• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سمند در ایران به از سمند در خارج

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
یه سوالی برام ایجاد شده بود گفتم شاید کسی جوابشو بدونه!
شما حتما شنیدین که سمندو تو خارج هم مونتاژ میکنن
منتها سمندی که تو ایران بفروش میره قیمتش 2 برار سمندی هست که به اجنبی فروخته میشه
چرا اونوقت؟ :blink:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از ali-boofaloo :
منتها سمندی که تو ایران بفروش میره قیمتش 2 برار سمندی هست که به اجنبی فروخته میشه
من کاری به اون ندارم ببخشید بی مورد پست میزنم فقط میخوام بدونم خجالت نمیکشی این چه وضعه امضا من از سامسونگ بدم میاد تو همه صفحه ها باید ببینم تو هم تو امضات گذاشتی:wacko: (ببخشید گیر دادم آخه امروز اعصابم خیلی خورده)

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نقل از ali-boofaloo :

همین سوال چند وقت پیش من داشتم که بهم گفتن که بیشتر کشورها ماشینهایی رو که خودشون میسازن .اون ماشینها تو کشور خودشون کمی گرون تر از خارج از اون کشور فروخته میشه ولی نه با این تفاوتی که سمند داره!!

GHAHRAMANI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه دلیل داره و اونم اینه که اگه به قیمت داخل ایران فروخته بشه هیچ اسگلی حاضر به خریدش نمیشه که حالا همین جوری شم کی می خاد بگیره این همه ماشین جور و وا جورا می زاره اونوقت میاد تقی سمند می گیره مشتر یاول و آخر سمند ما ایرانی ها هستیم که به هیچ ماشینی به غیر از این دسترسی نداریم مگر با قیمت حدود 10 برابر به بالا!

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نقل از GHAHRAMANI :
یه دلیل داره و اونم اینه که اگه به قیمت داخل ایران فروخته بشه هیچ اسگلی حاضر به خریدش نمیشه که حالا همین جوری شم کی می خاد بگیره این همه ماشین جور و وا جورا می زاره اونوقت میاد تقی سمند می گیره مشتر یاول و آخر سمند ما ایرانی ها هستیم که به هیچ ماشینی به غیر از این دسترسی نداریم مگر با قیمت حدود 10 برابر به بالا!

با قیمت و خدماتی که اونا به خارجیا میدن مشتری داره

ولی موضوع اینجاست که رانت رو ایران خودرو میخوره نه جوجه ماشینی هایی مثل شهرام جزایری:hmm:

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تو ایران میدونند که به هر قیمتی که بخوان میتونن قالب مردم بکنند چون مردم راه دیگه ای ندارند.
اسمشم گذاشتند حمایت از تولیدات داخلی, حالا من نمیدونم این تولیدات داخلی کی رو روال خواهد افتاد که ما بتونیم از به ماشینهای دیگه هم دسترسی داشته باشیم

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
نه قیمتش برای خارج به خاطر این ارزون تره چون تعرفه های مالیاتی و عوارض نداره اگه شما یه جنسی بخوای صادر کنی مالیات تعلق نمیگیره الان شما شرمنده دست تو دماغت کنی باید مالیاتشو بدی اما اگه همین کار و برای خارج انجام بدی تشویقتم میکنن
83.gif

من قبلا شنیده بودم هر ماشین تولیدی کرمان موتور 1 میلیونش میره تو جیب فلانی

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
همه ماشین ها همین طورن

من شنیدم مثلا همین مزدایی که تو ایران دارن میدن 22 ملیون تو کویت و دبی و قطر دارن میدن 9 ملیون

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دینگ, دینگ, دینگ.
اینجا ایران است, صدای جمهوری اسلامی ایران!!!!!!!
... to be cantinue ــ:D
;)

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
پیارسال رفته بودم قشم بعد اگه رفته باشین همه ماشین های توپس خارجی مارجی مفت اونجا وارد میشه اما خوب فقط اجازه تردد انجا رو دارن البته 1 مورد سیلو و ماکسیما هم رویت شد اما خوب ماشین های اونجا دیده میشه که اینجا اصلا وارد نمیشه ، از راننده که پرسیدم گفت ماکسیما 18 ! تویوتا 2005 10 تومن!.... تاکسی هتل هم دوو 2005 داشت
88.gif
یعنی خیلی عادی تریپ پیکانشون بود
296.gif

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
به نظر من خیلی هم قیمت رو پایین بیارن خوب نیست . الان سمند lx هست 12.750 . خیلی قیمت خوبیه .

اما اینو بدونید که اگر این ماشین ارزون قیمت بود . نه این ماشین بلکه کلیه ماشین های دیگه اگر قیمتشون پایین باشه تقاضا زیاد میشه و این باعث اذدهام خودرو ها در خیبان میشه . چندین اقتصاد دان با تجربه این هارو راستو ریست کردن . دست اخوندا نیست که ! همه از روی اصول و حساب بوده .

raxtastar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
3.5 تومن به نیجریه , اذربایجان می دند:eek: ;)

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از shankimout :
به نظر من خیلی هم قیمت رو پایین بیارن خوب نیست . الان سمند lx هست 12.750 . خیلی قیمت خوبیه .

اما اینو بدونید که اگر این ماشین ارزون قیمت بود . نه این ماشین بلکه کلیه ماشین های دیگه اگر قیمتشون پایین باشه تقاضا زیاد میشه و این باعث اذدهام خودرو ها در خیبان میشه . چندین اقتصاد دان با تجربه این هارو راستو ریست کردن . دست اخوندا نیست که ! همه از روی اصول و حساب بوده .
این دیگه از اون حرفا بودها ;)
راه حل این مساله قیمت بالای ماشین نیست, بلکه بالا بردن قیمت بنزینه!!
با این کار اولا همه صاحب ماشین میشن
دوما هر کسی فقط در مواقع نیاز ازش استفاده میکنه
سوما استفاده از وسایل نقلیه عمومی بیشتر میشه
چهارما دیگه قاچاق سوخت معنی نخواهد داشت

اما انگار این کار به ضرر بعضی هاا تموم میشه :cool: !!!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
جالبه که حتی حمایت از تولیدات داخل هم درست انجام نمیشه ... مثلا اگه خودرو 70% ساخت داخل باشه خیلی بیشتر از یه خودروی 50% ساخت داخل از مالیات معافه ...اینکه به خودروی داخلی تخفیف میدن خوبه... ولی در عوض مردم رو هم از یه خودروی ایمن تر که هوا رو هم کمتر آلوده میکنه محروم میکنن ...

بالا