• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
چیزی که خیلی برام جالبه افت فاحش و محسوس علی کریمی هست ... از وقتی مجددا برای پرسپولیس بازی میکنه (بعد از رفتن ژوزه) دیگه اون علی کریمی سابق نیست ... تو این دو سه تا بازی که یه بازیکن کاملا معمولی بوده .... البته شایدم به خاطر این چند وقتی باشه که ژوزه بش بازی نداده ... ولی بعید میدونم دیگه بتونه برگرده :)

شما نگران اين باش كه به خاطر يه تيكه پارچه تيمتون كشته نده نگران بازيكناي ما نباش

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
خب دوستان زدن سریع ترین گل تاریخ رقابت های لیگ ایران توسط پرسپولیس رو به دوستان تبریک عرض می کنم حالا اینو ول کنید به این توجه کنید

اشتباه سایت باشگاه پرسپولیس/ سریعترین گل لیگ را خودِ پرسپولیس خورد!:p:D

گل غلامرضا رضایی هرچند یکی از زودهنگام‌ترین گل‌های تاریخ لیگ برتر بود اما سریع‌ترین گل نبوده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، باشگاه پرسپولیس در پایان دیدار این تیم مقابل فجر سپاسی که با برتری دو بر صفر سرخ‌پوشان همراه بود، در خبری که بر روی خروجی سایت باشگاه قرار گرفت مدعی شد غلامرضا رضایی در این دیدار سریع‌ترین گل تاریخ لیگ برتر فوتبال را به ثمر رسانده است. ادعایی که با مراجعه به آرشیو لیگ برتر فوتبال می‌توان به نادرستی آن پی برد.

غلامرضا رضایی در این بازی بلافاصله پس از شروع بازی در ثانیه 12 دروازه فجر را فروریخت اما این سریع‌ترین گل تاریخ لیگ برتر نبوده و خود سرخ‌پوشان بهترین دلیل برای رد این ادعا هستند.

این تیم در دیدار مقابل مس سرچشمه در هفته چهارم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال در روز 25 مرداد سال 1390 سریع‌ترین گل تاریخ لیگ برتر را دریافت کرد. در آن دیدار که در ورزشگاه باهنرکرمان برگزار می‌شد، اشتباه علیرضا حقیقی دروازه‌بان وقت پرسپولیس باعث شد تا برنوویچ بازیکن خارجی مس سرچشمه، در ثانیه هشتم این گل را به ثمر برساند.:D هدایت تیم در آن زمان بر عهده حمید استیلی بود.
:p:lol:

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
به نظر من پرسپولیس میتونه قهرمان بشه 9امتیاز با صدر اختلاف بیشتر نداره

اگه سایپا ببرش کارش راحته

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
خب دوستان زدن سریع ترین گل تاریخ رقابت های لیگ ایران توسط پرسپولیس رو به دوستان تبریک عرض می کنم حالا اینو ول کنید به این توجه کنید

اشتباه سایت باشگاه پرسپولیس/ سریعترین گل لیگ را خودِ پرسپولیس خورد!:p:D

گل غلامرضا رضایی هرچند یکی از زودهنگام‌ترین گل‌های تاریخ لیگ برتر بود اما سریع‌ترین گل نبوده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، باشگاه پرسپولیس در پایان دیدار این تیم مقابل فجر سپاسی که با برتری دو بر صفر سرخ‌پوشان همراه بود، در خبری که بر روی خروجی سایت باشگاه قرار گرفت مدعی شد غلامرضا رضایی در این دیدار سریع‌ترین گل تاریخ لیگ برتر فوتبال را به ثمر رسانده است. ادعایی که با مراجعه به آرشیو لیگ برتر فوتبال می‌توان به نادرستی آن پی برد.

غلامرضا رضایی در این بازی بلافاصله پس از شروع بازی در ثانیه 12 دروازه فجر را فروریخت اما این سریع‌ترین گل تاریخ لیگ برتر نبوده و خود سرخ‌پوشان بهترین دلیل برای رد این ادعا هستند.

این تیم در دیدار مقابل مس سرچشمه در هفته چهارم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال در روز 25 مرداد سال 1390 سریع‌ترین گل تاریخ لیگ برتر را دریافت کرد. در آن دیدار که در ورزشگاه باهنرکرمان برگزار می‌شد، اشتباه علیرضا حقیقی دروازه‌بان وقت پرسپولیس باعث شد تا برنوویچ بازیکن خارجی مس سرچشمه، در ثانیه هشتم این گل را به ثمر برساند.:D هدایت تیم در آن زمان بر عهده حمید استیلی بود.
:p:lol:

به نام خدا... گل :دی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
به نظر من پرسپولیس میتونه قهرمان بشه 9امتیاز با صدر اختلاف بیشتر نداره

اگه سایپا ببرش کارش راحته

پرسپولیس قهرمان میشه اما برای این باید 10 یا 15 سال منتظر بمونی شاید شد !!!!

