leo-6687
Registered User
سلام به همه دوستان .
این ۲ عدد موس رو دارم واسه فروش . یکی از دیگری تمییز تر
اولیش فیلیپس مدل SPM6950 هست . اتصال به صورت بلوتوث هست و سازگار با تمام لپتاپ ها هست ( اینم واسه افرادی که آشنایی ندارن میگم که دیگه دانگل بلوتوث نداره و بیخود و بی جهت پورت USB اشغال نمیشه واسه موس و با بلوتوث خود لپتاپ اتصال برقرار میکنه )
۳-۴ روزه خریدمش خیلی خیلی تمییزه
۲ سال گارانتی ه فیلیپس رو داره که چون فروشنده رفیقم بوده هنوز مهر نشده و موقع فروش واسه خریدار مهر میزنم و میفرستم و گارانتی از اون موقع به مدت ۲ سال شروع میشه
فروخته شد
دلیل فروشم رو هم آخر میگم
مشاهده پیوست 317608مشاهده پیوست 317609مشاهده پیوست 317610
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موس بعدی هم موس Zalman هست که چند وقت پیش از همین فروم خریدم .
این موس هم همانند آک میمونه ، چون چند روز بعد از خرید این موس PC رو فروختم و لپتاپ خریدم و دیگه بازی نمیکردم بنابر این اصلا استفاده نکردم ازش .
جعبه هم داره .
قیمتم واسه این یکی هم ۵۰ تومنه
مشاهده پیوست 317611مشاهده پیوست 317612مشاهده پیوست 317613مشاهده پیوست 317614
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب و اما دلیل فروش این دو موس در حد آک :
چیز خاصی نیست ! میخوام مجیک موس بخرم واسه همین برای تامین بودجه دارم میفروشمشون .
هزینه ارسال موس ها هم با خودم
جای تخفیف هم یکم داره
در خدمتم
این ۲ عدد موس رو دارم واسه فروش . یکی از دیگری تمییز تر
اولیش فیلیپس مدل SPM6950 هست . اتصال به صورت بلوتوث هست و سازگار با تمام لپتاپ ها هست ( اینم واسه افرادی که آشنایی ندارن میگم که دیگه دانگل بلوتوث نداره و بیخود و بی جهت پورت USB اشغال نمیشه واسه موس و با بلوتوث خود لپتاپ اتصال برقرار میکنه )
۳-۴ روزه خریدمش خیلی خیلی تمییزه
۲ سال گارانتی ه فیلیپس رو داره که چون فروشنده رفیقم بوده هنوز مهر نشده و موقع فروش واسه خریدار مهر میزنم و میفرستم و گارانتی از اون موقع به مدت ۲ سال شروع میشه
فروخته شد
دلیل فروشم رو هم آخر میگم
مشاهده پیوست 317608مشاهده پیوست 317609مشاهده پیوست 317610
موس بعدی هم موس Zalman هست که چند وقت پیش از همین فروم خریدم .
این موس هم همانند آک میمونه ، چون چند روز بعد از خرید این موس PC رو فروختم و لپتاپ خریدم و دیگه بازی نمیکردم بنابر این اصلا استفاده نکردم ازش .
جعبه هم داره .
قیمتم واسه این یکی هم ۵۰ تومنه
مشاهده پیوست 317611مشاهده پیوست 317612مشاهده پیوست 317613مشاهده پیوست 317614
خب و اما دلیل فروش این دو موس در حد آک :
چیز خاصی نیست ! میخوام مجیک موس بخرم واسه همین برای تامین بودجه دارم میفروشمشون .
هزینه ارسال موس ها هم با خودم
جای تخفیف هم یکم داره
در خدمتم
Last edited: