• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
سوتی های محمد نوری شروع شد :lol:

یکی دو سال پیش : هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدنه !:eek::wacko::D

امروز : محمد نوري در جمع خبرنگاران گفت: ميزباني را از ما گرفتند البته ما ميزبان نبوديم ! :eek: :blink::D

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
وای به خدا دارم از خنده می میرم !!
سیدصالحی : یه روز عروسی به کوچه ما هم میرسه و حتما استقلال رو تو داربی شکست میدیم :eek:

این بنده خدا هنوز نتونسته ادبیات مناسب و در شان یک بازیکن که تو یه تیم پرطرفدار بازی میکنه رو یاد بگیره ، بعد اومده اظهار نظر هم میکنه !
تیمی که 90 دقیقه با نفت میره تو قوطی و حقش بود که چند تا گل بخوره می تونه استقلال رو ببره ؟؟
نه من از شما می پرسم ، میشه عایا ؟؟
حالا فارغ از اینکه نتیجه قابل پیش بینی نیست اما منطق هم چیز خوبی هست به خدا !

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
خب دلم نیومد بعضی از نکات رو از قلم بندازم :
دوستان عزیز پرسپولیسی الان افتخار می کنن که بهتر خط دفاع لیگ رو دارن ، اما باید این رو بگم که به چه قیمت ؟؟
شما 2 تا گل خوردید و هر 2 تا بازی باخت دادین !! اگر تو کل فصل 15 تا گل بخورید مسلما آخر فصل بهترین خط دفاع رو دارید اما با 15 تا باخت جاتون یه راست لیگ 1 هست :p
پرسپولیس تو 3 تا بازی خارج از خونش 2 تا باخت و 1 مساوی داره و این یعنی فقط 1 امتیاز !
اما استقلال آمار 100% پیروزی در بازی های خارج از خونش رو داره .
هر طوری هم حساب می کنم پرسپولیس در حد اندازه استقلال نیست و نخواهد بود . تیمی که دغدغش اینه که تو جمع 4 تیم برتر آسیا باشه با تیمی که هدفش گل نخوردن تو دقیقه 92 از یه تیم بی نام نشون هست کاملا متفاوته . البته با اینکه این باخت توسط سرمربی اخراجی براشون حاصل بشه و با خوشحالی نکردن بعد از برد هم خیلی چیز ها رو به جناب دایی اثبات کرد .
در ضمن فکر کنم طبق روال چند سال پیش تیتر روزنامه فردای پرسپولیس هم مشخص باشه : برد نخواستیم ، حداقل آبرو ریزی نکنید :D
من دیگه حرفی ندارم :cool:

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
پرسپولیس به جایگاه اصلیش (ته جدول) بازگشت ....!!!!!!
الحق که از قدیم گفتن هیچ جا خونه آدم نمیشه .......!!!!!!!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخ!!!!!!!!!!
555.gif

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
بعد از همه گیر شدن شعار پرسپولیس زلزله / آخر جدول وله هم اکنون از شعار جدید این تیم رو نمایی میکنیم :
پرسپولیس قهرمان / تولیگ برتر بمان .........!!!!!!!!!!!!!
خخخخخخخخخخخخخ!!!!!!!!!!!!!
165.gif

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
خیلی حال داد باخت پرسپولیس دقیقه 92!!! شام خونه یکی از دوستام دعوت بودم.. من استقلالی اونا پرسپولیسی!!! کور شد اشتهاشون بعد بازی واسه شام!!! خیلی کیف داد خیلی :D :D

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
پست جدید شیرینی مسئول معذرت خواهی بایت باخت ها . روزای بعد هم بیشتر میاد ایفای نقش میکنه
49lpmxx.gif

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
خداییش هرجور حساب کتاب میکنم
43.gif
موندم چرا باید ما وقتمونو تلف کنیم واس خاطر تیمی که بزرگترین افتخارش قهرمانی جام ولایته .......!!
77.gif

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
کجان اونایی که همش میگفتن بلدم بلدم ..........!!!!!!!!!!
s10745.gif

کجان اونایی که همش قمپز در میکردن و فقط بلد بودن لغز بخونن .........!!!!!!
s8710.gif

بحرفین دیگه ....!!
76.gif

شادروانمون کنین ......!!!!!!!
s12454.gif

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
کجان اونایی که الدرم الدرم می کردن :D

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
وای به خدا دارم از خنده می میرم !!
سیدصالحی : یه روز عروسی به کوچه ما هم میرسه و حتما استقلال رو تو داربی شکست میدیم :eek:

این بنده خدا هنوز نتونسته ادبیات مناسب و در شان یک بازیکن که تو یه تیم پرطرفدار بازی میکنه رو یاد بگیره ، بعد اومده اظهار نظر هم میکنه !
تیمی که 90 دقیقه با نفت میره تو قوطی و حقش بود که چند تا گل بخوره می تونه استقلال رو ببره ؟؟
نه من از شما می پرسم ، میشه عایا ؟؟
حالا فارغ از اینکه نتیجه قابل پیش بینی نیست اما منطق هم چیز خوبی هست به خدا !

منظورت از ادبيات نامناسب همون گفتن جمله یه روز عروسی به کوچه ما هم میرسه هستش؟

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851

آره منظورم همون بود .
البته نمیگم ادبیات یا جملش نا مناسب بوده یا توهین هست . منظور من اینه که به کاربردن چنین جمله ای شاید تو این موقعیت تیمش زیاد جالب نباشه .....

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496

بله درست حدس زدید

بازیکن باید بازیکن باشه...... بازیکنی که بازیکن نباشه بازیکن نیست...... و می شه مثل امشب که باختن

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
سوتی رویانیان : پرسپولیس 200 میلیارد هوادار دارد ...!!!!!!
s6445.gif

پرسپولیس 200 میلیارد هوادار دارد
25r30wi.gif

s6445.gif

به نظر می‌رسد مدیرعامل پرسپولیس بعد از گذشت حدود یک سال و نیم، هنوز در ضرب و تقسیم مسائل فوتبالی مشکل دارد.
چندوقت پیش خبرگزاری ها بخشی از صحبت‌های رویانیان درباره درآمدزایی پرسپولیس را منتشر کردند: «اگر از هرکدام از هواداران دو هزار تومان دریافت کنیم 400 هزار میلیارد تومان می‌شود. دیوان محاسبات و مسئولان نظارتی بررسی کنند و این سرمایه‌ها برای باشگاه پرسپولیس بماند.»

400 هزار میلیارد درآمد، در ازای پرداخت 2000 تومان توسط هر هوادار. با یک ضرب و تقسیم ساده به این نتیجه می‌رسیم که از دید رویانیان، پرسپولیس درحال حاضر 200 میلیارد نفر طرفدار دارد. جمعیت جهان بر اساس آخرین آمار موسسه آمار امریکا از 7 میلیارد و 46 میلیون نفر است. رقمی که رویانیان اعلام کرده بیشتر از 28 برابر جمعیت کل جهان می‌شود.

از طرفی از ابتدای حیات روی کره زمین، حدود 80 میلیارد نفر روی این کره خاکی زندگی کرده‌اند. اگر در نظر بگیریم تمام انسان‌هایی که روی کره زمین زیسته‌اند پرسپولیسی بودند، باز هم 120 میلیارد نفر کم می‌آید. در صورتی که فرض کنیم مدیرعامل پرسپولیس اشتباه لپی کرده و منظورش 400 میلیارد تومان بوده، باز هم تعداد هواداران 200 میلیون نفر می‌شود. بیشتر از دوبرابر و نیم جمعیت کل ایران.

رویانیان قبلا هم یک بار در تمرین پرسپولیس به بازیکنان این تیم گفته بود از 3 بازی آینده 12 امتیاز می‌خواهد، اما این بار رقم سوتی رویانیان خیلی بیشتر از دفعات قبلی است.

ریاضیش زیر صفره یه سر بیاد پیش خودم حداقل بهش ضرب و تقسیم رو یاد میدم...!
حالا هم چیزی نشده که یه چند تا صفر اینور اونور کرده .......!
s4684.gif

منبع:
سوتی رویانیان

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
اینجاست که باید گفت:
تیممو تیممو تیممو تیممو تیممو تیمت.........این بود تیمت.............................:whistle::guitar::lol:

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
دیگه فِک کنم تا یه هفته ای سروکلشون پیدا نشه ...!!!!
s6931.gif

تا آبا از آسیاب بیفته...!!!!!
s1547.gif

ممنونم از کسایی که واسم لایک ترکوندن و پست هامو لایک کردن ...
09.gif

امیدوارم همه اعم از استقلالی و پرسپولیس هفته خوبی داشته باشین ..........!!!!!!!!
babye
40.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا