز نگرانی از وضعیت باشگاه گفت که به عنوان یک هوادار آرسنال حاضره که 100 میلیون پوند پول برای خرید در قبال وارد شدن به هیئت مدیره بده به رئیس که آقایون بهشون بر خورد!!
البته خودم هم با ولخرجی و خرج کردن میلیون ها پول بی زبون برای خرید بازیکن مخالفم! من با سیاست ها و فلسفه باشگاه مشکلی ندارم اما وقتی یک ستاره از تیم بیرون میره باید جاش یک ستاره بیاد به تیم نه یک بازیکن جوون که وقتی به اوج فوتبالش می رسه به خاطر سودای قهرمانی و افتخار تیم رو ترک کنه! الان ما در یک "دوره ی باطل" قرار داریم! باید مثل دورتموند با بستن قرارداد های جدید با ستاره ها جلوی این رویه گرفته بشه! الان دورتموند سریعا به یک قدرت در المان تبدیل شده!

دیگه رفتن ولکات رو من تحمل نخواهم کرد!!! همچنین رفتن سانیا هم هیچ توجیهی نداره؛ همونطور که رفتن سانگ توجیهی نداشت و همون موقع گفتم که رفتنش به تیم لطمه خواهد زد و زد!!

با تمام اوصاف قهرمانی در جام حذفی می تونه خیلی چیزها رو عوض کنه! وقتی به یوونتوس فصل پیش نگاه می کنم که با توجه به شرایط خاصی که در سری آ وجود داشت و ذهنیت برتر تیم برای قهرمانی تونستن سری آ رو بگیرن و الان ذهنیت این تیم قهرمانی هست و بسیار رو فرم هستن! در حالی که وقتی به بازیکن هاشون نگاه می کنیم می بینیم که شاید در خط حمله از ما ضعیفتر باشن! دفاع شاخشون فقط کیه لینی هست و تا حدودی بونوچی! یعنی از نظر مهره در حد بالایی نیستن اما چون قهرمان شدن الان شرایط خیلی راحتتر شده براشون! اما الان فشار بسیار زیادی رو تیم هست!!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
هیچوقت فکر کردی چرا بهترین بازیکنامون باید به منچستر ، بارسلون یا میلان برند ؟

همیشه؟!

---

ما رابین و شینجی رو خریدیم

شما هم اقای گل فرانسه و کازورلا و پودولسکی رو خریدید پس فکر نکنم تفاوتی توی نقل و انتقالات هر دو باشگاه باشه

سیاست ونگر و فرگوسن همین هست.به نظرم هر دو باشگاه به بازیکنای بزرگ نیاز دارن ولی خب هر دو این افراد دوست ندارن با اوردن ستاره ها یا نگه داشتنشون برای تیمشون حاشیه درست بشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
255075_399824720097269_1782479215_n.jpg

این عکس یه نهیب هست به باشگاه های بدون تاریخ و هویت ....

باشگاه هایی که مثل یونایتد و ارسنال ، فلسفه پشتشون هست. تاریخ پشتشون هست......... نه مثل بعضی ها............

یه حال اساسی به برو بچز یونایتدی و ارسنالی :)

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal manager Arsene Wenger wants to sign Schalke striker Klaas-Jan Huntelaar, 29, next month and the Dutchman could be available for a cut-price £6m. (Daily Mail)
Wenger is also ready to go all out to sign Demba Ba, 27, by triggering a £7.5m buy-out clause in the Newcastle striker's contract. (The Sun)

اینطور که بوش میاد خرید هونتلار قطعی هست!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اسامی دعوت شده ها به بازی با المپیاکو:
1 Wojciech Szczesny
5 Thomas Vermaelen
7 Tomas Rosicky
15 Alex Oxlade-Chamberlain
16 Aaron Ramsey
18 Sebastien Squillaci
22 Francis Coquelin
23 Andrey Arshavin
25 Carl Jenkinson
27 Gervinho
29 Marouane Chamakh
38 Martin Angha
39 Zak Ansah
48 Sead Hajrovic
53 Jernade Meade
55 Elton Monteiro
60 James Shea
67 Chuba Akpom

نمی دونم چرا نبری و آیزفیلد نیستن!
گویا در بهترین حالت همون دوم میشیم! که خیلی هم فاجعه نیست!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من در امریکای شمالی‌ زندگی‌ می‌کنم. اینجا فاکس اسپرت و اسپرتسنت بازی هارو پخش می‌کنن.

خوش بحالت اینجا کم پیش میاد شبکه ای بازی آرسنال رو نشون بده مگر کانال های پولی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نمی دونم چرا نبری و آیزفیلد نیستن!

