• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا رايتل ارزش خريد دارد؟-نقد و بررسي رايتل

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
یاشا همشهری.
من تو نقشه نگاه کردم منطقه بهار رو کامل پوشش میده
فردا 5 روز هست که ثبت نام کردم اما نیاوردن
شما از سایتش ثبت نام کردی؟
اره من از سايتش 4 شنبه زدم
شنبه اوردن
پس حله
برو حالشو ببر!

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
اين طرح ٥٠ تومنيش فقط اس ام اس مكالمه به خودش رايگانه يا نه به همه اپراتور ها
نتش جاي اي دي اس ال ميتونه بگيره ؟ دانلودش رو چنده ؟ ترافيك محدود نداره

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
اين طرح ٥٠ تومنيش فقط اس ام اس مكالمه به خودش رايگانه يا نه به همه اپراتور ها
نتش جاي اي دي اس ال ميتونه بگيره ؟ دانلودش رو چنده ؟ ترافيك محدود نداره

همزمان با فرارسیدن عید نوروز، طرح بی‌نهایت رایتل راه‌اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی رایتل، همزمان با فرارسیدن ایام نوروز، اپراتور سوم تلفن همراه به منظور ارائه خدمتی متمایز برای مشترکان پرمصرف خود طرحی را با عنوان "بی‌نهایت" ویژه مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی خود راه‌اندازی کرده است.
مشترکان سیم کارت های دائمی رایتل با اشتراک طرح بی نهایت و با پرداخت ماهیانه 50 هزار تومان می‌توانند به صورت نامحدود از خدمات داخل شبکه رایتل همچون مکالمه صوتی، مکالمه تصویری، پیامک، پیام چند رسانه ای و اینترنت پر سرعت همراه استفاده نمایند.
همچنین هر مشترک سیم کارت دائمی رایتل با ثبت نام در این طرح می‌تواند از 1000 دقیقه مکالمه صوتی و 1000 پیامک خارج از شبکه (تماس با سایر اپراتورهای تلفن همراه یا ثابت) در هر دوره (2 ماهه) استفاده کند.
یادآور می‌شود این طرح در حال حاضر ویژه مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی رایتل است.
ثبت نام طرح بی‌نهایت تنها از طریق وب سایت رسمی رایتل به آدرس www.rightel.ir انجام می‌شود.
نه نتش كاملا نميتونه
ولي سرعتش اندازه نامحدود اينترنت دي اس ال ئه
30 كيلو بايت بر ثانيه

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
همزمان با فرارسیدن عید نوروز، طرح بی‌نهایت رایتل راه‌اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی رایتل، همزمان با فرارسیدن ایام نوروز، اپراتور سوم تلفن همراه به منظور ارائه خدمتی متمایز برای مشترکان پرمصرف خود طرحی را با عنوان "بی‌نهایت" ویژه مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی خود راه‌اندازی کرده است.
مشترکان سیم کارت های دائمی رایتل با اشتراک طرح بی نهایت و با پرداخت ماهیانه 50 هزار تومان می‌توانند به صورت نامحدود از خدمات داخل شبکه رایتل همچون مکالمه صوتی، مکالمه تصویری، پیامک، پیام چند رسانه ای و اینترنت پر سرعت همراه استفاده نمایند.
همچنین هر مشترک سیم کارت دائمی رایتل با ثبت نام در این طرح می‌تواند از 1000 دقیقه مکالمه صوتی و 1000 پیامک خارج از شبکه (تماس با سایر اپراتورهای تلفن همراه یا ثابت) در هر دوره (2 ماهه) استفاده کند.
یادآور می‌شود این طرح در حال حاضر ویژه مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی رایتل است.
ثبت نام طرح بی‌نهایت تنها از طریق وب سایت رسمی رایتل به آدرس www.rightel.ir انجام می‌شود.
نه نتش كاملا نميتونه
ولي سرعتش اندازه نامحدود اينترنت دي اس ال ئه
30 كيلو بايت بر ثانيه

ممنون دوست عزيز اگر براي همه خط ها رايگان بود ارزش داشت

tab_pad_shop

Registered User
لایک‌ها
11
Are, darad!

Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
از سایتش میشه اعتباری سفارش داد؟ یکی از دوستان میخواست بخره گفت فقط دیتا و دائمی رو میشه تکی خرید !

