• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه تلویزیون های led و lcd - کلیه مارک ها - زیر قیمت بازار

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
آقا شما که دستت توکاره یه مقایسه ای بکن از کیفیت سامسونگ و الجی... در همین مایه های 1300 الجی کیفیت بهتری داره یا سامسونگ؟

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
آقا شما که دستت توکاره یه مقایسه ای بکن از کیفیت سامسونگ و الجی... در همین مایه های 1300 الجی کیفیت بهتری داره یا سامسونگ؟

این یک مورد کاملا سلیقه ای هست!
ولی نظر شخصی خودم روی سامسونگ هست!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
شرکت ایران مدلها را کمی تغییر میده
شما اینجا دنبال مدل مربوطه با مشخصات مورد نظر بگرد:
ال جی الکترونیکس: لوازم خانگی و مصرفی LG | ال جی ایران
که همون 34000 هست!

پس منتظر ندا نباش:دی
آخه الجی و سامسونگ ال سی دی هم زیر 1200 ندارند:دی
باید بری تو کار مارکهای متفرقه!

این2 مدل کار شما را راه می اندازه
ولی 5960 بگیری خیلی بهتره و باریکتر
البته یو اس بی را دقیق نمیدونم فیلم پخش میکنند یا نه!

هر2 هم فول اچ دی هستند-گیرنده داخلی-لن و اچ دی ام آی و... هم دارند!:
samsung 32" -eh 5560 =1344000
samsung 32" -es 5960 =1420000

فقط یه سوال اضافه! اگه فرقشون فقط باریکتر بودن هست همون مدل ارزون تر را بگیرم. فرق تکنیکی هم دارن؟

بعد اینها گارانتی سام سرویس هست دیگه؟ یعنی اگه خراب شد همین نمایندگی سامسونگ توی شهرمون قبول میکنه؟

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
فقط یه سوال اضافه! اگه فرقشون فقط باریکتر بودن هست همون مدل ارزون تر را بگیرم. فرق تکنیکی هم دارن؟

بعد اینها گارانتی سام سرویس هست دیگه؟ یعنی اگه خراب شد همین نمایندگی سامسونگ توی شهرمون قبول میکنه؟

یله-فقط همون باریک بودنه-ولی خوب همین مورد خیلی مهمه
درضمن 5960 کلا از کره میاد-ولی 5560 قطعات از کره میاد-مونتاژ ایرانه

بله-حتی برای نصب هم زنگ میزنی خدمات رسمی سامسونگ(سام سرویس) تا بیاد براتون نصب کنه!

SIAMPOUR

Registered User
لایک‌ها
12
سلام 6960 + هدیه چقدر میشه؟ 46

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
یله-فقط همون باریک بودنه-ولی خوب همین مورد خیلی مهمه
درضمن 5960 کلا از کره میاد-ولی 5560 قطعات از کره میاد-مونتاژ ایرانه

بله-حتی برای نصب هم زنگ میزنی خدمات رسمی سامسونگ(سام سرویس) تا بیاد براتون نصب کنه!

پس با اینهایی که در بازار به مونتاژ ایران معروف هستن فرق داره؟ آخه تا اونجایی که من میدونم اگه مونتاژ کره باشه اصلا بعیده گارانتی سام سرویس داشته باشه! به هرحال ممنون جواب دادید احتمالا آخر این هفته جهت 5960 مزاحمتون میشم...

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
پس با اینهایی که در بازار به مونتاژ ایران معروف هستن فرق داره؟ آخه تا اونجایی که من میدونم اگه مونتاژ کره باشه اصلا بعیده گارانتی سام سرویس داشته باشه! به هرحال ممنون جواب دادید احتمالا آخر این هفته جهت 5960 مزاحمتون میشم...

خواهش میکنم-در خدمتیم

چرا مونتاز کره نباید با سام سرویس باشه!؟؟!-مستقیم وارد میکنه
اون الجیه که شرکت وارد کننده اش 2 اسم داره-برای مونتاژ داخلی و خارجی

سری es سامسونگ همگی مستقیم از کره میاد!

mazarei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم-در خدمتیم

چرا مونتاز کره نباید با سام سرویس باشه!؟؟!-مستقیم وارد میکنه
اون الجیه که شرکت وارد کننده اش 2 اسم داره-برای مونتاژ داخلی و خارجی

سری es سامسونگ همگی مستقیم از کره میاد!

