• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سيم كارت همراه اول،ايرانسل و رايتل + ارسال به سراسر ايران

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
سلام.

عزیز این مشکل مارو هنوز حل نکردید؟ اصلا پیگیر هستید؟؟ شنبه قرار بود حل شه ولی الان چهارشنبه ست!!!

Last edited:

drx0x

Registered User
لایک‌ها
81
سلام.

عزیز این مشکل مارو هنوز حل نکردید؟ اصلا پیگیر هستید؟؟ شنبه قرار بود حل شه ولی الان چهارشنبه ست!!!

با سلام مشكل از كارت ملي شما هست لطفا از اصل كارت ملي اسكن برام بفرستيد براي اين ايرانسل فعال نميكنه

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
با سلام مشكل از كارت ملي شما هست لطفا از اصل كارت ملي اسكن برام بفرستيد براي اين ايرانسل فعال نميكنه

سلام. مشکلی نداشت! اصل کارت ملی بود. ولی اوکی، من دوباره اسکن میکنم. ولی جالبه با همون کارت ملی همراه اول فعال کرد ولی ایرانسل برای این فعال نمیکنه.

تا فردا ارسال میکنم.

kappo

Registered User
لایک‌ها
10
مبلغ بابت خرید ۱۰ عدد سیمکارت همراه اول واریز شد

drx0x

Registered User
لایک‌ها
81
داداش چی پخ شد چیزی نیامده اصلا گوشیتون رو هم که جواب نمیدید الان 5 روز هست میگید کد رهگیری میدم ولی چیزی ندادید اصلا کد رهگیری ندید یعنی پست نکردید!!!!!!!!!!!!!!! برادر هرچی زودتر تکلیف مارو روشن کن

با شما تماس گرفته شد خدمدتون توضيح دادم لطفا اصلاح كنيد متن خود را

مبلغ بابت خرید ۱۰ عدد سیمکارت همراه اول واریز شد

كد رهگيري هم براتون پخ شد
با تشكر از خريد شما

سلام. مشکلی نداشت! اصل کارت ملی بود. ولی اوکی، من دوباره اسکن میکنم. ولی جالبه با همون کارت ملی همراه اول فعال کرد ولی ایرانسل برای این فعال نمیکنه.

تا فردا ارسال میکنم.
داداش زودتر بفرست برات اوكي كنم

drx0x

Registered User
لایک‌ها
81
سلام.

داداش ارسال شد. لطفا ایمیلتون رو چک کنید. راستی همراه اول کد جدیدی دیگه نمیارین؟ همین 915 ثابت می‌مونه؟

سلام چشم داداش فردا شنبه چشم
يه 50 عدد سيم كارت 0910 دارم ولي فرصت نمي كنم بزارم انشاا... اينم فردا قسمت بشه ميزارم

kappo

Registered User
لایک‌ها
10
من ۱۰ عدد سیم کارت جدید از این دوستمون خریدم
و امروز تحویل گرفتم

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
سلام چشم داداش فردا شنبه چشم
يه 50 عدد سيم كارت 0910 دارم ولي فرصت نمي كنم بزارم انشاا... اينم فردا قسمت بشه ميزارم

سلام. فرمودید شنبه ولی دوشنبه شد و کار ما انجام نشد! چرا اینقدر طول می‌کشه؟

drx0x

Registered User
لایک‌ها
81
سلام. فرمودید شنبه ولی دوشنبه شد و کار ما انجام نشد! چرا اینقدر طول می‌کشه؟

با سلام داداش تصوير كارت ملي شما رو من به دفتر خدماتي منتقل كردم ديگه دست اوناست و پيگيري از من ببينيد دوست عزيز اگه ميتوني خودت فعال كني كه خيلي خوب ميشه من پرسيدم در هيچ جاي كشور براي فعال سازي هزينه 1000 نميگيرن يعني رايگانه به اون دفتري مراجعه كردي ميگه 1000 ميگيره فعال ميكنه كد همون نمايندگي رو يادشت به من بده تا بلافاصله به ايرانسل منعكس كنم تا در دفترشو ببين پلمپ ميكنن يا نه تا اينقدر پول دوست نباشن اگر هم طاقت نداري يه شماره تو پي ام بهت ميدم بزنگ به دفتر خدماتي كه من ميرم به به فلاني تا ببين كه شما منتظري اينقدر خيال راحت نباشن

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
با سلام داداش تصوير كارت ملي شما رو من به دفتر خدماتي منتقل كردم ديگه دست اوناست و پيگيري از من ببينيد دوست عزيز اگه ميتوني خودت فعال كني كه خيلي خوب ميشه من پرسيدم در هيچ جاي كشور براي فعال سازي هزينه 1000 نميگيرن يعني رايگانه به اون دفتري مراجعه كردي ميگه 1000 ميگيره فعال ميكنه كد همون نمايندگي رو يادشت به من بده تا بلافاصله به ايرانسل منعكس كنم تا در دفترشو ببين پلمپ ميكنن يا نه تا اينقدر پول دوست نباشن اگر هم طاقت نداري يه شماره تو پي ام بهت ميدم بزنگ به دفتر خدماتي كه من ميرم به به فلاني تا ببين كه شما منتظري اينقدر خيال راحت نباشن

سلام.

در پ.خ پاسخ دادم. حقیقتا دیگه خسته شدم از این موضوع. لطفا سریعتر خودتون حلش کنید.

با احترام

s-a-l-i-m

Registered User
لایک‌ها
54
داداش سیم کارت رایتل دارین ؟
شماره اش + قیمتش رو میخوام !

drx0x

Registered User
لایک‌ها
81
سلام با هزينه پست هست البته سفارشي تو بازار 10 تا 15 بعضي جاها 20 هم ميرسه 1000 شارژ و مكالمه رايگان شانسي از 5 تا 25 دقيقه

bestmusic

Registered User
لایک‌ها
31
رایتل نرسید؟

بالا