• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکس از حیوانات خانگی مان

شاشا

Registered User
لایک‌ها
56
سایو ، از زلزله ی 8 ریشتری مخرب تره

عامل شادی و خنده تو خونه ی ماس
sayo.JPG

داستان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سایو ، از زلزله ی 8 ریشتری مخرب تره

عامل شادی و خنده تو خونه ی ماس

سگتون که خیلی نازه...ولی من بیشتر عاشق خونتون شدم..خونه ویلایی..که هیچ کس نمیتونه به آدم کا ری داشته باشه...نه مدیر داره نه مشکل ی داری..راحت زندگی میکنی...نه همسایه داری که بهت گیر بده....الان اگر این سگ تو حیاط ما بود مدیر ساختمونمون پرتش میکرد تو کوچه

جدا از اون مویمد در خونمون 2 تا گنده هم بارم میکرد.....خلاصه خونتون رو از دست ندید..اگر درست حدس زدم و خونتون ویلاییه به هیچ عنوان نفروشید و یا مشارکتی نسازیدش خواستید بسازیدش خودتون بسازید .... خلاصه خیلی خوشحا لشدم این عکس رو دیدم روحیم عوض شد...

یاد پارسال افتادم که خودمون هم خونه ویلایی داشتیم تو حسایط کللی حیوون داشتم...اما فروختیمش و آپارتمان خریدیدم..و الان حتی توی تراس خونه گل نگه میداریم همسایه پاینی الکی میگه اب میچکه و میاد د رخونه و گله و شکایت میکنه......

خلاصه خونتون رو سفت بچسبید اگر اپارتمانی نیست...یعنی همسایه ها منتظر نشستن که گیر بدن به آدم!! همسایه پایینی میگه آقا شب ساعت 12 به بعد حموم نرید! صدای آّ ب میاد! ببین چه بدبختی داره آپراتمان نشینی....به جان مادرم قسم واحد ناری میگه لولاهای درارو روغن بزنید صداش میاد....یه روز میگه دستشویی میرید 12 شب به بعد سیفون نکشید....هر روز یه داستان پیاده میکنند...دیگه دارم دیوونه میشم...صدای کامپیوتر یه زره زیاد بشه....تق تق تق...آقا صدای ظبط رو کم کن ....به جان خواهرم که میخوام دنیا نباشه ول یاون باشه...همسایه پایینی اومده میگه

آقا زیاد راه نرید تو خونه!!!!!!! صدای پاتون میاد....بشینید رو زمین!! دیوانه کردن مارو! خونه خریدیم یا رفتیم سربازی؟!:f34r:
worriedsmiley.gif

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
سگتون که خیلی نازه...ولی من بیشتر عاشق خونتون شدم..خونه ویلایی..که هیچ کس نمیتونه به آدم کا ری داشته باشه...نه مدیر داره نه مشکل ی داری..راحت زندگی میکنی...نه همسایه داری که بهت گیر بده....الان اگر این سگ تو حیاط ما بود مدیر ساختمونمون پرتش میکرد تو کوچه

جدا از اون مویمد در خونمون 2 تا گنده هم بارم میکرد.....خلاصه خونتون رو از دست ندید..اگر درست حدس زدم و خونتون ویلاییه به هیچ عنوان نفروشید و یا مشارکتی نسازیدش خواستید بسازیدش خودتون بسازید .... خلاصه خیلی خوشحا لشدم این عکس رو دیدم روحیم عوض شد...

یاد پارسال افتادم که خودمون هم خونه ویلایی داشتیم تو حسایط کللی حیوون داشتم...اما فروختیمش و آپارتمان خریدیدم..و الان حتی توی تراس خونه گل نگه میداریم همسایه پاینی الکی میگه اب میچکه و میاد د رخونه و گله و شکایت میکنه......

خلاصه خونتون رو سفت بچسبید اگر اپارتمانی نیست...یعنی همسایه ها منتظر نشستن که گیر بدن به آدم!! همسایه پایینی میگه آقا شب ساعت 12 به بعد حموم نرید! صدای آّ ب میاد! ببین چه بدبختی داره آپراتمان نشینی....به جان مادرم قسم واحد ناری میگه لولاهای درارو روغن بزنید صداش میاد....یه روز میگه دستشویی میرید 12 شب به بعد سیفون نکشید....هر روز یه داستان پیاده میکنند...دیگه دارم دیوونه میشم...صدای کامپیوتر یه زره زیاد بشه....تق تق تق...آقا صدای ظبط رو کم کن ....به جان خواهرم که میخوام دنیا نباشه ول یاون باشه...همسایه پایینی اومده میگه

آقا زیاد راه نرید تو خونه!!!!!!! صدای پاتون میاد....بشینید رو زمین!! دیوانه کردن مارو! خونه خریدیم یا رفتیم سربازی؟!:f34r:
worriedsmiley.gif

موافقم خوبی خونه های ویلایی همینه دیگه! من خودم الان انقدر دوست دارم یه گربه یا سگ نگهدارم اما از اونجا که خانواده مذهبین و زیاد از حیوون خوششون نمیاد نمیتونم بیارم توی آپارتمان، الان دوست داشتم یه حیاط بزرگ داشتم یه هاسکی قهوه ای یا پشمالو میگرفتم، براش یه خونه بزرگ و گرم و نرم درست میکردم و همه وسایل مورد نیازش رو هم براش میگرفتم:happy:، اینجا هم که هوا سرده سرده هر روز میبردمش برف بازی! فعلا که مجردم ولی اگه یه دفعه حوس کردم متاهل بشم:D یه خونه حیاط دار میگیرم که عقدش تو دلم نمونه:)

شاشا

Registered User
لایک‌ها
56
مرسی "داستان" عزیز

درسته ، خونه ویلایی هست و شکر که حیاطشم تقریبا بزرگه البته سایو بانو سگ محترم و گرام :blink: وقتشو ترجیح می ده تو خونه بگذرونه و یبه حیاط علاقه ای نداره !