نبری رو نمیدونم ولی در مورد ایزفیلد فک میکنم کلا تو لیست اروپایی نیست
من هنوز نمیدونم چرا ونگر بهش اعتماد نمیکنه بیارتش تیم اصلی اصلا فوق العاده است یه چیزی بین گوتزه و ویلشر
واقعا برام سواله ونگری که اینقد به جوونا بها میده چرا ایزفیلد بازی نمیده
هر بار این ایزفیلد رو میبینم یه بازیکنی میبینم که روزی فوق ستاره میشه

دومی با اولی فرقی نداره چون هر دو قرعه سخت و اسون دارند

میدونید مشکل اصلی تیم اول مصدومیت های بیشمار و بدموقع است
وبعدش ونگر 2 تا اشتباه کرد
1- فروختن سانگی که عالی بود و نخریدن هافبک دفاعی
با وجود اینکه ارتتا بازیکن قابلیه ولی هافبک دفاعی نیست و حتی در صورتی که ارتتا بهترین هافبک دفاعی دنیا هم باشه با این فشردگی بازیها باید یه هافبک دفاعی تیم میخرید قشنگ معلوم بود این چن بازی اصلا جون نداشتش حتی شده اسین رو باید میگرفتیم

دومیش هم حساب کردن رو بازیکنی مثل دیابی هست
دیابی خیلی خوبه و بازم ثابت کرد این بشر 2-3 تا بازی پشت هم کنه مصدومه باید یه هافبک دیگه میخرید

الانم به نظرم بهترین کار رو کرد که به بازیکنا استراحت داد چون واقعا دیگه خسته بودن مخصوصا ارتتا- کازولا ومرتساکر که تقریبا تمام بازیها رو بازی کردند

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
برد و باخت زیاد این بازی برام مهم نیست
ولی اینکه روسیچکی گل زده خیلی خبر خوبیه امیدوارم بشه روسیچکی فصل قبل

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
روسیچکی بازیکن خیلی خوبیه. متاسفانه بعد از اون مصدومیت طولانی مدتش هیچوقت به اون دوران اوجش نرسید.

امیدوارم این گل نقطه عطفی باشه برای توماس و دوباره به روزهای خوبش برگرده. مطمئنا امادگیش به ارسنال خیلی کمک میکنه.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تیمهای اول و دوم 4 گروه اول

اول -پاری سن ژرمن -شالکه-مالاگا-دورتموند
دوم-پورتو-ارسنال-میلان-رئال مادرید

گروه 5 امیدوارم شاختار اول بشه
گروه 6 هم والنسیا و بایر شانس مساوی دارند برای اولی که امیدوارم والنسیا اول شه

گروه 7 هم بارسا اوله که بدترین قرعه ممکن میتونه باشه
گروه 8 هم که منچستر اوله و بهش نمیخوریم

از 6 تیمی که ممکنه بهش بخوریم 4تاش معلوم شده

پاری سن ژرمن -مالاگا-دورتموند-بارسا

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
مشاهده پیوست 250952

این عکس یه نهیب هست به باشگاه های بدون تاریخ و هویت ....

باشگاه هایی که مثل یونایتد و ارسنال ، فلسفه پشتشون هست. تاریخ پشتشون هست......... نه مثل بعضی ها............

یه حال اساسی به برو بچز یونایتدی و ارسنالی :)

:rolleyes:چه عکسی‌ .کلاس داره

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
خوش بحالت اینجا کم پیش میاد شبکه ای بازی آرسنال رو نشون بده مگر کانال های پولی

کجا عزیز تو ایران ؟ راستی‌ یه عکس خوب آرسنالی برای اواتر خودت انتخاب کن. در انتخاب کمک خواستی‌ در خدمتیم.:happy:

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
آرسنال اولین لباسش قرمز کامل بود . کسی‌ میدونه چرا؟

جواب فردا شب .

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.gif

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

جواب فردا شب .

مشاهده پیوست 251535
فک کنم یه ربطی به توپخانه آرسنال داشته باشه!
/

بازی دیشب هم با تعویض محتاطانه ی روسیچکی در بین دو نیمه عملا 4-2-4 بازی کردیم و میانه زمین رو باختیم! با برد می تونستیم صدر نشین بشیم و بازی برگشت دور حذفی رو در خانه انجام بدیم! راحت می شد بازی برد اگر یک هافبک تو زمین داشتیم!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

جواب فردا شب .

مشاهده پیوست 251535

به خاطر بودجه کمی که ارسنال داشت اون موقع چن تا بازیکن از تیم دیگه میخره و به خاطر اینکه لباس اونا قرمز بوده ارسنال هم با همون لباس بازی میکنه!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
کجا عزیز تو ایران ؟ راستی‌ یه عکس خوب آرسنالی برای اواتر خودت انتخاب کن. در انتخاب کمک خواستی‌ در خدمتیم.:happy:
آره دیگه ایران. آواتارم فکرش هستم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کاکا 30 ساله میگه آینده اش در رئال نامشخص هست و امکانش هست که در ژانویه تیم رو ترک کنه!

بالا