• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

چند خبر از یووه...

* در راستای خبرهای قبلی، ظاهراً کار انتقال نانی به یووه مراحل پایانی خودشو سپری می کنه!
:thumbsdow

نانـی در آستـانه بیانـکونری شـدن!

attachment-441247d1377631171-60808222572119735984.jpg

بحث آمدن نانی از 3-2 روز قبل بوجود آمد و صحبت هایی شد که این وینگـر پرتغالی مدنظر آنتونیو کونته و باشگاه یوونتوس است و مدیران یووه برای انتقال او به تورین مذاکرات اولیـه را با سـَران یونایتد داشته اند .

بعد از شایعات اولیه پیرامون نانی و یووه اکنون اخبار جدیدی درباره توافق بین یوونتوس و منچستر یونایتد برای انتقال نانی شنیده می شود !

در همین ارتباط امروز سایـت CalcioMercato مانند بیشتر سایت های انگلیسی و ایتالیایی نوشت که یووه و منچستر با 13 میلیون برای انتقـال نانـی توافق کردند و به احتمال زیاد به زودی توافقات نهایی برای این انتقال انجام خواهد شد .

همچنین گفته شده است که همه چیز خیلی سریع پیش رفت و احتمالا نانی هم مانند کارلـوس توز بدون مشکل و نگرانـی به تورین سفر خواهـد کرد .

* صحبت های مدیر محبوبمون :دی ، جناب ماروتا در مورد خروجی های احتمالی یوونتوس...

مهاجمـان زیادی داریـم

691505-9642297-640-360.jpg

جوزپه ماروتا مدیر نقل و انتقالات یوونتوس در مصاحبه جدید خود درباره ترافیک یووه در خط حمله و آینده بازیکن جوان این تیم یعنی لوکا مارونه می گویـد :

" 6 مهاجم در حال حاضر در خط حمله یوونتوس وجود دارد که این دلیلی برای نگرانی ما است زیرا این تعداد مهاجم برای ما زیاد است. به هر حال ما باید تغییر و تحولی داشته باشیم و احتمالا در چند روز آینده شاهد آن خواهیم بود "

" ما برای بازیکنانمان شرایطی را ایجاد کردیم که آن ها بتوانند بهترین تصمیم ممکن را بگیرند "

" ما زونیگا را می خواستیم اما او با ناپولی قرارداد داشت و چیزی که مشخص بود این است که آن ها راضی به از دست دادن او نبودند، به هر حال ما در حال تلاش هستیم و در چند روز آینده هر اتفاقی ممکن است "

" کوالیارلا و ماتری بازیکنانی هستند که شاید در تیم های دیگر همیشه ثابت باشند . البته لذت بردن از یوونتوس چیز درستی است اما نیمکت نشینی هم برای آن ها بی فایده است "

انتقال مارونه ؟

" مارونه بازیکن خوبی است. به نظرم او می تواند بیشتر از این بازی کند و به پیشرفت برسد، او پیشنهادهایی داشته و ما نیز به دنبال بررسی بهترین گزینه برای او هستیم "

* عجیب ترین خبر در مورد پیشنهاد احتمالی بارسلونا برای یورنته!!!

پیشنهاد بارسلونا برای فرناندو یورنته

C_3_Media_1770662_immagine_.jpg

در حالی که یوونتوسی ها در تلاش برای خرید یک مهاجم جدید هستند، امروز رسانه های کشور اسپانیا و در راس آنها موندو دپروتیوو مدعی شد که تیم بارسلونا برای جذب یورنته ابراز علاقه کرده است.

این روزنامه اعلام کرد مارتینو سرمربی نام یورنته را در صدر لیست خرید خود قرار داده و سران بارسا در روزهای آینده پیشنهاد رسمی خود را برای خرید یورنته تقدیم مدیران یوو خواهند کرد.

این روزنامه ادعا کرده، از آنجایی که یوونتوسی ها پولی برای خرید یورنته پرداخت نکرده اند و او در بازی های یووه حضوری فیکس نداشته، ممکن است سران یووه با فروش این بازیکن اسپانیایی موافقت کنند و البته رضایت این بازیکن نیز تاثیر زیادی در این انتقال خواهد داشت.

کونته هیچ چیزی را به شانس واگذار نمی کند

56379302878756394769.jpg

کارلوس توز مهاجم جدید باشگاه یوونتوس روز گذشته مصاحبه ای را با لاستمپا انجام داد و به شرایط فوتبال در کشور ایتالیا و باشگاه یوونتوس اشاره کرد. وی در این باره گفت:

"فوتبال ایتالیا با انگلیس خیلی فرق دارد، اینجا فوتبال خیلی سخت تر است برای همین من مجبور هستم خودم را با چیزهای زیادی تطبیق بدهم."

"اولین درسی که یاد گرفتم این بود که اینجا نی توان پا به توپ ماند. برای اینکه شما اگر یک یا حتی دو نفر را هم جا بگذارید، نفر سومی هم ظاهر خواهد شد."

"اینجا یک مهاجم وظیفه دارد خیلی در حرکت کردنش خوب باشد، کونته تا به حال شاید 10 نصیحت به من کرده که در عمل همه آنها درست بود."

"دروغ نگفته ام وقتی گفتم او هیچ چیز را به شانس واگذار نمی کند."

"من مشکلی با این سیستم ندارم زیرا دلم می خواهد در وسط بازی کنم، اگر 4-4-3 بازی کنیم ترجیح می دهم نوک باشم. چون در کناره ها زیاد توپ ندارم و دلم می خواهد در وسط بازی باشم."

"تعداد گل هایی که من به ثمر می رسانم، بستگی به موقعیت هایی دارد که برای من ایجاد می شود."

"شاید در منچستر من بیشتر به محوطه می رفتم ولی در جاگیری تفاوت زیادی ندارد."

ماتـری و کوالیـارلا !

Matri_Quagliarella_58439835.jpg
نقل و انتقالات تابستانی آخرین روزها را سپری می کند و باشگاه ها سعی دارند تا بازیکنان مازاد خود را هر چه سریع تر به باشگا های دیگر بفروشند .

یوونتوس نیز برای بدست آوردن پول و البته کم کردن ترافیـک خط حمله در نظر دارد تا بازیکنانی مانند ماتری-کوالیارلا را بفروش برساند .

در همین ارتباط رسانه های ایتالیایی امروز نوشتند که الساندرو ماتری همچنان از تیم های ناپولی و میلان پیشنهاد جدی دارد و احتمالا در ایتایا خواهد ماند .

البته گفته می شود که باشگاه میلان در صورتی الساندرو ماتری را جذب می کند که موفق به صعود به مرحله گروهی لیگ قهرمانان شود .

در طرف دیگر احتمال انتقال فابیو کوالـیارلا به لیگ جزیره بیشتر است و گفته می شود که تیم های ساندرلـند - ساوت‌ همپـتون و نوریـچ شدیدا بدنبال این بازیکن 30 ساله هسنتد .

که بر طبق اخبار باشگاه نوریچ تمایل بیشتـری برای کـوا نشان می دهـد .

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
champions-league-trophy.jpg
امشب قرعه کشی چمپیونز لیگ

پنجشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۲
امشب در ساعت 20.15 به وقت ایران قرعه کشی مرحله گروهی رقابت های فصل جدید لیگ قهرمانان در نیون سوئیس برگزار می شود و تیم یوونتوس قهرمان ایتالیا، حریفان خود را در این مرحله از رقابت ها خواهد شناخت.یووه با توجه به شکست لیون فرانسه برابر سوسیه داد اسپانیا توانست در سید 2 این رقابت ها قرار گیرد.سید بندی تیم ها برای قرعه کشی به شرح زیر است :

سید 1 : بایرن مونیخ آلمان،بارسلونا اسپانیا،چلسی انگلستان،رئال مادرید اسپانیا،منچستر یونایتد انگلستان،آرسنال انگلستان،پورتو پرتغال،بنفیکا پرتغال

سید 2 : آتلتیکو مادرید اسپانیا،شاختار دونتسک اوکراین،میلان ایتالیا،شالکه آلمان،مارسی فرانسه،زسکا مسکو روسیه،پاریس سن ژرمن فرانسه،یوونتوس ایتالیا

سید 3 : زنیت روسیه،منچستر سیتی انگلستان،آژاکس آمستردام هلند،بروسیا دورتموند آلمان، بازل سوئیس،المپیاکوس یونان،گالاتاسرای ترکیه،بایر لورکوزن آلمان

سید 4 : کپنهاگن دانمارک،ناپولی ایتالیا،اندرلخت بلژیک،سلتیک اسکاتلند،استوا بخارست رومانی،ویکتوریا پلژن جمهوری چک،رئال سوسیه داد اسپانیا،استریا وین اتریش

پ.ن: خیلی دوست دارم با ریال یا بارسا هم گروه بشیم:cool:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
001.jpg
پنجشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۲
دقایقی پیش قرعه کشی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا آغاز شده و تیم های حاضر در این مسابقات، حریفان خود را برای رقابت های سال جاری شناسایی می کنند. یوونتوس در سید دوم این رقابت ها قرار دارد.

