• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت probux:

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74

بررسی وبازبینی من در مورد پروباکس:

من ازابتدا که دراین سایت عضو شدم بسیار راضی هستم.سایت دارای طراحی زیبا وحرفه ای هست.پروباکس یک شرکت ثبت شده هست وبر خلاف دیگر سایت ها، که ثبت شده نیستند وهیج تضمینی برای اسکم نشده اونها وجود ندارد.

مشخصات سایت:

تبلیغات/:

در حال حاضر ۱۶ تبلیغ برای مشاهده وجود دارد.که شما به عنوان کاربر استادارد میتونید روزی ۰٫۰۸$از مشاهده تبلیغات بدست بیارید.

نفرات مستقیم /:

برای کاربران استاندارد محدودیت نفرات مستقیم ۱۰۰ نفر وطلایی ۲۰۰نفر وبرای افراد عضویت آلتیمیت محدودیتی برای تعداد تفرات مستقیم وجود ندارد.این ویزگی برای افرادی که می تونن نفرات مستقیم زیادی بگیرند مناسب هست،چون برای افراد طلایی یا آلتیمیت به ازای ارتقای نفرات مستقیم ۲$ دریافت میکنند.

نفرات اجار ه ای/:

در مورد میانگین ووضعیت کلیک نفرات اجار ه ای میتونید به فروم سایت مراجعه کنید واکثر کاربران از میانگین ودرآمد بدست آمده راضی هستند.

حداقل برداشتی/:

حداقل برداشتی ۵$هست.

تسک های روزانه/:

ویزگی منحصر به فرد این سایت تسک هایی هست که می تونید با انجام اونها روزانه بدون زیر مجموعه تا ۵ $ درامد داشته باشید.با مراجعه به قسمت تسک شما میتونید با انجام تسک های مختلف درامد روزانه خودتون رو ارتقا بدید.تسکهای سایت برگرفته از سیستم crowd flower هست وبعضی از تسک ها مشابه مینی جاب های نوباکس هست که برای آموزش این دسته می تونید به اینجا مراجعه کنید.

پرداخت فوری و مطمئن به کابران/:

با رسیدن به حداقل برداشت وثبت درخواست ،واریز به صورت آنی انجام خواهد شد.برای مشاهده اسناد برداشتی از سایت، که صحت عملکرد سایت رو به اثبات رسونده میتونید به قسمت اسناد برداشتی در انجمن مراجعه کنید.

برای مشاهده اسناد برداشتی من هم می تونید به اینجا مراجعه کنید.

برای ثبت نام در سایت و شروع به کارتون اینجا کلیک کنید.

موفق باشید….

لطفا توجه کنید:
بعد از کلیک روی لینک عضویت حتما تو صفحه ثبت نام سایت probux چک کنید که
Referrer: ptcboy باشد،اگر نبود Referrer رو بزارید: ptcboy

به این عکس دقت کنید

Last edited:

aalireza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من مدتی هست که توی این سایت عضوم و ازش راضیم
فقط تو یک قسمت شما گفتی به ازای عضویت هر زیر مجموعه مستقیم برای افراد طلایی 2 دلار جایزه میده که فکر میکنم اشتباه باشه و در صورت ارتقاء زیرمجموعه مستقیم این مقدار جایزه میده . درسته ؟
یک مسئله جالب و شاید بد هم اینه که تسک هایی که داره دقیقاً همون مینی جاب های نئوباکس هست که اگر تو این سایت انجام بدی دیگه نمی تونی تو نئوباکس انجام بدی و برعکس ! خواستم بدونم برای شما هم اینطوری هست یا خیر ؟
مرسی

