• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستانی که میخوان روزی حداقل 10 هزار تومان در بیارند بیان تو

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
سلام به همه دوستان

میخوام بهترین سایت های کلیکی ایرانی که خودم ازشون درآمد دارم رو معرفی کنم امیدوارم مفید باشه

اول از هر چیز : به دوستانی که زیر مجموعه من بشن نیمی از درامدی که به من میرسه را به خودشون میدم و انگار که من زیر مجموعشونم و پشتیبانشون هم هستم.
دوستانی که از طریق لینک من ثبت نام میکنند به من پی ام بدن تا امتیاز و پشتیبانی و ارتباطمون شروع بشه

الان مدتیه که با سایت های کلیکی کار میکنم و از بهترین سایت های کلیکی ایرانی سایتهای شرکت آسمان هست که فعلا 11 تا هستند و مدیر این مجموعه مدیر شرکت نام آوران فن آوری آسمان میباشد.
شماره ثبت موسسه نام آوران فن آوری آسمان به رونوشت : وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بازگشت به شماره 1003953 و به شماره ثبت در اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات 420384 .

بابت مشاهده هر تبلیغ چقدر دریافت می کنم ؟
مقدار درآمد شما از مشاهده هر تبلیغ با توجه به نوع عضویت شما و نوع تبلیغی که مشاهده می کنید به صورت زیر محاسبه می شود :
Untitled.jpg

من در زیر بدترین حالت درامد تو یک ماه را برای 200 نفر اجاره ای برای مثال گذاشتم البته این نوع حساب درست نیست ولی جهت روشن شدن دوستان تازه کار خوبه

اگر به طور معمول 200 زیر مجموعه اجاره ای داشته باشیم (البته دوستانی که زیر مجموعه من بشن قدم به قدم براشون توضیح میدم ) و هر کاربر باید حداقل 3 کلیک در روز انجام دهد (تا از کلیکهای زیر مجموعه اش سود کند)
و از 6 آگهی 3تاش 10 تومن هست و 3 تاش 5 تومنی و با فرض اینکه روزی 3 کلیک روی 10 تومنی کند با یک حساب داریم:

10*3*200=6000 تومان در روز که در ماه میشود 6000*30=180000 هزار تومان که البته نصف مبلغ کارکرد زیر مجموعه ها به ما میرسه که میشه 90000 هزار تومان
البته اجاره هر نفر در ماه 250 تومنه که کلا 250*200=50000 تومان (البته دوستانی که زیر مجموعه من بشن بهشون یاد میدم که چطور نفر اجاره ای بخرن که ارزونتر در بیاد)
سود= 50000-90000

حالا این سود را در 11 سایت این شرکت ضرب کن

البته تا سقف 2000 نفر و ارتقا به کاربر طلایی نرسیدیم بهتره برداشت نکنیم

دوستانی که زیر مجموعه این حقیر بشن روشهای صرفه جویی در نفرات چگونگی بازیافت نفرات و تمام آیتمهایی که برای موفقیت لازم هست رو میگم
من الان 11 تا سایت را به ترتیب بروز شدن آگهی ها توی بوک مارکم گذاشتم و شبی 15 تا 20 دقیق کلا وقتم رو میگیره

دوستان اینجا باید قانون خود سایت ها رو عنوان کنم :

نکته: به طور کلی تمام افرادی که در توباکس ثبت نام و فعالیت می کنند زیرمجموعه یک فرد دیگر هستند؛ یا به طور مستقیم توسط فردی به سایت دعوت شده اند و یا بعد ازمدتی توسط فردی اجاره می شوند. این فرایند هیچ تأثیری در فعالیت کاربران ندارد

و در صفحه زیر سوالات متداول که خیلی از دوستان میکنند جواب داده شده:

بریم سراغ لینک سایتها : اگه از طریق لبنکهای زیر ثبت نام کنید زیر مجموعه من میشید:

معتبرترین سایت کلیکی ایرانی

دوستانی که زیر مجموعه من هستند اعلام کنند تا هم پورسانتاشون رو بریزم به حسابشون و هم با همدیگه ان شاالله یه تیم فعال درست کنیم

