• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یاتعویض ایفون5باسیستم عامل اندرویدجیلی بین ودوهسته ای فول کپی ......

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
داداش پ خ کردم لطفا سریع جواب بده مشاهده پیوست 351021
پیام میدم خدمتتون (شمارتون رو گرفتم)
تائید می شه من شب عید دوربین 5 از علائدین 380 خریدم :D بـدنه اینــا پلاستیکیه کیفتــ صفحه بدجور بالاستــ اگه یه کیس بندازی تنگش خشگل میشه :D
مال شما بااین حتما فرق میکنه کیفیتش...(نمونش پلاستیکی بودن گوشی شما) دوربین 5هم ندارن اینا واز2بالاتر نمی رن... درضمن مال شما پلاستیکی هست ولی این به غیر ازشیشه جلو مابقی کاملا المینیوم هست (دقیق مثل اصلی)حتی رنگ امیزیشم اصلی هست وخیلی راحت خط میوفته...اگه پلاستیک بود پس می گیرم... کیفیت صفحه فوق العاده بالاست...درحد اصلی! کیس وقاب زله ای و...اصلی هم همه روش میخورن چون ابعادش واقعا اصلی هست..... شما که گوشی منو تودست نگرفتی وباهاش کارنکردی الکی نظر نده عزیز

اپپپپپپپپپپ

Last edited:

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
اپپپپپپپپ
دوستان جای تخفیف هم داره.....

devill

Registered User
لایک‌ها
981
تعویض با نوکیای امضای ما داری؟
اگه آره چقدر سر میخای؟
اگر هم تعویض نداری یه قیمت بهمون بده.

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
upppppppppp

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
داداش فک نمیکنی قیمت رو بالا گذاشتی !!!

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
داداش فک نمیکنی قیمت رو بالا گذاشتی !!!

خیر عزیز
قیمت بالانیست
شما مثل اینکه از قیمت اینا خبرنداری ودنبال اینجورگوشی هانیستی!وبه مشخصاتش دقت نکردی!!
این گوشی پردازنده 2هسته ای mt6577داره و ویدیو فول اچدی رو مثل اب خوردن بدون کوچکترین لگ بالامیاره که بااون کیفیت صفحه ورزولیشن بالاش تجربه ی خوبی واسه فیلم دیدن هم هست...علاوه بر ان،این گوشی از سیستم عامل اندروید4.1بهره میبره و4گیگ حافظه داخلی داره(که میتونی پشتشو باز کنی و رم 4 رو برداری ورم32گیگ بزاری چون تا32گیگ ساپورت میکنه..)
وبه قدری فول کپی هست که حتی بدنش تمام المینیوم مثل اصلی هست حتی کابل اصلی لایتینیگ میخوره وخودم یه کابل اصلی به قیمت 50هزارتومان براش خریداری کردم.....
سیمکارت مینی ازبغل وپشت پلمپ،منو کپ اصلی، وقتی دستت می گیری انگاراصلی دستته ووقتی به صفحش نگاه کنی باور نمی کنی که این گوشی ساخت چین هست...
بااین گوشی میتونی به هرکی بگی ایفون5 اصلی 3میلیونی دستته...(مثل من که 2مورد واسم پیش اومده
:Dپرسیدن ومن گفتم اصلیه وهنگ کردن...)
همین که بااین قیمت گوشی ی باسیستم عامل اندروید بابدنه المینیوم اصلی ،باریک،سبک،بااین کیفیت صفحه درحداصلی،که ویدیو فول اچدی رو خیلی راحت پخش میکنه و میتونی بگی ایفون5 اصلی دستته ووووو...دستت بگیری به نظرم خیلی هم خوبه
تنها مسعله ای هست اینه که برای بازی های دیتا دار سنگین خوب نیست چون رمش جوابگو نیست...ولی واسه بازی های اچدی سبک (60-70مگ)مشکلی نداره ولی ویدیو فول اچدی رو خیلی روون پخش میکنه...البته اگه بشه روتش کرد شاید بشه رمش رو یه جوری افزایش داد....
وقتی دست بگیری متوجه می شی
خودم بالاتر ازاینا خریدم ولی برای فروش فوری قیمت رو انقدر گذاشتم که بازم جای تخفیف خوب داره.....
گفتم بدونی....

Last edited:

medza

Registered User
لایک‌ها
22
قیمت عالیه اپ واسه دوست گلمون

db07

Registered User
لایک‌ها
30
گوشی واقعا گوشی خوبیه ایشالا به کسی برسه که به کارش بیاد
خدا پدر کشور دوست و همسایه {چین کبیر} رو بیامرزه:king:

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
قیمت عالیه اپ واسه دوست گلمون
ممنون دوست عزیز

گوشی واقعا گوشی خوبیه ایشالا به کسی برسه که به کارش بیاد
خدا پدر کشور دوست و همسایه {چین کبیر} رو بیامرزه:king:

ممنون عزیز.
اگه کشور چین نبود الان واسه همین گوشی البته بامشخصات نه چندان بالاتر باید پول برنداپل رو 3میلیون می دادیم(اونم بااون سیستم عامل محدود).....وقتی این گوشی های فول کپی باسیستم عامل محبوب اندروید واین امکانات بالاازجمله پردازنده 2هسته ای هستن دیگه 3میلیون پول اصل دادن به نظرمن صلاح نیست.....
شاید بگید چینیه ولی بار چینی هم درجه بندی داره...ودرجه1 داره، که اینو تودست بگیرید متوجه خواهید شد

Last edited:

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
خوب بفروشی............................

بالا