تا استقلال هست پرسپولیس بهتر همون پایین های جدول بچرخه

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
امروز خونه یکی از دوستان جمع شده بودیم - بعد از برد پرسپولیس یکی از دوستان پرسپولیسی برگشت گفت : با این بازی 6 بهمن شیش تایی می شید و از این حرفا ... خلاصه در پوست خودش نمی گنجید - از قضا یکی از دوستان استقلالی هم اونجا بود و با یه لحن کاملا جدی و کوبنده گفت : ما استقلالی ها دغدغه مون اینه که امسال از گروه مرگ تو آسیا صعود کنیم و قهرمان شیم اونوقت تو هنوز دنبال این حرفایی ؟! - من :lol: رفیق اسقلالیم :cool: رفیق پرسپولیسیم :blink: .... جماعت بی طرف
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif

یعنی اونجا بود که بار دیگر بر خود بالیدم که استقلالی ام و همچین رفیقای استقلالی ای دارم ...

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
امروز خونه یکی از دوستان جمع شده بودیم - بعد از برد پرسپولیس یکی از دوستان پرسپولیسی برگشت گفت : با این بازی 6 بهمن شیش تایی می شید و از این حرفا ... خلاصه در پوست خودش نمی گنجید - از قضا یکی از دوستان استقلالی هم اونجا بود و با یه لحن کاملا جدی و کوبنده گفت : ما استقلالی ها دغدغه مون اینه که امسال از گروه مرگ تو آسیا صعود کنیم و قهرمان شیم اونوقت تو هنوز دنبال این حرفایی ؟! - من :lol: رفیق اسقلالیم :cool: رفیق پرسپولیسیم :blink: .... جماعت بی طرف
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif

یعنی اونجا بود که بار دیگر بر خود بالیدم که استقلالی ام و همچین رفیقای استقلالی ای دارم ...

وزن و قد رفیقت رو برام بفرست + یه عکس تمام قد ( میخوام سر تا پاشو طلا بگیرم )

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
پرسپولیس قهرمان میشه اما برای این باید 10 یا 15 سال منتظر بمونی شاید شد !!!!

تا استقلال هست پرسپولیس بهتر همون پایین های جدول بچرخه

دوست من عمو جان پرسپولیس با همین وضعیت بدی هم که تو این چند سال داشته جام های بیشتری نسبت به استقلال گرفته :D
تو 3 سال اخیر 2 بار قهرمان جام حذفی شده :D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
دوست من عمو جان پرسپولیس با همین وضعیت بدی هم که تو این چند سال داشته جام های بیشتری نسبت به استقلال گرفته :D
تو 3 سال اخیر 2 بار قهرمان جام حذفی شده :D

بی انصافی نکن ! استقلال هم کم نذاشته ! طرفداراش ادعای تو خالی دارن در حد دماغ محمود یاوری ! :D تازه به طالب لو هم گفتن تو ضربات پنالتی سر جات وایسا ما یه حذفی ببریم بعد 10-15 سال ! :D

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
بی انصافی نکن ! استقلال هم کم نذاشته ! طرفداراش ادعای تو خالی دارن در حد دماغ محمود یاوری ! :D تازه به طالب لو هم گفتن تو ضربات پنالتی سر جات وایسا ما یه حذفی ببریم بعد 10-15 سال ! :D

آخه تو جام حذفی هم حرفی برای گفتن ندارید -- می دونم خدا خدا می کنید استقلال نیاد فینال --- چون با این روندی که تو برنامه ها هست شما از اون طرف بخواین بیاین فینال حریف اصلیتون گهره که اونم کمیته داوران لطف و کرمش کم نشه انشال...
ugly004.gif

راستی یکی از دوستان پرسپولیسی پیامک داده و خلاصه یه جوری ابراز خوشحالی کرده که واقعا بهش حصودیم شد - بیچاره هنوز فکر می کنه پرسپولیس تو کورس قهرمانیه - میگه 2 تا زدیم تفاضلمون هم خوب شد
126fs328122.gif
ugly003.gif
... چند ساله یه جوری شد پرسپولیس ببره بیشتر خوشحال میشیم تا اینکه استقلال ببره
ugly004.gif

