• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چیکار داری بچه رو بزار بخوابه
punish2.gif

lazy2.gif
دعوا نکنين، يه شب من رفتم بخوابما!!!! :lol:

سلام به همگی ببخشيد من رفته بودم مرخصی :D:happy:
اگر گفتین وجه شباهت کنشین با یو یو هاکوشو چیه؟:eek: خوب به عکس زیر مراجعه کنید:D

120fs243077.jpg
عجب عکس بامزه اي برادر روزبه :lol:، خيلی جالب بود، اينم وجه تفاوتشون :D:

راستی آواتور قبليم مال کارتون Get Backers بود:happy::

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بالاخره بعده 2 هفته انتظار ، قسمت 95 سريال Bleach رفت رو net :D، من کارتون به مهيجی Bleach کم ديدم!!! :blink:;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Spoiler
اره دیشب یعنی همون دیروز صبح شما دیدم ... منظورم از عاقبت جیمز همون تاریخ مصرف و اینا بود دیگه
وای ديدی چی شد؟؟؟؟!!!!!!
36_1_44.gif

بيچاره سلومون ، من اصلاً دوست ندارم آمشل همون بلاهايی که سر جيمز آورد رو سره سلومون هم بياره! !!
4_9_15v.gif

ببينم يعنی اگه اون بلاها سرش نياد ميميره؟؟
4_9_3.gif

ميدونی کم کم داره درست ميشه
15_4_102.gif
، اون يکی برادره داره همه رو از سره راهش بر ميداره، خيالش از بابت جيمز و سلومون که راحت شد الان مونده آمشل ، اون رو هم فکر کنم يه جوری سر به نيست کنه
10_1_20.gif
که فقط خودش و ديوا بمونن ، با اين حساب هاجی ميمونه و اون، شايد هاجی بتونه از پس اون بر بياد!
4_12_2.gif
نظرت چيه؟

فایل های ضمیمه

• Blood+ - 47 - Large 25.jpg
    Blood+ - 47 - Large 25.jpg
    29.8 KB · نمایش ها: 3
  • Blood+ - 47 - Large 26.jpg
    Blood+ - 47 - Large 26.jpg
    22.1 KB · نمایش ها: 3
  • Blood+ - 47 - Large 28.jpg
    Blood+ - 47 - Large 28.jpg
    30.8 KB · نمایش ها: 3
  • Blood+ - 47 - Large 32.jpg
    Blood+ - 47 - Large 32.jpg
    31.9 KB · نمایش ها: 4
  • Blood+ - 47 - Large 34.jpg
    Blood+ - 47 - Large 34.jpg
    33.1 KB · نمایش ها: 2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر دستتون درد نکنه.:happy: از طرف من از دوستای ژاپنیتونم تشکر کنین.:D راستی متشکرم به ژاپنی چی میشه؟:p
خواهش ميکنم :happy:, همونطور که سپهر گفت تو صحبت های روز مره و خودمونی ميگن arigato ولی اگه بخوان مودب باشن ميگن: آريگاتو گزايماس :happy:
اگه بخوان بگن thank you very much ميشه domo arigato بعزی وقتا هم فقط ميبينی که يه domo ی خالی ميگن ولی خودشون ميفهمن که منظورشون چيه ولی من اون اوايل گيج شده بودم که چرا اينو ميگن، مثله خودمون ديگه که خيلی چيزا رو ميخوريم تو حرف زدن، يه کم که گوش کنی کم کم قلقش دستت ميياد! :p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
36_2_47.gif
36_2_47.gif
36_2_47.gif
36_2_47.gif

سلام به همگی:wub:

خوب با تبريک و ميمنت :) مثله اينکه بالاخره مديران عزيزمون رضايت دادن که دوباره PT رو فعال کنن ;):D. خوب اينم عيدی امروز بوده ديگه! :p

من که خيلی ذوق زدم:happy: تازه تو اين مدت فهميدم که چقدر به اينجا معتاد شده بودم :blink: و چقدر دلم برای همتون تنگ شده بود! :blush::wub:

خوب فکر کنم برم سر پست زدن که به اندازه يه هفته مطلب رو هم انباشته دارم :lol:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
302.gif

خوب بلاخره طلسم شکست
303.gif
303.gif
303.gif

میبینم که خواهر فریدا هم میخاد گردوخاک راه بندازه خواهر ما منتظریم هر چی تو اون آستینت داری بریز وسط
177.gif