سلام
es8880 تو سایت سامسونگ اصلی وجود ندارد و با سری 8000 معرفی شدن چطور سری es همگی مستقیم از کره میاد مگر سری 8880 مونتاژ ایران نیست
تو سایت سامسونگ 40 و 46 و55 و 65 اینچ سری 8 است اما تو سری 8880 سامسونگ مونتاژ ایران 40و65 اینچ موجود نیست

مثل سری es7000 که تو ایران سری es7770 و es7750 مونتاژ ایران است

تو بانه سامسونگها ساخت مالزی خورده

لطفا دوست عزیز بیشتر راهنمایی کنید آیا به این تلویزیونهای مونتاژ ایران میشه اعتماد کرد چون من شنیدم قطعات درجه یک استفاده نمیشه تا قیمت کمی پایین تر در بیاد آیا درست است

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
سلام
es8880 تو سایت سامسونگ اصلی وجود ندارد و با سری 8000 معرفی شدن چطور سری es همگی مستقیم از کره میاد مگر سری 8880 مونتاژ ایران نیست
تو سایت سامسونگ 40 و 46 و55 و 65 اینچ سری 8 است اما تو سری 8880 سامسونگ مونتاژ ایران 40و65 اینچ موجود نیست

مثل سری es7000 که تو ایران سری es7770 و es7750 مونتاژ ایران است

تو بانه سامسونگها ساخت مالزی خورده

لطفا دوست عزیز بیشتر راهنمایی کنید آیا به این تلویزیونهای مونتاژ ایران میشه اعتماد کرد چون من شنیدم قطعات درجه یک استفاده نمیشه تا قیمت کمی پایین تر در بیاد آیا درست است

به مسئله خوبی اشاره کردید
بذارید دقیق بگم:
شرکتهای ایران به دلایل مالیاتی و خاص مدلها راتغییر میدهند!
این هم که میبینید سری 8000 اینجا 8880 اسم خورده فقط اسمه:
تغییرات هم اینه:
1برچسب روی تلویزوین میزنند مدل 8880-و کارتن را ایران میزنند!

وگرنه خود تلویزیون همون 8000 هست-حتی فریمور تلویزوین هم تا بخواهی آپدیت کنی میبینی 8000 هه!!

کیفیت عالیه-اصلا شک نکنید
همگی سری es اصل کره می باشد.و درجه2
درجه1 را که میدونید برای اآمریکا و آلمان و انگلستان میره

تلویزوین های بانه چندین عیب داره که ضرر حساب میشه:
کیفیت عراق هست و درجه3 و 4
گیرنده دیجیتال ندارند
گارانتی ندارند
فارسی بعضی هاشون ندارند.
قیمت هم فرق آنچنانی نیست!

mazarei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به مسئله خوبی اشاره کردید
بذارید دقیق بگم:
شرکتهای ایران به دلایل مالیاتی و خاص مدلها راتغییر میدهند!
این هم که میبینید سری 8000 اینجا 8880 اسم خورده فقط اسمه:
تغییرات هم اینه:
1برچسب روی تلویزوین میزنند مدل 8880-و کارتن را ایران میزنند!

وگرنه خود تلویزیون همون 8000 هست-حتی فریمور تلویزوین هم تا بخواهی آپدیت کنی میبینی 8000 هه!!

کیفیت عالیه-اصلا شک نکنید
همگی سری es اصل کره می باشد.و درجه2
درجه1 را که میدونید برای اآمریکا و آلمان و انگلستان میره

تلویزوین های بانه چندین عیب داره که ضرر حساب میشه:
کیفیت عراق هست و درجه3 و 4
گیرنده دیجیتال ندارند
گارانتی ندارند
فارسی بعضی هاشون ندارند.
قیمت هم فرق آنچنانی نیست!

دوست عزیز من قضییه شرکت برای فرار و دور زدن از مالیات را نمیتوانم قبول کنم چون هر چی باشه اون جنس باید از گمرک رد بشه و ثبت بشه و زیر نظر است نه اینکه خدای نکرده شما دروغ میگید نه چون همیشه یه راهی برای دور زدن مالیات و خاص وجود داشته و دارد و اینکه اینجا کارتن و مارک را عوض میکند و غیره ... برای من مصرف کننده اصلا مهم نیست
فقط برای من اصل بودن جنس مهم است در ضمن در جای از مطلب خود گفتی درجه 2 و 1 برای آمریکا و آلمان و انگلستان میره آیا این مطلب درست است آیا سامسونگ بازار به این بزرگی راکه تو این کشور ها دارد با اجناس درجه 2 و ریسک از دادن بازار به این مهمی میپذیرد . نه.
من چند تا از فامیلهام از بانه سونی خریدن حدود سه یا چهارسال و دستگاه تا به امروز هیچ مشکلی نداشته باز دلیل نمیشه میدونم حتی خودم تو سایت و سایتهای دیگر خوندم که برای بعضی از دوستان بعد از چند ماه سوخته اما اون هم دلیل بر بد بودن و درجه 2 یا 3 بود جنس نمیشه چون ذات لوازم برقی همین است چون میتونه شما لوازم برقی اصل درجه 1 با ضمانت بخری اما بعد چند روز اون وسیله بسوزد آیا اون جنس درجه2 یا 3 است نه
به نظر بنده شاید تلویزیون درجه 2 داشته باشیم اما دیگر درجه 3 و 4 نه

