• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

Jack__81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز usps به ایران هم مگه میفرسته?

بله USPS به ایران ارسال Registered و عادی داره. من چند تا بسته امسال دریافت کردم و تقزیبا 20 - 23 روز ظول می کشه که بسته به دستت برسه.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
بله USPS به ایران ارسال Registered و عادی داره. من چند تا بسته امسال دریافت کردم و تقزیبا 20 - 23 روز ظول می کشه که بسته به دستت برسه.

جالبه. با پست میاد نه? بعدش یه چیز دیگه...بسته هاتون چند کیلو و از کجا بودن و هزینه چقدر شد?ممنونم که جواب میدین

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
آره داداش من خودم هر ماه برام بسته و دارو میاد خیلی راحت میاد هفته هم بیشتر طول نمیکشه...

ممنون از جوابتون. میشه بگید بسته هاتون چند روزه میرسه و وزنشون چقدره و از کجا میان و هزینه اش چقدر میشه?

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون از جوابتون. میشه بگید بسته هاتون چند روزه میرسه و وزنشون چقدره و از کجا میان و هزینه اش چقدر میشه?

بسته هام 1 کیلو تا 2 کیلو هستن سرعتش از شما چه پنهون از ایالت نیویورک هست ...بیشتر از 70 تومن هم ندادم هزینه گمرک...USPS فوق العادس..بستههامم باز نشده تاحالا توسط گمرک...فیکس 2 هفته بعد از فرستادن دم خونمه البته تهران هستم من...که 9روزه میرسه ایران خیلی دیرش بعد تا میره گمرک و میدن مرکز پستی بعد میره دفتر پستی بعد میاد دم خونه...خود پست میاره داداش....

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
بسته هام 1 کیلو تا 2 کیلو هستن سرعتش از شما چه پنهون از ایالت نیویورک هست ...بیشتر از 70 تومن هم ندادم هزینه گمرک...USPS فوق العادس..بستههامم باز نشده تاحالا توسط گمرک...فیکس 2 هفته بعد از فرستادن دم خونمه البته تهران هستم من...که 9روزه میرسه ایران خیلی دیرش بعد تا میره گمرک و میدن مرکز پستی بعد میره دفتر پستی بعد میاد دم خونه...خود پست میاره داداش....

بازم ممنون از جوابتون عزیز
فقط هزینه پست رو نگفتین برای یک بسته یک و برای بسته دو کیلویی چقدر میشه?

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
راستی شما که براتون دارو میاد نمیدونید من میتونم کیت های پایان نامه ام رو که لازم دارم خودم تهیه کنم و با پست تحویل بگیرم? راه وارداتش رو میدونم اما با پست کار نکردم...کیت هایی که من استفاده میکنم اندازه یک جا مدادی هست فقط هم یکیه و کیت ها مواد شیمیایی پزشکی داره...

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بازم ممنون از جوابتون عزیز
فقط هزینه پست رو نگفتین برای یک بسته یک و برای بسته دو کیلویی چقدر میشه?
خدمتتون عرض کردم 1 کیلویی میشه 26 تومن 2 کیلو تا 3 کیلو برام 68 تومن شده....

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
خدمتتون عرض کردم 1 کیلویی میشه 26 تومن 2 کیلو تا 3 کیلو برام 68 تومن شده....

ممنون از جوابتون
من یکمی تحقیق کردم دیدم usps از سایر کشور ها هم کالا میفرسته مثلا از مالزی و ژاپن به خصوص...یعنی بسته های یک کیلویی از این کشورها بخواد برسه ایران حدودا نباید بیشتر از ۳۰ تومن در بیاد نه?
سنگاپور پست نرخش چقدره? پست هنگ کنگ چطور کسی خبر داره?

nourbakhsh7

Registered User
لایک‌ها
55
دوستا اگر از یک جنس به تعداد زیاد مثلا 30 تا کیف موبایل سفارش بدیم ممکنه کالا رو برگشت بزنن؟ یا ینکه فقط گمرکیش رو میگیرن؟
اخه برای 30 تا کیف نمیصرفه ادم بخواد ثبت سفارش و... انجام بده

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دوستا اگر از یک جنس به تعداد زیاد مثلا 30 تا کیف موبایل سفارش بدیم ممکنه کالا رو برگشت بزنن؟ یا ینکه فقط گمرکیش رو میگیرن؟
اخه برای 30 تا کیف نمیصرفه ادم بخواد ثبت سفارش و... انجام بده

تا زیر 1000 دلار رو شرکت های پستی ترخیص میکنند بالاتر بره باید ثبت سفارش بشه و ......

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
تا زیر 1000 دلار رو شرکت های پستی ترخیص میکنند بالاتر بره باید ثبت سفارش بشه و ......

