• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
شما اگه هواداری موقعی که تیمت باخته بود باید میویدی این جا نه حالا :thumbsdow
نه که ربال دورتموند و لت و پار کرد به بارسا دارین تیکه میندازین
اگه دورتموند 2 تا تک به تک و گل می کرد و لواندوفسکی هم توپش بعد این که به تیرک خورد میرفت تو گل الان شما هم 7تایی بودین
فرق رئال و بارسا این بود که مهاجمای دورتموند خنگ بازی در آوردن و گل نزدن و بایرنی ها توپا رو گل کردن

رئال هم اگه 3 تا تک به تک رو گل میزد الان فینال یود

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
سال 2023 - انجمن پرشین تولز - فوتبال - فوتبال خارجی - کل کل از نوع جهانی !!! - صفحه 3096

---: داور به شما رئالی ها کمک کرد بازی اون سال رو ببرین
---: نخیرم خطا کارت داشت. بعدشم شما گل صحیح کلا نزده بودین

:lol:

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
رئال هم اگه 3 تا تک به تک رو گل میزد الان فینال یود

اصلا باشگاه رئال انقد بزرگ هستش و پر افتخارترین تیم جهان که نیازی نیست داداشم هم تیمی توضیحش بدی ما رئالی هستیم و بهترین تیم جهان .

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
تو تاپیک بارسا یکی دو نفر هستن که یا سنشون خیلی کمه یا تاریخ فوتبال رو از 5 - 6 سال پیش حساب می کنن!
و دارن به بایرن میگن تازه به دوران رسیده و شغال و به طرفداراشم میگن جوجه هایی که تازه دارن سر از تخم در میارن و جیک جیک می کنن!
به اینا باید گفت بچه جون تو برو تاریخ دو باشگاه رو نگاه کن می بینی 90 درصد افتخارات تیم مورد علاقه شما از سال 2006 بوده در حالی که 90 درصد افتخارات بایرن قبل از 2006 بوده، اونوقت قضاوت کن لقب تازه به دوران رسیده شایسته کیه.
یکیشونم به بایرن مونیخ گفته تایرمونیخ فکر کرده با حرف ایشون یه تیم کوچیک میشه
اگه به مسخره کردن اسم باشه بقیه هم می تونن اسم تیم شما رو مسخره کنن اتفاقا اسم های متعدد و متنوعی هم برای تیم شما ساخته شده که میشه به کار برد
پس بهتره احترام متقابل رو حفظ کنید.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
تو تاپیک بارسا یکی دو نفر هستن که یا سنشون خیلی کمه یا تاریخ فوتبال رو از 5 - 6 سال پیش حساب می کنن!
و دارن به بایرن میگن تازه به دوران رسیده و شغال و به طرفداراشم میگن جوجه هایی که تازه دارن سر از تخم در میارن و جیک جیک می کنن!
به اینا باید گفت بچه جون تو برو تاریخ دو باشگاه رو نگاه کن می بینی 90 درصد افتخارات تیم مورد علاقه شما از سال 2006 بوده در حالی که 90 درصد افتخارات بایرن قبل از 2006 بوده، اونوقت قضاوت کن لقب تازه به دوران رسیده شایسته کیه.
یکیشونم به بایرن مونیخ گفته تایرمونیخ فکر کرده با حرف ایشون یه تیم کوچیک میشه
اگه به مسخره کردن اسم باشه بقیه هم می تونن اسم تیم شما رو مسخره کنن اتفاقا اسم های متعدد و متنوعی هم برای تیم شما ساخته شده که میشه به کار برد
پس بهتره احترام متقابل رو حفظ کنید.

آره داداش ... پس چی فکر کردی ؟!

رئال و بایرن و منچستر و آرسنال و ... تازه به دوران رسیده ان ... دوران فقط دوران پرشکوه پلاتینی و شرکاء

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
طبیعیه که باخت بارسا برای طرفداران تیم های دیگه خوشایند باشه اما همین که در عصر و دورانی زندگی کردیم و شاهد طلوع و غروب یک تیم طلایی و یک فوتبال بی نظیر بودیم باعث افتخار هستش.

