• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2013-2014

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
یه سوال
نمیشه وقتی بازی های یه هفته مثل همین هفته اول تو دوروز برگزار میشه بین این دو روز تو ترکیب یه تغییری ایجاد کنیم؟
من الان هرکار کردم نشد، اگر راهی داره راهنمایی کنید لطفا

حالا حالاها باید سوالات مسخره ما رو تحمل کنید دیگه

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
یه سوال
نمیشه وقتی بازی های یه هفته مثل همین هفته اول تو دوروز برگزار میشه بین این دو روز تو ترکیب یه تغییری ایجاد کنیم؟
من الان هرکار کردم نشد، اگر راهی داره راهنمایی کنید لطفا

حالا حالاها باید سوالات مسخره ما رو تحمل کنید دیگه

نه :دی
منم میخواستم زرنگی کنم امتیاز بگیرم .. بعد فکرامو که کردم دیدم اگر ما ایرانی هستیم اونا عمریه انگلیسین !

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

دوستان بصورت کامل درمورد امتیازات کم شده بخاطر نقل و انتقالات توضیح بدین×××

هر هفته یک ترانسفر آزاد دارید و هر چند تا بیشتر انجام بدید-4 می گیرید (البته این منفی 4 برای هر بازیکن بیشتر از یکیست مثلا شما سه تا ترانسفر کنید -8 :D ) و این امتیازات هفته بعد از تیمتون کم می شه :)

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
سلام دوستان

هر هفته یک ترانسفر آزاد دارید و هر چند تا بیشتر انجام بدید-4 می گیرید (البته این منفی 4 برای هر بازیکن بیشتر از یکیست مثلا شما سه تا ترانسفر کنید -8 :D ) و این امتیازات هفته بعد از تیمتون کم می شه :)
هفته بعد درصورتی که بازیکن در تیم هم نذارم کم میکنه!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یه سوال فنی!

واسه ی formation تیم باید چکار کرد؟ مثلا بخوام 3-4-3 بازی کنم؟

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوستان این مصدومیت و ... چه مدلی مشخص میشه؟ امروز نشستیم ببینیم کسی مصدوم هست یا حال کردم اخبار ورزشی شبکه 3 اصلا از لیگ انگلیس چیزی نگفت والا چه معنی داره بلاد کفر هست دیگه:D ما بازیکن خریدیم اسکات پارکر فکر کنم تو لیست 18 نفره هم نباشه چش بازار و دراوردیم باید دوباره این هفته زنبیل و بردارم برم خرید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوستان این مصدومیت و ... چه مدلی مشخص میشه؟ امروز نشستیم ببینیم کسی مصدوم هست یا حال کردم اخبار ورزشی شبکه 3 اصلا از لیگ انگلیس چیزی نگفت والا چه معنی داره بلاد کفر هست دیگه:D ما بازیکن خریدیم اسکات پارکر فکر کنم تو لیست 18 نفره هم نباشه چش بازار و دراوردیم باید دوباره این هفته زنبیل و بردارم برم خرید
زیر هر بازیکن یه مربعی هست که پیش فرض آبی هست با یه علامت تعجب داخلش!!! وقتی رنگش آبی باشه یعنی مشکلی برای بازی نداره! وقتی زرد باشه یعنی احتمال 75% بازی می کنه! وقتی نارنجی بشه احتمالش 50% هست! وقتی پر رنگتر بشه یعنی 25% احتمال بازی داره و اگر قرمز بشه یعنی مصدومه و بازی نمی کنه!
با کلیک کردن روی همون مربع زیر هر بازیکن اطلاعات بیشتری از بازیکن مثل اینکه کی مصدومیتش تموم میشه؛ با کی بازی دارن در 3 هفته آینده و امتیازاتی که تا به حال آورده و...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
هفته بعد درصورتی که بازیکن در تیم هم نذارم کم میکنه!!

شما اگر تعویض بیش از یکی داشته باشید که حد مجاز هست به ازای هر بازیکن -4 حالا شما اون بازیکن رو اصلا به تیم هم دعوت نکن بازم - رو دارید :دی

راستی اگه یک هفته هم تعویض نکنید هفته بعد می تونید 2 تعویض رایگان داشته باشید ولی این حداکثر تعویض رایگانه و با سه هفته تعویض نکرد سه تا بازیکن نمی شه , همچنین شما می تونید با کارت ویژه ای که به شما داده اند یک بار در کل فصل تمام تیم رو بدون امتیاز منفی زیر و رو کنید :دی

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بله البته تورسه میشناسی که:دی

امیدتو از دست نده من فصل پیش برای اولین بار شرکت کردم فکر کنم اوایل فصل بخاطر ترانسفر های بیش از حد حدود 50 امتیاز از دست دادم! کم کم خودت متوجه میشی باید چیکار کنی
فرناندو تورس گند زد به تیمموووووووووووووووووووووووووووووووووووون
یه هویجو کردیم کاپیتان

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
فرناندو تورس گند زد به تیمموووووووووووووووووووووووووووووووووووون
یه هویجو کردیم کاپیتان
همیشه چوب اطمینان نکردن به رابین رو خوردم اینم روش حیف باز باید امتیاز منفی بگیرم اول فصل:hmm:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
47 امتیاز

همچنان امیدوار به کابای در بازی فردا :دی

لنون امروز 6امتیاز گرفت

بالا