راستش من تجربه ای از واردات این شکلی ندارم که زیر ۱۰۰۰ دلار چیزی بیارم و تو پست شرکت های پستی بخوان ترخیصش کنن...میشه بگید مدارک ترخیص برای این جور ترخیص از پست هم لازمه یا نه? مثلا یکی برای من ۳۰ عدد کیف موبایل بفرسته بدون مدارک و کلا بشه ۳۰۰ دلار و شرکت های پستی بخوان ترخیصش کنن بازم باید تمام مدارک ترخیص رو جورکنم یا نه بدون مدارک هم میشه جنسو ترخیص کرد?

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
راستش من تجربه ای از واردات این شکلی ندارم که زیر ۱۰۰۰ دلار چیزی بیارم و تو پست شرکت های پستی بخوان ترخیصش کنن...میشه بگید مدارک ترخیص برای این جور ترخیص از پست هم لازمه یا نه? مثلا یکی برای من ۳۰ عدد کیف موبایل بفرسته بدون مدارک و کلا بشه ۳۰۰ دلار و شرکت های پستی بخوان ترخیصش کنن بازم باید تمام مدارک ترخیص رو جورکنم یا نه بدون مدارک هم میشه جنسو ترخیص کرد?

نیازی به هیچ کاری نیست خود شرکت پستی براتون ترخیص میکنه اگر گمرکی باشه ازتون میگیرن و ... نگران 10 تا کیف موبایل نباشید شاید هم اصلا گمرکی بهش نخوره

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
نیازی به هیچ کاری نیست خود شرکت پستی براتون ترخیص میکنه اگر گمرکی باشه ازتون میگیرن و ... نگران 10 تا کیف موبایل نباشید شاید هم اصلا گمرکی بهش نخوره

عزیز مدارک چی از چین مدارک هم باید درخواست کنیم(گوای مبدا و غیره رو میگم) مگه بدون اونها هم میشه ترخیص کرد?

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

داداش من داره برام یه مویایل 340 دلاری میاد از آمریکا... خود USPS برام ترخیصش میکنه؟فقط یه موبایل هست گمرکیش چقدر میشه؟؟موبایل نو هست..

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
داداش من داره برام یه مویایل 340 دلاری میاد از آمریکا... خود USPS برام ترخیصش میکنه؟فقط یه موبایل هست گمرکیش چقدر میشه؟؟موبایل نو هست..

گمرکی میخوره چقدر رو نمیدونم و از سایت پست پیگیری کنید و ببنید مرسوله دقیقا کجاست . بهتون میگن چقدر گمرکی خورده و ازتون میگیرن . چقدرش رو دقیق نمیدونم چون قانونی روی مرسولات پستی وجود نداره

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
عزیز مدارک چی از چین مدارک هم باید درخواست کنیم(گوای مبدا و غیره رو میگم) مگه بدون اونها هم میشه ترخیص کرد?

عزیزم برای 10 تا کیف موبایل این کارها نیاز نیست با پست میاد گمرکی فکر نمیکنم بخوره . میارن در خونتون تحویل میدن مگه میخواهید کانتینر ی جنس بیارید گواهی مبدا میخواهید .

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
عزیزم برای 10 تا کیف موبایل این کارها نیاز نیست با پست میاد گمرکی فکر نمیکنم بخوره . میارن در خونتون تحویل میدن مگه میخواهید کانتینر ی جنس بیارید گواهی مبدا میخواهید .
نه عزیز دل راستش اینو فقط مثال زدم...شما فکر کنید ۳۰۰ تا کیف موبایل به ارزش کلا ۸۰۰ هزار تومنه. بدون مدارک از پست ترخیص میشه?

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
نه عزیز دل راستش اینو فقط مثال زدم...شما فکر کنید ۳۰۰ تا کیف موبایل به ارزش کلا ۸۰۰ هزار تومنه. بدون مدارک از پست ترخیص میشه?

نه عمرا بزارن !
100% گیر میدن
من با 20 تا دونه فلش مموری که کلا 150$ بود مشکل داشتم....
رفتم اداره گمرک فرودگاه امام (چهارراه لشکر) به زور و مدارک و.... ترخیص کردن
اونجا هم گفتن بدونه مدارک و کارت بازرگانی بیشتر از 2 تا و بالای 999 دلار ترخیص نمیشه....!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
پس بازم باید ادم خودش ترخیص کنه و نمیشه رو ترخیص کارهای پست حساب کنه...اگه میشد رو ترخیص کارای پست برای کالاهای زیر 1000 دلار حساب کرد و بدون مدارک اونها رو ایران اورد دیگه تقریبا هیچ فروشگاهی از ایران کالاهاشو تهییه نمیککرد و همه رو می اوردن به فروشگاههای خارجی

بالا