سلام دوست من واسه من یه علامت سوال هست تو همه عکس هایی که گذاشتی به صورت نیمه حرفه ای اومدی اون 2 حرف قبل n9000 رو ننداختی علت خاصی داره؟...
این همه زحمت کشیدی ! اکانت ساختی، اسم اون خدابایمرز هم گذاشتی، بعد یه پست دادی ! اونم اتهام ؟!!
عجب جایی شده والا این پی تی دیگه !
عزیزم ابتدای همهی مدل های Note 3، حروف SM داره.
SM-N900 (معروف به N9000)
SM-N9005
SM-N9002
.
.
.
.
بابت توضیحات مرسی دوستان عزیز !!
همه چیز کاملا مشخص هست دیگه!!!!!
کاملا هم میدونم کی هست و از کجا داره میسوزه ! که اینجوری رفتار میکنه ! دلاله دیگه کارش هیمنه !!!!!!
دوستان دیگه تکرار شه گزارش میشه !
من نخواستم اتهام بزنم . فقط واسم سوال بود. آخه داخل یکی از فروم ها سر همین sm بحث بود اومدم اینجا واسه خرید دیدم اتفاقا و کاملا اتفاقی همین قسمتا نیفتادن. یاد حرفای اون دوست افتادم. البته دقیقا اون دوست محترم می گفتن هم n9000 هست هم sm n900 که دومی خیلی ازونتره. حالا واسه خودمم سوال شده میرم میگردم لینکی که گذاشته بود رو میارم
همچین چیزی امکان نداره من از روز اول معرفی گوشی اخبار رو دنبال کردم
ببینید این گوشی sm-n900 و sm-n9005 و sm-n9002 موجود هست که آخری دو سیم کارتست و هیچ
اما کاربر ها به رسم سنت n7000 و n7100 این گوشی sm-n900 رو n9000 اعلام میکنن.حالا این که سامسونگ چرا پیشوند sm اضافه کرده خدا میدونه.
دیگه برادر من وقتی تو gsmarena چه n900 و چه n9000 بزنی یه گوشی بهت میده به یک کلاغ چهل کلاغ گوش نکن
مرسی داداش بیخیالش ! آدم یکم سواد داشته باشه میره سایت رسمی سامسونگ چک میکنه کاملا اسم مدل که معرفی کرده رو اول سایت گذاشته!!
درضمن دوست عزیزی که معلوم نیست از کجا اومدی به خودت زحمت دادی یوزر جدید ساختی که بیای تاپیک خراب کنی من تو پست 83
http://forum.persiantools.com/t463817-page6.html#post8293132
عکس از زیر باطری گوشی گذاشتم و کاملا مشخص هست که نوشته SM-N9005 !!!! لزومی نداره بخوام چیزیو غاییم کنم !!
1بار هم تو تاپیک اعلام کردم اگه قیمت بالاست و جاهای دیگه ارزونتر میدن خوب از همونجا خرید کنید لازم نیست اینجا بحث سر قیمت کنیم !!!
ممنون .
Last edited by a moderator: