• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان معرفی شد

به نقل از سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد مبارکه سپاهان مهندس محمد ترابیان به عنوان مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان انتخاب شد.

با توجه به تصمیم هیئت مدیره باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و تائید مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان، مهندس محمد ترابیان به عنوان مدیر عامل باشگاه تعیین گردید.

همچنین مهندس بهمن مسعودی به عنوان رئیس هیئت مدیره، دکتر مهدی امینی نائب رئیس و سید غلامرضا عبادزاده و ناصر نوری صفا به عنوان سایر اعضای هیئت مدیره تعیین شدند.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
همه چیو دارن بین خودشون تقسیم میکننا! اصن این ترابیان یه عکس با شورت ورزشی داره؟

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
همه چیو دارن بین خودشون تقسیم میکننا! اصن این ترابیان یه عکس با شورت ورزشی داره؟

البته ساکت ترابیان را تایید کرده ها!

و بازم مهم نیست-چارت سازمانی سپاهان اینقدر دقیق و درسته که حتی منم برم مدیر عامل بشم،نمیتونم از هدف اصلی تشکیلات دور بشم:دی

مطمئن باشید!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بله ولی خب گردش مالیش انقدر هست که برای همه جذابیت داشته باشه :دی بالاخره از این نمد برای خیلیا کلاه دوخته میشه.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
58
این جالویچ چی میخواد از این سپاهان دیگه گندش رو در اورده به خدا من میبینمش دلم میخواد تلویزیون رو بشکنم ....
امروز هم 0 - 0 واقعا جای تفکر داره این بازی کردنا

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
کاش سوکای زودتر برگرده ...

فردا هم با ملوان بازی داریم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
کاش سوکای زودتر برگرده ...

فردا هم با ملوان بازی داریم

آره واقعا جاش خالیه
فک کنم حداقل دو سه ماه دیگه بیاد.
تا میاد به شراط خوبش برسه سه ماه طول میکشه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
کرانچار:
هیچ بازیکنی از تیم سپاهان جدا نمی‌شود/ ماندن نویدکیا به خود او بستگی دارد

