به مسئله خوبی اشاره کردید
بذارید دقیق بگم:
شرکتهای ایران به دلایل مالیاتی و خاص مدلها راتغییر میدهند!
این هم که میبینید سری 8000 اینجا 8880 اسم خورده فقط اسمه:
تغییرات هم اینه:
1برچسب روی تلویزوین میزنند مدل 8880-و کارتن را ایران میزنند!
وگرنه خود تلویزیون همون 8000 هست-حتی فریمور تلویزوین هم تا بخواهی آپدیت کنی میبینی 8000 هه!!
کیفیت عالیه-اصلا شک نکنید
همگی سری es اصل کره می باشد.و درجه2
درجه1 را که میدونید برای اآمریکا و آلمان و انگلستان میره
تلویزوین های بانه چندین عیب داره که ضرر حساب میشه:
کیفیت عراق هست و درجه3 و 4
گیرنده دیجیتال ندارند
گارانتی ندارند
فارسی بعضی هاشون ندارند.
قیمت هم فرق آنچنانی نیست!
دوست عزیز من قضییه شرکت برای فرار و دور زدن از مالیات را نمیتوانم قبول کنم چون هر چی باشه اون جنس باید از گمرک رد بشه و ثبت بشه و زیر نظر است نه اینکه خدای نکرده شما دروغ میگید نه چون همیشه یه راهی برای دور زدن مالیات و خاص وجود داشته و دارد و اینکه اینجا کارتن و مارک را عوض میکند و غیره ... برای من مصرف کننده اصلا مهم نیست
فقط برای من اصل بودن جنس مهم است در ضمن در جای از مطلب خود گفتی درجه 2 و 1 برای آمریکا و آلمان و انگلستان میره آیا این مطلب درست است آیا سامسونگ بازار به این بزرگی راکه تو این کشور ها دارد با اجناس درجه 2 و ریسک از دادن بازار به این مهمی میپذیرد . نه.
من چند تا از فامیلهام از بانه سونی خریدن حدود سه یا چهارسال و دستگاه تا به امروز هیچ مشکلی نداشته باز دلیل نمیشه میدونم حتی خودم تو سایت و سایتهای دیگر خوندم که برای بعضی از دوستان بعد از چند ماه سوخته اما اون هم دلیل بر بد بودن و درجه 2 یا 3 بود جنس نمیشه چون ذات لوازم برقی همین است چون میتونه شما لوازم برقی اصل درجه 1 با ضمانت بخری اما بعد چند روز اون وسیله بسوزد آیا اون جنس درجه2 یا 3 است نه
به نظر بنده شاید تلویزیون درجه 2 داشته باشیم اما دیگر درجه 3 و 4 نه
من شنیدم که یکی از دلایلی که تلویزیونهای بانه گیرنده دیجیتال ندارد به این علت است که برای بعضی از کشور ها سامسونگ سفارشی میزنه مثل استرالیا تا کمی از قیمت تلویزیون کاسته شود اما تو اینترنت خودم بعضی از این مدلها گیرنده دیجیتال دارند اما باید در منو مخفی آنرا فعال کرد
اما از این حرفها گذشته یه زمانی به علت پایین بودن دلار قیمت تلویزیون تو بانه با نمایندگی سامسونگ خیلی اختلاف داشت اما اکنون قیمت بانه بالاتر از نمایندگی قیمت دارد من یکماه تو فکر خرید سری 8 هستم اما سر خرید از بانه یا نمایندگی موندم
چون به دو طرف نمیتونم اطمینان کنم چون قدیم تلویزیون صنام از قطعات سامسونگ استفاده میکرد که ما یکی از اون 29 اینچ را داشتیم اما به یک سال نشده رنگ خود را از دست داد تعمیرکار نمایندگی صنام اومد منزل تلویزیون را تعمیر کرد گفتم شرکت صنام خیلی از این تلویزیون تعریف کرد اما یکسال نشده رنگشو از دست داده گفت سامسونگ هیچ وقت قطعات درجه یکشو به ماه نمیده چون بازار خودش را از دست میده و باید مارک خودش را بفروشه کیفیت بالاتر است حال از موقع چشم من ترسیده
حالا دوست عزیز شما که وارد هستی میتونی راهنمایی کنی چه جوری میشه فهمید این مدل 8880 واقعا اصل کره است نه مونتاژ ایران و یک سوال که فکرم را مشغول کرده این کارخانه سامسونگ تو ایران کدوم شهر است
ممنون