من شنیدم که یکی از دلایلی که تلویزیونهای بانه گیرنده دیجیتال ندارد به این علت است که برای بعضی از کشور ها سامسونگ سفارشی میزنه مثل استرالیا تا کمی از قیمت تلویزیون کاسته شود اما تو اینترنت خودم بعضی از این مدلها گیرنده دیجیتال دارند اما باید در منو مخفی آنرا فعال کرد

اما از این حرفها گذشته یه زمانی به علت پایین بودن دلار قیمت تلویزیون تو بانه با نمایندگی سامسونگ خیلی اختلاف داشت اما اکنون قیمت بانه بالاتر از نمایندگی قیمت دارد من یکماه تو فکر خرید سری 8 هستم اما سر خرید از بانه یا نمایندگی موندم
چون به دو طرف نمیتونم اطمینان کنم چون قدیم تلویزیون صنام از قطعات سامسونگ استفاده میکرد که ما یکی از اون 29 اینچ را داشتیم اما به یک سال نشده رنگ خود را از دست داد تعمیرکار نمایندگی صنام اومد منزل تلویزیون را تعمیر کرد گفتم شرکت صنام خیلی از این تلویزیون تعریف کرد اما یکسال نشده رنگشو از دست داده گفت سامسونگ هیچ وقت قطعات درجه یکشو به ماه نمیده چون بازار خودش را از دست میده و باید مارک خودش را بفروشه کیفیت بالاتر است حال از موقع چشم من ترسیده
حالا دوست عزیز شما که وارد هستی میتونی راهنمایی کنی چه جوری میشه فهمید این مدل 8880 واقعا اصل کره است نه مونتاژ ایران و یک سوال که فکرم را مشغول کرده این کارخانه سامسونگ تو ایران کدوم شهر است

ممنون

feryy

Registered User
لایک‌ها
42
شما کجا ای ؟ چطور تحویل میدی ؟
فرق 7770 با 7750 چیه ؟

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
دوست عزیز من قضییه شرکت برای فرار و دور زدن از مالیات را نمیتوانم قبول کنم چون هر چی باشه اون جنس باید از گمرک رد بشه و ثبت بشه و زیر نظر است نه اینکه خدای نکرده شما دروغ میگید نه چون همیشه یه راهی برای دور زدن مالیات و خاص وجود داشته و دارد و اینکه اینجا کارتن و مارک را عوض میکند و غیره ... برای من مصرف کننده اصلا مهم نیست
فقط برای من اصل بودن جنس مهم است در ضمن در جای از مطلب خود گفتی درجه 2 و 1 برای آمریکا و آلمان و انگلستان میره آیا این مطلب درست است آیا سامسونگ بازار به این بزرگی راکه تو این کشور ها دارد با اجناس درجه 2 و ریسک از دادن بازار به این مهمی میپذیرد . نه.
من چند تا از فامیلهام از بانه سونی خریدن حدود سه یا چهارسال و دستگاه تا به امروز هیچ مشکلی نداشته باز دلیل نمیشه میدونم حتی خودم تو سایت و سایتهای دیگر خوندم که برای بعضی از دوستان بعد از چند ماه سوخته اما اون هم دلیل بر بد بودن و درجه 2 یا 3 بود جنس نمیشه چون ذات لوازم برقی همین است چون میتونه شما لوازم برقی اصل درجه 1 با ضمانت بخری اما بعد چند روز اون وسیله بسوزد آیا اون جنس درجه2 یا 3 است نه
به نظر بنده شاید تلویزیون درجه 2 داشته باشیم اما دیگر درجه 3 و 4 نه

من شنیدم که یکی از دلایلی که تلویزیونهای بانه گیرنده دیجیتال ندارد به این علت است که برای بعضی از کشور ها سامسونگ سفارشی میزنه مثل استرالیا تا کمی از قیمت تلویزیون کاسته شود اما تو اینترنت خودم بعضی از این مدلها گیرنده دیجیتال دارند اما باید در منو مخفی آنرا فعال کرد

