سلام دوست عزیز
منم یکی میخوام اگه میتونی برام بفرست منتها نهایت قیمتی که میتونم بدم 1500 هستش
موفق باشی و خدانگهدار
پخ دادم.
سرعت هارد رو لطفا درج کنید.
اگه پایین تر راه داره منم میخوام یکی. اخرین قیمت لطفا
قربان با شما تماس گرفتم ولی در دسترس نیستین چون لپ تا گارانتی ندارد برای همین من می خواهم حضوری خرید کنم لطفا با من تماس بگیرید
سلام
پیام خصوصی پخ شد چک کنید
مرسی
قربان شما باید یک عدد کارت وایرلس WAN باید بگیری انموقع می توانید با سیم کارت رایتل به صورت موبایل به اینترنت وصل بشویداقا اون جای سیم کارته به چه دردی میخوره برای منم داره
چیکار باید کرد باهاش ؟
قربان شما باید یک عدد کارت وایرلس WAN باید بگیری انموقع می توانید با سیم کارت رایتل به صورت موبایل به اینترنت وصل بشوید
متاسفانه این لپ تاپ کارت wwan ندارد چون در حقیقت کارت wwan اپشنال هست هر کسی موقع خرید می تواند سفارش دهد . الان هم در بازار موجود هستسلام دوست عزیز
شما که در این مورد تحقیق کردین این نوتبوک کارت wwan هم داره یا نه؟ میشه بدون اینکه نیاز به خرید و نصب جداگانه این کارت باشه از امکانات سیم کارت استفاده کرد؟
دوستان من یک عدد خرید کردم فروشنده خیلی ادم معتبری هست انشالله که زود بفروشند بقیه اش را.سلام دوست عزیز
شما که در این مورد تحقیق کردین این نوتبوک کارت wwan هم داره یا نه؟ میشه بدون اینکه نیاز به خرید و نصب جداگانه این کارت باشه از امکانات سیم کارت استفاده کرد؟
سلام دوست عزیز
پیامی از جانب شما دریافت نشد!
لطفا دوباره بفرستین
دوستان من یک عدد خرید کردم فروشنده خیلی ادم معتبری هست انشالله که زود بفروشند بقیه اش را.
قیمت اخر رو پخ کن
سیم بندارم میره تو اینترنت و میشه اس ام اسم زد همزمان بدون نیاز دستگاه اضافه اس؟