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
قبل از جشنواره برف بود
الان ميشه

Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
سرعت 128 رایتل برابر 512 مبین نت هست
من خریدم راضی هستم :d

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
سلام ، در حال حاضر ایرانسل داره 30 برابر امکانات رایتل خدمات و طرح های مختلف ارایه میده. و در تمام طرح ها و خدمات پیشرو هست . بقیه اپراتورها هم افتادن دنبالش چپ و راست تقلید میکنن اونم تازه اگر بتونن.
به نظر من ایرانسل جوابگوی همه نیازهای مخابراتی و ارتباطی هست و خرید سیم کارت از سایر اپراتورها یعنی دور ریختن پول.به شخصه از ایرانسل بی نهایت راضی هستم.

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
سلام ، در حال حاضر ایرانسل داره 30 برابر امکانات رایتل خدمات و طرح های مختلف ارایه میده. و در تمام طرح ها و خدمات پیشرو هست . بقیه اپراتورها هم افتادن دنبالش چپ و راست تقلید میکنن اونم تازه اگر بتونن.
به نظر من ایرانسل جوابگوی همه نیازهای مخابراتی و ارتباطی هست و خرید سیم کارت از سایر اپراتورها یعنی دور ریختن پول.به شخصه از ایرانسل بی نهایت راضی هستم.

تو سرعت اصلا قبال قیاس نیست
الان همه رایتل رو برای سرعتش میگیرن !!

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
تو سرعت اصلا قبال قیاس نیست
الان همه رایتل رو برای سرعتش میگیرن !!

همونطوری که دوستمون آقا فرید گفتن: " 30 كيلوبايت بر ثانيه سرعت حداقل دانلود واقعي
هر كيلوبايت نيم ريال میشه" به عبارتی هر مگابایت 50 تومان و هر گیگابایت 50 هزار تومان!!!!!!!!!!!!!!
در حالی که من دارم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و قیمت هر گیگش در میاد حدود 170 تا تک تومن...
حالا ببین چقدر تفاوت هست بین یک گیگ این و یک گیگ اون.
50 هزار تومان کجا و 170 تومن کجا

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
همونطوری که دوستمون آقا فرید گفتن: " 30 كيلوبايت بر ثانيه سرعت حداقل دانلود واقعي
هر كيلوبايت نيم ريال میشه" به عبارتی هر مگابایت 50 تومان و هر گیگابایت 50 هزار تومان!!!!!!!!!!!!!!
در حالی که من دارم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و قیمت هر گیگش در میاد حدود 170 تا تک تومن...
حالا ببین چقدر تفاوت هست بین یک گیگ این و یک گیگ اون.
50 هزار تومان کجا و 170 تومن کجا
داداش گلم شما نباید اینترنت خونگی رو با 3جی مقایسه کنی همه جای دنیا هزینه اینترنت 3جی گرونتره اونم به خاطر قیمت های دستگاه ها برای راه اندازیش هست!
چرا جو الکی میدی داداش من؟
شما یه ببسته 128 یه ماه با حجم 1 گیگ میخرین 12 هزار تومن با رایتل که تحت هیچ شرایطی افت سرعت نداری و مدام بین 25 تا 30 کیلوبایت سرعت دانلودتون که مییشه یه جورای 256 نه 128, سرعت اپلود هم رو 20 کیلو بایته و پینگ هم بین 40 تا 50 به این معنی که فقط کافی اینتر رو بزنید تا صفحه شروع کنه به لود کردن
اما ایرانسل
10 تومن میدین برای 2 گیگ 1 ماهه با چه سرعت دانلودی نهایت نهایت 10 یا 12 کیلو بایت اونم نهایت با سرعت اپلود 4 کیلو بایت و شمارو دعوت میکنم به پینگ ایرانسل که امکان نداره زیره 1000 باشه!
هرکی از اینترنت استفاده زیاد داره حتما خریداری کنه چون اصن قابل مقایسه با ایرانسل نیست تحت هیچ شرایطی اما هزینه مکالمش نصبت به اپراتور های دیگه یه مقدار بالاتر اونم فقط یه مقدار!

Last edited:

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
چرا جو الکی میدی داداش من؟
شما یه ببسته 128 یه ماه با حجم 1 گیگ میخرین 12 هزار تومن با رایتل که تحت هیچ شرایطی افت سرعت نداری و مدام بین 25 تا 30 کیلوبایت سرعت دانلودتون که مییشه یه جورای 256 نه 512 سرعت اپلود هم رو 20 و پینگ هم بین 40 تا 50 به این معنی که فقط کافی اینتر رو بزنید تا صفحه شروع کنه به لود کردن
اما ایرانسل
10 تومن میدین برای 2 گیگ 1 ماهه با چه سرعت دانلودی نهایت نهایت 10 یا 12 کیلو بایت اونم نهایت با سرعت اپلود 4 کیلو بایت و شمارو دعوت میکنم به پینگ ایرانسل که امکان نداره زیره 1000 باشه!
هرکی از اینترنت استفاده زیاد داره حتما خریداری کنه چون اصن قابل مقایسه با ایرانسل نیست تحت هیچ شرایطی اما هزینه مکالمش نصبت به اپراتور های دیگه یه مقدار بالاتر اونم فقط یه مقدار!

عزیز جان تعرفه ایی که عرض کردم به نقل از یکی از دوستان بود(پست شماره 22 رو نگاه بنداز متوجه میشی) من از خودم که نگفتم. درضمن بابت هر گیگابایت حجم دانلود ممکنه به نظر شما 12000 تومان مناسب باشه و ممکن هست به نظر من از دزدی هم بدتر باشه. بحرحال سلیقه ها متفاوت هستن.

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
عزیز جان تعرفه ایی که عرض کردم به نقل از یکی از دوستان بود(پست شماره 22 رو نگاه بنداز متوجه میشی) من از خودم که نگفتم. درضمن بابت هر گیگابایت حجم دانلود ممکنه به نظر شما 12000 تومان مناسب باشه و ممکن هست به نظر من از دزدی هم بدتر باشه. بحرحال سلیقه ها متفاوت هستن.
دوسته گلم اون دوستمون هم درست گفتن عزیز ولی خب بسته هاش رو همین گذاشتند دیگه
به نظر شما 2گیگ 10 هزار تومن با اون سرعت دزدی نیست؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
همانطور که مدیر عمال ایرانسل هم گفت فعلا تا مدت چند سال بعضی امکانات و سرویس ها فقط به صورت انحصاری در اختیار رایتل هست ( مثل مکالمه تصویری و 3جی ) و ایرانسل گفت که ما همه این دستگاهاشو دریم و میتونیم از فردا با کنیم ولی چون در انحصار رایتل هست نمیتونیم ارائه بدیم . منظتر باشید انحصارش تموم بشه بعد ایرانسلم میاد وسط .

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
همانطور که مدیر عمال ایرانسل هم گفت فعلا تا مدت چند سال بعضی امکانات و سرویس ها فقط به صورت انحصاری در اختیار رایتل هست ( مثل مکالمه تصویری و 3جی ) و ایرانسل گفت که ما همه این دستگاهاشو دریم و میتونیم از فردا با کنیم ولی چون در انحصار رایتل هست نمیتونیم ارائه بدیم . منظتر باشید انحصارش تموم بشه بعد ایرانسلم میاد وسط .
مطمئنم که ایرانسل بیاد خیلی بهتر از رایتل عمل میکنه اما فعلا اپراتوری رو دست رایتل نیست از لحاظ کیفیت محصولاتی که ارائ میده!
من خودم فقط به خاطر این طرح ابی اایرانسل که خطم روشنه وگرنه ایرانسلم خاموش میکردم!
به امید روزی که ایرانسل بیاد وسط
انحصارش 3 سال برا رایتله؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
مطمئنم که ایرانسل بیاد خیلی بهتر از رایتل عمل میکنه اما فعلا اپراتوری رو دست رایتل نیست از لحاظ کیفیت محصولاتی که ارائ میده!
من خودم فقط به خاطر این طرح ابی اایرانسل که خطم روشنه وگرنه ایرانسلم خاموش میکردم!
به امید روزی که ایرانسل بیاد وسط
انحصارش 3 سال برا رایتله؟
منم از طرح قرمزش استفاده میکنم چون sms زیاد میدم .
شهریور 93 تموم میشه .

بالا