اما از این حرفها گذشته یه زمانی به علت پایین بودن دلار قیمت تلویزیون تو بانه با نمایندگی سامسونگ خیلی اختلاف داشت اما اکنون قیمت بانه بالاتر از نمایندگی قیمت دارد من یکماه تو فکر خرید سری 8 هستم اما سر خرید از بانه یا نمایندگی موندم
چون به دو طرف نمیتونم اطمینان کنم چون قدیم تلویزیون صنام از قطعات سامسونگ استفاده میکرد که ما یکی از اون 29 اینچ را داشتیم اما به یک سال نشده رنگ خود را از دست داد تعمیرکار نمایندگی صنام اومد منزل تلویزیون را تعمیر کرد گفتم شرکت صنام خیلی از این تلویزیون تعریف کرد اما یکسال نشده رنگشو از دست داده گفت سامسونگ هیچ وقت قطعات درجه یکشو به ماه نمیده چون بازار خودش را از دست میده و باید مارک خودش را بفروشه کیفیت بالاتر است حال از موقع چشم من ترسیده
حالا دوست عزیز شما که وارد هستی میتونی راهنمایی کنی چه جوری میشه فهمید این مدل 8880 واقعا اصل کره است نه مونتاژ ایران و یک سوال که فکرم را مشغول کرده این کارخانه سامسونگ تو ایران کدوم شهر است

ممنون

پس بازم باید کامل تر بگم
کیفیت لوازم برقی 7 الی 8 درجه داره
حتی اپل هم وقتی ببینید پارت آمریکا و کانادا و انگلستانش کیفیت ساخت بهتری داره تا بقیه کشورها
این یعنی درجه1 و2

کیفیت ساخت:
بازم میگم-اجناس بانه کیفیت عراق هست و در بهترین حالت مونتاژ مالزی هست
ولی ایران مستقیم با کشتی از کره وارد میکنه

در مورد تغییر مدل:
به این میگند سیاست-یه مثال میزنم:
دوربین سامسونگ wb-150 مثلا 500 تومن بود.بعد دلار رفت بالا و دولت اجازه گرون کردن به شرکتهای رسمی نمیداد
اینا هم با تغییر مدل گرون کردند-مدل را wb-151 کردند!
به همین راحتی
تغییر مدل هم برای همینه
وگرنه توی همون منوی مخفی بری همگی همون مدل مرجع هستند

حرف شما در مورد اختلاف قیمت بانه و اینجا تا پارسال درسته-ولی دیگه اختلاف قیمت خیلی کم شده

خرابی تلویزیون های بانه حداقل 10برابر تلویزیون های اینجاست!

ولی حق انتخاب با شماست!

شما کجا ای ؟ چطور تحویل میدی ؟
فرق 7770 با 7750 چیه ؟

بنده اصفهانم-با باربری میفرستم که 7-8 تومن بیشتر کرایه نمیشه
بیمه هم میکنیم
7750 قابلیت ارتقای هوشمند نداره
همینطور تشخیص حرکت دست برای روشن کردن تلویوزیون

Last edited:

jabera

Registered User
لایک‌ها
242

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
سلام
چند سوال این ال جی کارت به چه درد میخوره؟
بهترین کیفیت در سه بعدی رو کدوم برند ارائه میده با توجه به تجربه شما؟
کدوم مدل از سامسونگ ها دارای قابلیت خاموش روشن کردن با استفاده از حرکات دست هستند؟
با تشکر

b3datarin

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
قیمت های شما تو مدل های سامسونگ تقریبا ۱۰۰ تومن گرونتر از فروشگاه های مرکزی تهرانه .
اما خوب در سطح همون شهرستان هستش . که کسی ریسک خرید غیر حضوری رو نمیپذیره .
خواهشا از عنوان تاپیک ' زیر قیمت ' رو بردارید .
تو ذوق میزنه .

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
سلام
چند سوال این ال جی کارت به چه درد میخوره؟
بهترین کیفیت در سه بعدی رو کدوم برند ارائه میده با توجه به تجربه شما؟
کدوم مدل از سامسونگ ها دارای قابلیت خاموش روشن کردن با استفاده از حرکات دست هستند؟
با تشکر

هیچی:دی
کارت هدیه بانک پاسارگاده-مثل پول نقد میمونه دیگه
من سامسونگ را بهتر میدونم
فقط سری 7770 و 8880 این قابلیت را داره

سلام
قیمت های شما تو مدل های سامسونگ تقریبا ۱۰۰ تومن گرونتر از فروشگاه های مرکزی تهرانه .
اما خوب در سطح همون شهرستان هستش . که کسی ریسک خرید غیر حضوری رو نمیپذیره .
خواهشا از عنوان تاپیک ' زیر قیمت ' رو بردارید .
تو ذوق میزنه .

میشه برای من مثال بزنی!؟!؟!؟
شما که همدانی-ولی برایت سایت نمایندگی مرکزی تهران را میدم تا ببینی:
مرکز جامع اطلاع رسانی و فروش کلیه محصولات سامسونگ

شهرستان چیه؟!؟!؟
ما مستقیم با شرکت کار میکنیم-پس تهران و زابل و ... نداره
منتظر دلیلتون هستم که میگید فروشگاه مرکزی تهران ارزونتر میده

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
اتفاقا قیمت ها خیلی پایین تر از بازاره