همونطوری که آژاکس و میلان هیچ وقت از اذهان پاک نشدند بارسایی هم که میشناسیم هم همین سرنوشت رو خواهد داشت.

چیزی که جالبه اینه که فصل مشترک این 3 فوتبال طلایی بازیکنان هلندی یا فلسفه ی هلندی هستش.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
یه مقدار از اینده برامون بگو گویا شما میتونی اینده رو پیش بینی کنی!

جمله من به آینده ربط داشت یا این از تیز هوشی شما بود که ربط دادی؟!

در مورد این جمله ای که قرمزش کردم چقدر فکر کردی ؟؟؟ اصلا فکر کردی ؟ رو چه حسابی این حرف رو میزدی ؟ چون رئال باخت تحقیر امیز داشت فکر کردی منچستر هم از دورتموند تحقیر امیز میبازه ؟
فاصله بین رئال و منچستر مگه چقدر بوده ؟

با این حساب منم میتونم بگم رئال اگه به بایرن مونیخ میخورد 7 8 تا قشنگ میخورد.

کارشناس های حرفه ای اش این حرفی که شما زدی رو با 100 تا اگه و احتمال میگن. اونوقت شما میای براحتی قاطعانه در این مورد اظهار نظر میکنی :) جالبه.

اولا که اون نظر بنده بود دوست عزیز! :blink:

ثانیا اون بارسا بود که تحقیر آمیز حذف شد نه رئال!

ثالثا من نمیدونم دلیل این طرفداری های متعصبانه و احمقانه چیه؟! بله احتمالش بود که رئال هم 7 تایی بشه! ولی رئال در بهترین شرایط خودش نسبت به چند سال قبل قرار داره ولی منچستر روند رو به افتی رو داشته. فراموش نکنیم که سال قبل همین تیم در مرحله گروهی حذف شد! مورد دیگه اینه که منچستر در برابر تیم های آلمانی مقداری ضعف داره. اگر برگردیم به چند سال قبل میبینیم که از بایرن فن گال باخت و نتونست بیاد بالا ولی اینتر مورینیو همون بایرن رو براحتی شکست داد. این دورتموند تیم قابل پیش بینی ای نیست و از بایرن اون سال هم قوی تره ولی منچستر از اون سال ضعیف تر شده و اگر این 2 تا تیم به هم میخوردن شاید شاهد یک تراژدی تلخ برای تیم منچستر بودیم. البته این ها همش حدس و گمانه ولی چیزیه که میشه از شواهد موجود حدس زد

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان قبل بازی فینال دورتموند و بایرن بازی دارن همین قهرمانو مشخص میکنه . البته بایرن چون قهرمان شده 100 درصد بازیکنای جوونشو بازی میده تا تیم خسته نشه .

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
جمله من به آینده ربط داشت یا این از تیز هوشی شما بود که ربط دادی؟!

نمیدونم از خودت بپرس

اولا که اون نظر بنده بود دوست عزیز! :blink:

ثانیا اون بارسا بود که تحقیر آمیز حذف شد نه رئال!

ثالثا من نمیدونم دلیل این طرفداری های متعصبانه و احمقانه چیه؟! بله احتمالش بود که رئال هم 7 تایی بشه! ولی رئال در بهترین شرایط خودش نسبت به چند سال قبل قرار داره ولی منچستر روند رو به افتی رو داشته. فراموش نکنیم که سال قبل همین تیم در مرحله گروهی حذف شد! مورد دیگه اینه که منچستر در برابر تیم های آلمانی مقداری ضعف داره. اگر برگردیم به چند سال قبل میبینیم که از بایرن فن گال باخت و نتونست بیاد بالا ولی اینتر مورینیو همون بایرن رو براحتی شکست داد. این دورتموند تیم قابل پیش بینی ای نیست و از بایرن اون سال هم قوی تره ولی منچستر از اون سال ضعیف تر شده و اگر این 2 تا تیم به هم میخوردن شاید شاهد یک تراژدی تلخ برای تیم منچستر بودیم. البته این ها همش حدس و گمانه ولی چیزیه که میشه از شواهد موجود حدس زد

