• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
اخه دوست من که اردی معرفی میکنی داستان اردی رو میدونی چیه؟اتاق برای اون موتور سنگینه واسه همیه همش خرج میذاره رو دستت
اردی خوبه ولی روا که کلا بهینه سازی شدش شما روا با 5-6 میگیری؟
هاچ بک عالیه قیمت یه مذل79 یا 80 حدود 6 هست ولی ایا سالمه؟
رنو سپند رو که کلا بیخیال یا جوش میاره یا شیلنگاش میزنه بیرون جوش بیاره هوا گیریش داستانه هر دفعه خرجه یه جاش باید بکنب 3-4 تومن میدی 1-2 افتابه خرج لحیم
ولی با 6 تومن میتونی پی کی 84 ترو تمیز بدون داستان بگیری
من حتما نمیگم پی کی خودم نظرم اینه که پولم رو یکمی جم کنم بیاد تو 10-11 یا سمند بگیرم یا جی ال ایکس یا کلا شرایطی لیزینگی ور دارم

kamygt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوستانی گفتن آردی فقط بگم که رفیق ما داشت بی‌چاره هر سری صبح میومد که بریم دأنشگا خراب میشد زنگ میزد میگفت آقا خراب شد زنگ زدم داداشم بیاد بکسل کنیم منم از خدا خواسته می‌خوابیدم دانشگاه تعطیل :D

عجب داستانیه بخدا رفیقم پی‌ کی ۲سال پیش خرید ۱.۵ الان با ۶ تومن پی‌ کی میدن به زور! :eek:

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
با 5 میلیون برو یه گوشی آیفون بخر .

مگه ماشین 5 تومنی هم دیگه گیر میاد الا PK

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
البته غیر از پی کی میتونی ب دوو ریسر هم فکر کنی !!

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
البته غیر از پی کی میتونی ب دوو ریسر هم فکر کنی !!

دوو ریسر میگن قطعاتش بد گیر میاد وگرنه فکر کنم(مطوئن نیستم)گزینه خوبی باشه
ولی خودم مدام دارم به یه پیکان ترو تمیز فکر میکنم

omidatomic

Registered User
لایک‌ها
82
دوستان نظرتون درباره ی ریسر چیه؟

ريسر تميز سخت گير مياد ولى بياد از همه بهتره.
رفيقم با 6 تومن يه ميتسو لنسر گرفته ١2 سوپاپ داره حال ميکنه باش انطافا از ده تا پرايد بهتره. قطعات جفتشونم فتو فراوونه..
من پى کى داشتم بدنه زياد مالى نيس ولى موتورش وجدانا کم نمياره دنده 2 کاربرات بود خداييش 90 تا ميرف دنده 3 تا ١30پر ميکرد..
خوب هم اسپرت ميشه..

ارسال شده از سرزمین پاریس ایران با استفاده از Gt-N7000 تپاتالک 2

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
عزیز شما با ۵،۶ تومن کزینه مناسب داهلی جز پی کی نداری !
که هم کم خرجه،هم قطعاتش فرراوونه و هم تند و تیزو کم مصرفه
البته معایب ودشو داره،ورق خیلی نازک بدنه،سبک بودن و هندلینگ پایین،ترمزاش که به خاطر همین سبک بودن اتاق سریع قفل میشه،کیفیت قطعات داخلی افتضاح،تو شرایطیم که بخوای کمی به موتور فشار بیاری خیلی راحت آمپر آب میره رو ۱۰۰ !
اما در جمع بندی تو این قیمت بهترین گزینس به نظرم
یه کار دیگم میتونی بکنی.برو تو خط میتسوبیشی یا دوو ریسر،یا اپل کورسا،اینا از لحاظ کیفیت قطعات و عمر قطعات اصلا با پی کی و پراید و امثالهم قابل مقایسه نیستن،یعنی به فرض اگر شما جلوبندی رو نو کنی،خیالت راحته که تا ۲۰ هزار کیلومتر ین آدم کار میکنه
و کلا از نظر سواری و راحتی وامنیت م خیلی بهتر از ماشینای داخلین،اما معایبم دارن دیگه،مثلا مکانیکشون کمه،ولی قیمت قطعاتشون فضایی بالا نرفته،مثلا الان دیسک و صفحه ریو که سال ۸۹ خریدم ۶۵ تومن،شده ۴۵۰ تومن !!!
چرا؟ چون قیمت ماشینا رفته بالا،ارز م که بالاس و تحریمم هستیم،نتیجش میشه این
اما اون ماشینا قیمت قطعاتشون خیلی کمتر افزایش پیدا کرده و معقوله
من نظرم رو خارجی هایی هستش که بهت معرفی کردم،فقط بگم،یک ماه اول که میخری بید بهش خدمت کنی،برسی و سرحالش بیاری،بعدش دیگه بهت حال میدن
رو بی ام و ۵۱۸ م میتونی فک کنی،قیمت قطعاتشم خوبه و سواری عالی داره

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
ریسر خرج ماهیانش چقدر هست؟(برای دانشگاه رفتن و سالی هفت هست بار چالوس رفتن؟) تو حالت عادی بدون فشار 120 رو میره؟ از یه پراید سرعت و شتابش بهتره؟ هزینه گاز سوز کردنش رو کسی میدونه؟

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
درباره ریسر یه چند جا خوندم گویا ماشین توپی هست
دوستان نظرهاتون و این که چه مدل هایی داره چه قیمتهای میتونم بخرم و... راهنمایی کنید عجیب چشمم رو گرفته

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
ریسر خرج ماهیانش چقدر هست؟(برای دانشگاه رفتن و سالی هفت هست بار چالوس رفتن؟) تو حالت عادی بدون فشار 120 رو میره؟ از یه پراید سرعت و شتابش بهتره؟ هزینه گاز سوز کردنش رو کسی میدونه؟

خرج ماهیانه که معنی نداره،میزان کارکرد ماشین مهمه و اینکه چجوری با ماشین رفتار بشه
یه چرخش به پراید میرزه.
شما اول ه میخی،حتما یه کارشناس با خودت ببر که موتور گیربکسو سلامتشو چک کنه و شاسی ضربه ناشته باشه و سینی ماشین سالم باشه
اگر اینا سالم باشه،با حدود ۷۰۰ تا نهایتا ۱ توم نمیشه ماشین رو کاملا رو پا آورد و سرحالش کرد
با توجه به قطعات با کیفیت و با عمر بالا شما بعد از این خرج احتمالا هر ۲۰ هزارکیلومتر یه دویست سیصد تومن خرج داری.البته به غیر از خرج عای روتین و دوره ای که همه ی ماشینا دارن،منظورم خرج تعمیراتیه
بازم میگم یه نگاه هم به خانواده اپل بنداز،مثه آسترا،وکتورا و کورسا
و البته بی ام و ۵۱۸

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

omidatomic

Registered User
لایک‌ها
82
چند وقت پیش ؟

یه ماه پیش خرید 7 تومن تازه 1200 سیستم صوتی داش روش ظبط پایونیر 7150 باند راکفورد ساب ام تی ایکس و یه آمپ 4 کانال.
واسش افتاد 5800 ماشین رو پا و خیلی سالم بود قهوه ای سوخته تازه 4 تام رینگ اسپورت 15 داش.
200 خرج کاربرات کرد.
600 داد صافکاری فقط برا ظرافت تصادف نداش.
1 تومن داد تمام دور رنگ بش گفتم نده ماشین یه درو سپرش فقط رنگ بود.
800 تومن هم داد رینگاشو عوض کرد 4 تا لنسو غیر اصل گرفت با 4 تا لاستیک یوکوهاما ژاپنی آکبند.
فقط مونده تودوزی خوب که فعلا تو مرحله رنگ هستش.
تموم شد عکس میزارم..

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اگه پراید کره ای خوب گیرتون بیاد ، تهیه کنید چون هم خرجش کمه ، هم حتی از پرایدهای مدل بالای الان سرتره ، البته صندوق دار نه هاچ بک

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
سلام دوستان.من عاشق ماشینمم.متاسفانه یه روز گذاشتم زیر سایه یه ساختمونی و وقتی سوار ماشین شدم دیدم یارو داشته بالای بالکن جوشکاری میکرده.توی راه دیدم چقدر شیشه ام کثیف شده و با برف پاکنپاک نمیشه.گفتم لابد کثیفیش زیاده.وقتی رسیدم خونه و خواستم با دستمال پاک کنم دیدم بله!!!!!لکه های جوشکاری ریخته روی شیشه ماشینم و پاک نمیشه.
حالا از شما دوستان کمک میخواستم.اینکه آیا چیزی هست که بشه این لکه های جوشکاری رو از رو شیشه پاک کرد؟

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
دوست عزیز متاسفانه راه چاره ای نداره. می تونید با تیغ و .. و با دقت ، آثار مواد باقی مانده رو پاک کنید ولی خراش های جزئی و بعضا یکم عمقی ناشی از جوشکاری از روی شیشه اتومبیل و سایر شیشه ها از بین نمیره.اون قیمت شیشه بصورت جزئی ذوب شدند و کاری جز تعویض شیشه باقی نمی مونه.البته اگر خیلی جزئی هست بی خیال بشید ولی اگر اذیت می کنه ،حتما تعویض کنید چون تو رانندگی رو اعصاب میره

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
هر چی پول بدی آش می خوری
همیشه برای خرید ماشین پول زیاد خرج کن اما یه ماشین درست و حسابی بخر
اگه پولت کمه فعلآ نخر

بالا