اقا واقعا ممنون... کلا بین این و هاوایی y300 توی شک بودم که اینو میگیرم.تو اجرای بازیهای اچ دی هیچ مشکلی نداره
الانم مرد آهنی 3 رو نصب کردم روش و راحت اجرا میکنه
شک نکناقا واقعا ممنون... کلا بین این و هاوایی y300 توی شک بودم که اینو میگیرم.
توی یوتیوب quadrant 2167 و antutu 3800-4500 گرفته بود. تقریبا دو برابر گالاکسی اس.شک نکن
این با همه گوشی چینی هایی که تاالان دست گرفتی فرق داره
اگه منظورت همین هایره که دوستان تا 5200 هم با antutu ازش گرفتندوست عزیز قیمت اخر واسه خرید دو مورد برام بفرستید
توی یوتیوب quadrant 2167 و antutu 3800-4500 گرفته بود. تقریبا دو برابر گالاکسی اس.
من بازی real race رو روش ریختم و خیلی خوب اجرا میکنه بدون لگ
مخلص اقا شهریار داداش مبارکت باشه حالا سوای این گوشی هر وقت دوست داشتی بیا پیش ما میریم همونجا![]()
بله داداش فردا تعاونی 2 تحویل بگیرwoooooow
منکه اهل بازی نیستم ولی اگه اینطور باشه شک دارم سی پی یوش تک هسته و 1gh باشه!!
آقا مسعود بار مارو میفرستی داداش؟
نوکرم داش مسعود ، مارو حسابی شرمنده کردیراستی ، عجب باطریی داره این گوش. الان 2 روزه دارم ازش استفاده میکنم ، بازی خیلی باهاش نکردم ، شاید در کل تو این 2 روز در مجموع 2 ساعت باهاش بازی کرده باشم ، ولی صحبت نسبتاً زیاد میکنم باهاش ، الان تازه باطریش رسیده به 62% .
دادا خالی کردمm.iphone2 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
صندوق پیامتون پر هست
تایپیک بغل 370 میگه
معمولا" تو بازار که اینجوری قیمت میدم قیمت خریدش حول 300 تومن باید باشه که بای دید
تایپیک بغل 370 میگه
معمولا" تو بازار که اینجوری قیمت میدم قیمت خریدش حول 300 تومن باید باشه که بای دید