احمقانه واژه درستی نیست اگر قرار باشه کسی توهین بکنه همه میتونن این کار رو انجام بدن

همون بازی بایرن یونایتد داور میتونست رافائل رو اخراج نکنه ولی این کار رو انجام داد و باعث شد یوناید حذف بشه

همه یادشونه بایرن چطوری تو قوطی بود نیمه اول

منچستر فرم خودشو حفظ کرده حذف شدن پارسالش هم بخاطر کم کاری تعدادی از بازیکنا بود ولی این رئال شما تو چند سال اخیر چه وضعیتی داشته ایا رنگ فینالو به چشمش دیده؟:lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
افشین جان

من خودم از هوادارای بارسا هستم (البته بعد یونایتد)

اما حقیقت اینه

در حال حاضر

رئال بدون رونالدو رئال نیست. و بارسلونا بدون مسی بارسلونا نیست.

روزی که رونالدو از یونایتد رفت همه گفتن منچستر داغون میشه اما منچستر درسته قهرمان سی ال نشد ولی به فینالش رسید.

من خیلی دوست دارم رونالدو برگرده یونایتد. اما یونایتد تیمی نیست که به یه بازیکن متکی باشه.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
نمیدونم از خودت بپرس

شما که اظهار فضل میکنید باید جواب بدین نه بنده!

بقیه پست هم در جواب حضرت عالی نبوده که کوت میکنید، ولی همینقدر بگم که قصدی برای توهین نبوده امیدوارم سوء تفاهمی پیش نیاد

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
دیگه در این مورد حرفی نزن

خوشحال باش با نامردی یونایتد رو بردید

ما پودر شما که تبخیر شدید :lol:
سلام عزیز دل
واسه من تعیین تکلیف هم می کنی عایا :cool:
تیم ضعیف محق هست به حذف منچستر هم به خاطر ضعفش حذف شد .رئال هم به خاطر ضعف و عدم امیدش در بازی رفت اینطوری شد :)
شما اگه هواداری موقعی که تیمت باخته بود باید میویدی این جا نه حالا :thumbsdow
نه که ربال دورتموند و لت و پار کرد به بارسا دارین تیکه میندازین
اگه دورتموند 2 تا تک به تک و گل می کرد و لواندوفسکی هم توپش بعد این که به تیرک خورد میرفت تو گل الان شما هم 7تایی بودین
فرق رئال و بارسا این بود که مهاجمای دورتموند خنگ بازی در آوردن و گل نزدن و بایرنی ها توپا رو گل کردن

تیمم باخت زودتر از اینکه بچه های دیگه اومدن از تیم انتقاد کردم . مدارک ش هم موجوده .
ببین فدات شم ، فوتبال اما و اگر برنمی داره . مثل اینکه بگیم توی 2010 اگر توپ انگلیس گل محسوب می شد شاید انگلیس بالا می رفت . شاید و اما اگر رو کاشتن هیچی سبز نشد . رئال محموع 4-3 حذف شد . به خاطر بی لیاقتی ای که در بازی رفت نشان داد و این کارش هم توی بازی برگرشت مشهود بود که باز هم پراکنده بازی می کردند که خدا را شکر به لطف غیرت دقایق پایانی ابرو رو خریدند .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
افشین جان

من خودم از هوادارای بارسا هستم (البته بعد یونایتد)

اما حقیقت اینه

در حال حاضر

رئال بدون رونالدو رئال نیست. و بارسلونا بدون مسی بارسلونا نیست.

روزی که رونالدو از یونایتد رفت همه گفتن منچستر داغون میشه اما منچستر درسته قهرمان سی ال نشد ولی به فینالش رسید.

من خیلی دوست دارم رونالدو برگرده یونایتد. اما یونایتد تیمی نیست که به یه بازیکن متکی باشه.

