• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
داداش خعلی حال کردم با پستت خصوصا اینجاش : (مهم اینه که از نظر پرسپولیسیا تو همون سال ها که جمعیت ایران 20 میلیون بود اینا 30میلیون هوادار داشتن!)...
راستی تو بازی جام حذفی از روتون رد میشیم در حد بنز ( طرح ایجاد انگیزه کل کل برای تیم های تک رقمی ) !

آقا ما بخیل نیستیم
اگر شایستگیشو داشتین و بردین نوش جونتون :) (طرح تضعیف روحیه تیم های دو رقمی)
ولی نه با لابی گری برای میزبانی یا نا داوری و امثالهم :)

SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
داداش خعلی حال کردم با پستت خصوصا اینجاش : (مهم اینه که از نظر پرسپولیسیا تو همون سال ها که جمعیت ایران 20 میلیون بود اینا 30میلیون هوادار داشتن!)...
راستی تو بازی جام حذفی از روتون رد میشیم در حد بنز ( طرح ایجاد انگیزه کل کل برای تیم های تک رقمی ) !

عمرا ببرید:دی
اگه هم بردید مطمئن باشید استقلال به آمادگی ای رسیده که میتونه بارسلونا را هم بزنه!

ولی امیدوارم هر تیمی بهتر بازی کرد ببره
بالاخره تیمی که حداقل 3برابر بودجه سپاهان خرج کرده باید هم یکجا نتیجه بده!

طرح ادامه کل کل با رفقا و رقبای تک رقمی!

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
آقا اینا که اصفهانین و طرفدار سرخابی به خدا پایه خندس
دلیلشم اینه شما تو دهاتا اروپا هم بری یارو طرفدار تیم دهاتشه و متنفر از تیم پایتخت
بعد اینجا سپاهان 3بار قهرمان شده و کلی افتخار آورده، اومده طرفدار یه تیم تهرونی شده !
:banghead::banghead:

من طرفدار بازیکنان با غیرتم که خدا رو شکر پرسپولیس منبع بازیکن
1-استقلال: فرهاد مجیدی استقلال به خاطر پول ترجیح داد به عرب ها(وضع این بازیکن مشخصه)
2-سپاهان:ابراهیم توره و هادی عقیلی سپاهان به خاطر پول ترجیح داد به تیم های عربی
3-پرسپولیس:ایمون زاید به خاطر اون پیرمورد بی خاصیت(سر مربی قبلی) و به خاطر بی احترامی گذاشت از ایران رفت(فقط مجبور شد بره)
ماندگاری هم کاملآ مشخصه:علی کریمی-مهدی مهدوی کیا(این 2 بازیکن برای محبوبیت رفتند به تیم های اروپایی) و موقع برگشت به ایران دوباره وارد خانه شدند
اما فرهاد مجیدی-ابراهیم توره-هادی عقیلی فقط به خاطر پول بود

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا ما بخیل نیستیم
اگر شایستگیشو داشتین و بردین نوش جونتون :) (طرح تضعیف روحیه تیم های دو رقمی)
ولی نه با لابی گری برای میزبانی یا نا داوری و امثالهم :)

دوستان مفتخرم که اعلام کنم توی این تاپیک کل کل آبی و قرمز جای خودش رو به آبی و زرد داده ... البته در این راستا زیاد تلاش شده :)

لابی گری ؟؟؟ بابا زمین فولاد شهر از آسفالت سفت تره .... تو اون زمین بارسلونا هم بیاد نمیتونه نتیجه بگیره .... به نظر من بهتره بازی توی آزادی برگزار بشه که لااقل دو تا تیم که جزو تیمای قدر ایرانن (البته به غیر از سپاهان :D ) بتونن بازی واقعیشون رو به نمایش بذارن ...