گروه اول
منچستر یونایتد - شاختار - لورکوزن - رئال سوسیداد

گروه دوم
رئال مادرید - یوونتوس - گالاتاسرای - کپنهاگن

گروه سوم
بنفیکا - پاریس سنت ژرمن - المپیاکوس - اندرلخت

گروه چهارم
بایرن مونیخ - زسکا - منچستر سیتی - ویکتوریا

گروه پنجم
چلسی - شالکه - بازل - استوابخارست

گروه ششم
آرسنال - مارسی - دورتموند - ناپولی

گروه هفتم
پورتو - اتلتیکو مادرید - زنیت - وین

گروه هشتم
بارسلونا - میلان - آژاکس - سلتیک

پ.ن: همانطور که دوست داشتم با ریال هم گروه شدیم:rolleyes: ولی این گالاتاسرای خطرناکه!:eek:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یه سوال فنی:از الان مشخصه که تیم اول کدوم گروه ها به تیم دوم کدوم گروه ها میخورن یا قرعه کشی میشه؟کلا یه توضیحی بدید که چه جوری تیما به هم میخورن ممنون میشم.فکر کنم اگه قرعه کشی باشه تیمای اول سید1 میشن تیمای دوم سید 2 یعنی تیمای اول به هم نمیخورن و تیمای دوم هم به هم نمیخورن دیگه؟درسته؟
ممنون

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
یه سوال فنی:از الان مشخصه که تیم اول کدوم گروه ها به تیم دوم کدوم گروه ها میخورن یا قرعه کشی میشه؟کلا یه توضیحی بدید که چه جوری تیما به هم میخورن ممنون میشم.فکر کنم اگه قرعه کشی باشه تیمای اول سید1 میشن تیمای دوم سید 2 یعنی تیمای اول به هم نمیخورن و تیمای دوم هم به هم نمیخورن دیگه؟درسته؟
ممنون

بله.بعد از مرحله گروهی دوباره قرعه کشی میشه و همانطور که گفتی تیم های اول سید1 و تیم های دوم گروه ها تو سید 2 قرار میگیرند.تیمهای یک سید به هم نمیخورند و همچنین تیم های یک کشور نیز به هم نمیخورند!(این قانون تنها واسه مرحله گروهی و مرحله 1/8 صادق هست)

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بله.بعد از مرحله گروهی دوباره قرعه کشی میشه و همانطور که گفتی تیم های اول سید1 و تیم های دوم گروه ها تو سید 2 قرار میگیرند.تیمهای یک سید به هم نمیخورند و همچنین تیم های یک کشور نیز به هم نمیخورند!(این قانون تنها واسه مرحله گروهی و مرحله 1/8 صادق هست)
یه دوستی گفت وقتی 8 تا تیم بشن بازم قرعه کشی میشه درسته؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
خوب خوشبختانه به رئال خوردیم منم مثل خیلی از دوستان یوونتوسیه دیگه دوست داشتم به یکی از دو تیم اسپانیایی بخوریم:p
ایشالا نانی رو هم جذب کنن و یه تیم قوی رو راهی مسابقات کنیم
هر چند واقعا کار دشواری داریم چون گالا هم تیم خوبی نشون داده

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
1377801575_099.jpg
برنامه دیدارهای یوونتوس در لیگ قهرمانان
پنجشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۲

یوونتوس در گروه دوم مسابقات با تیم های رئال مادرید - گالاتاسرای و کپنهاگن هم گروه شد و بر اساس قرعه در اولین مسابقه به مصاف تیم دانمارکی خواهد رفت.

کپهناگن دانمارک - یوونتوس ایتالیا سه شنبه، 1392/06/26

یوونتوس ایتالیا - گالاتاسرای ترکیه چهارشنبه، 1392/07/10

رئال مادرید اسپانیا - یوونتوس ایتالیا چهارشنبه، 1392/08/01

یوونتوس ایتالیا - رئال مادرید اسپانیا سه شنبه، 1392/08/14

یوونتوس ایتالیا - کپهناگن دانمارک چهارشنبه، 1392/09/06

گالاتاسرای ترکیه - یوونتوس ایتالیا سه شنبه، 1392/09/19

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

پ.ن: خیلی دوست دارم با ریال یا بارسا هم گروه بشیم
coolsmiley02.gif

lepkin جان ظاهراً دعات گیراست، دعا کن یووه امسال قهرمان لیگ قهرمانان بشه...
biggrinsmiley.gif

گروهمون گروه سختیه مخصوصاً که گالاتاسرای تیم موذی هست و میتونه برامون دردسر ایجاد کنه.

گالا بازیکنان بسیار خوبی از جمله دروگبا و اسنایدر رو داره که البته تقابل فیلیپه ملو بازیکن سابقمون با یووه میتونه دیدنی باشه!

اما برخورد با رئال میتونه محک خوبی برامون باشه که بدونیم کجای کاریم و توان روبرو شدن با قدرت های اروپا رو داریم یا نه؟

ببینیم چی پیش میاد؟!!!

* خرید نانی هم از همیشه مهمتر جلوه می کنه که بتونیم از تجربه و سرعت بالاش در بازیهای اروپایی استفاده کنیم...

attachment-441247d1377631171-60808222572119735984.jpg

گزارشات رسیده حاکی از آن است که یوونتوس با سران منچستر یونایتد بر سر انتقال نانی بتوافق رسیده و بواکیه به الچه خواهد پیوست.

بر اساس گزارشات رسیده از Paddy Power، یوونتوس در حال تکمیل کردن انتقال این وینگر پرتقالی است.

این اولین باری نیست که سران یوونتوس به سراغ نانی میروند، و مانند این در طول تابستان بوده است.

منچستر حداقل برای این بازیکن ۲۶ ساله ۱۳ میلیون پوند میخواهد، برای کسی که ۶ سال در الترافورد حضور داشته.

این در حالی است که یوونتوس بواکیه را رسما به باشگاه الچه قرض داده و گفته میشود ارزش این انتقال ۲۵۰ هزار یورو بوده است.

* تکرار تاریخ!!!

* ماتری هم که امیدوارم بودم حداقل به میلان و ناپولی نره، تا 48 ساعت آینده با میلان قرارداد می بنده که رقم قرارداد 12 میلیون ذکر شده!

attachment-441252d1377631283-bf5f1f661e85e12a1e27b35d07c.jpg

روسونری که در بازی پلی آف موفق به پیروزی در مقابل پی اس وی شد با خیالی راحت تر به بازار نقل و انتقالات نگاه میکند.

میلان بلافاصله بعد از بازی روز چهارشنبه جهت قرارداد ماتری با مسئولان یووه وارد مذاکره شد و احتمال ترک تورین توسط این بازیکن را تا روز جمعه دادند.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کونته: گروهی سخت و جذاب

130411015300-antonio-conte-single-image-cut.jpg

آنتونیو کونته انتظار یک گروه سخت و جذاب را در مقابل تیم های رئال مادرید ، گالاتاسرای و کپنهاگ دارد.

بیانکونری در این فصل لیگ قهرمانان باید با رئال آنجلوتی رو در رو شود.

کونته در این رابطه میگوید ” قرعه سختی بود ولی بازیهای جذابی پیش روی ماست”

” رئال مادرید در این فصل یکی از مدعیان فتح اروپا هستند و البته یک رقیب سنتی و دیرینه برای یوونتوس در اروپا که رویارویی با چنین تیم با شخصیتی بسیار لذت بخش خواهد بود”

” گالاتاسرای هم تیمی است که باید از آنها ترسید و نباید آنها را دست کم گرفت آنها از کیفیت تیمی خوبی برخوردار هستند و میتوانند بر روی جو استادیوم جهنمی خود در بازیهای خانگی حساب ویژه ای باز کنند”

” ما از تجربه بازی در مقابل نوردشلند در فصل پیش ، چیز های زیادی را از فوتبال دانمارک دست گیرمان شد و تمرکز ما بر روی این خواهد بود که در مقابل کپنهاگ هم مستحکم ظاهر شویم”

” برخلاف سال گذشته ما اکنون میدانیم که در این رقابتها چه چیزی در انتظار ماست و همینطور با احساساتی که در مواجهه با تیم های بزرگ در این رقابتها خواهیم داشت آشنا هستیم”

“اکنون بر خلاف سال قبل ما با تجربه بیشتر و آگاهی از قابلیت های خودمان پا ی در این عرصه میگذاریم ولی همچنان بر این عقیده پایبند هستیم که لیگ قهرمانان برای ما اکنون یک رویا است که باید در پی آن باشیم و این رویا را تا آنجا دنبال خواهیم کرد که تحقق یابد”

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
خوب دوستان امروز سالروز تولد عمو پاول دوست داشتنیه :wub:

PavelNedved1204-md.jpg
پاول ندود ستاره سابق یوونتوس در آستانه دیدار با تیمی که دوران استثنایی فعالیت حرفه ای خود را از آنجا آغاز کرده بود ،امروز ۴۱ ساله شد.

شاید بتوان گفت که مناسبترین زمان برای جشن گرفتن تولد این ستاره دوست داشتنی میتوانست در همین روز و در آستانه بازی یوونتوس در مقابل لاتزیو باشد چرا که وی ۱۳ سال از ۴۱ سال عمر خود را صرف دلشاد کردن هواداران این دو تیم محبوب کرده است.

این یک رویدادی است که سمبل اقامت طولانی او در ایتالیا را نشان میدهد، دوره ای که با حضور پنج ساله برای تیم لاتزیو شروع شد تا جایی که باعث درخشیدن تیم لاتزیو در آن دوران شد.

اما در طول دوران ۸ ساله بعدی در یوونتوس بود که او به یک بازیکن بزرگ تبدیل شد.

او در آن دوران یک بازیکن کلیدی برای تیمی بود که در طی ۵ سال ، ۴ اسکودتو را به ارمغان آورد، و از افتخارات فردی او در آن دوران این بود که توسط یوفا به عنوان برترین بازیکن اروپا در سال ۲۰۰۳ معرفی شود.

با حضور او در بازی های یوونتوس و لاتزیو کمبود جذابیت به هیچ وجه وجود نداشت.

او در بازی های رو در روی این دو تیم ، پنج بار به عنوان بازیکن لاتزیو به یوونتوس گلزنی کرده است ( دو گل به میکل آنجلو رامپولا ، دو گل به ادوین ون در سار و یک گل به آنجلو پروتزی ) و نیز دو بار با پیراهن سیاهو سفید به تیم سابق خود گل زده است ، یک گل در ورزشگاه دل آلپی و یک گل جالب دیگر در فصل ۲۰۰۴-۲۰۰۵ سری آ در ورزشگاه المپیکو رم ، جایی که او در ثانیه های پایانی آن دیدار گل زنی کرد که منجر به بدست آوردن اسکودتو ۲۸ یووه در آن زمان گردید.

نا گفته نماند که بازی یوونتوس و لاتزیو در روز ۳۱ می ۲۰۰۹ نیز آز یاد و خاطره هیچ کدام از تیفوسیها پاک نمیشود ، آخرین بازی از ۳۲۷ بازی ندود با این پیراهن ، شش دقیقه مانده به سوت پایان بازی تعویض او لحظات تکان دهنده ای برای هواداران او بود و او با تشویق و تمجید بی امان و طولانی حاضرین آخرین گام های خود را به عنوان بازیکن به سمت بیرون زمین طی کرد.

تمام تیفوسیهای بیانکونری آرزوی بهترین ها را در این روز برای پاول ندود عزیز دارند.

Last edited:

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
پیرو همگروهی با رئال:
یاد اون یوونتوسی بخیر که 3تا 3تا به رئال میزدی،رئالی که اون موقع تیم بود و کسی جلودارش نبود:medieval:
به امید تکرار خاطرات گذشته:guitar:

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

*تولد عمو پاول مبـــارک...:goatee:
59157477473013837286.jpg

82246376168611132171.jpg

06197936242204777439.jpg

02646400000515297906.jpg

* در آخر اضافه کنم که ماتری هم رسماً به میلان پیوست!
(یعنی بعضی وقتها از کارهای سران یووه سرسام میگیرم)
:thumbsdow

41804711834056465869.jpg

الساندرو ماتری بالاخره بعد از کش و غوس های فراوان امروز میلانی شد.

آلگری بعد از مدت ها توانست گالیانی و برلوسکونی را برای آوردن یار سابق خود به شهر میلان متقاعد کند.

طبق توافقات صورت گرفته ماتری با مبلغ 10 میلیون یورو به علاوه پاداش به تیم آث میلان ملحق خواهد شد. وی امروز در تست های پزشکی میلان حاضر خواهد شد.

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
lepkin جان ظاهراً دعات گیراست، دعا کن یووه امسال قهرمان لیگ قهرمانان بشه...

والا بهنام جان پارسال دعا کردم از شانس بد خوردیم به بایرن :(
امسال اگه نانی(یا هر وینگر سرعتی دیگه) رو بگیرند من مطیمینم که قهرمان میشیم:happy:

C_3_Media_1773076_immagine_ts673_400.jpg
لاتزیو را دست کم نمی گیریم

جمعه ۸ شهریور ۱۳۹۲
آنتونیو کونته، سرمربی جوان یوونتوس در مصاحبه ی پیش از بازی برابر لاتزیو در هفته ی دوم رقابت های سری آ در فصل جدید، اذعان کرد که نتیجه ی پیشین دو تیم در سوپرکاپ ایتالیا نشان دهنده ی فاصله ی واقعی دو تیم نیست.