اونی که تو آواتورته یو کو تو یو یو هاکوشو نیست
277.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب اول از اخبار شروع کنم :

قسمت های 18،19،20 سريال بابا لنگ دراز تو يه روز با هم رفت رو net:

قسمت 23 سريال Utawarerumono :
Utawarerumono 23

post-421066-1145423007_thumb.jpg

و اما قسمت 200 ناروتو هم رفت رو net ولی کارتون نبود و يه مقداری اعصاب خورد کن بود. خوب اينم متنی که اولش نوشتن:

We would like to announce...

Contrary to popular belief, episode 200 is not the last episode of filler.

Here is the upcoming Naruto schedule:

9/11 - Episode 200
9/20 - Episode 201 (Final Filler Episode)
9/27 - Episode 202 (Clip Show)

At this time Naruto changes time slots to Thursday.

10/5 - 90 min Kakashi Gaiden Special Followed by Episode 203
10/12 - Episode 204

And just incase you were wondering, we've known this since April.
We were just screwing with you.

Love, Us

خيلی .... :blink:
بگزريم فکر کنم منزورشون از Filler اين قسمت هايی بود که از روی مانگا درست نميکردن که قبلاً در موردش بهتون گفته بودم. به اين ترتيب بر ميگرديم به ماجرای اصلی ناروتو که رفتن دنبال ساسکه و پيدا کردن اوروچيمارو است :f34r: !!

fanarts-785.jpg

من تا حالا از هيچ کس به اندازه اوروچيمارو بدم نيومده!! :wacko::wacko::wacko:

فایل های ضمیمه

• orochimaru.jpg
    orochimaru.jpg
    236.4 KB · نمایش ها: 3

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
خوب آف تاپیک اول رو خودم استاد میکنم
offtopic.gif

خبرای خوب دارم اینجانب دانشگاه در رشته های عمران و صنایع قبول شدم
18.gif
بیاید تبریک بگید
302.gif

خبر خوب بعدی اینه که شامان کینگ و ناروتو از 2شنبه در RTL 2 CH پخش میشه
16.gif

و یکی از فیلمهای نیکی لارسون در شبکه NRJ12 فردا پخش میشه
83.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب آف تاپیک اول رو خودم استاد میکنم
offtopic.gif

خبرای خوب دارم اینجانب دانشگاه در رشته های عمران و صنایع قبول شدم
18.gif
بیاید تبریک بگید
302.gif

خبر خوب بعدی اینه که شامان کینگ و ناروتو از 2شنبه در RTL 2 CH پخش میشه
16.gif

و یکی از فیلمهای نیکی لارسون در شبکه NRJ12 فردا پخش میشه
83.gif
به برادر تبريک
36_1_75.gif

کدوم دانشگاه قبول شدی؟ حالا کدوم رو ميخوای بخونی؟ عمران يا سنايع
4_12_12.gif
؟
من شيرينی ميخوام، بايد برام بفرستی اينور دنيا!
4_1_7v.gif

ولی واقعاً تبريک
36_1_11.gif
، به جمع دانشجويان خوش آمدی، ديگه درس نخوندن و خوش گذروندن شروع ميشه
36_1_21.gif

-------------------------------------------

اونی که تو آواتورته یو کو تو یو یو هاکوشو نیست
277.gif
آره خودشه :D

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
به برادر تبريک
36_1_75.gif

کدوم دانشگاه قبول شدی؟ حالا کدوم رو ميخوای بخونی؟ عمران يا سنايع
4_12_12.gif
؟
من شيرينی ميخوام، بايد برام بفرستی اينور دنيا!
4_1_7v.gif

ولی واقعاً تبريک
36_1_11.gif
، به جمع دانشجويان خوش آمدی، ديگه درس نخوندن و خوش گذروندن شروع ميشه
36_1_21.gif
مرسی
به پا دانشگاه شما که نمیرسه:p فک کنم عمران:rolleyes: کرج
خوب شیرینیش دانمارکی باشه یا *******:D
:lol:

چرا عوض کردی قشنگ بود؟
اینیکی رو هم بگم کیه باز عوض میکنی؟:D :p

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
اینم برا طرفداران ایوانجلیون

[medium][AnimePaper]wallpapers_Neon-Genesis-Evangelion_Heart464_31473.jpg

1600X1200

اینم برا بروبچ ولفن رین باز

[medium][AnimePaper]wallpapers_Wolfs-Rain_Kalico_7135.jpg

1280x960

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از murderer :
خوب می رسیم به معرفی کارتون Trinity Blood تو اینده ی خیلی دور جنگ بین انسان ها (Terran) و ومپایر ها (Methuselah) در حال شروع شدن واتیکان (به عنوان **** بخشی از انسان) و همچنین New Human Empire (به عنوان امپراطوری ومپایر ها) هر دو علاقه من به صلح هستند و هیچ کدام راغب به جنگ با یکدیگر نیستند اما در اینمیان گروهی وجود داره که نمی خواد اجازه بده این صلح برقرار شه نام این گروه که توسط عده ای از خون اشام ها گردانده می شه Rosenkreuz Ordenهست این کلیت ماجرا بود ایرادی که به این کارتون وارده شخصیت های بسیار متنوع و همچنین مرموز که شما به طور کامل هیچ کدوم رو نمی تونید بشناسید و شاید این باعث شه که تا قسمت 10 یکم گیج بمونید اما داستان خوبی داره فضاسازی جالبی هم داره همه چیز مانند یه دنیای جدیده و کلا رو فضاسازی خیلی کار شده
ميگم سپهر از همه چيز صحبت کردی به جز اصل کاری! پس ماجرای عشقی کارتون کجا رفت؟؟؟:blink::eek: خوب آقايون و خانوم ها (که تعدادشون کم شده!!! )، اين پسر کولوچو اي که تو عکس های پايين ميبينين يه vampire خيلی cute هست Ion Fortuna (راستی عنوانش چی بود؟ کنت بود؟ :eek: ) که عاشق اين دختره (Esther Blanchett) که human هم هست ميشه :p ، خوب خودتون بقيشو حدس بزنين!!! :D حالا از اينکه اولش ميخواستن بزنن هم ديگه رو بکشن بگزريم!! :lol: اينم يه عکس از abel در حالات 100% :

فایل های ضمیمه

• ion_fortuna.jpg
    ion_fortuna.jpg
    15.6 KB · نمایش ها: 7
  • trinity13_1.jpg
    trinity13_1.jpg
    6.9 KB · نمایش ها: 2
  • tb2.jpg
    tb2.jpg
    5.9 KB · نمایش ها: 2
  • trinity9_1.jpg
    trinity9_1.jpg
    8.6 KB · نمایش ها: 4
  • p1125459781910us.jpg
    p1125459781910us.jpg
    68 KB · نمایش ها: 9

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مرسی, به پا دانشگاه شما که نمیرسه:p فک کنم عمران:rolleyes: کرج. خوب شیرینیش دانمارکی باشه یا *******:D :lol:
من شيرينی خشک دوست ندارم!:wacko: همون خامه اي باشه :D
راستی من دانشگاه آزادی بودم، واهد علوم و تحقيقات يا به قول دوستان علوم و تفريحات! تنها خوبيش اين بود که استادا رو گلچين ميکردن! :happy:
خوب ببينم يه سوال خصوصی: قصد اينور اومدن داری يا نه؟ اگه نه که هيچی، اگه آره بهتره سنايع بخونی، اينجا عمران رو قبول نميکنن (فقط برای اينکه بدونی:eek:)
چرا عوض کردی قشنگ بود؟ اینیکی رو هم بگم کیه باز عوض میکنی؟:D :p
سنت قديمی يه منو مگه نميدونی ;)، روزی يه آواتر:D، اون الان يه هفته بود که بی تغيير مونده بود!:eek:!
خوب بگو ببينم اين يکی رو ميشناسی؟ فکر نکنم کارتونش رو ديدی باشی! :blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
wow بچه هام اين قسمت آخر bleach نفسه منو از شدت هيجان بند آورده بود!!! :blink::blink::blink: :lol: فوق العاده بود! :D:Dکی ميتونه تا 3 شنبه صبر کنه!!! :( :eek:

توصيه به همگی حتماً حتماً Bleach رو بگيرين و ببينين. خيلی مهشره :D;)

bleach_group_04.jpg

Seen in part or in whole by 3591 users, rank: #11
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.7151 (Excellent-.28), std. dev.: 1.4653, rank: #70
Weighted mean: 8.5593 (Excellent-.44), rank: #71
Bayesian estimate: 8.55038 (Excellent-.44), rank: #27

اينم چند تا از عکس های اين قسمت:

فایل های ضمیمه

• Bleach - 95 - 04.jpg
    Bleach - 95 - 04.jpg
    6 KB · نمایش ها: 6
  • Bleach - 95 - 09.jpg
    Bleach - 95 - 09.jpg
    7.6 KB · نمایش ها: 9
  • Bleach - 95 - 13.jpg
    Bleach - 95 - 13.jpg
    6.5 KB · نمایش ها: 5
  • Bleach - 95 - 27.jpg
    Bleach - 95 - 27.jpg
    5.6 KB · نمایش ها: 3
  • Bleach - 95 - 29.jpg
    Bleach - 95 - 29.jpg
    7.8 KB · نمایش ها: 8

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
نه نمی دونم کیه؟
248.gif

بروبچ والپیپرا طرفدار داره بزارم
231.gif

اینم برا خواهر فریدا

[medium][AnimePaper]wallpapers_Bleach_Bantam_294.jpg

1500x1200

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب حافظه من دچار مشگل شده، کی افسانه توشيشان کامل يادشه؟ برای من تعريف کنين، چون من خيلی محو يادمه! :eek::(
ممنون :happy:

ok من برم ناهار بخورم بعدش بر ميگردم چند تا کارتون معرفی کنم، خوب فعلا :happy:

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
لرد سياه به من اعتراض کردن که چرا آواتر تکراری گزاشتم!...
اعتراض که نبود ! تعجب بود اخه اواتار شما خودش یه جور سریال هست:happy: ، ممنون.
کی افسانه توشيشان کامل يادشه؟
توشیشان که من یادمه یه انیمه سینمای بود. محل سکونت توشیشان توسط یه عده دزد وادم کش ویران شده بود و مادرش هم به دست انها اسیر شده بود. توشیشان هم دنبال پیدا کردن مادرش بود ، با یه پیر مرد که استاد بزرگی هست اشنا میشه و هردفه از این پیر مرد طلب چیزهای مکنه که فکر میکنه از این راه میتونه به مادرش برسه مانند
ثروت و قدرت . ولی با ریخت پاش های زیاد و غرور بی جا ثروت وقدرت را ازدست داد و از این دو راه به مادرش نرسید.
اخرش از پیرمرد میخواد که به شاگردی قبولش کنه . پیر مرد هم از اون سه امتحان خیلی سخت میگیره .. و در جریان همین امتحان ها مادرش را دوباره میبینه...

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
ميگم سپهر از همه چيز صحبت کردی به جز اصل کاری! پس ماجرای عشقی کارتون کجا رفت؟؟؟ خوب آقايون و خانوم ها (که تعدادشون کم شده!!! )، اين پسر کولوچو اي که تو عکس های پايين ميبينين يه vampire خيلی cute هست Ion Fortuna (راستی عنوانش چی بود؟ کنت بود؟ ) که عاشق اين دختره (Esther Blanchett) که human هم هست ميشه ، خوب خودتون بقيشو حدس بزنين!!! حالا از اينکه اولش ميخواستن بزنن هم ديگه رو بکشن بگزريم!! اينم يه عکس از abel در حالات 100% :

سلام :D
بابا این که خیلی جلوتره .... دیگه من گفتم بزارم خودشون ببینن ! .....اسمش به نظرم Duke of memphis بود حالا دقیق یادم نیست
ولی گویا تو طرفداره تمام ومپایر های مو طلایی هستیا :p

وای ديدی چی شد؟؟؟؟!!!!!!
بيچاره سلومون ، من اصلاً دوست ندارم آمشل همون بلاهايی که سر جيمز آورد رو سره سلومون هم بياره! !!
ببينم يعنی اگه اون بلاها سرش نياد ميميره؟؟

ميدونی کم کم داره درست ميشه ، اون يکی برادره داره همه رو از سره راهش بر ميداره، خيالش از بابت جيمز و سلومون که راحت شد الان مونده آمشل ، اون رو هم فکر کنم يه جوری سر به نيست کنه که فقط خودش و ديوا بمونن ، با اين حساب هاجی ميمونه و اون، شايد هاجی بتونه از پس اون بر بياد! نظرت چيه؟