بله ... منم حال کردم ... توصیم اینه که دوستان یه فکری برای اون توهمشون بکنن :)

عزیزان زرد ..... با غلتک از روتون رد میشیم :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
1-استقلال: فرهاد مجیدی استقلال به خاطر پول ترجیح داد به عرب ها(وضع این بازیکن مشخصه)
3-پرسپولیس:ایمون زاید به خاطر اون پیرمورد بی خاصیت(سر مربی قبلی) و به خاطر بی احترامی گذاشت از ایران رفت(فقط مجبور شد بره)
ماندگاری هم کاملآ مشخصه:علی کریمی-مهدی مهدوی کیا(این 2 بازیکن برای محبوبیت رفتند به تیم های اروپایی) و موقع برگشت به ایران دوباره وارد خانه شدند

4 :D

نوشته ی شما بسیار کوتاه است :)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

بی خیال .... داور کجا بوده ؟

اتفاقا امسال استقلال از داوری خیلی ضربه خورده .... نمونش دو بازی قبلیمون که خطای روی برهانی اخراج مستقیم داشت و نکرد و یا بازی قبل ترش پنالتی ما ندیده شد ... یا همین مس که باش بازی داریم تو دور رفت گل درستمون مردود اعلام شد ....

بازی با ابومسلم رو هم که همه کارشناسا اظهار کردن هیچگونه خلافی صورت نگرفته ... داوری دیگه چه صیغه ایه ؟

رجوعت میدم یه بار دیگه گل دومتون به نفت تهران رو ببینید ... آفساید بود عزیز .... دقیقا همون گل هم بود که نفت رو از هم پاشوند :D وگرنه شما ببر بودید؟؟؟!!! :)

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

اولا علم غیبت تو حلقم

ثانیا الاهلی از کی تا حالا اروپا شده ؟ :دی

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان مفتخرم که اعلام کنم توی این تاپیک کل کل آبی و قرمز جای خودش رو به آبی و زرد داده ... البته در این راستا زیاد تلاش شده :)

لابی گری ؟؟؟ بابا زمین فولاد شهر از آسفالت سفت تره .... تو اون زمین بارسلونا هم بیاد نمیتونه نتیجه بگیره .... به نظر من بهتره بازی توی آزادی برگزار بشه که لااقل دو تا تیم که جزو تیمای قدر ایرانن (البته به غیر از سپاهان :D ) بتونن بازی واقعیشون رو به نمایش بذارن ...

بله ... منم حال کردم ... توصیم اینه که دوستان یه فکری برای اون توهمشون بکنن :)

عزیزان زرد ..... با غلتک از روتون رد میشیم :D

تو خودت یه نگاه به آواتارت بکن
تاجت زرده
یعنی سرورت سپاهانه :

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
دوستان صحبت از غیرت شد اسطوره آبی های آقا مجتبا جباری جا انداختین :D
راوی میگفت سر یه بازی گفته تا پولمو نگیرم توی زمین نمیرم. حاجی شوالیه هم چک شخصی داده طرف رفته تو زمین.

البته اسطوره غیرتی که آبی ها زیاد دارن یکیش هم فرهاد مجیدی هست که به خاطر تیام :lol: در مهمترین وقت تیمو ول کرد و رفت. بعدش خبر اومد طرف به خاطر چندرغاز پول بی برکت اعراب تیم آبیو ول کرده و رفته :p

بعدم با یه نمایش تو آزادی و پوشیدن زیرپیرهنی آبی نشون دادن عدد 4 تماشاگر بدون اسطوره اس اسی رو خام خودش کرد مثلا:D

اسطوره بدم خدمتتون ؟:goatee:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آقا یه چیزی بگم برم . من عشق می کنم وقتی اتحاد آبی و زرد می بینم اینجا :D همچین جیگرم حال میاد

برا ما قرمزها معنیش اینه که طرفامون یه تنه حریفمون نیستن همیشه تو مواقع مقتضی سینه شونو برا هم چاک میدن :lol:

مخصوصا این سپاهانی ها که خودشون هیچی نیستن چه از لحاظ تاریخ چه از لحاظ داشتن تماشاگر .;) تماشاگراشون نهایتا تا بروجن هم نمیرسه :blink: چه برسه به کل کشور.

باز ترجیح میدیم تراکتوریها بیان کل کل کنن که بالاخره چهار تا تماشاگر بیرون خونه میان واسه تشویقشون.

سپاهان هم اگه تیم شد تو این چند سال از صدقه سر پول مفت سیمان سپاهان و فولاد مبارکه تیم شد.:D

سپاهانی ها هر وقت چهار تا تماشاگر غیر اصفهونی رو کردن بیان اینجا کل کل کنن. :lol:

شما نهایت کل کلتون با ذوب آهن و پلی اکریل محرومه:rolleyes:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794

مصی بابا شدی انگار حواست هم از دست رفته ها ;)
دیگه اس اسی ها بهتر از هر کی میدونن 4 بار بردتون 2 بارش با کمک داوری بوده :p بازم بگم بگم بگم :lol:

یعنی حماسه 4 تون در اصل حماسه فدراسیون هست و 7 مقدستون هم بی خیال. اتفاقا 7 مقدس خدابیامرز صفر ایرانپاکه که 7 بار به استقلال گل زده و تور دروازه تونه به اتیش کشونده :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
اولا علم غیبت تو حلقم

ثانیا الاهلی از کی تا حالا اروپا شده ؟ :دی

میگن فرهاد مجیدی سربازیشو تو امارات گذرونده؟ راسته ؟:lol:
بعد از سلام نظامی هم که به شیخ عرب داده میگن در کشورهای خلیج فارس اندازه اسی که آهنگ دوبی دوبی رو خونده محبوبه واسه شیخهای اماراتی :D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
آقا یه چیزی بگم برم . من عشق می کنم وقتی اتحاد آبی و زرد می بینم اینجا :D همچین جیگرم حال میاد

برا ما قرمزها معنیش اینه که طرفامون یه تنه حریفمون نیستن همیشه تو مواقع مقتضی سینه شونو برا هم چاک میدن :lol:

مخصوصا این سپاهانی ها که خودشون هیچی نیستن چه از لحاظ تاریخ چه از لحاظ داشتن تماشاگر .;) تماشاگراشون نهایتا تا بروجن هم نمیرسه :blink: چه برسه به کل کشور.

باز ترجیح میدیم تراکتوریها بیان کل کل کنن که بالاخره چهار تا تماشاگر بیرون خونه میان واسه تشویقشون.

سپاهان هم اگه تیم شد تو این چند سال از صدقه سر پول مفت سیمان سپاهان و فولاد مبارکه تیم شد.:D

سپاهانی ها هر وقت چهار تا تماشاگر غیر اصفهونی رو کردن بیان اینجا کل کل کنن. :lol:

همین تیم بدون طرفداره (به قول شما) بد جوری زده تو کاسه کوزه تون
فعلا بدوید تا بهش برسید ...

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238

همینه دیگه
فقط توهم طرفدار دارین
چرا؟؟
چون دیگه قید نتیجه گرفتنو و قهرمانیو زدین چسبیدین به 6تا گلی که به آبیا در یک میلیون سال پیش زدین و 100 میلیون طرفدارتون در حال حاضر!!!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
همینه دیگه
فقط توهم طرفدار دارین
چرا؟؟
چون دیگه قید نتیجه گرفتنو و قهرمانیو زدین چسبیدین به 6تا گلی که به آبیا در یک میلیون سال پیش زدین و 100 میلیون طرفدارتون در حال حاضر!!!

من عاشق تو ام به مولا ! آیفون 1.5 با تاپاله اچ دی !

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
فیفا از اون روزی که محمد بن همام کار رشوه آغاز کرد از فدراسیون آسیا متنفر شد و این آمار فیفا میشه گفت بدون دقت رده بندی صورت داده:D
فیفا اگه دقت به بازی های انجام شده و برد و باخت های تیم های آسیایی لیگ ایران می کرد این آمار در هم بیرون نمیداد;)
فکرش بکنید استقلال بالاتر از آس رم ایتالیا:wacko: (رم ایتالیا با این همه بازیکن ستاره)
دعا کن تیمت تو جام حذفی به پرسپولیس نخوره
با همین سپاهان تن به یه باخت آبرومندانه بدید سر سنگین تره(تا اینجایی که بالا اومدید مدیون تیم های دسته یکی و دسته دومی هستین)
بازم ما که تیم های لیگ برتری درو کردیم و به اینجا رسیدیم

دادا این کریمی که دم میزنی ازش میتونم بپرسم وقتی هدایتی تو استیل اذین بود واسه چی پرسپولیس نرفت رفت اونجا حتما واسه محبوب شدن بود؟:wacko:
جمع کن دادا
البته بگما من خودم عاشق کریمی ام و اینو حتی از پرسپولیس که بدم میاد تو تاپیکشون رفتم گفتم ولی واقعیت هارو نمیشه نادیده گرفت

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

آرش من هی هیچی نمیگم تو هی سو استفاده کن ....

اول که کسی توی این تاپیک با هیچ سپاهانی متحد نشده ....////

آخه شما به عنوان تیم هفدهم جدول چی میگی ؟؟؟؟ ها ؟؟؟ چـــــــــــی مــــــــــــــیگــــــــــــــی ؟؟؟؟؟؟؟ //////

شما برو با آلومینیوم و صنعت نفت کل کل کن و ارزش تیمای صدرنشین و پایین نیار :D

در مورد داوری دربی هم همش توهمه .... اگه قرار باشه گل نوری رو قبول کنیم باید اخراج بازیکنتون که دقیقه ی 60 باید صورت میگرفت رو هم قبول کنیم .... برو بچه ننه :D

Last edited by a moderator:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من نمی دونم پرسپولیسی ها وقتی تیمشون 11 جدول هست مجبورند بیان کل کل کنند :D

بعد میگن بازیکنشون برای محبوبیت رفت اروپا بازی کرد :D حافظه تاریخی چیزه خیلی خوبی هست :rolleyes: یادشون رفته کریمی به خاطر چی رفت الاهلی امارات و بعد از اونجا رفت بایرن مونیخ :rolleyes: یا علی دایی رفت السد قطر بعد رفت هرتا برلین :rolleyes: جانه من وقتی می خواین از یه چیزی برا کل کل استفاده کنید قبلش یکم اطلاعات داشته باشید خوب :D

حداقلش فرهاد اینقدر به استقلال تعصب داشت که وقتی تمام تیم های لیگ (از جمله تیم خودتون ) بهش پیشنهاد داد گفت تو ایران فقط برای استقلال بازی می کنه و مثل بازیکن های خودتون نرفت تو تیم های دیگه بعد تو بازی مقابل پرسپولیس فقط اخراج بشه و پیرهن در بیاره :)

جالبه هر دفعه هم میگن داوری :rolleyes: بابا عزیز دل برادر تو بازی که گل نوری سالم بود 5 دقیقه بعدش باید بادامکی اخراج میشد ! این اشتباه داوری نیست :rolleyes:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من نمی دونم پرسپولیسی ها وقتی تیمشون 11 جدول هست مجبورند بیان کل کل کنند :D

بعد میگن بازیکنشون برای محبوبیت رفت اروپا بازی کرد :D حافظه تاریخی چیزه خیلی خوبی هست :rolleyes: یادشون رفته کریمی به خاطر چی رفت الاهلی امارات و بعد از اونجا رفت بایرن مونیخ :rolleyes: یا علی دایی رفت السد قطر بعد رفت هرتا برلین :rolleyes: جانه من وقتی می خواین از یه چیزی برا کل کل استفاده کنید قبلش یکم اطلاعات داشته باشید خوب :D

حداقلش فرهاد اینقدر به استقلال تعصب داشت که وقتی تمام تیم های لیگ (از جمله تیم خودتون ) بهش پیشنهاد داد گفت تو ایران فقط برای استقلال بازی می کنه و مثل بازیکن های خودتون نرفت تو تیم های دیگه بعد تو بازی مقابل پرسپولیس فقط اخراج بشه و پیرهن در بیاره :)

جالبه هر دفعه هم میگن داوری :rolleyes: بابا عزیز دل برادر تو بازی که گل نوری سالم بود 5 دقیقه بعدش باید بادامکی اخراج میشد ! این اشتباه داوری نیست :rolleyes:

شرمنده از دوستان و مدیران قرار نبود بحث بازیکن های محبوب تیم ها رو وسط بکشیم
میشه شما دقیقا بگین مجیدی واسه چی رفت امارات انم به بهونه دخترش؟؟
خودتون شروع کردین وگرنه من نمیخواستم پای مجیدی رو وسط بکشم خودمم دوسش دارم.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا