hamidreza722
Registered User
من نصبش کردم رام روون و خوبیه اما متاسفانه فقط دوتا زبان داره انگلیسی و چینی. پیشفرض هم روت هست
دوست عزیز شما که رام نصب میکنید خب اینجا اعلام کنید.مشکلات رو بگید نمیدونم از اینا.خیلی بهتره .این طور نیست؟
من نصبش کردم رام روون و خوبیه اما متاسفانه فقط دوتا زبان داره انگلیسی و چینی. پیشفرض هم روت هست
manam nasbidamداداش گلم مطمعنی کاملا کامله؟ باگی نداره؟ زبان که واسه من مهم فقط انگلیسیه ! البته اکثرا اینگلیسی استفاده میکنن
راستی دوستان این گوشی مثل 718 مشکل مولتی تاچ که نداره؟ 718 خیلی اذیت میکرد و توو بازی های دوئل تاچ اصلا حال نمیداد این چطوره؟
سلام..
ممنون از تست و حوصله ت
برات با تيتانيوم بك آپ از ديالر و كنتكت ها بك آپ ميگيرم برشوم گردون ببين جواب ميده يا نه،البته قبلش از رامت بك آپ بگير مشكل پيش نياد
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta
دوستان هركي ميخواد رام رو امتحانش كنه براي اولين بار قبلش حتما و حتما از APN ش بك آپ بگيره
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta
داداش تاپیک بسته شدسلام..
404 Not Found
میده
امتحان کردم داداش! فورس کلوز میده! حتما باید از نرم افزار های جانبی استفاده بشه...
4.0.4دوستانی که این گوشی را دارند:
ورژن رام دستگاه که به صورت فابریک بر روی دستگاه نصب است را اعلام کنید.
با تشکر.
نور صفحه مشکلی نداشت! نسبت به بقیه ی گوشی ها نورش کمتره . . .سلام دوستان مشکل نور صفحه و OTG حل نشد؟
والا من اینو از لینک فروم اسپانیایی که دادی خوندممیشه بیشتر توضیح بدی داداش
شاید deodex باشه دیالر و کنتکت،شایدم با ریکاوری و update.zip بشه درستش کرد،حالا بیکار شدم خودم تست میکنم
4.0.4
آندروید خام هست که نرم افزارهای گوگل روش نصب شده
نور صفحه مشکلی نداشت! نسبت به بقیه ی گوشی ها نورش کمتره . . .
یکی از دوستان قراره گوشیش رسید تست کنه
والا من اینو از لینک فروم اسپانیایی که دادی خوندم
با تیتانیوم از تنظیمات APN ،آنتن دیالر ،هراسمی شبیه این بود خودم بک آپ گرفتم،منظورشو نفهمیدم خداییش . . .
ترجمه ی گوگل زدم نوشت APNbaba APN Hamun tanzimate gprs hastesh...
setting/more/mobile network/access point/add apn
niyazi be copy nadare...
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4