پیرامون خونه هم کاملا باتون موافقم ، راستش اینجا خونه ی پدرمادرمه و بنده خودم یه آپارتمان دارم اما خب چون فعلا کجردم اجاره دادم که خرجم در بیاد اما به آینده که فکر می کنم می خوام تو لونه زنبور روزگار سپری کنم مو به تنم سیخ می شه

راستی شما زیادی هوای دیگرون رو دارینا ، یجورایی پر رو شدن (ببخشید که از این لفظ استفاده کردم)

از قدیم گفتن 4 دیواری اختیاری ! البته رعایت و مراعات دیگرون هم خوبه اما نه در حدی که زندگی به کام خودتون زبونم لال تلخ شه تا دیگرون تو آسایش باشن و روزیم 3 نوبت بعد صبحونه ناهار شام یه گیر هم بهتون بدن !

Marde baran

Registered User
لایک‌ها
2
من نميدونم چرا عكس هيچ حيوانى رو كه دوستان فرستادن رو نميتونم ببينم !

gooride

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه روز ما جعبه کفش گذاشته بودیم بیرون حیازمون.دیدم این بچه ها رفتن توش خوابیدن.مردم از خنده.البته وقتی کوچیک بودن.
آخه جاتون نمیشد مجبور بودین با مشقت بخوابین:lol:

مشاهده پیوست 262394مشاهده پیوست 262395

خیـــــــــــــــــــــــــــلی باحالند:D مخصوصا اون که زده بیرون:lol:

شاشا

Registered User
لایک‌ها
56

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
این جوجه ها یکیش 13 روزه و یکیش 11 روزست

فایل های ضمیمه

• P1010778.JPG
    P1010778.JPG
    127.1 KB · نمایش ها: 298

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام

اینم عروس هلندی نر من،که امروز به اتفاق دوست عزیز آقا پوریا ( نمایش مشخصات: pouria_terror - PersianTools Forums ) رفتیم خریدیم

فقط نمیدونم چرا از ظهر کاملا کز کرده آوردمش خونه،ساکت ساکت :(
البته دست میبری طرفش خیلی سریع عکس العمل نشون میده
کسی نمیدونه جی کارش کنم ؟؟

مشاهده پیوست 292089

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
سلام

اینم عروس هلندی نر من،که امروز به اتفاق دوست عزیز آقا پوریا ( نمایش مشخصات: pouria_terror - PersianTools Forums ) رفتیم خریدیم

فقط نمیدونم چرا از ظهر کاملا کز کرده آوردمش خونه،ساکت ساکت :(
البته دست میبری طرفش خیلی سریع عکس العمل نشون میده
کسی نمیدونه جی کارش کنم ؟؟

مشاهده پیوست 292089
سلام پوریا جان ،
-تبریگ میگم خیلی زیباست ، یک بار هم که بره توی لک پرهاش در بیاد عالی میشه.
غذا نخوردنش عادیه به خاطر محیط جدیده که واردش شده.
شما یک مکان ثابت براش در نظر بگیرید و قفسشو جابجا نکنید تا به محیط عادت کنه.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام پوریا جان ،
-تبریگ میگم خیلی زیباست ، یک بار هم که بره توی لک پرهاش در بیاد عالی میشه.
غذا نخوردنش عادیه به خاطر محیط جدیده که واردش شده.
شما یک مکان ثابت براش در نظر بگیرید و قفسشو جابجا نکنید تا به محیط عادت کنه.

مرسی آقا مهدی
پس نگران نباشم ؟
خیلی دل نشین و زیباس،میترسم مشکلی براش پیش بیاد
چون اصلا صدا ازش درنمیاد و فقط یه جا نشسته تو قفس
آرومه آروم
نه بازی میکنه،هیچی ....
یکم ارزن گذاشتم تو دستم گذفتم جلوش خورد،نمیدونم با دست بهش بدم یا نه ؟
و اینکه تقریبا دستیه،امروز پرهاش رو چید،حس کردم اذیت شد،ممکنه به خاطر اونم باشه ؟

شاشا

Registered User
لایک‌ها
56
پوریا جان تبریک می گم ، عروس خوشگلی داری

باقی دوستان هم پت های خیلی نازی داشتن

دو تا عکس دیگم از این زلزله که شده 6 ماهش (از 1/5 ماهگی تقریبا پیشم بوده)

"سایو"

sayo_lalas.jpg

الان یاد گرفته خودش توری رو باز می کنه میاد تو ، این عکس برا تقریبا 3 ماهگیشه

Photo0662.jpg

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
پوریا جان تبریک می گم ، عروس خوشگلی داری

باقی دوستان هم پت های خیلی نازی داشتن
ممنون از شما
من آرزوی داشتن سگ رو دارم،البته چند روزی هم نگه داشتم ولی چون خونمون کوچیکه نشد بیشتر از این ... :(
سگ بامزه اییه مال شما :)

بالا