این هاجی که بخار هیچ کاری رو نداره ، سایا هم که از اون بدتر ، سلومون شما هم که اینجوری ولو شد دیگه تاریخ مصرفی می شه :p ....فکر کنم اخرش کایی باید با دیوا بجنگه :D
ولی این امشل هم از اونی دیگه قویتر هم عاقل تر و هم زرنگ تر بعید می دونم اون nathan به این اسونی ها از پسش بر بیاد
در هر صورت اگه این کارتون رو تا اخره تابستون تموم نکنن من دیگه بقیش رو نمی تونم نگاه کنم!
خواهر خامش هست جایی ؟ بدون زیرنویس؟

---

راستی please Teacher و Jyo oh sei رو گرفتم و جیو اه رو دیدم ....قشنگ بود اما خیلی نه ولی شخصیت های خیلی باحالی داشتی مخصوصا Third که خیلی باحال بود ....

Jyu-oh-sei.JPG

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از دوستان کسی می تونه کمک کنه و لینکی چیزی در مورد اون کارتون سنجابه که اسمش بنر !!؟ بنل !؟ بود پیدا کنه !؟
مخزی !!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب من الان يکی از فيلم های Bleach رو هم dl کردم و فعلاً خيلی beach زده هستم به خاطر همين بد نيست که بشينم براتون بگم که اصلاً اين کارتون چی به چی هست!؟ :D

BLEACH

BleachSPcom010_Wall_800x600.jpg

چند تا چيز هست که بايد در مورد اين کارتون بدونيد:
اين کارتون در مورد Death Gods هست. اين جور فرض ميشه که ارواه پس از موردن ميرن به دنيای مردگان (spirit world) ولی اين در صورتی است که زنجير اتسال روه به بدن (يا يه چيزی شبيه اين که الان يادم نيست ! ) پاره نشده باشه! اگه اين زنجير پاره بشه روه نميتونه به اون دنيا بره و کم کم هشياری خودشو از دست ميده و يه ماسک رو صورتش ايجاد ميشه و تبديل به Hollow ميشه که موجوداتی هستن که از روح انسانها تقذيه ميکنند! هر چی قدرت روهی طرف بيشتر باشه ، hollow های بيشتری رو به خودش جذب ميکنه!
حالا وظيفه death god ها اين وسط اينه که يکی ارواح رو ببرن اون دنيا و يکی ديگه اينکه hollow ها رو از بين ببرن !
و خوده death god ها هم اون دنيا زندگی ميکنند و برای معموريت ميآن اين دنيا و بر ميگردن!
خوب من همين جور که دارم ميرم جلو عکس هم بزارم که بدونيد کی به کيه! اين هم چند تا عکس از hollow ها، البته فقط تو چند قسمت اول شما اينا رو ميبيند و بعد از قسمته 15 ديگه اصلاً اسری ازشون نيست چون مسير داستان عوض ميشه! فقط بدونين که اين hollow ها ميتونن به هر شکل و قيافه و اندازه اي باشن و با قدرت های متفاوت:

و اما کارتون در مورد پسری به اسمه ايچيگو ichigo هست که از بچگی به علت داشتن قدرت روهی بالا قادر به ديدن ارواح بوده! به همين خاطر يه روز تصادفاً يکی از death god ها يا shinigami ها رو ميتونه ببينه ( که انسان های عادی قادر به ديدن نيستن. نحوه شناختن شينيگامی ها هم اينه که همشون لباس سياه تنشون هست و يه شمشير عجيب و قريب حمل ميکنن!). اسمه اين دختر خانوم شينيگامی kuchiki rukia يا روکيا کوچيکی هست. حالا طی ماجرايی روکيا قدرت های خودش به عنوان death god رو به ايچيگو منتقل ميکنه و خودش تبديل به يه انسان عادی ميشه. خوب اينم عکس اين دوتا:

بعد اين ماجرا ريوکا که قدرتشو از دست داده بوده پيش ايچيگو ميمونه و به spirit world بر نميگرده، تو همين حين و بين 3 تا از دوستای هم کلاسی ايچيگو هم معلوم ميشه که دارای قدرت های خاسی هستن، تا اينجاا همه چی خوبه، تا اينکه 2 تا death god ديگه از spirit world ميآن دنبال ريوکا و چون انتقال قدرت های شينيگامی به انسان ها ممنوع بوده ، ريوکا به مرگ مهکوم ميشه و ايچيگو رو هم ميخواستن بکشن که با وساتت ريوکا فقط به از بين بردن قدرت شينيگامی اکتفا ميکنن ! ريوکا رو به spirit world ميبرن که اعدامش کنن و ايچيگو هم نيمه جون وسط خيابون ميمونه، که يکی از شينيگامی های قديمی نجاتش ميده و بهش ميگه که با وجود اينکه که قدرت شينيگامی ريوکا از بين رفته ولی خوده ايچيگو هم دارای اين قدرت هاست!
ولی برای به دست آوردن اين قدرت، بايد زنجير زندگی پاره شه که 2 حالات داره يا ايچيگو hollow ميشه يا death god, ولی اينطور که معلومه (يعنی راستش هنوز معلوم نيست) ايچيگو هر 2 تاشو شده، اينم عکس های ايچيگوی hollow :

اينجاست که ايچيگو قسم ميخوره که ريوکا رو به هر ترتيبی شده نجات ميده و به اتفاق اون 3 تا دوست ديگش به spirit world که هيچ انسانی حق قدم گزاشتن به اونجا رو نداره، ميرن! (البته نه به اين راحتی که من براتون گفتم !!!)
اينم اون 3 تا دوست ايچيگو:

خوب تا اينجا هر چی براتون گفتم مقدمه و پيش درامد بود، داستان تازه از اينجا مهيج ميشه که تقريباً ميشه قسمت 15 اينطورا!
حالا بريم سراق spirit world ، تو اين دنيا يه شهر وجود داره که مخصوص شينيگامی ها هست:

شينيگامی ها به 12 تا اسکادران تقسيم ميشن که تو عکس بالا ميتونين 12 تا کاپيتان اين اسکادران ها و يه پيرمرد که رييس کل هست رو ببينين. هر اسکادران 1 کاپيتان و يه vice captain داره بعلاوه بقيه اعضا که مهم نيستن ولی اين 2 نفر تو هر گروه قدرتمند ترين هستن، و شخصيت پردازی خيلی قشنگی برای هر کدومشون کردن!
تمام اينها مدافع spirit world هستن و اگه کسی بخواد وارد بشه ، حسابی خدمتش ميرسن!!! حالا فکرشو بکنين ايچيگو چه جوری بايد از وسط اينا بگزره تا به ريوکا برسه؟؟؟
حالا ديدن اينکه چه سياستی پشت اعدام ريکا بوده و يا چی ميشه رو ديگه خودتون ببينين!

البته خيی شخصيت های جزاب ديگه اي هم هستن که من ديگه سرفه نظر کردم، خودتون که ببينين ميفهمين ديگه! فقط من ميتونم چند تا نکته جانبی ديگه رو هم بگم:

شمشير هايی که هر کدوم از شينيگامی ها استفاده ميکنن ، اسمه کليشون zanpaktous هست ولی هر کدوم بطور جداگانه هم اسمه خاسی دارن. اندازه و قدرت هر کدوم از اين zanpaktous ها بستگی به قدرت روهی يه اون شينيگامی داره. تمام zanpaktous ها دارای 2 تا transformation هستن که اولی رو تقريباً همه شينيگامی ها بلدن ولی دومين trans رو فقط کاپيتان ها بلد هستن ، که تو اين دومين trans شمشير دارای قدرت خيلی زيادی ميشه! که اگه اجازه بدين بقيه اش رو فردا براتون ميگم چون بد جوری خوابم گرفته :p :lol:

فقط اين آخر اينم اضافه کنم ، همون طور که تو rating ها ديدين اين کارتون يازدهمين کرتون معروف دنياست، تا الان 95 قسمت در اومده و هنوز پايانی براش اعلام نکردن! اينم mp3 يکی از ending song های اين سريال که به نقل قول از استادم: آهنگ ژاپنی با لهجه جاماييکايی!!! :blink::lol:

http://d.turboupload.com/d/971004/Movin.mp3.html

اينم يه کليپ youtube که قبلاً آپلودش کرده بودم ولی چون من خيلی دوسش دارم يه بار ديگه هم ميزارمش، هماهنگی صحنه و صدا تو اين کليپ بی نظيره:

http://www.youtube.com/watch?v=3pRW4ktDmKI

بالا