• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نکونام تا پولشو نگرفت سمت باشگاتون هم نیومد حرفای خنده دار میزنید '

نیست که انصاری فرد که میگفت تا استمپ قرمر نیارن مهر نمیزنم موند توی تیمتون!! حالا خوبه همه میگفتن مشاورش داییه!!

شما بهتره اشک اسطوره هاتون رو در نیارید....چیزای دیگه پیشکش!

perspoli3

Registered User
لایک‌ها
322
:lol:

استقلال کمپ اختصاصی داره 2 فصله...بعد اینا میگن سردار هواپیما آورد کلاسمون رفت بالا :lol:

امکانات اولیه یه تیم حرفه ای رو هم ندارن...صحبت از کلاس هم میکنن!

e9aha6aq.jpg

صندلی های این کمپ اختصاصی خیلی خوشکله از پارک کنده شدن انگار

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بیک زلده با راه اهن یک میلیارد و 800 بست شما چند دادین که برگشت ؟

حالا پورشه چنده ؟ با پولی که فقط دادین بیک زلده چند تا پورشه میشه ؟

نکونام تا پولشو نگرفت سمت باشگاتون هم نیومد حرفای خنده دار میزنید '

اینکه شما میگید بیگ زاده 1 میلیارد و 800 می گرفته از راه آهن فقط حرفه :) پس باید تیموریان 7 میلیارد داده باشیم :)

بعد شرایط برای تیم ها فرق می کنه به غیر از پول خیلی ملاک های دیگه تو انتخاب کردن تیم نقش داره ؟!

شما تیمی رو انتخاب می کنی که بتونی پیشرفت کنی و اون تیم هم شرایطش رو داره !
الان نصف بازیکن های تیم ملی از استقلال بودن و کیروش به همین خاطر برای بازی های تیم ملی از ترکیب استقلال استفاده کرد . و بیک زاده نون بازی کردن تو استقلال رو خورد که تو 3 بازی آخر فیکس تیم ملی بود !! پس می بینی بازیکن برای رفتن به یک تیم فقط پول رو در نظر نمی گیره !!

ولی تیمی مثل پرسپولیس درسته که هنوز هم خیلی ها دوست دارند توش بازی کنند ولی به خاطر شرایطش نمی تونه این مزیت های استقلال و سپاهان رو داشته باشه ! برای همین هم باید دست به جیب بشه و بیشتر خرج کنه که فصل قبل هم این کار رو کرد .

شما می دونی الان نکونام پولش رو گرفته یا نه !! وزارت ورزش به نکونام قول داده که پولش رو سر وقت میگیره !! و اینکه یک بازیکن پولش رو بخواد مهم نیست مهم اینه که برای تیم خوب بازی کنه ! من نمی دونم چه ربطی داره !

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
البته از پیشنهاد 7.5 میلیاردی برای 3 فصل سردارتون به رحمتی هم که همه خبر دارید :) من دیگه چیزی برای گفتن ندارم :D

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
میگن possession بازی دیروزتون 90 به 10 بوده؟
اگه درسته که در تیمو تخته کنید !
از صبا لوله شدین؟!

perspoli3

Registered User
لایک‌ها
322
نیست که انصاری فرد که میگفت تا استمپ قرمر نیارن مهر نمیزنم موند توی تیمتون!! حالا خوبه همه میگفتن مشاورش داییه!!

شما بهتره اشک اسطوره هاتون رو در نیارید....چیزای دیگه پیشکش!

فقط واسه جباری که عمری التماسش میکردین اخر کار هم التماس داییش که بیاتش ...

نکونام هم که همه میدونن واسش چه پولایی خرج کردن چقد به اینو اون زنگ زدین بیاتش سر تمرین !

همین بیک زاده هم با تیمتون نبست راه اهن دلشون واستون سوخت ' بهتره جای پورشه به فکر اپارتمانایی که مدیر عاملتون با پول مردو میسازه باشید و تجارت کاغذ و ....

perspoli3

Registered User
لایک‌ها
322
اینکه شما میگید بیگ زاده 1 میلیارد و 800 می گرفته از راه آهن فقط حرفه :) پس باید تیموریان 7 میلیارد داده باشیم :)

بعد شرایط برای تیم ها فرق می کنه به غیر از پول خیلی ملاک های دیگه تو انتخاب کردن تیم نقش داره ؟!

شما تیمی رو انتخاب می کنی که بتونی پیشرفت کنی و اون تیم هم شرایطش رو داره !
الان نصف بازیکن های تیم ملی از استقلال بودن و کیروش به همین خاطر برای بازی های تیم ملی از ترکیب استقلال استفاده کرد . و بیک زاده نون بازی کردن تو استقلال رو خورد که تو 3 بازی آخر فیکس تیم ملی بود !! پس می بینی بازیکن برای رفتن به یک تیم فقط پول رو در نظر نمی گیره !!

ولی تیمی مثل پرسپولیس درسته که هنوز هم خیلی ها دوست دارند توش بازی کنند ولی به خاطر شرایطش نمی تونه این مزیت های استقلال و سپاهان رو داشته باشه ! برای همین هم باید دست به جیب بشه و بیشتر خرج کنه که فصل قبل هم این کار رو کرد .

شما می دونی الان نکونام پولش رو گرفته یا نه !! وزارت ورزش به نکونام قول داده که پولش رو سر وقت میگیره !! و اینکه یک بازیکن پولش رو بخواد مهم نیست مهم اینه که برای تیم خوب بازی کنه ! من نمی دونم چه ربطی داره !

بله تیمی که مالکیت توپش جلوی صبا ۹۰ به ۱۰ باشه معلومه همه مثل نظری عاشق بازی کردن واسش هستن

من حوصلم نیست شمارو قانع کنم ولی قلعه نوعی خودشم گفت پدرمون واسه برگردوندن بیکزاده در اومد ...

در ضمن همین رحمتی اگه یادت باشه مدیریت کاشانی گفت ۱ میلیارد نمیدم تیم شما داد و شد کاپیتانتون ' همچین عشق تیمتون نبود ' اصلا تیمی که از نظر مردم برنامه نود بهترین خریدو داشته معلومه بیشتر خرج کرده

خود فتح الله زاده میگه بعضی بازیکنا بیشتر قلعه نوعی بستن از شما انکار '

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بله تیمی که مالکیت توپش جلوی صبا ۹۰ به ۱۰ باشه معلومه همه مثل نظری عاشق بازی کردن واسش هستن

من حوصلم نیست شمارو قانع کنم ولی قلعه نوعی خودشم گفت پدرمون واسه برگردوندن بیکزاده در اومد ...

در ضمن همین رحمتی اگه یادت باشه مدیریت کاشانی گفت ۱ میلیارد نمیدم تیم شما داد و شد کاپیتانتون ' همچین عشق تیمتون نبود ' اصلا تیمی که از نظر مردم برنامه نود بهترین خریدو داشته معلومه بیشتر خرج کرده

خود فتح الله زاده میگه بعضی بازیکنا بیشتر قلعه نوعی بستن از شما انکار '

شما فقط یک بازی رو می بینید :) احتمالا بازی با سپاهان رو ندید :)

نمی دونم چرا می خواید هر چی بی ربط رو به هم ربط بدید :)
بد بازی کردن یک تیم در یک بازی چه ربطی به عاشق بودن بازیکن به تیمش داره :)

یک سوال :

شما فکر می کنی رویانیان همانقدر که استقلال برای نکونام و تیموریان داد پول نداشت ( البته خیلی بیشتر میداد ) چند بار رویانیان رفت تیم ملی با تیموریان و نکونام صحبت کرد ؟ دایی چند بار با تیموریان صحبت کرد !!! جوابشون رو هم که میدونی چی داد ! درسته بازیکن های ما هم پول می گیرند و امثال تیموریان و نکونام هم پول بالایی میگیرند ولی فرقش با قاضی و انصاریفرد که سال پیش رویانیان گرفت در اینه که برای پول بیشتر به پرسپولیس نمی رند ! وگرنه خودتون هم می دونید که رویانیان حاضر پول خیلی بیشتر به نکونام یا تیموریان بده بیان پرسپولیس ولی نرفتن و این باارزشه ! حالا به خاطر گرفتن پولشون شلوغ کنند حقشون باید بگیرند حالا از هر راهی :)

رحمتی پول بازیش رو میگیره ! رحمتی عاشق استقلال نیست !! چند بار رویانیان خواست بگیرش نرفت . قضیه 7.5 میلیارد برای 3 فصل که ماله همین امساله !! وقتی رویانیان برای آمدن قاضی و بنگر حاضره اون همه پول و پورشه بده فکر می کنی برای آوردن رحمتی یا جباری و نکونام و تیموریان چقدر میده !!

perspoli3

Registered User
لایک‌ها
322
شما فقط یک بازی رو می بینید :) احتمالا بازی با سپاهان رو ندید :)

نمی دونم چرا می خواید هر چی بی ربط رو به هم ربط بدید :)
بد بازی کردن یک تیم در یک بازی چه ربطی به عاشق بودن بازیکن به تیمش داره :)

یک سوال :

شما فکر می کنی رویانیان همانقدر که استقلال برای نکونام و تیموریان داد پول نداشت ( البته خیلی بیشتر میداد ) چند بار رویانیان رفت تیم ملی با تیموریان و نکونام صحبت کرد ؟ دایی چند بار با تیموریان صحبت کرد !!! جوابشون رو هم که میدونی چی داد ! درسته بازیکن های ما هم پول می گیرند و امثال تیموریان و نکونام هم پول بالایی میگیرند ولی فرقش با قاضی و انصاریفرد که سال پیش رویانیان گرفت در اینه که برای پول بیشتر به پرسپولیس نمی رند ! وگرنه خودتون هم می دونید که رویانیان حاضر پول خیلی بیشتر به نکونام یا تیموریان بده بیان پرسپولیس ولی نرفتن و این باارزشه ! حالا به خاطر گرفتن پولشون شلوغ کنند حقشون باید بگیرند حالا از هر راهی :)

رحمتی پول بازیش رو میگیره ! رحمتی عاشق استقلال نیست !! چند بار رویانیان خواست بگیرش نرفت . قضیه 7.5 میلیارد برای 3 فصل که ماله همین امساله !! وقتی رویانیان برای آمدن قاضی و بنگر حاضره اون همه پول و پورشه بده فکر می کنی برای آوردن رحمتی یا جباری و نکونام و تیموریان چقدر میده !!

اقا تمام پسشکسوت های استقلال باهاش صحبت کرد فدراسیون باهاش جلسه گذاشته ' اخر که پولشو میگیره شما میگی فقط واسه استقلال بازی می کنه '

خسرو اندو ... هیچ کدوم واسه سپاهانو تراکتور بازی نکردن '

شما چرا سعی داری بازیکنای مارو پولکی نشون بدی ولی بازیکنای خودتون عشق تیم !

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اقا تمام پسشکسوت های استقلال باهاش صحبت کرد فدراسیون باهاش جلسه گذاشته ' اخر که پولشو میگیره شما میگی فقط واسه استقلال بازی می کنه '

خسرو اندو ... هیچ کدوم واسه سپاهانو تراکتور بازی نکردن '

شما چرا سعی داری بازیکنای مارو پولکی نشون بدی ولی بازیکنای خودتون عشق تیم !

مشکل نکونام فقط پولش نبود ! با رحمتی و قلعه نویی هم مشکل داشت برای همین هم طولش می داد !!
من نگفتم که فقط برای استقلال بازی می کنند گفتم به پرسپولیس نمیرند :)
الان کریمی به خاطر پول رفته تراکتور بازی می کنه ؟

خوب یک مشکل اینه که حسینی یا بنگر و ... اگه استقلال پول بیشتری می داد می آمدند استقلال !! مشکل پرسپولیس هم همین بود فصل قبل !! حسینی با استقلال چند بار حرف زد ! همینطور انصاریفرد .. ! اگه بخواهی شرایط رو هم در نظر بگیری شرایط استقلال اون زمان بهتر از پرسپولیس بود به خاطر اینکه در لیگ قهرمانان بود و ... ! ولی این حسینی و انصاریفرد بعد از کش و قوس های فراوان به پرسپولیس رفت ! اگه فکر کنی به خاطر عشق پرسپولیس بود فکر کنم یکم سادگی باشه ! به خاطر پول بیشتر رفتند ! این وسط به غیر اینکه خود بازیکن ضرر می کنه باشگاه هم ضرر می کنه !

اما الان با گرفتن صادقیان و غریبی و .... می تونید بازیکن های داشته باشید که سالهای بعد همین بازیکن های بگند فقط برای پرسپولیس بازی می کنم !!
کاری که سالیان قبل استقلال با منتظری کرد از فولاد اومد و چند سال دفاع استقلال رو بیمه کرد و الان هم بهترین دفاع ایران هست . افرادی مثل صادقی یا طالبلو و .....

پرسپولیس هم باید بازیکنی رو خودش بسازه که به غیر از اینکه پول خوب می گیرند ، نون ونمک باشگاه هم تو تار و پودشون رفته باشه و اونوقت میشه بگی که تیمت بهتر کار کنه و این به نظر من راز اینه که استقلال تو این سالهای اخیر بهتر از پرسپولیس کار کرده 1

درسته استقلال به بازیکن های مثل رحمتی و حیدری ، جباری ، نکونام ، تیموریان پول کمی نمی ده و اگه بگیم سقف می گیرند خنده داره !! وقتی یکی مثل دهنوی ، حمودی و ... 1 میلیارد و خورده ای می گیرند اینکه فکر کنی تیموریان 800 میلیون بگیره خنده داره :) ولی یک فرق های هست بین این گرفتن تا اون گرفتن :)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
خوش به حال استقلالیا:
.
.
.
.
.
.
هیچ وقت بعد بازی تو ترافیک سنگین پارکینگ و دور و بر استادیوم گیر نمیکنن :eek:
نه عزیز من 16000 تا تماشاگر بودند;)
کم لطفی نکن برای قهرمان لیگ برتر خیلیه:D
تازه تو تیتر اول روزنامه ها اومده بود تعداد 84000 خرزو خان از شهر برره برای تماشای بازی دیشب رفته بودند;)

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
گل های محمد طعم تند وگزنده ای داره مردی که اسیر بد سلیقگی مربی وهوادارن تیمی شده بود که لیاقتش را نداشتند ، تک تیرانداز استقلال در آسیا هم غوغا خواهد کرد

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
بعضی دروازه بانا هستن دوتا دوتا پنالتی میگیرن-تو شیش قدم ضربه سر میگیرن بعضی دروازه بانام از وسط اتوبان تهران کرج گل میخورن ... خخخخخ

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
همين نكته هست . استقلال با همين امكانات با عشق و تعصب بهترين نتيجه ها رو ميگيره و تو آسيا آقائي ميكنه و افتخار آفريني .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نه عزیز من 16000 تا تماشاگر بودند;)
کم لطفی نکن برای قهرمان لیگ برتر خیلیه:D
تازه تو تیتر اول روزنامه ها اومده بود تعداد 84000 خرزو خان از شهر برره برای تماشای بازی دیشب رفته بودند;)

کل تماشاگرای پرسپولیس وسایپا 8هزارتا بودن:d
واسه سپاهانم فک کنم میانگین 6000تا باشع/البته دست بالا گرفتما:blink:

باز خداروشکر واسع ما 16000تا بود

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خبـــبر جدیدو شنیدید؟؟؟؟؟؟؟؟

علـــی کریــــمی واسع تراکتور گـل زده
اونم به ســــپاهان

وضعیت
موضوع بسته شده است.