13920518170832214962103.jpg

خبرگزاری تسنیم: سرمربی تیم سپاهان گفت: قاطعانه اعلام می‌کنم که هیچ بازیکنی از تیم سپاهان جدا نمی‌شود چون ما به همه آنها احتیاج داریم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، زلاتکو کرانچار دقایقی پیش در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل ملوان بندر انزلی در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی پیرامون روز سپاهان اظهار کرد: به طور قطع هر باشگاهی سنتی برای تاسیس خود دارد و سپاهان نیز از این مسئله مستثنی نیست اما اگر در هر دهه سپاهان را بررسی کنیم، بهترین دوره سپاهان در دهه ششم بوده چون صعود به جام‌های مختلف و قهرمانی‌های مختلف داشته است؛ سپاهان این را مدیون سازماندهی خود بوده و نفرات این باشگاه به خوبی وظیفه خود را انجام داده‌اند تا سپاهان به اینجا رسید.
وی پیرامون بازی فردای تیمش مقابل ملوان بندر انزلی تصریح کرد: ما در این بازی چاره‌ای جز برد نداریم و در این بازی محکوم به برد هستیم چون نتیجه بازی با مس ما را مجبور کرد که این مسابقه را ببریم و امتیاز را ازآن خود کنیم چون در واقع نتیجه بازی مقابل سایپا و مس ما را راضی نکرد؛ آن دو نتیجه مساوی باعث شد که امروز فشار را روی خود داشته باشیم و باید بازی را ببریم
سرمربی تیم سپاهان تصریح کرد:حریف ما نیز به قصد پیروزی به بازی آمده است زیرا ملوان سابقه این را دارد که در جاهایی که میهمان بوده، سراغ ضد حمله آمده و نتیجه گرفته است، مربی این تیم در کرواسی هم اینگونه کار می‌کرده و از عمق دفاع یک دفعه حمله می‌کرده است و برای تیم‌های بزرگ مشکل می‌آفریده است.
وی خاطرنشان کرد: با این حال بازیکنان ما باید به خودشان نتیجه گرفتن را تحمیل کرده و بتوانند بازی را به تیم حریف تحمیل کنند تا در بازی نتیجه گرفته و کسب امتیاز کنند زیرا این کسب امتیاز می‌تواند در وضعیت جدول ما بهبود بخشد به همین دلیل هدف ما فقط و فقط برد است.
کرانچار با بیان اینکه ما در 5 روز فرصت خود بازیکنان ملی‌پوش را با بازیکنان تیم هماهنگ کردیم، تصریح کرد: ما هر کدام را در پست‌های مشخص خود قرار دادیم و درباره احسان حاج‌صفی هم باید بگویم که او می‌تواند در همه جا بازی کند و این توانایی را دارد که در همه نقاط توقعات ما را برآورده کند و من نیز از این توان او حداکثر استفاده را می‌کنم.
وی پیرامون مشکلات افشین و اینکه آیا روحیه او برای بازی کردن خراب نشده، گفت: برای هر بازیکن مهم در ابتدا روحیه است و اصلاً قصد ندارم که روحیه افشین را خراب کنم چون هر زمان بازیکن بتواند به کسب نتیجه کمک کند، از او استفاده کرده و سعی می‌کنم حداکثر استفاده را از هر بازیکن داشته باشم ضمن اینکه در بازی سایپا افشین نشان داد که انگیزه دارد.
سرمربی سپاهان گفت: به هیچ بازیکنی اولتیماتوم نداده‌ام و به همه آنها آزادی عمل داده‌ام و آرش افشین فقط موفق نشده گل بزند اما فرصت‌های خوبی ایجاد کرده است و به نظر من قرار نیست که هر بازیکنی فرصت‌های خود را تبدیل به گل کند؛ در هر صورت فردا آرش افشین از ابتدا در ترکیب سپاهان بازی می‌کند.
وی افزود: ما در این بازی محروم یا مصدومی نداریم اما جالوویچ به دلیل درد زانوی خود مصدوم تیم ما است و افشین از ابتدای بازی جانشین او می‌شود.
کرانچار درباره حاشیه‌های پیرامون سپاهان به خاطر مجتبی جباری و نویدکیا خاطرنشان کرد: درباره جباری بحثی نداریم چون از ما جدا شده و دیگر بازیکن تیم ما نیست اما بحث نویدکیا، یک مسئله روانی است چون او در دوران اوج خود مصدوم شده اما همیشه برای سپاهان خوب کار کرده و اکنون تنها 6 یا 7 ماه نمی‌تواند بازی کند.
وی افزود: با این حال مصدومیت او جدی است و طبیعی است که در این شرایط برای هر فرد افکاری پیش بیاید که بخواهد ادامه بدهد یا ندهد و بالطبع، نویدکیا نیز از این قاعده مستثنی نیست چون بازگشت او سخت و زمان‌بر است اما او باید تصمیم بگیرد که ادامه می‌دهد یا خیر و این بستگی به تصمیم شخصی او دارد و من به هر کس اجازه می‌دهم که هر گونه می‌خواهد کار کند.
سرمربی سپاهان بیان کرد: نبود او برای من سخت است و شرایط را سخت می‌کند ولی در آخر این را باید بگویم که نویدکیا شناسنامه سپاهان و کشور ایران است.
وی درباره مشکل کنونی سپاهان بیان کرد: مشکلات ما بیشتر گل نزدن است چون موقعیت‌های بسیاری ایجاد می‌کنیم اما بازیکنان ما تمرکز کافی نداشته و از موقعیت‌ها استفاده نمی‌کنند؛ بازیکنانی نظیر احمد جمشیدیان، بولکو، پاپی تمرکز لازم را برای گلزنی ندارند اما بازیکنانی مثل خلعتبری و برونو سزار که در فصل‌های گذشته با ما بودند، می‌توانستند به طور قاطع هر توپی را به دست می‌آورند، تبدیل به گل کنند؛ مشکل اصلی ما در خط حمله است چون اگرچه کم گل می‌خوریم اما گل‌های کمی هم می‌زنیم و باید دنبال یک مهاجم گلزن باشیم.
کرانچار درباره جدایی بازیکنان سپاهان و شایعه معاوضه افشین و برهانی خاطرنشان کرد: قاطعانه اعلام می‌کنیم که قصد از دست دادن هیچ بازیکنی را نداریم و باید به آنها روحیه دهیم تا بتوانند بازی کرده و وظایفی که از آنها می‌خواهیم را اجرا کنند، ما در نیم‌فصل از لیگ ایران 2،3 بازیکن جذب می‌کنیم و یک بازیکن آسیایی نیز می‌خواهیم و یک بازیکن خارجی غیر آسیایی نیز به تیم می‌پیوندد و جایگزین یک بازیکن خارجی تیم می‌شود.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
ای جان ، یه خبر خوب

جالوویچ مصدومه و فردا بازی نمیکنه !
آرش افشین فیکس بازی میکنه

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
به نظرم کرانچار باید نیم فصل بره.. فایده نداره ...یه بازی درست و حسابی ندیدیم تو این فصل از تیم...

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خط حمله افتضاح
داوری افتضاح

حیف این امیازات که راحت دارن از دست میرن . اه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سپاهان این فصل خیلی ضعیف نشون میده نیم فصل باید تقویت بشه

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
مثل اینکه کرانچار استعفا داده !

خبر خوبی هست ! سپاهان به یک شوک نیاز داره ...

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665

مصدومیتای بدی داشت اما خداییش مثل فرهاد حقشو توی تیم ملی خوردن
هنوز یادم نرفته چطوری روی هر مهره ای که دست میذاشتیم میرفتن سراغش تا نتونیم بگیریمش و چطوری میومدن سراغ بازیکن هامون و بهشون وعده های میلیاردی میدادن. حمودی و مجتبی رو هم بردن ولی حالا این حال و روزشونه. همش بخاطر نامردی هاشونه. قرار بود محرم و مجتبی کنار هم بازی کنن و خلاصه همه جا سر این قضیه کری میخوندن که آره همه رو 3،4 تا میزنیم اما حالا هیچ کدومشون رو ندارن :))

بالا