• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا رايتل ارزش خريد دارد؟-نقد و بررسي رايتل

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
رايتل به درد چاه مستراح مي خوره.
گولمون زدن رفتيم رايتل خريديم سنگ ميذاشتيم به جاي سيم کارت تو گوشي بهتر آنتن مي داد :cool:
خاک بر سرشون

Sent from my U9500 using Tapatalk 2

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
درست نمیگه
من هم نمیگم شما نون خور رایتل هستین منتها اطلاعاتتون در این ضمینه کمه
اول که واسه کار کردم یک وشی در یک شبکه حالا نه ۳ جی حتی ۴ جی نباید اون گوشی حتما ۳ جی یا ۴ جی ساپورت باشه
هر کسی با هر گوشی استانداردی باید بتونه از شبکه استفاده کنه حالا اگر ۳ جی ساپورت نبود فقط از جی اس ام با همون صحبت معمولی ستفاده کنه
دوم گوشی من خودم بشخصه داخل امارات از ۳ جی اون زیاد استفاده کردم و شک ندارم سالمه
سوم گوشی من خراب اون ۳ تای دیگه چی
چهارم من اصلا در این مورد با شما بحثی ندارم چون میدونم مشکل از کجاست
مشکل از ورژن بیس بند ایفون ها هست ه نمیتونه شبه رایتل رو دتکت کنه
منتها هیچ وقت یک شرکت مثل اپل نمیاد گوشی هاش رو با یک اپراتور درپیت مثل رایتل اونم در کشوری مثل ایران مچ کنه چرا که گوشی هاش تمامی استانداردها رو دارن بلکه رایتل ناچاره سیستم خودش رو با گوشی های پر مصرفی مثل اپل مچ کنه که البته این اتفاق حتما میافته و الان چون اول کارش ست رایتل مشکلات اینطوری داره
دوست عزيز بله من خوره ي اين كار نيستم ولي يه چيزو مطمئنم:
اگه گوشي تو اين ليست رايتل نباشه محاله كار كنه.جي اس ام هم كار نمي كنه.اين رو مطمئن مطمئنم

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
الان تست كرد
فقط ابرانسل بود خمراه اول و يه عدد كه اونم مال ايرانسله يعني روي گوشي من جواب نميده :-(

ايفون ٥ ورژن ٦.١.٢
٣٠٤٢٥ بيس باند

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 
بله شما نمیتونید ببینید
ایفون من هم بیس بند ۰۴.۱۲.۰۵ هست و نمیتونم ببینم رایتل رو
اما دوست من که اپدیت به اخرین ریلیز اپل که فکر کنم ۶.۲ هست کرده میتونه سرچ کنه رایتل رو

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
دوست عزيز رو ايفون بايد اول ديتا و بعد ٣ g رو روشن كنيد انتن مياره من با ٦٠١٠٢ ارم استقاده ميكنم
براي انتن حتما 3gفعال باشه

دوست عزیز همه این کارا انجام شده اما بازم سرچ نمیکنه
در ضمن اینو بگم واسه یک اپراتور هیچوقت محدودیتی از بابت گوشی نیست چرا که شاید یکی نخواد ۳ جی استفاده کنه و فقط صحبت کنه باهاش
مثل اتصالات دبی یا ای تی اند تی امریکا که نه ۳ جی بلکه ۴ جی هستن و با ارزون ترین گوشی های روز هم سازگارن و کار ی کنن فقط چون ۳ جی ساپورت نیستن روشون اینترنت ۳ جی نداره
وگرنه اینطوری نیست که حتما گوشی باید ۳ جی ساپورت باشه تا بتونه به شبکه وصل شه و تماس انجام بده با شبکه
داخل خود سایت رایتل هم لیست کوشی های سازگار با ۳ جی و تصویری و اینارو زده ننوشته باید این گوشی ها رو داشته باشید تا بتونید از شبکه استفاده کنید

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
دوست عزيز بله من خوره ي اين كار نيستم ولي يه چيزو مطمئنم:
اگه گوشي تو اين ليست رايتل نباشه محاله كار كنه.جي اس ام هم كار نمي كنه.اين رو مطمئن مطمئنم

هیچوقت نگید مطمئن مطمئنم
شبکه اتصالات امارات نه ۳ جی بلکه ۴ جی هست اما من با ۱۱۰۰ نوکیا کار کردم باهاش
در ضمن هیچوقت یک اپراتور انقدر حماقت نمی کنه که مشتری هاش رو روی یک سری گوشی محدود کنه

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوست عزیز همه این کارا انجام شده اما بازم سرچ نمیکنه
در ضمن اینو بگم واسه یک اپراتور هیچوقت محدودیتی از بابت گوشی نیست چرا که شاید یکی نخواد ۳ جی استفاده کنه و فقط صحبت کنه باهاش
مثل اتصالات دبی یا ای تی اند تی امریکا که نه ۳ جی بلکه ۴ جی هستن و با ارزون ترین گوشی های روز هم سازگارن و کار ی کنن فقط چون ۳ جی ساپورت نیستن روشون اینترنت ۳ جی نداره
وگرنه اینطوری نیست که حتما گوشی باید ۳ جی ساپورت باشه تا بتونه به شبکه وصل شه و تماس انجام بده با شبکه
داخل خود سایت رایتل هم لیست کوشی های سازگار با ۳ جی و تصویری و اینارو زده ننوشته باید این گوشی ها رو داشته باشید تا بتونید از شبکه استفاده کنید

ممنون از پستتون

خوب شما يه اپديت بكنيد اگه جيلبريك مهم نيست براتون ولي اخه چطور دوستان تهران با ايفون ٤ نسخه ٥.١.١ كار ميكنند بعد رو ٦.١.٢ مشكل داره