از نظرات دوستان گلم هم که استاد بنده هتند استفاده میکنیم

Last edited:

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز
والا من به شخصه اصلا تو سایت های کلیکی ایرانی احساس امنیت نمیکنم.. اصلا شبیه به یک محیط کار حرفه ای نیستند.
معروف ترینشون که باکس 24 هست و هفته ای 8 بار قطع میشه و سرورش ساسپند میشه و مدیراش عوض میشن و ...
تو بیشتر این سایت ها هم بدون سرمایه گذاری کردن زمان خیلی خیلی ( خیلی!!!! ) زیادی طول میکشه تا مثلا به 50 هزارتومن پول رسید که بتونیم مثلا 100 تا زیر مجموعه بگیریم و اگر بخوایم هم مثل سایت های خارجی 5 تا 5 تا زیرمجموعه بگیریم اصلا ارزشی ندارن! یه سایت مثل توباکس هم یوزراش رو با محدودیت فقط 6 کلیک در روز مسخره کرده!
از همه اینا گذشته اسکریپتی که دارن خیلی مسخرست و هیچ گونه مدیریتی هم رو سایت هایی که تبلیغ میدن ندارن! میتونن بگن فقط سایت هایی رو قبول میکنیم که زیاد سنگین نباشن!
این قضیه که فقط 10 دقیقه در روز رو به کلیک کردن بذاریم مال سایت های خارجیه ، که من تبلیغ های چند سایت رو خیلی زود میبینم و رو هم از 100 تا تبلیغ هم رد میشم ، ولی اگه بخوام همین زمان رو روی سایت های ایرانی بذارم ، به تموم کردن یه سایت هم نمیرسم!
سایت های بسیار بسیار سنگین!! باید کامل کامل لود بشن! تا کم کم بیاد پر بشه! به شما میگن در ازای 30 ثانیه مثلا 6 تومن! ولی بعضی وقتا شما فقط چند دقیقه از وقتت رو باید تو رفرش کردن صفحه و تو انتظار لود شدن پیج بگذرونی!
اگه راهکاری داری واسه این مشکلات بگو دوست عزیز :دی
موفق باشید:D

Last edited:

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
سلام آقا رضا
باکس 24 مشکلات زیادی داره
ولی سایتهای آسمان تا حالا توشون مشکلی نداشتم
بهترین راهکار برای رشد سریع:
من توی هر 11 تا سایت آسمان کار میکنم 8 روز اول از هر سایت حداقل 45 تومن گیرم اومد بعد همه موجودی رو به 3 سایت اول آسمان به حساب اجاره منتقل کردم و زیر مجموعه خریدم
یا اینکه خودتون پول به حساب سایت بریزید و زیر مجموعه بخرید
کار تو pct صبر میخواد یا اینکه از اولش باید سرمایه بزارید البته چون سایتهای آسمان 11 تاست و میتونی حساب هر کدوم رو به دیگری منتقل کنی کار خیلی راحته
البته برای پیشرفت یکسری فوت و فن ها در مورد زمان خرید زمان بازیافت زمان ارتقا و غیره هست که در اختیار زیر مجموعه ام قرار میدم

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام آقا رضا
باکس 24 مشکلات زیادی داره
ولی سایتهای آسمان تا حالا توشون مشکلی نداشتم
بهترین راهکار برای رشد سریع:
من توی هر 11 تا سایت آسمان کار میکنم 8 روز اول از هر سایت حداقل 45 تومن گیرم اومد بعد همه موجودی رو به 3 سایت اول آسمان به حساب اجاره منتقل کردم و زیر مجموعه خریدم
یا اینکه خودتون پول به حساب سایت بریزید و زیر مجموعه بخرید
کار تو pct صبر میخواد یا اینکه از اولش باید سرمایه بزارید البته چون سایتهای آسمان 11 تاست و میتونی حساب هر کدوم رو به دیگری منتقل کنی کار خیلی راحته
البته برای پیشرفت یکسری فوت و فن ها در مورد زمان خرید زمان بازیافت زمان ارتقا و غیره هست که در اختیار زیر مجموعه ام قرار میدم