در تکمیل حرفهام بگم این شیوه عدم اتکا به یک ستاره رو تیمی مثل بایرن بخوبی در پیش گرفته و میبینید وقتی بازیکنای تاپش هم نیستند بازم جایگزینی که در سطح بازیکن فیکسش باشه داره
اینطوری تیم با مصدومیت یا خروج یه بازیکن تاپش دچار مشکل نمیشه

این دقیقا مشکلیه که بارسا و رئال دارند

ارسال شده توسط برنامه Tapatalk

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان هیچ تیمی نباید 4 سال پشت سر هم اکثر بازیکناش یکی باشه.
سال اول با هم آشنا میشن
سال دوم با هم گروهی کار میکنن
سال سوم تک روی
سال چهارم بوووووق.
البته لیگ ایران هر نیم فصل باید بازیکنا عوض شن

Sent from my Live With Walkman using Tapatalk 2

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
بعضی از دوستان چون امسال فینال آلمانی شده دیگه فکر می کنند بقیه لیگ ها بوق هستند.

اگه رویداد های لیگ قهرمانان امسال رو برسی کنید میبینید که هر تیمی امسال میتونست بیاد فینال.هم مالاگا و هم آرسنال و حتی PSG
امسال مشکلات داوری زیاد بوده و باعث تغییراتی تو نتایج شده.این تغییرات هم بصورتی پیش رفت که 2 تیم آلمانی رفتن فینال ولی این دلیل نمیشه که ما لیگ های دیگه رو تموم شده بدونیم و بگیم دیگه آلمان ها دارن آقایی می کنند تو فوتبال اروپا

یه نگاه به فصل پیش بندازین.تیم بارسا و رئال و بایرن مونیخ با اون همه بازیکن و ادعا به کجا رسیدن؟یه تیمی مثل چلسی با یه مربی موقتی اومد قهرمان شد.

بین قهرمان شدن و نشدن فقط چند ثانیه فاصله هستش.با یه بازی نمیشه گفت یه لیگ تموم شده.

man_utd_4ever

Registered User
لایک‌ها
23
یادمه اولین پستی که توی این تاپیک دادم این بود که " رئال با کمک داور از منچستر رد شد بقیه تیمارو میخواد چیکار کنه؟ " :p
تنها کاری که رئال 10 ساله میکنه اینه که بهترین بازیکنای جهان رو به صورت گلچین شده! میخره میاره تو تیمش آخرشم هیچ ...ـی نیست :D

بازم درورد به شرف بارسا که اکثر بازیکناش رو خودش پرورش میده

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
یه چیز باحالی که تو بازی دو شب دیشب بود، این بود که وقتی بایرن داشت مثل بارسا با پاسکاری وقت کشی میکرد تماشاگرای بارسا بایرنی ها رو هو میکردن!

چی شد؟! مگه این فوتبال فردا نبود؟! هو کردن داره؟!

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
اصلا باشگاه رئال انقد بزرگ هستش و پر افتخارترین تیم جهان که نیازی نیست داداشم هم تیمی توضیحش بدی ما رئالی هستیم و بهترین تیم جهان .

داداش من رئال بزرگ بود اونم 40 سال پیش :cool:
تو این 10 سال چند تا جام معتبر گرفته ؟
چند بار تونسته به فینال لیگ قهرمانان بره ؟
تا کی می خوایین به جام هایی که 40 - 50 سال پیش گرفتین دل خوش کنین

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه چیز باحالی که تو بازی دو شب دیشب بود، این بود که وقتی بایرن داشت مثل بارسا با پاسکاری وقت کشی میکرد تماشاگرای بارسا بایرنی ها رو هو میکردن!

چی شد؟! مگه این فوتبال فردا نبود؟! هو کردن داره؟!

یعنی شما متوجه نشدی که اونها فوتبال رو هو نمیکردن. تیم حریف رو هو میکردن شاید باعث بشه بایرنیها تمرکزشون رو از دست بدن و توپ رو لو بدن.

یادت رفت بایرن میهمان بود و بارسا میزبان. تماشاگر سعی میکنه با هو کردن و سوت کشیدت تمرکز حریف رو به هم بزنه.

یعنی واقعا در مورد این مساله ساده اینطوری فکر کردی ؟

بالا