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
فقط تو یک قسمت شما گفتی به ازای عضویت هر زیر مجموعه مستقیم برای افراد طلایی 2 دلار جایزه میده که فکر میکنم اشتباه باشه و در صورت ارتقاء زیرمجموعه مستقیم این مقدار جایزه میده . درسته ؟
اصلاح شد.:)
در مورد اینکه تسک های سایت مثل نوباکس هست ،بگم هر دو سایت از پلتفرومی به نام crowd flower که یکی از برترین -Crowdsourcing-(روشی برای بدست آوردن نظرات وسرویس های لازم از طریق جمع کردن اطلاعات گروه زیادی از افراد به خصوص افراد آنلاین در اینترنت-) در جهان هست،استفاده می کنن.
یک مسئله جالب و شاید بد هم اینه که تسک هایی که داره دقیقاً همون مینی جاب های نئوباکس هست که اگر تو این سایت انجام بدی دیگه نمی تونی تو نئوباکس انجام بدی و برعکس !
در این مورد البته همین طور هست وعملکرد سیستم crowd flower به گونه ای هست که وقتی شما از یک سایت تسکی رو انجام میدید دیگه قادر نیستین مشابه اون تسک رو در دیگه سایتها که از این پلتفرم استفاده میکنن انجام بدید.

در هر صورت به نظرم تسک هایی که تو پروباکس هست نسبت به نوباکس متنوع تر ودر بعضی موارد مشابه، ارزش بیشتری هم دارن.

نمونه آشنا تسک های پروباکس:
1-Search Relevance:در این دسته از شما خواسته میشه بر اساس عنوان داده شده یه جست جوی سایت مورد نظر بپردازین.در مرحله بعد در مورد سایت اطلاعاتی رو باید بدست بیارین.این نمونه از طرف کسانی ارائه میشه که در پی ارتقای رتبه سئو سایت مورد نظرشون براساس آنالیز بدست آمده از اطلاعات داده شده از طرف پلتفرم هستند.

Attribute Collection: یه دسته که معمولا باید سورفی رو انجام بدید که در پایان سورف ونظرسنجی کدی رو بهتون میده تا اونو وارد کنید برای دریافت مبلغ-نمونه ای بسیار جالب والبته ساده

3-Categorization:در این نمونه بیشتر باید با جست جوی یه سایت یا کالا دسته مورد نظر اون کالا رو پیدا کنید.

4-Sentiment Analysis:در این نمونه شما باید با بررسی یک کامنت یا نظرات اونو تحلیل کنین وببینید نسبت به گزینه مورد نظر در چه وضعیتی هست.
موفق باشید...

لطفا توجه کنید:

به این عکس دقت کنید

Last edited:

aea

Registered User
لایک‌ها
0
فک کنم خیلی بهتره از نئو باکس

barshia

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان اگه به معتبری نئوباکس هست توش سرمایه گذاری کنیم.:blush:

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
اینکه خواسته باشید سرمایه بزاریددرنهایت با خودتون هست،ولی عمده درآمد من از این سایت از انجام تسک های اون هست،وبا درآمد حاصل زیر مجموعه گرفتم واز میانگین هم بسیار راضی هستم،وقصد ارتقا به طلایی رو دارم.شما هم می تونید با انجام این تسک ها تا روزی 5$دلار داشته باشید.تسک ها مشابه نوباکس هست ویه فرق که باعث میشه تسکهای این سایت رو ترجیح بدم پرداخت به لیبریتی در مقایسه با پیزا نوباکس ودر موارد مشابه قیمت تسکها در پرو بیشتر هست.

بزودی یکی از سندهای برداشتی جدیدم رو قرار میدم.
موفق باشید.:)

لطفا توجه کنید:

به این عکس دقت کنید

Last edited:

aalireza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اینکه خواسته باشید سرمایه بزاریددرنهایت با خودتون هست،ولی عمده درآمد من از این سایت از انجام تسک های اون هست،وبا درآمد حاصل زیر مجموعه گرفتم واز میانگین هم بسیار راضی هستم،وقصد ارتقا به طلایی رو دارم.شما هم می تونید با انجام این تسک ها تا روزی 5$دلار داشته باشید.تسک ها مشابه نوباکس هست ویه فرق که باعث میشه تسکهای این سایت رو ترجیح بدم پرداخت به لیبریتی در مقایسه با پیزا نوباکس ودر موارد مشابه قیمت تسکها در پرو بیشتر هست.

بزودی یکی از سندهای برداشتی جدیدم رو قرار میدم.
موفق باشید.:)
ميانگين كليك رنت ها چندتا در روز هست ؟
در صورت امكان با تصوير ( سند ) نشون بديد
مرسي

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
در صورت امكان با تصوير ( سند ) نشون بديد

در اینجا چند اسکرین شات از وضعیت کلی من تو این سایت هست تا دوستان اگر موافق دیدند ونظرشون جلب شد در سایت عضو شده وزیر مجموعه من بشن.

یه هدیه هم برای عزیزانی که زیر مجموعه من بشن دارم واون آموزش تمام اون تسک هایی هست که بنده پس از شروع به انجام اونها، 4تا 5$ در روز، درآمد بنده فقط از این تسک ها هست.بعد از عضویت با ای دی من در تماس باشید.

سپاس.:)

وضعیت کاربری
تاریخچه فعالیتها
وضعیت زیر مجموعه های اجاره ای

لطفا توجه کنید:

به [URL="http://axgig.com/images/86184799022808119544.jpg"]این عکس
دقت کنید

[/URL]

Last edited:

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
در اینجا چند اسکرین شات از وضعیت کلی من تو این سایت هست تا دوستان اگر موافق دیدند ونظرشون جلب شد در سایت عضو شده وزیر مجموعه من بشن.

یه هدیه هم برای عزیزانی که زیر مجموعه من بشن دارم واون آموزش تمام اون تسک هایی هست که بنده پس از شروع به انجام اونها، 4تا 5$ در روز، درآمد بنده فقط از این تسک ها هست.بعد از عضویت با ای دی من در تماس باشید.

سپاس.:)

وضعیت کاربری
تاریخچه فعالیتها
وضعیت زیر مجموعه های اجاره ای

سلام دوست عزیز
این تسک ها رو باید با وی پی ان انجام داد؟

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
دوستانی که قصد دارن اطلاعات کلی و لازم در مورد انجام تسکها در اختیارشون قرار داده بشه،پس از عضویت در پروباکس نام کاربریشون رو برام پ.خ کنند.بعد از اون اطلاعات لازم موقع تماس با ای دی بنده بهشون گفته خواهد شد.:)

لطفا توجه کنید:

به این عکس دقت کنید

Last edited:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
این سایت با ای پی ایران مشکل دار شده؟
الان بدون چی پی ان سایت رو نمیتونم باز کنم، ولی س.ا.ک.س رو که وصل میکنم وارد سایت میشه!!!
من با ای پی ایران ثبت نام کردم و خب برای متقلب شناخته نشدن باید کلیک هامو با ای پی ایران انجام بدم!
بقیه هم این مشکل رو دارند؟؟؟

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
سلام به شما وتمامی دوستان
بحث اینکه سایت رو نمیشه مستقیم وبدون س.ا.ک.س و..باز کرد واینکه بگیم با ای پی ایران مشکل داره،نه این طور نیست.
تو انجمن سایت هم افرادی از کشور های مختلف بودن که این مشکل رو داشتن وبه نوعی مربوط به سایت بود.اوایل هم من این مشکل رو موقع لاگین شدن داشتم وبهترین راه حل که دیدم این بود مودم رو خاموش وبعد از چند ثانیه روشن کنم وجواب هم داد،البته این راه رو یکی از ناظرین سایت گفته بود.رد حال حاظر مشکلی موقع ورود ندارم.

برداشتی جدید من

وضعیت کاربری من
دوستانی که قصد دارن اطلاعات کلی و لازم در مورد انجام تسکها در اختیارشون قرار داده بشه،پس از عضویت در پروباکس نام کاربریشون رو برام پ.خ کنند.بعد از اون اطلاعات لازم موقع تماس با ای دی یاهو بنده بهشون گفته خواهد شد.
smilingsmiley.gif

لطفا توجه کنید:

به این عکس دقت کنید

Last edited:

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
من میخوام عضو بشم هم توی پروباکس و هم نئوباکس ولی قبلش میخوام بدونم میصرفه یا نه یعنی اینکه:
این مینی جاب ها رو هر روز می شه انجام داد یا اینکه وقتی یکیشون رو انجام دادی دیگه نمیشه مثلا 1) فرداش یا 2) چند روز دیگه اونرو انجام داد؟
حالا در هر صورت (1 یا 2) روزانه چند تا مینی جاب وجود داره؟

از مشاهده تبلیغات، روزانه چقدر درآمد میشه داشت؟

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
سلام به شما
این مینی جاب ها رو هر روز می شه انجام داد یا اینکه وقتی یکیشون رو انجام دادی دیگه نمیشه مثلا 1) فرداش یا 2) چند روز دیگه اونرو انجام داد؟
بعضی از تسک ها به صورت روزانه نیست و ممکنه دوبار در روز بیان،ولی اون دسته که من گفتم می تونید تا روزی 5-4 دلار درآمد داشته باشید به صورت روزانه رفرش می شن ومی تونید انجام بدید.
حالا در هر صورت (1 یا 2) روزانه چند تا مینی جاب وجود داره؟
تعداد اون دسته که شما رو به درآمد 5-4 دلار در روز می رسونه بستگی به تعداد کشور های تحت ساپورت س.ا.ک.س. داره که از اون استفاده میکنید.
از مشاهده تبلیغات، روزانه چقدر درآمد میشه داشت؟

درآمد از تبلیغات fixed:
در حالت استاندارد:4سنت
در حالت طلایی:8سنت

موفق باشید...

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
با سلام به همه عزیزان

در اینجا جدید ترین برداشتی خودم از پرو باکس رو قرار میدم:

برداشتی پروباکس

به امید وآرزوی برداشت های شما دوستان عزیز.
دوستانی که قصد دارن اطلاعات کلی و لازم در مورد انجام تسکها در اختیارشون قرار داده بشه،پس از عضویت در پروباکس نام کاربریشون رو برام پ.خ کنند.بعد از اون اطلاعات لازم موقع تماس با ای دی یاهو بنده بهشون گفته خواهد شد.
smilingsmiley.gif

لطفا توجه کنید:

به این عکس دقت کنید

موفق وسربلند باشید..:)

Last edited:

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
از دوستانی که زیر مجموعه من میشن یه درخواست کوچیک دارم :
درکنار انجام تسک ها سعی کنید کلیکاتون رو هم انجام بدید،نه وقتتون رو زیاد می گیره وهم می تونید از درامد تبلیغات هم هر چند ناچیز بهره ببرید.

موفق باشید...
winksmiley02.gif

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
من هم 1 سوال داشتم...تسک ها که انجام می دیم رو می تونیم به صورت تکراری با همون آی پی انجام بدیم؟؟؟کلا میشه تسک تکراری زد یا فقط 1 بار؟؟؟یا میشه با عوض کردن ای پی مجدد همون تسک رو زد؟ممنون میشم

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
با انجام یک تسک در crowd flower یوزر شما به عنوان انجام دهنده تسک ثبت میشه وامکان انجام مجدد اون به هر طریقی نیست وفقط یک بار می تونید انجام بدید.
موفق باشید.
smilingsmiley.gif

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
نوید جان روی progrid ها هم کار کنیم؟شانسش هست؟

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
نوید جان روی progrid ها هم کار کنیم؟شانسش هست؟

من که چند بار انجام دادم شانس نداشتم.شما بزنید شاید شما برنده خوش شانس 2$ باشید.:)

بالا