خوب اگر شما در کل درآمدت از کار تو 11 سایت روزی 500 تومن باشه ، تو 8 روز میشه چهار هزار تومن و بخوای این رو بین 3 تا سایت تقسیم کنی میشه 1.3 هزار تومن. فکر کنم با این مقدار پول بشه حدودا 4 تا زیر مجموعه خرید درسته؟

من هم موافقم که باید وقت و حوصله گذاشت ، ولی به نظرم کار با سایت های ایرانی تو شروع کار مخصوصا خیلی سخت هست و بدون اینکه سرمایه گذاری کنید و از جیب خودتون پول بدید باید 10 ها برابر زمانی که کسی که سرمایه گذاری کرده رو تو سایت بگذرونید تا حتی به این ارقام نزدیک بشید. و همچنین تو سایت های خارجی امکان های دیگه هم برای پول درآوردن هست برای کسانی که نمیخوان به طور مستقیم سرمایه گذاری کنن که همچین چیزی رو تو سایت های ایرانی ندیدم یا اگرم بوده "موقتا" تعطیل هست..
ابن قضیه لود نشدن تبلیغ ها هم خیلی آزاردهندس. شاید اگر مدیران این سایت ها که فقط به فکر سود خودشون و تاسیس کردن شونصدمین سایت شرکت آسمان هستند ، ببینند که ما با این طرز کارشون مشکل داریم و یوزرشون نمیشیم ، فکری به حال درست کردن رویه کارشون بکنن.

اگر راهکار بهتری دارید بهمون معرفی کنید دوست عزیز...

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
آره رضا جان همینطوره فقط نباید از هر 3 تا به یک اندازه زیر مجموعه خرید
این یکی از راهکارهای درست توی سایتهای آسمانه

من هر شب که کلیکهامو انجام میدم 3 تا 3 تا سایتهای آسمان رو باهم می بینم ولی مشکلی تو لود شدن ندارم
سرعتت چنده ؟ برازرت چیه؟
این همه توضیح دادیم آقا رضا هیچکس نیومد زیر مجوعه ما بشه:(

Last edited:

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
آره رضا جان همینطوره فقط نباید از هر 3 تا به یک اندازه زیر مجموعه خرید
این یکی از راهکارهای درست توی سایتهای آسمانه

من هر شب که کلیکهامو انجام میدم 3 تا 3 تا سایتهای آسمان رو باهم می بینم ولی مشکلی تو لود شدن ندارم
سرعتت چنده ؟ برازرت چیه؟
این همه توضیح دادیم آقا رضا هیچکس نیومد زیر مجوعه ما بشه:(

سرعت من بالاس ريال با همه Browser ای هم رفتم. فقط هم من نیستم. از هرکسی که با این سایت ها کار میکنه بپرسی همین رو میگه!
راجع به اون هم ناراحت نباش ، پیدا میشن. تو کشور ما کلا اسم زیرمجموعه که میاد همه یاد گولد کوئست میفتن و میترسن و میگن نه! باید یه ترجمه دیگه برای Referral پیدا کنم. مرجوع :دی :lol:

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
بعضی وقتا که گیر میکنه تو همون صفحه ای که داری تبلیغ رو می بینی روی یه لینک تو همون صفه کلیک کن مشکلت حل میشه

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
یه زمانی egpool.com خدا بیامرز بود من برای یه pts حتی 50 سنتم ازش گرفتم دیگه از وقتی اون فیلتر شدن بقیه سایتای ایرانی مفتم نمی ارزن

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
سایتهای ایرانی پرداخت که دارند رفرالها تو تئوباکس خیلی فعالند رو چه حسابی میگید مفت نمی ارزند دلایلتون رو بگید ما هم روشن بشیم

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
خدا وکیلی شما 30 ثانیه وقتتون 50 ریال می ارزه؟ یعنی ساعتی 600 تومان؟من خودم کار تراکت پخش کنی سراغ دارم ساعتی 1500 تومن...اگر این تایمی که آدم رو این جور سایت ها میزاره بره یه فنی یاد بگیره یا چه می دونم کار دیگه کنه خیلی مفید تره..
من که 5-6 سالی میشه از این کارا کشیدم بیرون