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
يعني الان رو همين سيم كارت همراه اول ان كنم شبكه رايتل رو ميبينه ؟

شما نمی خواید وصل شید بهش که
سرچ می کنه گوشیتون تمام شبکه هایی که میبینه رو براتون لیست می کنه ببینید رایتل را ایران تامین یا ایران ۲۰ رو سرچ می کنه

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
ممنون از پستتون

خوب شما يه اپديت بكنيد اگه جيلبريك مهم نيست براتون ولي اخه چطور دوستان تهران با ايفون ٤ نسخه ٥.١.١ كار ميكنند بعد رو ٦.١.٢ مشكل داره

جیلبریک مهمه برام
وگرنه خودم دلم می خواست اپدیتش کنم
حالا تماس گرفتم ساپورت رایتل گفتم منو وصل کردن به بچه های فنیشون براشون توضیح دادم مشکل رو گفتن حتما چک می کنیم این شکل رو اما کی بشه خدا میدونه
در مورد مشکل هم نمیدونم روی یک بیس بند اوکی هست روی یکی نیست
شما هر کدوم از دوستاتون گوشی دارن سرچ کنید شبکه ها رو متوجه میشید خودتون

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
درضمن اینو بگم من شیرازم و این مشکل رو دارم شاید تهران نباشه این مشکل اما در کل فرکانسی که تنظیم مقررات بهشون اختصاص میده ثابت و سراسری در کل کشور هست

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
جیلبریک مهمه برام
وگرنه خودم دلم می خواست اپدیتش کنم
حالا تماس گرفتم ساپورت رایتل گفتم منو وصل کردن به بچه های فنیشون براشون توضیح دادم مشکل رو گفتن حتما چک می کنیم این شکل رو اما کی بشه خدا میدونه
در مورد مشکل هم نمیدونم روی یک بیس بند اوکی هست روی یکی نیست
شما هر کدوم از دوستاتون گوشی دارن سرچ کنید شبکه ها رو متوجه میشید خودتون

من فردا از كسايي كه اصفهان ميشماسم ٥ دارن رو اين نسخه امار ميگيرم ولي شخصا اگه رايتل داشتم از جيلبريك ميگذشتم

جز بلوتوث و بلك ليست چيزي خيلي واجبي ندارم البته بارل اور برد اس بي ستينگ هم هست

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
من فردا از كسايي كه اصفهان ميشماسم ٥ دارن رو اين نسخه امار ميگيرم ولي شخصا اگه رايتل داشتم از جيلبريك ميگذشتم

جز بلوتوث و بلك ليست چيزي خيلي واجبي ندارم البته بارل اور برد اس بي ستينگ هم هست

کلا رایتل گرفتم واسه نرم افزار بریا
اونم ۷.۵ دلار قیمتشه جیلبرک نداشته باشم نیتونم استفاده کنم ازش
روی پی پی هم نیست

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
الان خواستم از سایتش یه سیمکارت اعتباری سفارش بدم ظاهرا ارائه نمیده :|

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
من چند ماه قبل خریدم ولی اصلا راضی نیستم.سرعت دانلودم از 4 تا 40 متغیر بود.یک مدت هم انتنش پشت سر هم قطع و وصل میشد و موقعی که انتنش هم پر بود اینترنتش قطع بود.انداختمش دور

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
شهر/منطقه/و زماني كه خريدين رو هم ميگفتين برا دوستان راهنمايي ميشد

Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
داخل شیراز هم من کار می کنم مقداری قعطی داره
نمیدونم این اینترنتی که روی خود سیم کارت هست سرعتش ۱۲۸ هست یا ۵۱۲
به هر حال زاد مالی نیست
اما اینکه داخل خیابون و ماشین ادم اینترنت داره خودش گاهی اوقات خیلی کمک می کنه

show_man

Registered User
لایک‌ها
26
کلا با توجه به اینکه تعرفه هاش یک مقداری بالاس .ولی بنده که ساکن تهران هستم. واقعا ازش راضی ام. سرعتمم 128 هست. تا 32 کیلوبایت هم دانلودیمه. سیم کارتمم دیتا هست. اول فکر خرید مودم نداشتم. ولی بعدا یه مودم 3جی خریدم. و کلا کارمو خیلی راه میندازه. ولی ((((( تعرفه هاش بالاس)))))

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
کلا با توجه به اینکه تعرفه هاش یک مقداری بالاس .ولی بنده که ساکن تهران هستم. واقعا ازش راضی ام. سرعتمم 128 هست. تا 32 کیلوبایت هم دانلودیمه. سیم کارتمم دیتا هست. اول فکر خرید مودم نداشتم. ولی بعدا یه مودم 3جی خریدم. و کلا کارمو خیلی راه میندازه. ولی ((((( تعرفه هاش بالاس)))))
کلا واسه اینه که شما از لپ تاپ یا پی سی ازش استفاده مکنید , شما وقتی با گوشی یه پیج رو باز میکنید بر اساس موبایل مد بالا میاره که خیلی خیلی حجم از سایت گرفته میشه و باعث میشه شما تو یه ماه اگه دانلود هم نداشته باشین هم و فقط نت گردی داشته باشین 1 گیگ تموم نشه اما با پی سی که باز میکنید پیجا به ااندازه اصلی و هر رفرش حجم نسبتا بالای رو از ترافیکتون کم میکنه!
کلا تو همه جای دنیا تعرفه های 3جی نسبت به قیمت نت خونگی گرون تره

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
اپديت پست اول
گلچيني از نظرات دوستان موافق و مخالف در پست اول قرار داده شد تا دوستان زودتر به نتيجه برسند
با تشكر از همه

بالا