• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت شارژ هزاري ايرانسل

200mohammad

Registered User
لایک‌ها
82
بـــازار گــرمــی به شـــیوه جـــدید

افزایش پست به شــــیوه جدید

آخه نادون من تا حالا بیشتر از 500تا شارژ فروختم چه نیازی به بازار گرمی دارم.
این دوستم که گفت 900 من یه موقعی موجودیم بالا بود 900 میدادم.

vfa7

Registered User
لایک‌ها
11
افزایش پست به شــــیوه جدید

آخه نادون من تا حالا بیشتر از 500تا شارژ فروختم چه نیازی به بازار گرمی دارم.
این دوستم که گفت 900 من یه موقعی موجودیم بالا بود 900 میدادم.
خوبه نوشته خودم رو کپی میکنی؟ لطفا ادب را رعایت فرمایید آقای مـــحتــــرم !! 500 تا رو به کی فرختی؟
من با یه نفر دیگه بودم شما جواب میدی؟

200mohammad

Registered User
لایک‌ها
82
خوبه نوشته خودم رو کپی میکنی؟ لطفا ادب را رعایت فرمایید آقای مـــحتــــرم !! 500 تا رو به کی فرختی؟
من با یه نفر دیگه بودم شما جواب میدی؟

مشکل شما دقیقا چیه بگو شاید تونستم حلش کنم

موجودی فعلا صفر تا فردا.

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
بـــازار گــرمــی به شـــیوه جـــدید

فکر نکنم به شما هیچ ربطی داشته باشه که اومدی داری دخالت میکنی! در حدود 250 تا شارژ از این دوستمون توسط خود بنده خریداری شده! سوالی بود و پرسیدم، فضولی شما یا میخوای بگی کسی هستی مثلاً ؟! یکم خوبه شعور داشته باشید!!

داداش لطفاً 2تا !

vfa7

Registered User
لایک‌ها
11
فکر نکنم به شما هیچ ربطی داشته باشه که اومدی داری دخالت میکنی! در حدود 250 تا شارژ از این دوستمون توسط خود بنده خریداری شده! سوالی بود و پرسیدم، فضولی شما یا میخوای بگی کسی هستی مثلاً ؟! یکم خوبه شعور داشته باشید!!

داداش لطفاً 2تا !
حرف شما درست اصلا به من مربوط نیست !اما برادر من 250 تا شما مگه چندبار خرید داشتی اونم 2 تا و 10تا و 2تا بخشید به من مربوط نیست. ولی بهتر نیست اون بالا رو میخوندی موجودی: 0
ببخشید بعضی وقتا زورم میاد حرف نزنم از هر دو دوست گــلم معذرت میخوام. کار من اشتباه بود ؟!! شما به بزرگواری خودتون گـــذشت کــنید.

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
حرف شما درست اصلا به من مربوط نیست !اما برادر من 250 تا شما مگه چندبار خرید داشتی اونم 2 تا و 10تا و 2تا بخشید به من مربوط نیست. ولی بهتر نیست اون بالا رو میخوندی موجودی: 0
ببخشید بعضی وقتا زورم میاد حرف نزنم از هر دو دوست گــلم معذرت میخوام. کار من اشتباه بود ؟!! شما به بزرگواری خودتون گـــذشت کــنید.

فکر کنم از خود آقا محمد بپرسید جوابتون را میده که تا به حال چه تعداد در همین تاپیک و پیغام خصوصی خریداری شده !!! همچنین مسلماً هر آنچه نوشته میشه نشانه ایی بر درستی موضوع نیست! چرا که بنده 2 شارژ خودم را دریافت کردم از ایشون و سپاسگذارم، محض اطلاع شما از اول تاپیک مطالعه کنید میبینید که از همون اول بنده از ایشون شارژ دریافت کردم و فکر نکنم به غیر از من و یکی دیگه از دوستان که یکبار خرید کردند مشتری دیگه ایی داشته باشند! چرا که عده ی کثیری از دوستان هستند که برای 60 تا تک تومنی اختلاف نمیان از دوست عزیزمون خریداری کنند! پیش داوری نکنید و در موضوعاتی که کلاً نه شما در جریانش هستید نه حتی یکی از مشتریان دخالت نکنید و به دیگران تهمت و انگ نزنید منظور بنده شما نیستید با تمام دوستان عزیزی هستم که برای خودی نشان دادن یا بالا بردن پست دوست دارند بقیه را خراب کنند مقل همون آقایی که در 2صفحه قبل دیدید و جوابشون را گرفتند.

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
سلام

5تا لطفاً ، پیغام خصوصی دادم ولی جوابی نیومد :rolleyes:

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
5تا لطفاً، خصوصی میخواستم بدم اما از طریق تاپیک شما بهتر پیگیرید :دی

mehdi563

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
داداش شارژ ايرانسل هم خط به خط ميخام هم پين كد باشه.
لطفا شرايط رو به همراه موجودي بفرماييد.
با تشكر

200mohammad

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
داداش شارژ ايرانسل هم خط به خط ميخام هم پين كد باشه.
لطفا شرايط رو به همراه موجودي بفرماييد.
با تشكر

سلام
فقط هزاری ایرانسل موجوده

موجودی 80تاشارژ+سریال

mehdi563

Registered User
لایک‌ها
16
داداش 50 تا هم من ميخام
شماره كارت لطفا پ خ شود

بالا