« فردا بازی کاملاً متفاوتی خواهد بود. ما در رم جام قهرمانی را بالای سر بردیم و قهرمان شدیم و از این بابت خوشحالیم، اما نتیجه ی به دست آمده در سوپرکاپ فاصله ی واقعی دو تیم را نشان نمی دهد. لاتزیو داری ابزار لازم برای رقابت در رسیدن به رتبه های بالایی جدول است و این همیشه جدال با آن ها را برای ما سخت کرده است و فردا نیز این گونه خواهد بود. ما از این که فردا به مشکلات خاصی برخواهیم خورد شکی نداریم، اما همچنین می خواهیم که خودمان حریف را دچار مشکل کنیم.»

کونته در مورد مورد الگو قرار گرفتن یوونتوس توسط سایر تیم های ایتالیایی و فراگیر شدن سیستم 2-5-3 توضیح داد: «هنگامی که من در سری بی با باری نیز بودم اتفاق مشابهی رخ داد، ما سری بی را با استفاده از سیستم 4-2-4 بردیم و بسیاری از تیم ها روی به الگو بردای کردن از ما آوردند. در هر حال این ایدئولوژی است که تفاوت ایجاد می کند، نه سیستم بازی. و از این جهت فکر می کنم که یوونتوس الگویی برای سایرین است.»

سرمربی یوونتوس در مورد فاصله ی یوونتوس با سایر رقیبان ادامه داد: «فروش الساندرو ماتری و امانوئله جاکرینی تصمیمات ناراحت کننده ای بودند. من می شنوم که همه می گویند فاصله ی ما در جدال برای قهرمانی با سایرین افزایش یافته است، در حالی که در واقعیت ما یک بازیکن ملی پوش ایتالیا و بهترین گلزن خود در دو فصل اخیر که چهره ی مهمی در رختکن نیز بوده است را مجبور به از دست دادن شده ایم.»

"این نشان دهنده ی این است که شرایط فعلی اقتصادی در ایتالیا روی یوونتوس نیز تاثیر گذاشته است. گذشته از استثنائاتی چون ناپولی، سایر تیم ها برای خرید مجبور به فروش بازیکنان خود هستند و ما نیز برای جبران هزینه ی 20 میلیون یورویی برای خرید یورنته، توز و اوگبونا مجبور به این کار شدیم.»

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
امسال اگه نانی(یا هر وینگر سرعتی دیگه) رو بگیرند من مطیمینم که قهرمان میشیم:happy:
:(
خداحافظ نانی!

60808222572119735984.jpg

بر اساس اخبار منتشره در روزنامه توتواسپرت، نانی به فکر تمدید قرارداد با منچستری ها افتاده و گویا منچستری ها خواهان تمدید قرارداد با وی تا سال ۲۰۱۸ شدند.

گفتنی است که پیش از این یوونتوسی ها خواهان خرید این بازیکن با مبلغ ۱۳ میلیون یورو بودند ولی این انتقال شدنی نشد و به نظر میرسد که نانی علاوه بر داشتن مشتری هایی مانند گالاتاسرای و دورتموند، در منچستر یونایتد ماندنی باشد.
==============================================================
پیشنهاد مالکیت مشترک برای مارونه

93821463780966140757.jpg

باشگاه ساسولو اعلام کرد طی هفته آینده به دنبال مذاکراتی بر سر انتقال لوکا مارونه، هافبک همه کاره تورینی ها داشته باشد.

این بازیکن ۲۳ ساله که دوران حضور در یووه را در فصل جدید کم رنگ میبیند، باید به فکر یک باشگاه جدید باشد تا در همین تابستان یووه را ترک کند.

طبق مدعیات اسکای اسپرت ایتالیا، باشگاه ساسولو با مبلغ ۴٫۵ میلیون یورو پیشنهاد یک مالکیت مشترک را بر سر این بازیکن به یوونتوسی ها ارائه کرده اند و منتظر یک چراغ سبز از سوی سران این باشگاه هستند.

گفتنی است که مارونه خواهان حضوری ثابت در ترکیب یک تیم است و گفته میشود وی تا قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات تابستانی راهی تمی دیگری شود.

همچنین نیز مارونه در فصل گذشته در ۱۵ بازی برای بیانکونری ها در میدان حضور یافت.
======================================================
فرارا: خوشحالم سفیر یوفا شده ام

ciro_ferrara_spent_half_of_last_season_in_charge_of_promoted_sampdoria_in_serie_a.jpg

چیرو فرارا به عنوان سفیر رسمی لیگ اروپا در فصل جاری که فینال آن قرار است در تورین برگزار شود، وظیفه قرعه کشی مرحله گروهی این مسابقات در موناکو را بر عهده داشت.

فرارا در ابتدا در تیم ناپولی به شهرت رسید و به همراه این تیم و در کنار دیه گو مارادونا فاتح یک جام یوفا، دو سری آ و یک کوپا ایتالیا شد. وی در تیم یوونتوس نیز موفق شد قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، سوپر کاپ اروپا و جام بین قاره ای را در سال 1996 تجربه نماید و 5 بار نیز فاتح اسکودتو شد و یک کوپا ایتالیای دیگر نیز به کارنامه اش افزود. این مدافع میانی، 49 بازی ملی نیز برای تیم ملی ایتالیا در کارنامه خود دارد.

به طور کلی این مرد 46 ساله، 11 سال باشکوه را همراه با بیانکونری سپری کرد و تا زمانی که در سال 2005 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد، پیراهن این تیم را از تن بیرون نیاورد. پس از بازنشستگی به سرمربی سابق خود در یوونتوس یعنی مارچلو لیپی پیوست و به عنوان دستیار وی هدایت تیم ملی ایتالیا را بر عهده گرفت. وی به ایتالیا کمک کرد تا فاتح جام جهانی 2006 شود. او پس از هفت ماه هدایت یوونتوس از می 2009، به دلیل نتایج ضعیف از این تیم جدا شد و پس از آن هدایت تیم زیر 21 ساله های ایتالیا و باشگاه سمپدوریا را بر عهده گرفت.

فرارا در گفتگو با سایت یوفا اظهار داشت: "من می خواهم از یوفا بابت فرصتی که در اختیار من گذاشت، تشکر کنم. این رقابتی بزرگ است که من سازماندهی مناسبی برای آن یافتم. از اینکه به عنوان سفیر لیگ اروپا انتخاب شده ام، بسیار خوشحال و خشنودم. من فکر می کنم روز گذشته موقعیتی مشابه برای فیگو (وی دیروز به عنوان سفیر لیگ قهرمانان اروپا انتخاب شد) ایجاد شد. صحبت در مورد نمایندگی است، نمایندگی از یوفا در مورد آنچه که در طول سالیان گذشته رخ داده است."

"من خوش شانس هستم که فاتح جام یوفا شده ام. امروز به جای جام یوفا، لیگ اروپا جایگزین شده است و من تصور می کنم به این دلیل سفیر این رقابت ها شده ام که در گذشته ارزش هایم را در زمین و مهارت هایم را در آن زمان به نمایش گذاشته ام."
=======================================================
یوونتوس – لاتزیو؛ اینبار در سری آ

79370774179369194220.jpg

آنتونیو کونته لیست ۲۳ نفره خود را برای بازی با لاتزیو در هفته دوم سری آ اعلام کرد.

بر این اساس کلودیو مارکیزیو که در دیدار سوپر کاپ ایتالیا مصدوم شد در این دیدار نیز غایب خواهد بود و بازی را از روی سکو ها دنبال خواهد کرد.

گفتنی است که این دیدار در تاریخ شنبه ۹ شهریور ۱۳۹۲ در ساعت ۲۳:۱۵ و در ورزشگاه یوونتوس آرنا برگزار خواهد شد.

همچنین نیز تالیاونتو به عنوان داور این دیدار برگزیده شد. تونولینی و پادووان نیز کمک های وی در این دیدار خواهند بود دی فیوره نیز به عنوان داور چهارم این بازی برگزیده شد و ریتزولی و روکی نیز داوران منطقه در این دیدار خواهند بد.

لیست ۲۳ نفره یوونتوس:

دروازه بان: بوفون، استوراری، روبینیو
مدافعین: کیه‌لینی، کاسرس، اگبونا، بارزالی، موتا، بونوچی، دی‌چلیه، پلوسو، لخشتاینر
هافبک‌ها: پوگبا، پادویین، پیرلو، آساموائه، ویدال، ایسلا
مهاجمین: ووچنیچ، توز، جووینکو، یورنته، کوالیارلا

در طرف مقابل ولادیمیر پتکوویچ نیز ۲۳ بازیکن خود را برای این بازی فرا خواند.

لیست ۲۳ نفره لاتزیو:

دروازه بانان: مارکتی، بیتزاری، استراکو
مدافعین: بیاوا؛ دیاس، رادو، نووارتی، وینیچوس، پریرینها، کاواندا، کانا
هافبک ها: لدسما، اوناتزی، ادرسون، کاندروا، لولیچ، گونزالس، هرناندس، بیگلیا
مهاجمین: فلوکاری روتزی، کلوزه، کیتا

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

تبریک بابت برد دلچسب یووه و گلزنی مجدد تـــــــوز...:happy:
فقط گزارشگر بازی جناب علیفر مرد فوتبال فهم، همه چی فهم و خلاصه فوتبال تمام مطابق معمول بسیار روی اعصاب بود و اللخصوص که به بوفون گیر داده بود که بدجور قاطی کرده بودم...
19310354429345323861.png

4 گل دیگر برای لازیو ( بیانکونری 4 - 1 بیانکوچلستی )

56251126996970643905.jpg

پیروزی شیرین یوونتوس با 4 گل مقابل لازیو در هفته ی دوم رقابت های سری آ نشان داد، برتری بانوی پیر در دیدار سوپرکاپ شانسی نبوده و شاگردان کونته هنوز قدرت اول ایتالیا هستند.

نیمه اول دیدار تیم های یوونتوس و لازیو یکی از زیباترین مسابقات فوتبال در این فصل از رقابت های سری آ بود و بازیکنان دو تیم بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشتند.

یوونتوس با ترکیب همیشگی 3 - 5 - 2 و با نفراتی چون بوفون - بارتزالی - کیه لینی - بونوچی - لختشتاینر - ویدال - پیرلو - پوگبا - اساموا - تور و ووچینیچ به میدان آمد.

در دقایق 14 و 26، ارتورو ویدال ستاره ی شیلیایی تیم یوونتوس موفق شد به زیبایی دروازه ی لازیو را باز کند و در این گل ها حرکات دیدنی پوگبا ستاره ی جوان یووه تاثیر گذار بود.

اما برتری یوونتوس با اختلاف دو گل زیاد به طول نینجامید و لازیو موفق شد با استفاده از اشتباه جیجی بوفون یکی از گل های خود را جبران کند و در این میان کلوزه از ریباند به خوبی بهره برد.

بعد از این بازی حالت متعادل تری پیدا کرد و یووه فضاهای بیشتری به تیم لازیو داد و بازیکنان حریف فرصت های زیادی را برای شوت زنی پیدا کردند که در این میان جیجی بوفون در چند صحنه با عکس العمل های خود مانع از باز شدن دروازه ی یوونتوس شد.

یوونتوس نیمه ی دوم بازی را با سرعت بسیار بالاتری آغاز کرد و خیلی زود توسط میرکو ووچینیچ به گل سوم خود دست پیدا کرد تا زنگ خطر برای مدافعان لازیو به صدا در آید.

پاس بلند و دیدنی بونوچی برای میرکو بسیار قابل توجه بود و بونوچی از زمین خودی با ارسال پاسی بلند و دقیق برای میرکو، او را در موقعیت گلزنی قرار داد تا میرکو به زیبایی دروازه ی حریف را باز کند.

یوونتوس بعد از این گل، باز هم حالت تهاجمی خود را حفظ کرد و با نفرات زیادی در زمین تیم لازیو حضور داشت و سه مدافع یووه همواره تا نیمه ی زمین پیشروی می کردند.

این بار نوبت به توز دیگر مهاجم یوونتوس رسید تا با حرکتی دیدنی و فریب مدافعان لازیو، ضربه ی نهایی را با دقت بالایی بزند و برای چهارمین بار دروازه ی مارکتی را باز کند.

لازیو که توان عبور از خط دفاعی یوونتوس را نداشت، تنها به شوت های از راه دور پناه آورده بود که در این میان جیجی باز هم با عملکردهای مناسب مانع از باز شدن دروازه ی یوونتوس شد.

در نهایت داور دیدار سوت پایان بازی را به صدا در آورد و تیم یوونتوس با هدایت انتونیو کونته موفق به شکست لازیو با 4 گل شد و با کسب شش امتیاز در صدر جدول سری آ قرار گرفت.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
تبریک برای برد قاطع دیشب!!!
از گلزنی مجدد برادر آپاچی بسی خرسند شدیم:happy:
ویدال هم مثل همیشه عالی سوپرمن هم عالی:)
اینم از آمار بازی

Untitled-3.jpg

ویرایش:‌قابل توجه جناب علیفر تعداد سیوهای بوفون رو بنگرید!!!
واقعا رو اون توپ نمیشه گفت بوفون کاملا مقصر بود چون بعد زدن شوت به نظرم توپ یه کات ناگهانی برداشت اما بعد اون چند تا توپ خوب گرفت

Last edited:
بالا