• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 5-4 دلار در روز:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
جدیدترین برداشتی:
با سلام
امیدوارم بنده حقیر تونسته باشم تا اینجا به دوستان در جهت آشنایی با این شیوه کسب درآمد وراهنمایی دوستان کمک کرده باشم.اگر کم لطفی بوده خواهید بخشید.

جدید ترین برداشتی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان در پرو باکس کسی رفرال اجاره کرده؟ وضعیت رفرال هاش چطوریه؟

rasoul60

Registered User
لایک‌ها
32
من 9 تا اجاره کردم بد نیست حداقل هر روز کلیکهاشونو و لو کم انجام میدن
البته چند بار اونایی که کلیک نمی کردونو بازیافت کردم. رویهمرفته بهتر از سایتهای ایرانی کلیک میکنن
اینم عکس از زیر مجموعه های اجاره ای من

zirmajmoeeh.jpg

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
من 9 تا اجاره کردم بد نیست حداقل هر روز کلیکهاشونو و لو کم انجام میدن
البته چند بار اونایی که کلیک نمی کردونو بازیافت کردم. رویهمرفته بهتر از سایتهای ایرانی کلیک میکنن
اینم عکس از زیر مجموعه های اجاره ای من

مشاهده پیوست 313533

اجاره کردن رفرال یعنی چی ؟
یعنی همون زیر مجمو عه تون که کلیک میکنن؟

سلام
شما می تونید برای برداشت درآمد از اکانت پیزای آن وری فای استفاده کنید.ولی برای اینوست کردن باید اکانت شما وری فای باشه.

اینوست کردن یعنی چی ؟
شما الان تو neobux اکانت دارید VERIFY کردید اکانت رو ؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
جدیدترین برداشتی:
با سلام
امیدوارم بنده حقیر تونسته باشم تا اینجا به دوستان در جهت آشنایی با این شیوه کسب درآمد وراهنمایی دوستان کمک کرده باشم.اگر کم لطفی بوده خواهید بخشید.

جدید ترین برداشتی

در مورد تمام اطلاعاتی که دادید واقعا تشکر

اگر میشه یه کم بیشتر توضیح بدید در مورد این چیز چیز شکن که تهیه کردید ار hma
مثلا در آمد زایی باش چطوره از کودوم کشور ها دیگه به غیر از امریکا و انگلیس مسشه پول درآورد می خواهم ببینم چیز پی ان آمریکا رو دارم اگه با کشور های دیگه برم چقدر می تونه درآمد زا باشه
و بگید کودوم کشور و مثلا چقدر میشه ازش در آورد

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
سلام کسی واسه این تسک میتونه منو راهنمایی کنه؟ممنون میشم

مشاهده پیوست 313167

یه کلک هم میشه زد!
تو کادر بنویس optout بزن اکی! پولو میده بهت!
....
وقتی برس تو سایت 4 مورد رو نشون میده بهت میگه کدومو میخوای؟ 1..2..3..4..هیچکدوم! واسه گزینه هیچکدوم خود سایت گفته بنویس optout پول تسک رو بهت میدیم!
به همین راحتی! به همین خوشمزگی! :)

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
از کجا بفهمیم تو کامپیوترمون اینها فعال هستند؟
ببینید قبلاً از این سایتها (باکس ها) برنامه ای یا پلاگین یا تولباری دریافت و نصب نکردید؟ من که وارد سایت نئو و پرو که شدم، تولبار یا پلاگینی نخواست که نصب کنم. فقط مواظب اپلت های جاوا باشید. مخصوصاً کسانی که روی تبلیغات کلیک می کنن، بهتره اپلت جاوا رو غیرفعال کنن، تا سیستم احیاناً ویروسی نشه. توجه کنید گفتم اپلت جاوا (نه جاوااسکریپت). چون جدیداً در اپلت جاوا باگهای زیادی پیدا شده و ه.ک.ر. ها سوء استفاده زیادی می کنن.

من خودم اپلت جاوا و فلش رو در مرورگر غیرفعال می کنم.
اینم آموزش غیرفعال کردن اپلت جاوا در فایرفاکس:
How to turn off Java applets | Firefox Help

اینم آموزشی دیگر از غیرفعال کردن اپلت جاوا در مرورگرهای مختلف:
Turn off Java, they warn… Here’s how you do it - SlashGear

خواهشا دوستان از ارائه را ه ها ی ثبت نام با تغییرای پی و ساخت دو اکانت و ... تو تایپیک خودادری کنن.این روش ها تخلف محسوب میشه وامکان مسدود شدkن اکانت شما وجود داره.

هدف از ارائه این تایپک معرفی تسکها به دوستان واموزش اونها هست.

موفق باشید..

صحبت های شما کاملاً تایید میشه. اگه روشی هم ذکر شده، صرفاً برای افرادی بوده که دیگه نمیخوان با اکانت قبلیشون کار کنن. چون اگه قرار باشه هر فردی بیاد روشهای دور زدن رو پیاده کنه، اون کسانی که به سایت تبلیغ دادن، وقتی بازدهی پایین از تبلیغات ببینن، تبلیغات خودشون رو متوقف می کنن و در نهایت همه کاربران ضرر می کنند.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
یه کلک هم میشه زد!
تو کادر بنویس optout بزن اکی! پولو میده بهت!
....
همانطور که جناب navidsky گفتند، بهتره روشهای دورزدن عنوان نشه. من با یه روز کار کردن چندین روش پیدا کردم که راحت جواب بعضی از تسک های ساده رو میشه پیدا کرد. (بدون انجام دادن هیچ کار یا دستورالعملی) ولی حتی یکبار هم اون روشها رو اجرایی نکردم. دلیشم که گفتم:

"اگه قرار باشه هر فردی بیاد روشهای دور زدن رو پیاده کنه، اون کسانی که به سایت تبلیغ دادن، وقتی بازدهی پایین از تبلیغات ببینن، تبلیغات خودشون رو متوقف می کنن و در نهایت همه کاربران ضرر می کنند."

(البته اگه خود این باکس ها بزن در رو نباشن!!)

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
حالا من گفتم کلک! ولی در اصل اسمش اصلا کلک نیست! کافیه روی لینک کلیک کنی، 4 تا مریض رو رد کنی، بعد خودش میپرسه کدوم و اگه هیجکدوم برات جالب نبود optout بزن! خودش داره میگه!

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
منم ثبت نام کردم آموزشهای لازم از بازکردن حساب لیبرتی تا و/پ/ن رو برام بفرستید
ایمیل نام کاربری و یاهو id
اطلاعاتم در این زمینه واصطلاحاتش = صفر

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
منم ثبت نام کردم آموزشهای لازم از بازکردن حساب لیبرتی تا و/پ/ن رو برام بفرستید
ایمیل نام کاربری و یاهو id
اطلاعاتم در این زمینه واصطلاحاتش = صفر

سلام به شما
نام کاربری پروباکس وایمیلتون رو برام پ.خ کنید تا اطلاعات اولیه براتون ایمیل بشه.اگر سوالی داشتید می تونید با ای دی من در ارتباط باشید.
موفق باشید..:)

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
من این کشور ها رو چک می کنم کسی هست که که کشور های دیگه رو بشناسه و بدونه کی کار ها رو انجام میدن

USA
Germany
UK
Norway
Sweden
Denmark
Croatia
Austria
Switzerland
Russia

rasoul60

Registered User
لایک‌ها
32
متاسفانه اکانت من پس از در خواست اولین 5 دلار مسدود شد.دلیلش هم استفاده از دواکانت مختلف بود که ساخته بودم.سیستم ضد تقلب سایت خیلی دقیق هست.در طول مدتی که با هردو اکانت کار میکردم.هیچ اخطاری نداد و هنگام برداشت اولین 5 دلارم کا با انجام تسکها بدست آورده بودم.بهو ضد حال زد و اکانتمو بست:(
به دوستان توصیه اکید میکنم .فقط از یک اکانت شخص استفاده کنند

masdod.jpg

باید از نو شروع کنم :blush:

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
روش کار این سایت ها همینه که میذارن قشنگ کار کنی و هیچ اخطاری بهت نمیدن چون داری بهشون سود میرسونی ولی وقتی بخوای پول رو برداشت کنی اکانت رو می بندن

متاسفانه اکانت من پس از در خواست اولین 5 دلار مسدود شد.دلیلش هم استفاده از دواکانت مختلف بود که ساخته بودم.سیستم ضد تقلب سایت خیلی دقیق هست.در طول مدتی که با هردو اکانت کار میکردم.هیچ اخطاری نداد و هنگام برداشت اولین 5 دلارم کا با انجام تسکها بدست آورده بودم.بهو ضد حال زد و اکانتمو بست:(

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160

ای وای من اخه منم اون اولا دوتا اکانت ساختم واسه امتحان از یکیشون یه دونه کلیک فقط انجام دادم نزدیکه یه دلارم تسک

ولی تو این اصلیه الان نزدیکه بیست دلار تسک انجام دادم فردا موقعه تسویستت یعنی فردام حسابه منو می بندن؟؟؟

من الان هر بار مودمو خاموش روشن میکنم که یه ای پی جدید می ده بهم!!

rasoul60

Registered User
لایک‌ها
32
ای وای من اخه منم اون اولا دوتا اکانت ساختم واسه امتحان از یکیشون یه دونه کلیک فقط انجام دادم نزدیکه یه دلارم تسک

ولی تو این اصلیه الان نزدیکه بیست دلار تسک انجام دادم فردا موقعه تسویستت یعنی فردام حسابه منو می بندن؟؟؟

من الان هر بار مودمو خاموش روشن میکنم که یه ای پی جدید می ده بهم!!

امیدوارم اینطور نشه ولی فکر کنم حساب شما هم مسدود میکنن. چون من هم توی حساب قبلی یه تسک انجام دادمو حساب فبلی رو هم توی یه ویندوز دیگه ساختم.توی سایتهای کلیکی ایرانی این ترفندی که به کار میبردم جواب میداد اما در سایتهای خارجی نمیشه.سیستم ضد تقلب خیلی پیشرفته ای دارن ناکسا

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
روش کار این سایت ها همینه که میذارن قشنگ کار کنی و هیچ اخطاری بهت نمیدن چون داری بهشون سود میرسونی ولی وقتی بخوای پول رو برداشت کنی اکانت رو می بندن
سلام
هر سایت قوانینی داره که باید رعایت کرد ومن چند بار توصیه کردم دوستان از این را های ساخت دو اکانت و تغییر ای پی و... استفاده نکنند که خودشون متضرر میشن.این روش ماست که اشتباست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا