تو سایت های فارسی هنوز یک آپلودسنتر درست حسابی نداریم ، اختصاصی نوشتید ؟ یک پروژه دیگه ساخته شده با عشق، در IranSD
این برنامه نویستون کیه ؟ ترکوندید بنده خدا رو ، مثل اینکه بدجوری هم عشق ASP.Net هست.
این امضاتون صحنه معروفیه ؟
این نوازنده کیه ؟
تو سایت های فارسی هنوز یک آپلودسنتر درست حسابی نداریم ، اختصاصی نوشتید ؟ یک پروژه دیگه ساخته شده با عشق، در IranSD
این برنامه نویستون کیه ؟ ترکوندید بنده خدا رو ، مثل اینکه بدجوری هم عشق ASP.Net هست.
مثل من خوش شانس باشی 10 دقیقه![]()
نزدیک 24 ساعت
10 12 ساعت حدودا(شایدم کمتر)
آقا مثل مرد شانس داشتی :دی وگرنه کی شرایط زمین و اینارو نگاه میکنه ؟؟؟من رو باخت سرنا زدم ضریب 15 بود . باید اینکاره باشی نه اینکه هرکی قوی تره اونو بگیری شرایط زمین شرایط طرف اینارو باید در نظر بگیری
10 12 ساعت حدودا(شایدم کمتر)
واسه ما كه بعد 4 ساعت ست ميشه
نزدیک 24 ساعت
همین طور که دوستان گفتند یلخی تر از این NIC نیست !مثل من خوش شانس باشی 10 دقیقه![]()
کسی که سوال رو پرسید بیزار شد از پرسیدن سوال:blink::blink:
این امضاتون صحنه معروفیه ؟
این نوازنده کیه ؟
==>بکاپ ارسالی بر روی سرویس شما ریستور شد.
ظاهرا سایت شما به دستور دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه توسط هاست قبلی مسدود شده است.
لطفا توجه داشته باشید که با توجه به مسدود شدن سایت، نت افراز اجازه میزبانی سایت شما بر روی سرورهای خود را ندارد.
به منظور رفع مشکل میتوانید موضوع را از طریق مراجع مربوطه پیگیری نمایید. بدیهی است نت افراز بلافاصله پس از دریافت دستور بازگشایی سایت از مراجعه مربوطه دسترسی سایت را فعال خواهد کرد.<==
کسی که سوال رو پرسید بیزار شد از پرسیدن سوال
ولی حقیقتش همینه دیگه یه بار میشه 24 ساعت یه بارم 4 ساعتاون 10 دقیقه رو دیگه حقیقتش من ندیدم
ولی احتمالش هس
![]()
بچه ها سایت من فیل شده بود هاست رو انقال دادم به نت افراز که سایت به فنا نره، الان این پیام رو دادن
الان باید چکار کنم؟ یعنی بی فایده هزینه کردم؟ کلا باید چکار کنم به نظرتون؟
به سایت رفع فیل پیام میدم میگن محتوا قابل مشاهده نیس به میهن هاست میگم ازاد کنید تا محتوا رو ببینند بازم میگن باید اونا دستور بدن
چه گیری افتادیم از دست اینا
بچه ها سایت من فیل شده بود هاست رو انقال دادم به نت افراز که سایت به فنا نره، الان این پیام رو دادن
به سایت رفع فیل پیام میدم میگن محتوا قابل مشاهده نیس به میهن هاست میگم ازاد کنید تا محتوا رو ببینند بازم میگن باید اونا دستور بدن
10 دقیقه رو من خودم چند بار تجربه کردم ، بیشترین زمان هم که طول کشیده تغییر کنه برای من 3 ساعت بودهکسی که سوال رو پرسید بیزار شد از پرسیدن سوال
ولی حقیقتش همینه دیگه یه بار میشه 24 ساعت یه بارم 4 ساعتاون 10 دقیقه رو دیگه حقیقتش من ندیدم
ولی احتمالش هس
![]()
اون 2 نفر جلویی هم آشنا میزنن ؟!!این یکی از عکس های معروف Big Jay McNeely یکی از ساکسوفون نوازهای معروف امریکایی توی سال 1953 لس آنجلس سالن اجتماعات المپیک در مقابل جمعیت زیادی به صورت دیوانه باری می نوازه.
حتما اون ایندکسی که برات ساختن رو پاک نکردند اینجوری شده
کاش بک آپ خودت دستکاری میکردی بعد میدادی
روزی چقدر بازدیدکننده داشتی؟
احتمال زیاد به فنا رفتی.
تا اینا یه کاری بکنن کلی از رتبه سایتت کم شده
بهتر بود روی هاست خارجی سایت رو بالا می آوردی
با این کارتون فقط هزینه اضافه کردید
بین مراجع اختلاف هست :دی
به نظر من وقتی ایمیلش میاد ست میشه. اگه کارمندای نیک پای سیستمشون باشن 5 دقیقه اگه نباشن تا 12 ساعت.
ست شده.
cmd اینو بزنی اوکی میشه
ipconfig /flushdns
فداییه .
باشد که ملتفت شوید![]()
نمیدونستم، بچه های اینجا راهنمایی کردن، گفتم انتقال بدم سایت توسط گوگل بن نشه