یه جفت کتونی سالامون اصل ویتنام شناسنامه دار کف دوخت اکبند موجود شماره کفش سایز 45 بسیار با کیفیت
لینک سازنده : SPEEDCROSS 3 - Mountain trail-running - Footwear - Trail Running - Salomon Iran
لینک دوم : Bike24 - Salomon Speedcross 3 Trail Running Shoe FW 2013 - black/black/silver metallic-x

مدل : speedcross 3
قیمت : 185
قیمت اخر 170 مقطوع پس دیگه راجب موضوع صحبت نکنید
هر سایزی خواستید با قیمت کمتر از نمایندگی میتونم براتون تهیه کنم
دوستان تهرانی میتونن سفارش بدن حضوری تست کنن بعد از رضایت بخرن
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مدل شماره 2
مدل زمستانی کفش سالمون ( اصلی ) کیفیت ساخت خود شرکت salomon زیر قیمت نمایندگی
مدل کفش : Salomon Wings Sky Gore-Tex® Hiking Boots
لینک : Amazon.com: Salomon Men's Wings Sky GTX Fast Light Backpacking Boot: Shoes

مشاهده پیوست 444784

قیمت : 420 اصلی
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
مدل شماره 3 : ( speedcross cs )
Bike24 - Salomon Speedcross 3 CS Trail Running Shoe FW 2013 - black/black/silver metallic-x

(((دوستان کاملا به جنس کفش دقت کنید مدل 3 دقیقا همون کفشی که تا 350 تو سایت فروخته شد و کاملا با محصولات دیگر دوستان تفاوت داره بند کفش مدل اصلی خود سالمون پشت کفش مثلث قرمز حک شده کفی دوخت از جنس فوم قرمز تیره کیفیت فوقالعاده که من به شخصه دیدم این کفش به جای اصلی فروش میره)))
قیمت : 180
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
مدل شماره 4 : NIKE

قیمت : 190
لینک سازنده : SPEEDCROSS 3 - Mountain trail-running - Footwear - Trail Running - Salomon Iran
لینک دوم : Bike24 - Salomon Speedcross 3 Trail Running Shoe FW 2013 - black/black/silver metallic-x

مدل : speedcross 3
قیمت : 185
قیمت اخر 170 مقطوع پس دیگه راجب موضوع صحبت نکنید
هر سایزی خواستید با قیمت کمتر از نمایندگی میتونم براتون تهیه کنم
دوستان تهرانی میتونن سفارش بدن حضوری تست کنن بعد از رضایت بخرن
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مدل شماره 2
مدل زمستانی کفش سالمون ( اصلی ) کیفیت ساخت خود شرکت salomon زیر قیمت نمایندگی
مدل کفش : Salomon Wings Sky Gore-Tex® Hiking Boots
لینک : Amazon.com: Salomon Men's Wings Sky GTX Fast Light Backpacking Boot: Shoes

مشاهده پیوست 444784

قیمت : 420 اصلی
مدل شماره 3 : ( speedcross cs )
Bike24 - Salomon Speedcross 3 CS Trail Running Shoe FW 2013 - black/black/silver metallic-x

(((دوستان کاملا به جنس کفش دقت کنید مدل 3 دقیقا همون کفشی که تا 350 تو سایت فروخته شد و کاملا با محصولات دیگر دوستان تفاوت داره بند کفش مدل اصلی خود سالمون پشت کفش مثلث قرمز حک شده کفی دوخت از جنس فوم قرمز تیره کیفیت فوقالعاده که من به شخصه دیدم این کفش به جای اصلی فروش میره)))
قیمت : 180
مدل شماره 4 : NIKE

قیمت : 190
Last edited: