• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
عاشق این موضوع عکس هام هرکی منو دوست داشت موضوع بعدی هم همینو بزاره مرسی :)

راستی بابت امتیاز دهی هفته قبل شرمنده مدیر جان دیر دیدم نشد ویرایشش کنم و درست کنم امتیاز رو همین الان اینترنتم درست شده ببخشید

اینم عکس من برای مسابقه این هفته

همه بشریم ولی بعضی ها انسانند

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
به جای ابن حرفا عکس بذار فرشاد
137676609234267_uglymorale.gif

و یه کاری نکن امضام رو عوض کنم و جاش بذارم مسابقه داستان سرایی های فرشاد بزرگ تاپیک
137676616821665_uglylol3.gif

6-22-2013 2-06-45 PM.jpg

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
image.jpg
پی‌نوشت۱: من نمی دونم اوضاع از چه قراره ولی امری که کاملا مبرهن و روشنِ، اینه که وحید مولتی یوزرِ و باند مافیایی امتیاز دهی (ندهی به بعضیا) درست کرده، و امید وارم حسین سریع تر بن کن این مفسد سایبری رو
پی‌نوشت۲:تاپیک زبان کفر دیگه سر نمی زنی؟ نگرانت شدم​

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
0.931554001357556996_taknaz_ir.jpg

===========
هورسا کجایی؟
دلم برات تنگ شده
===========
دلم واسه f21 هم تنگ شده
مخصوصا فسمت همبرگریاش(قدیمیا منظورمو میفهمند)

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
مهم نیست اطراف دریا های کشور ما چقدر کثیفه اما اصل اینه که اونی که هست رو نشون میده و باطنش تمیزه..
و بر عکسش هم همینطور: مهم نیست که اطراف دریا های دیگر کشور ها چقدر تمیزه اما اصل اینه که باطنش کثیفه..

23553995456683578935.jpg

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
سلام بر همه .
بعد از چند هفته غیبت موجه (دوره اموزشی سربازی) دوباره برگشتم . در نبود ما چه خبر بوده تاپیک ، چقدر شلوغ پلوغ شده به هر حال امیدوارم این هفته مسابقه خوبی داشته باشیم .

68193739194793610453.jpg

همیشه مادر را به مداد تشبیه میکردم که با هر بار تراشیده شدن ، کوچک و کوچک تر میشود . . .
ولی پدر . . .
یک خودکار شکیل و زیباست که در ظاهر ابهتش را همیشه حفظ میکند ، خم به ابرو نمیاورد و خیلی سخت تر از این حرفهاست . فقط هیچ کس نمیبیند و نمیداند که چقدر دیگر میتواند بنویسد . . .
بیایید قدردان باشیم . . .

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
مگه قرار نبوده عکس خودش توضیح بده پس توضیحا دوستان چیه؟!؟!؟
بعد از چند هفته غیبت به میادین بازگشتم با این عکس....

مشاهده پیوست 435097

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
مگه قرار نبوده عکس خودش توضیح بده پس توضیحا دوستان چیه؟!؟!؟
بعد از چند هفته غیبت به میادین بازگشتم با این عکس....

مثلا ما عکس گذاشتیم اما کسی موضوع رو نگرفت اونوقت چی؟ من خودم قشنگ رو عکسم فکر کردم تا مفهومشو گرفتم..

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
مثلا ما عکس گذاشتیم اما کسی موضوع رو نگرفت اونوقت چی؟ من خودم قشنگ رو عکسم فکر کردم تا مفهومشو گرفتم..

هرچند خوده مطرح کنده موضع این هفته هم با اینکه صریحا گفتن عکس مفهومی و بدون توضیح مفهمون عکس درک بشه ولی خودشون توضیح قرار دادن برای عکسشون

ولی اصولا خوده این یک هنر و تونایی هست که عکاس یا گرافیست بتونه با تجسم در غالب اشکال حرف و مطلبی رو که میخواد به ببیننه براحتی بفهمونه و لازم به توضیحات نوشتاری و گفتاری نداشته باشه
و دقیقا اسم عکس مفهمومی معنیش این هست و بهیم خاطر که احتباج به خلاقیت و هنرمدی زیادی داره اینکار برای هرکسی مقدور نیست براحتی این کار رو انجام بده

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
در مورد عکس های مفهومی.اون چیزی رو که میدونم عنوان میکنم
این که یک عکس مفهومی باشه یا نه یک ژانر مجزا نیست.همون طور که دوستان هم میدونند تو هر ژانری ممکنه یک عکس/یک مفهوم خاص داشته باشه.بعضی وقت ها با پروسس و ادیت و بعضی اوقات با کادربندی و طرز دید و ....
برای عکس های مفهومی تون عنوانی رو قید نکنید.براش توصیح ندید.این طور شما یک سبک فکری که مربوط به خودتون هست رو به بیننده القا میکنید و این باعث میشه بعضی جنبه های یک عکس دیده نشه.پس تا جایی که امکان هست هیچ توضیحی در مورد عکس ندید تا خود بیننده بتونه برداشت شخصی خودش رو داشته باشه.
بی مربوط بود به مسابقه.ولی این موضوع یکی دو بار یقه ی خودم رو گرفته.

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563

اونوقت اگه کسی مفهومشو نگرفت یا عکس شما بدرد مسابقه نمیخورده یا طرف کلا حال فک کردن به عکسو نداشته...عکس مفهومی نیاز به توضیح نباید داشته باشه...

بالا