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
ما هم درسایی که میدونستیم میفتیم میرفتیم حذف میکردیم الانم به شما تبریک میگم با دونستن اینکه دربی رو میبازین فکر این بازی رو از سرتون بیرون کردین و به بازی های آسیایی فکر میکنین :D
یعنی اینجاست که من از دیدن همچین هموطنان منطقی و عاقلی که رویا های دست نیافتنی رو فراموش میکنن به خودم میبالم ::cool:

آره این نکته ها رو در نظر نگرفته بودم :D

دارم ادیت می کنم
ugly003.gif

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
آخه تو جام حذفی هم حرفی برای گفتن ندارید -- می دونم خدا خدا می کنید استقلال نیاد فینال --- چون با این روندی که تو برنامه ها هست شما از اون طرف بخواین بیاین فینال حریف اصلیتون گهره که اونم کمیته داوران لطف و کرمش کم نشه انشال...
ugly004.gif

راستی یکی از دوستان پرسپولیسی پیامک داده و خلاصه یه جوری ابراز خوشحالی کرده که واقعا بهش حصودیم شد - بیچاره هنوز فکر می کنه پرسپولیس تو کورس قهرمانیه - میگه 2 تا زدیم تفاضلمون هم خوب شد
126fs328122.gif
ugly003.gif
... چند ساله یه جوری شد پرسپولیس بیشتر خوشحال میشیم تا اینکه استقلال ببره
ugly004.gif

شما که از قرن نوزدهم و سقوط استقلال به دسته 3 طرفدار استقلال هستین دیگه باید بدونین گهر رو همین استقلال بازی قبل حذف کرده :D

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
شما که از قرن نوزدهم و سقوط استقلال به دسته 3 طرفدار استقلال هستین دیگه باید بدونین گهر رو همین استقلال بازی قبل حذف کرده :D

گهر یه مثال بود - خودت هم می دونی که سمت شما همیشه راحت تر بوده - اینم به حساب شانس نه چیزه دیگه
4628.gif
.... دو تا چیز هست که شما هی می گی : یک شیش تایی ها و 2- ماجرای دسته 3 که هر جفت اینها ننگی است بر باشگاه پرسپولیس و اشخاص چهره ی این باشگاه - داستانش هم 100 بار گفتم و دیگه حسش نیست بگم ولی شما برو از پرسپولیسی های اون موقع هم بپرس تا بفهمی 6 تایی ها و یا دسته 3 ماجراش چیه و چرا پرسپولیسی های قدیمی اون ماجرا ها رو یه جور افتخار برای خودشون نمی دونند ...بماند ...

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
گهر یه مثال بود - خودت هم می دونی که سمت شما همیشه راحت تر بوده - اینم به حساب شانس نه چیزه دیگه
4628.gif
.... دو تا چیز هست که شما هی می گی : یک شیش تایی ها و 2- ماجرای دسته 3 که هر جفت اینها ننگی است بر باشگاه پرسپولیس و اشخاص چهره ی این باشگاه - داستانش هم 100 بار گفتم و دیگه حسش نیست بگم ولی شما برو از پرسپولیسی های اون موقع هم بپرس تا بفهمی 6 تایی ها و یا دسته 3 ماجراش چیه و چرا پرسپولیسی های قدیمی اون ماجرا ها رو یه جور افتخار برای خودشون نمی دونند ...بماند ...
استقلال با گهر که معلوم الحال هست بازی داشته و بازی بعدش هم با ابومسلم هست که تو دست 1 هست :D
پرسپولیس با ملوان بازی داشت و با نفت تهران و اگه ببره ذوب آهن که همشون لیگ برتری هستن :D دیگه قضاوت اینکه کدوم سمت جدول سخت تره با خودتون :D
اینم بماند که استقلال تو 10 سال اخیر 3-4 بار توسط تیم های دسته یکی حذف شده :D
من همیشه میگم پرسپولیس هیچوقت نمیتونه 3 تا کار رو انجام بده :D
6 تا خوردن تو دربی
سقوط به دسته 3
سیزدهم شدن تو جدول
جدیدا هم که تو 10 دقیقه از یه تیم 10 نفره 3 تا خوردن بهش اضافه شده :D

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
استقلال با گهر که معلوم الحال هست بازی داشته و بازی بعدش هم با ابومسلم هست که تو دست 1 هست :D
پرسپولیس با ملوان بازی داشت و با نفت تهران و اگه ببره ذوب آهن که همشون لیگ برتری هستن :D دیگه قضاوت اینکه کدوم سمت جدول سخت تره با خودتون :D
من همیشه میگم پرسپولیس هیچوقت نمیتونه 3 تا کار رو انجام بده :D
6 تا خوردن تو دربی
سقوط به دسته 3
سیزدهم شدن تو جدول
جدیدا هم که تو 10 دقیقه از یه تیم 10 نفره 3 تا خوردن بهش اضافه شده :D

یادمه 2 تا فینال آخر تو جام حذفی رو با شهرداری تبریز و شهرداری یاسوج داشتید --- بماند ...

به افتخارات باشگاهتون این ها رو هم اضافه کن

ترک زمین در دربی
127fs3556139.gif

خوردن 6 گل تنها در یک بازی از تیم های قدر دسته یک تهران ( رفرنس : فتح 6- پرسپولیس 0)
35at179.gif

قرار گرفتن در مرحله 1 هشتم آسیا ( این هم خودش خیلی ها - سرت رو بالا بگیر مرد
ugly003.gif
)
انجام حرکات + 42 سال در هنگام شادی پس از گل
126fs2276022.gif

قهرمانی جام ولایت
2296.gif

رکورد خوردن گل از مس سرچشمه (البته اون موقع خیلی قوی بود مس سرچشمه )‌ در ثانیه 7 - هنوز نمی تونم درک کنم چه جوری توپ رو از وسط زمین تا خط دروازه در عرض 7 ثانیه رسوندید - احسنتم
126fs3315323.gif

علی دایی ( یکی از بزرگترین افتخارات باشگاه پرسپولیس در کنار مایلی کهن و استیلی و کاشانی و شرکا)
126fs3186991.gif

و ....

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
یادمه 2 تا فینال آخر تو جام حذفی رو با شهرداری تبریز و شهرداری یاسوج داشتید --- بماند ...

به افتخارات باشگاهتون این ها رو هم اضافه کن

ترک زمین در دربی
127fs3556139.gif

خوردن 6 گل تنها در یک بازی از تیم های قدر دسته یک تهران ( رفرنس : فتح 6- پرسپولیس 0)
35at179.gif

قرار گرفتن در مرحله 1 هشتم آسیا ( این هم خودش خیلی ها - سرت رو بالا بگیر مرد
ugly003.gif
)
انجام حرکات + 42 سال در هنگام شادی پس از گل
126fs2276022.gif

قهرمانی جام ولایت
2296.gif

رکورد خوردن گل از مس سرچشمه (البته اون موقع خیلی قوی بود مس سرچشمه )‌ در ثانیه 7 - هنوز نمی تونم درک کنم چه جوری توپ رو از وسط زمین تا خط دروازه در عرض 7 ثانیه رسوندید - احسنتم
126fs3315323.gif

علی دایی ( یکی از بزرگترین افتخارات باشگاه پرسپولیس در کنار مایلی کهن و استیلی و کاشانی و شرکا)
126fs3186991.gif

و ....

برادر من اینا که میگی الان چی هستن ؟ :D
پرسپولیس شاید تو آسیا افتخاری نداشته باشه ولی کاری هم نکرده که از طرف تیم رقیب بهش سرکوفت زده بشه :D
برای همینم شما الان دارین مواردی رو میگین که هرکی بخونه خندش میگیره :D استقلال با این ننگ هایی که رو پیشونین هک شده اگه قهرمان باشگاه های جهان هم بشه بازم ما میتونیم بهش سرکوفت بزنیم :D
فوتبال ایران رو با نام علی دایی میشناسن :D
فینال دوم با ملوان بود شما اطلاعات دقیقی هم ندارین از فوتبال ایران مثل اینکه :D

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
برادر من اینا که میگی الان چی هستن ؟ :D
پرسپولیس شاید تو آسیا افتخاری نداشته باشه ولی کاری هم نکرده که از طرف تیم رقیب بهش سرکوفت زده بشه :D
فوتبال ایران رو با نام علی دایی میشناسن :D
فینال دوم با ملوان بود شما اطلاعات دقیقی هم ندارین از فوتبال ایران مثل اینکه :D

شاید چه نقشی داره اینجا ؟

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
این شاید برای افرادی مثل شماس که نمیدونن پرسپولیس 1 بار قهرمان جام برندگان آسیا و یک بار هم نایب قهرمان شده :D

25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
.....

اون وقت می گی سوژه نکن --- خب نمیشه دیگه
25r30wi.gif
----

یه ترول هم الان دیدم به خاطر قوانین نمی تونم بزارم اینجا -- حکایتش اینه که ژوزه قول داده بود تیم 12 جدول نشه و عینا پرسپولیس رو 12 جدول تحویل داد و رفت
25r30wi.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا