• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انواع ادکلن های تستر اصلی ,کپی,جیبی,سوییس ارمی,بی جعبه(استوک)و حراجی

sre181

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
پلی بوی ندارید؟

kasbokar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
تام فورد بلک اورکید موجود دارید
قیمیت لطفا ؟؟

saeid.smart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Lalique encre noir 50

چنده؟

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
من زیاد ار رایحه عطر ها سر در نمیارم و نمی تونم انتخاب کنم
من از اسپری آبی axe improved fragrance خیلی خوشم میاد خواستم بدونم رایحه این اسپری چی هست و عطری که تقریبا همچین بوی داشته باشه چی پیشنهاد میکنید..

axe_body_spray_phoenix.jpg

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
سلام داداش عطر زنونه خوشبو خوشگل چی داری؟؟؟میخوام بوش تک باشه:p

momonina10

Registered User
لایک‌ها
59
آقا ما چند ماه پیش یه آرمانی خریدیم هنوز که هنوزه داریم دعات میکنیم عجب خوشبو و مشتیه! جالبه دوستم خوشش اومد رفت ۳ برابر خرید اینی که من دارم بوش یچیز دیگست! دمت گرم!

mamnun duste man mobaraket bashe

Last edited:

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
سلام.ورساچه مشکی میخوام

SE7EN_7

Registered User
لایک‌ها
11
سلام . قيمت هاي شما به روز هست؟ و اينكه ادكلن هاي ديگه رو هم داريد يا اينكه فقط اين ليست رو موجود داريد؟

opium زنانه هست يا مردانه اش؟ اگر مردانه اش رو داريد من ميخوام ...شديدا هم دنبال ام 7 ايوسن لورن هستم و همون توسكان لدر كه فروختيد ..ممنون ميشم پاسخ بديد ..

شرمنده يه سوال ديگه .. سينما از ايو سن لورن رو هم اگه درب ادكلن داره ميخوام براي كادو دادن...متشكرم.

mahdiinfamous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز خسته نباشید من یدونه اسپلیندور میخواستم
شما دارید؟

SE7EN_7

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوست عزیز من همین یکماه پیش دوتا تستر خریدم البته نه شما یکی از همکارام خرید کرد برام حقیقتا اصلا از این تسترها اطلاع نداشتم ایشون می گفتند که این ادکلان ها چون قاچاقی از خارج میاد جعبه نداره و من
Dior Home 100 و Guci by Guci 90mil
خرید کردم بوش خوبه اما پخشش اصلا خوب نیست یعنی وقتی میزنم انتظار دارم مثلا یکی بپرسه اسم ادکلنت چیه اما هیچ کس اصلا متوجه نمیشه
میخواستم ببینم دلیلش چیه البته یکم قیمتاشون از شما پایین تر بود
و مورد دیگه اینکه من Creed Aventus مشکی میخوام
احالا میخوام ببینم اول اینکه چرا اون دوتا ادکلن پخشش خوب نبوده مثلا به دلیل سرد بودن هوا و خنک بودن اون ادکلان هاست یا دلیل دیگه داشته
و اینکه Creed چطوره؟

دوست عزيز ماندگاري و پخش بوي عطر به عوامل مختلفي ربط داره ..مثلا ماندگاري به رنگ پوست متابوليسم بدن و ... و شرايط آب و هوائي بستگي داره ...پخش بو هم به شرايط اقليمي و آب و هوائي ربط داره...البته ادكلن هاي مردانه خيلي كمي هستند كه پخش بوي خيلي زياد داشته باشند...اين دو عطري كه شما اسم برديد جزو عطرهاي متوسط هستند و نبايد انتظار پخش بوي انچناني ازشون داشته باشيد ...ديور هوم هم كه كلا بوي آب هويج ميده ...البته مقوله عطر و ادكلن كاملا سليقه اي هست و به شخصيت خود آدم بر ميگرده ...براي تشخيص عطر اورجينال از فيك و تقلبي هم راههاي زيادي وجود داره و شما حداقل بايد چند تا ادكلن اورجينال ديده باشيد كه تفاوت رو بفهميد ..معمولا ادكلن هاي فيك(حتي فيك درجه يك)از دور داد ميزنند كه تقلبي هستند ..ادكلن تقلبي معمولا شيشه هاي شيك و بدون موجي ندارن ...كافيه شيشه رو توي نور بگيريد و نگاه كنيد خودتون متوجه ميشيد..اونا معمولا بوي الكل ميدن...رايحه اونا فقط از يه نوت تشكيل شده(البته ادكلن هاي اصل هم وجود دارند كه بوي اونها خطي هست...مثل آراميس 900 و ژيوانجي جنتلمن و ...) و چند عامل ديگه كه بايد ..و اينكه ادكلن ديور ادكلني خنك و شيرين هست ..گوچي هم ملايم و تلخ ...معمولا عطرهاي ملايم و خنك ماندگاري خيلي كمي در حد 2 -3 ساعت دارند ...حتي بهترين ادكلن هاي خنك دنيا...شما اگر دنبال ادكلن هاي با ماندگاري بالا هستيد از ادكلن هاي گرم و شيرين و گرم و تلخ استفاده كنيد...
در مورد ادكلن كريد اونتوس هم كه فرموديد ...كريد يك برند هست و اونتوس يكي از محصولات اين برند كه از اونجائي كه ادكلن اونتوس يكي از شاخ ترين و معروف ترين ادكلن هاي دنياست معمولا اين اشتباه رو ميكنند دوستان...اون ادكلن سياه از برند كريد كه شما مد نظرتون هست اسمش Green Irish Tweed هست ...با تشكر

sana2000

Registered User
لایک‌ها
28
عزیز دل سلام.ادکلانی که سفارش داده بودم رسید.عالی وبا بهترین کیفیت.دمت گرم بخاطر پیگیری وکار خوبت.شرمنده پستام اینقد نیست امتیاز بدم انشالا در اینده بازم مزاحمت میشم.از اشانتیون خوشگلت ممنونم .موفق باشی

maxi_v3000gv

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داداش
با زحمتای ما
اقا از محصولات مارلی پرفیوم و کرید و دیور کل کارایی که داریو با حجم ها و قیمت ها زحمت بکش
ممنون

momonina10

Registered User
لایک‌ها
59
سلام داداش
با زحمتای ما
اقا از محصولات مارلی پرفیوم و کرید و دیور کل کارایی که داریو با حجم ها و قیمت ها زحمت بکش
ممنون
سلام اختیار دارید.از مارلی و کرید فعلا ندارم دیور پ خ شد

Stevens

Registered User
لایک‌ها
209
سلام . کلینیک سیمپلی موجود دارید ؟
ته بوش به هندونه میزنه

بالا