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
خدا وکیلی شما 30 ثانیه وقتتون 50 ریال می ارزه؟ یعنی ساعتی 600 تومان؟من خودم کار تراکت پخش کنی سراغ دارم ساعتی 1500 تومن...اگر این تایمی که آدم رو این جور سایت ها میزاره بره یه فنی یاد بگیره یا چه می دونم کار دیگه کنه خیلی مفید تره..
من که 5-6 سالی میشه از این کارا کشیدم بیرون
خوب همین دیگه اشتباهتون همینه که فکر میکنید بابت 30 ثانیه 50 ریال گیرتون میاد اول اینکه شما هر روز که زیر مجموعه اجاره ای یا مستقیمتون بیشتر میشه ارزش کلیکتون تصاعدی بالا میره

ضمنا من 3 تا آگهی از 3 سایت مختلف آسمان را با هم میبینم

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
خوب همین دیگه اشتباهتون همینه که فکر میکنید بابت 30 ثانیه 50 ریال گیرتون میاد اول اینکه شما هر روز که زیر مجموعه اجاره ای یا مستقیمتون بیشتر میشه ارزش کلیکتون تصاعدی بالا میره

ضمنا من 3 تا آگهی از 3 سایت مختلف آسمان را با هم میبینم

خب این تایم رو می تونید بزارید برنامه نویسی یاد بگیرید و بعدش پروژه بگیرید ساعتی 7-8 تومن در وضعیت نرمالش نه کاری که هیچ چیزی به آدم اضافه نمی کنه.
معمولا آدم ها از شغلشون لذت می برن یا سعی می کنن لذت ببرن..امیدوارم شما هم از این وضعیت لذت ببرید هرچند که برام غیر قابل تصوره
موفق باشید

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
برنامه نویسی هم بلدم مهندس عمران هم هستم آخر شب هم 20-30 دقیقه برای اینکار میزارم مشکلی با هم ندارند
ضمنا کسی که اینجا با کسی دعوا نداره دوست عزیز هر کس لذت برد میتونه اینکار رو بکنه هر کس هم نه میتونه اون تایم رو به هر کار دیگه ای صرف کنه
ولی پول دراوردن هم بی لذت نیست

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
برنامه نویسی هم بلدم مهندس عمران هم هستم آخر شب هم 20-30 دقیقه برای اینکار میزارم مشکلی با هم ندارند
ضمنا کسی که اینجا با کسی دعوا نداره دوست عزیز هر کس لذت برد میتونه اینکار رو بکنه هر کس هم نه میتونه اون تایم رو به هر کار دیگه ای صرف کنه
ولی پول دراوردن هم بی لذت نیست

آره دوست من حق با شماست کسی با کسی دعوا نداره..اینا نظر من بود.موفق باشید :)

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
الان یه سر به آسان باکس زدم دیدم 2 تا از عزیزان زیر مجموعه من شدند لطفا اینجا اعلام کنند تا به صورت تیمی مطالبی که لازم هست را یه مرور بکنیم
و نیمی از درامدشون که نصیب من میشه را بهشون آخر هر هفته به حسابشون بریزم

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
هر کی با لینکهای من ثبت نام کند به ازای هر کلیک 1 تومن واریز میکنم

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
من 3 تا باز کردم و توی دو تا 20 تا اجاره کردم و توی سومی 50 تا ببینم یک هفته چیزی میشه یا نه

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
دوست عزیز با چه اسمی زیر مجموعه من شدید؟
چرا 3 تا باز کردید توی هر 11 تا ثبت نام کنید حداقل روزی 500 تومن از حسابهای خودتون گیرتون میاد هر روز یا هر وقت هم میتونید حساب همه را به یکی انتقال بدید تا زیر مجموعه بیشتری بخرید
20 تا فایده ای نداره فقط برای اینکه دستتون بیاد چی به چی و مدیریت زیر مجموعه ها دستتون بیاد خوبه
موقعی که به 500 زیر مجموعه رسیدید تازه اتفاقاتی میافته و سودهی شروع میشه کلا تو کسب درامد اینترنتی صبر و مدیریت زیر مجموعه ها از عوامل اساسی هستند .

بالا