sadeghbb
Registered User
مطــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاعب و بس ...:lol:
درست شنیدی عزیزمبرادران استقلالی شنیدم حنیف پول نون شب رو نداره اجبارا رفته کارگری یه شرکت رو به عهده گرفته راسته !؟![]()
مشکل اینجاست همون رو هم زورتون نرسید بگیرید ! یه جام حذفی بعد 10-12 سال با کمک چوب وایسادن وحید طالب لو بردید ! :lol:
چرا که نه! اگر بتونن قرارداد ترکی و مظفری زاده رو تمدید کنن حتما میتونن تو این رقابت ها مدعی باشن !
پ ن :
البته مدعی سقوط به گروه پایینتر !!! :ی
با پولی که از ترانسفر کردن حقیقی بدست اوردن صد درصد با داورای این بازی ها هم قرارداد میبندند البته برای این بازی ها یی که گفتی داورای ارزون قیمت میارن وتازه یه چیزی هم از پول این ترانسفر میمونه که میتونن باهاش همون استیلی رو برای فصل بعد بیارن البته اگه تو لیگ برتر بمونه:specool:
بازیکنای ما باغیرتن .... حاضرن عرق جبین بریزن و پول در بیارن ، حرفی بود ؟![]()
میلاد جون فقط طالبلو نبوده که نقش چوب خشکو داشته جلو اس اس تو فینال جام حذفی .تو چند سال اخیر هر جا اس اس جام حذفی برده بازیکنای حریف نقش بسزایی داشتن![]()
چند سال پیش جلو پگاه خدابیامرز هم ابراهیم خان تقی پور که البته سال بعدش هم اومد استقلال همین نقش چوب خشکو به بهترین نحو به عهده گرفت:lol:
مرده حاجی شوالیه و اون فوتبال پاکشم. امیرخان هم که معرف حضور همه هستن![]()
کی مجتبی جباریو صدا کرد :lol:
میگم زئوسی دلم گزفته یکم ازون سوالای دانشگاهمون رو بزار بخندیم دلم شاد بشه دادا![]()
مصی جون من که تاکید کردم !
یه دوره ی کوتاهی لوانته صدر نشین لالیگا بود بارسا و رئال وسط جدول ! کلا کسی کاری به لوانته نداشت ! یه 2000 تا طرفدار خودشون ذوق کرده بودن !![]()
خودت داری میگی یه دوره ی کوتاهی ..... بابا حسابش از دست کرام الکاتبینم در رفته این دوره ی به اصطلاح کــــــــوتـــــــــــــاه ...
البته بر اساس اخرین اخبار ارسالی تیم تشتک سازی بیروت باید یه پلی اف با پشکل پران قسطنطنیه برگزار کنه برندشون میخوره به p.pپیروزی با الشباب روستای عنبران از توابع دمشق ، تشتک سازی بیروت و شهرداری مدینه هم گروه شده :lol::lol:
کی مجتبی جباریو صدا کرد :lol:
یعنی تو واقعا فکر میکنی پرسپولیسی بودن عادل و تیتر روزنامه خبر ورزشی باعث شد امین منوچهری و آرش برهانی و استاد هاشم بیک زاده از روزهای اوج و طلایی !!!! خودشون فاصله بگیرن !نه برادر من ! من بازیکن های پرسپولیس و استقلال رو میشناسم ! ببرن همدلی و زحمت شبانه روزی خودشون بوده ببازن تقصیر مادرزن عادل و زره رزم شوالیه ی فتل !
ولی خودمونیم ! به جان زن دومم اصلا موندم چطوری کشکی رفتید رتبه ی دوم لیگ ! ناپلئونی هم میخواستید بالا بیایید باید همون دور و ور گهر میموندید ! آدم یاد بالا اومدن چلسی تو فصل قبل لیگ قهرمانان میفته !![]()
امیر جان ما کی جوابای تکراری دادیم دادا؟؟؟
شما هی میگین رتبه 11 و....
اینا تکراری نیس جوابای ما تکراریه ها؟؟
نه حاجی ما خودمون رو خسته نمیکنم ! اون زمان که واسه یه تورنمنت ژیگولی 8 تا تیم تایلندی دعوت میکردیم 10-12 تا هم بازیکن از تیم حریف میبردیم تو تورنومنت قهرمان میشدیم به اسم آسیا ثبتش میکردیم ستازه میزدیم رو لباس تموم شد ! :lol: الان فقط میرید زور مفت میزنید بساط خنده جور میکنید برمیگردید دلت خوش نباشه !
میگم مصی این طراحی 6 تا سوراخ تو همدیگه واسه لوگوی استقلال برای کدوم خوش ذوقی بود ؟![]()