• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من یه چیز مهمی یادم اومد که الان به کل یادم رفت چی بود ! :D

حالا مهم نیست من تو این چند روزه Elfen Lied رو دیدم

opening و ending واقعا عالی بودن
داستان واقعا تاثیر گزار و قشنگ بود
صحنه ها واقعا زیبا طراحی شده بودند
کلا تا قسمت 12 همه چیز عالی بود و من واقعا لذت بردم
اما ...
در خصوص elfen lied قبول دارم که ضعفهایی هم داره.ولی به هر حال انیمه خوش ساختی هست .در مورد این موضوع هم که چرا در بین این همه انیمه خوب من به elfen lied بیشتر علاقه دارم بر میگرده به یک تشابه شیرین بین دنیای رئال من و دنیای سورئال elfen lied .
33mbi4o.jpg

اما در رابطه با Shounen Onmyouji .هنوز چون ندیدمش نظری ندارم ولی نمی دونم چرا همین اول با دیدن این موجود rabbit like!!!ا اینقدر مجذوبش شدم.مطمئنم در آینده یکی از کاراکترهای محبوب من خواهد بود.
2z53lfm.gif

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
171.gif
84.gif

خیلی ممنون از شما دوستان عزیز که اینقدر به من لطف دارین
جدا ممنون از اینکه روز تولد برادر کوچیکتون لطف کردین و پست فرستادین
انقدر محبت شما به من زیاد بود که امشب میخوام بهتون تو Final Fantasy یه حال درست و حسابی بدم
86.gif
93.gif
93.gif
93.gif

بازم ممنون از همتون

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
Pumpkin Scissors
نمی دونم خواهر linghuchong درباره انیمه Pumpkin Scissors مطلبی نوشته یا نه ولی این رو هم تقریبا میشه از انیمه های جدید محسوب کرد(تا حالا دو اپیزود منتشر شده).
با توجه به تریلرش به نظر میاد انیمه خوبیه.ژانرشم Drama, Military هستش.
3449wsp.jpg
داستانش هم گویا مربوط به یک سری سربازه که جوخه ای(دسته) رو به نام Pumpkin Scissors به سر دستگی فردی به نام Alice L. Malvin تشکیل میدن برای احیای یک امپراطوری رو به زوال...
2mev23t.jpg
2s91t83.jpg

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همه بر و بچ تاپیک

من امروز یه خبری براتون دارم که فکر کنم از شنیدنش خوشحال بشین

84.gif
84.gif
84.gif
84.gif
84.gif
84.gif

من امروز آخرش یه یا علی گفتم و نشستم کل مجموعه Manga های بلیچ رو از اول تا آخرین شماره با کیفیت عالی و زبان انگلیسی دانلود کردم

حالا مانگا خونای حرفه ایش بیان جلو
خواهر فریدا دیگه نبینم بگی تو ایران با این خطای اینترنت ما مانگا خون نداریم
167.gif
167.gif
167.gif

کل سری رو هم تقریبا 900 مگابایت میشه که میشه تو یه دی وی دی ریختش
من با کمال میل حاضرم که این مجموعه رو در اختیار دوستان عزیز و اساتید گرامی از جمله خواهر فریدا (جدا لذت خوندن مانگای بلیچ یه چیز دیگست ) قرار بدم

منتظر پست های شما دوستای عزیز هستم

راستی برو بچ من یه خط اینترنت عالی الان دم دستمه که سرعت دانلودش امروز رو 4 مگابیت به بالا بود نشستم کل مجموعه آهنگای متن Bleach رو هم دانلود کردم
واسه همین اگر کسی از شما مجموعه آنیمه ای میخواد بگه تا براش دانلود کنم فقط تورنت نباشه چون تورنت به هیچ عنوان توش کار نمیکنه

موفق باشین
پی نوشت :ادامه داستان Final Fantasy یادم نرفته امشب بقیشو واستون تعریف میکنم

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
من كه بعد از مدتها بالاخره امدم يه پست اينجا بزنم و اعتراف كنم با وجود اين همه كارهاي مختلف تبديل به يك معتاد واقعي شدم اين چه سرگرمي اعتياد آوري؟ (حالا خوبه خواهر لينخو شديدا اخطار كرده بودند)مگه ميشه ديگه مانگا نخواند من شخصا تا حالا مانگا نخوانده بودم حالا از مانگاي Bleach شروع كردم اين پسرك موهويجي را دارم مي خوانم تا برسم به انيمه اش
در راستاي مانگا خواندن چند تا سوال برام پيش امده
1.بليچ چند تا ترجمه داره؟ من دارم ترجمه yuri_sameragi را مي خوانم
2. يعضي از صفحات بليچ براي من رنگي. حالا كلا رنگي شده اش هم هست يا اينها استثناء؟
3. كلا چند بخش؟ چون از انجايي كه مي گيرم 222 تكه كرده تا دانلود راحت باشه نمي دانم مقداري كم داره يا نه؟

ديگه اينكه مي توانم خواهش كنم سايت هايي كه كيفيت خوبي از مانگاها را با ترجمه خوب ارائه مي دن معرفي كنيد من از اين سايت استفاده مي كنم كه البته يكي از اعضاي موش هاي سياه معرفي كردن .

مي بخشيد كه بين بحثهاي حرفه اي تان اين پست را مي زنم.
شب همه خوش

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
13_10_8.gif

سلام برادر sephiroth
تولدت با تاخير مبارک باشه!:happy:

چرا کسی برای من کيک نميزاره کنار؟:(

خوب کادوی تولد از راه دور دادن سخته، ولی خبر خوب ميشه داد!

خوب اين اول برای برادر sephiroth و بعدش برای همه:
13_10_2.gif

يکی از دوستای من داره برای دسامبر ميياد ايران:D خوب بگين چيا ميخواين که بفرستم، فقط مهدوديت وزنی داريم چون ميدونين که مقدار باره مسافر ها رو کم کردن :( ولی خوب فکر کنم يه چند سری يه ديگه بشه فرستاد، خوب اينم ليست کارتون های موجود، ببينين کدوم رو ميخواين، البته کامل نيست چون من هنوز وقت نکردم جديدی ها رو وارد کنم سره فرصت کاملش ميکنم فعلن يه نگاه اجمالی بکنين!
(همش ماله من نيست ولی فکر کنم 180 تا اينجور هاشو من دارم بقيه اش رو هم ميتونم از بچه های دانشگاه براتون بگيرم! انتخاب کنين:p):

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر لینخو
مرسی بابت توضیحاتتون:happy:
راستی یه نگاهی به این لینکها بندازین.فکر کنم ضرر نکنین!;)
http://www.youtube.com/watch?v=IWau6UUD6og
http://www.youtube.com/watch?v=nyYVpcYwTOI&mode=related&search=
سلام برادر ويلی

حواسم بهش هست ;)ولی هنوز هيچ تورنتی ازش در نيومده:( فقط raw ش هست بهتون خبرشو ميدم وقتی در اومد.:D

بايد يه چيزی تو مايه های gundam seed/destiny باشه که من خيلی دوست دارم:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اما در رابطه با Shounen Onmyouji .هنوز چون ندیدمش نظری ندارم ولی نمی دونم چرا همین اول با دیدن این موجود rabbit like!!!ا اینقدر مجذوبش شدم.مطمئنم در آینده یکی از کاراکترهای محبوب من خواهد بود.
2z53lfm.gif
واقعاً خيلی موجود جالبيه:happy:، نميخوام spoil کنم ولی خوب :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Pumpkin Scissors
نمی دونم خواهر linghuchong درباره انیمه Pumpkin Scissors مطلبی نوشته یا نه ولی این رو هم تقریبا میشه از انیمه های جدید محسوب کرد(تا حالا دو اپیزود منتشر شده).
با توجه به تریلرش به نظر میاد انیمه خوبیه.ژانرشم Drama, Military هستش.
داستانش هم گویا مربوط به یک سری سربازه که جوخه ای(دسته) رو به نام Pumpkin Scissors به سر دستگی فردی به نام Alice L. Malvin تشکیل میدن برای احیای یک امپراطوری رو به زوال...
نه چيزی نگفته بودم، ولی خوب اينم تورنت 2 قسمت اول:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
167.gif
167.gif
167.gif

من با کمال میل حاضرم که این مجموعه رو در اختیار دوستان عزیز و اساتید گرامی از جمله خواهر فریدا (جدا لذت خوندن مانگای بلیچ یه چیز دیگست ) قرار بدم
14_6_3.gif

تسليم

عجب ويروس واگير داری پخش کردم:lol:

راستش من اگه وقت کنم همين کارتون هايی رو که دانلود ميکنم ، رو ببينم کلامو ميندازم هوا البته مانگا هم جای خود داره ولی فعلاً فقط اونای که کارتونشون گيرم نمياد رو ميخونم يا اونايی که خيلی دوست دارم، ولی از پيشنهادت ممنون ، يه نسخه به دوسم بده کاره دانلودم کم ميشه!:p
در ضمن من دنبال فصل 17 و 18 مانگای The song of wind and trees ميگردم، کسی داره؟:eek: همين طور مانگای Hana yori dango البته اين يکی زياد هياتی نيست چون تورنتشو گير آوردم فقط يه کم تنبلم!:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
من كه بعد از مدتها بالاخره امدم يه پست اينجا بزنم و اعتراف كنم با وجود اين همه كارهاي مختلف تبديل به يك معتاد واقعي شدم اين چه سرگرمي اعتياد آوري؟ (حالا خوبه خواهر لينخو شديدا اخطار كرده بودند)مگه ميشه ديگه مانگا نخواند من شخصا تا حالا مانگا نخوانده بودم حالا از مانگاي Bleach شروع كردم اين پسرك موهويجي را دارم مي خوانم تا برسم به انيمه اش
:D
چه عجب از اون ورا؟:blink: :happy:راستی خواهر کارتون ها رو گرفتی؟:eek:
در راستاي مانگا خواندن چند تا سوال برام پيش امده
1.بليچ چند تا ترجمه داره؟ من دارم ترجمه yuri_sameragi را مي خوانم
2. يعضي از صفحات بليچ براي من رنگي. حالا كلا رنگي شده اش هم هست يا اينها استثناء؟
3. كلا چند بخش؟ چون از انجايي كه مي گيرم 222 تكه كرده تا دانلود راحت باشه نمي دانم مقداري كم داره يا نه؟
سوال 1 و 3 رو نميدونم از بچه هايی که دانلود کردن اگه کسی ميدونه بگه!
در مورد سوال 2، تو اکثر مانگا ها 2-3 صفحه اول رو رنگی ميزنن يا اينکه اون صفحه ها مربوط به Art book اون مانگا ميشه که جدای از خود مانگاست و بعضی وقت ها side story ها چند صفحه رنگی دارن. يعنی جواب سوالت اينه که اين صفحه ها استثنا هستن!
ديگه اينكه مي توانم خواهش كنم سايت هايي كه كيفيت خوبي از مانگاها را با ترجمه خوب ارائه مي دن معرفي كنيد من از اين سايت استفاده مي كنم كه البته يكي از اعضاي موش هاي سياه معرفي كردن .
چيزی که تو اين سايت که حرف اول و آخر رو ميزنه نشون ميده اينه که چند گروه مختلف ترجمش کردن!:blink: برای اينکه بفهمين کی هم قسمت جديد رفته رو net همين سايت رو چک کنين، ولی حالا اينکه کدوم گروه ترجمه بهتری کرده رو من نميدونم!:(

راستی يه سوال اين موش های سياه کيان؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
حتماً الان دارين ميگين چی شده فريدا داره اينقدر پست ميزنه؟؟:blink: کاراش تموم شده؟:blink:

نه ..................................:(

ولی ديگه الان نميکشم ديگه يه کلمه در مورد درس بشنوم يا بخوام فکر کنم :hmm:! امروز 6 ساعت پشت سره هم TA بودم و داشتم Pro Engineering درس ميدام چون دوشنبه thanks giving بود و تعطيل در نتيجه کلاس دوشنبه رو هم انداخته بودن امروز و من مجبور شدم از 12 و نيم ظهر تا 6 و نيم بعد از ظهر رو پا وايسم و درس بدم!:( الان ديگه پا واسم نمونده!:wacko:
از اون ورم مثلاً قرار بود تا آخر اين هفته يعنی جمعه proposal رو تحويل بدم که اگه خودمو بکشم هم تموم نميشه شايد برای دوشنبه برسم تمومش کنم:f34r:. خلاسه اين از حال و اوضاع من ، ولی امشب استراهته فقط کارتون:D!
خوب برم چند تا کارتون معرفی کنم:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Himawari
180px-Himawari.jpg

خوب Naruto رو يه کم بکنينش دخترونه:blink:، يه کمم تکنولوژی پيشرفته بهش ازافه بکنين:blink:، ميشه هيماواری و شايد يه کم هم کمدی تر!:lol:

Himawari.bmp

اوه يادم رفت يه کم demon هم چاشنيش کنين!:lol:چه معجونی از آب در ميياد؟؟؟:blink::blink::blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Inukami

027.jpg

خوب يهو اين لينک دادم يادم http://a.scarywater.net/mendoi افتاد تا حالا در مورد اينوکامی چيزی نگفتم:eek:

خوب همه ميدونن که inu يعنی سگ مثل inuyasha که ميشه سگه demon
inukami ماجرای يه دختری که اونم نسفش سگه و پسری که باهاشه. من قسمته اول رو که داشتم نگاه ميکردم گفتم اين کرتون ماله بچه هاست به درده سن من نميخوره:p ولی يه کم که رفت جلو تر ديدم نه مثله اينکه به درد بچه ها نميخوره!:blink:
با اينکه که خيلی بچه گونه درستش کردن ولی شوخی هاش خيلی بزرگونه است!!!:blink::blink::p:happy:
اگه ميخواين حسابی بخندين اين کارتون رو نگاه کنين تا الان 14 قسمت در اومده و از همون لينک ميتونين دانلودش کنين.

inukami01_05.jpg

inukami61.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Noein

NOEIN.jpg

اينم بگم و فکر کنم برای امشب بس باشه ديگه!:p

خوب ببينم کسی اينجا از فيزيک کوانتوم سر درميياره؟ :eek:من که سر در نميارم :wacko: ولی خوب اين کارتون بر اين اساس درست شده و فرضيات جالبی داره!:rolleyes:

فکر ميکنين هر آدمی چند تا Fate ميتونه داشته باشه؟؟؟:blink: چه هالی فکر ميکنين داشته باشين اگه با خودتون روبرو بشين؟:blink: يا اينکه از آيندتون با خبر بشين؟:blink:

با کارتون جالبی روبرو هستين ، اولش تم کندی داری ولی مطمئناً نميزاره از پاش بلند شين;)، و تا وسط هاش قشنگ سره کار ميزارتتون!:lol:

اين کارتون دقيقاً محصول سال پيش همين موقع هست و 24 قسمت و ميتونين کامل دانلودش کنين:happy:

Seen in part or in whole by 464 users, rank: #470
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.3974 (Very good+.39), std. dev.: 1.5396, rank: #152
Weighted mean: 8.3164 (Very good+.31), rank: #153
Bayesian estimate: 8.25939 (Very good+.25), rank: #70

%5Bsmall%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_Noein_Lhnarufan_20154.jpg

noein1512.jpg

noein%20photo%2005.jpg

bscap0665bb.jpg

bscap0697gw.jpg

main_02.jpg

noein4.jpg

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام به همه بر و بچ تاپیک

من امروز یه خبری براتون دارم که فکر کنم از شنیدنش خوشحال بشین

84.gif
84.gif
84.gif
84.gif
84.gif
84.gif

من امروز آخرش یه یا علی گفتم و نشستم کل مجموعه Manga های بلیچ رو از اول تا آخرین شماره با کیفیت عالی و زبان انگلیسی دانلود کردم

حالا مانگا خونای حرفه ایش بیان جلو
167.gif
167.gif
167.gif

منتظر پست های شما دوستای عزیز هستم

راستی برو بچ من یه خط اینترنت عالی الان دم دستمه که سرعت دانلودش امروز رو 4 مگابیت به بالا بود نشستم کل مجموعه آهنگای متن Bleach رو هم دانلود کردم
واسه همین اگر کسی از شما مجموعه آنیمه ای میخواد بگه تا براش دانلود کنم فقط تورنت نباشه چون تورنت به هیچ عنوان توش کار نمیکنه

موفق باشین
پی نوشت :ادامه داستان Final Fantasy یادم نرفته امشب بقیشو واستون تعریف میکنم

با سلام
دوست عزیزم
یه سوال ؟
این خط اینترنت شما که سرعت بالایی هم دارد ساعتی چند تومان خریداری می کنید ؟
ممنون و متشکر
موفق باشید

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
دوست عزیزم
یه سوال ؟
این خط اینترنت شما که سرعت بالایی هم دارد ساعتی چند تومان خریداری می کنید ؟
ممنون و متشکر
موفق باشید

سلام دوست عزیز
این خطه اینترنته مال دانشگاهه
فرقشم با خطای معمولی اینترنت دانشگاه که من قبلا از اونا استفاده میکردم اینه که من حالا با نوت بوکم به خطوط Wireless دانشگاه وصل میشم که نمیدونم چرا ولی میدونم که سرعت این خط جدیده خیلی بیشتر از خط های اینترنت توی سایتشه
موفق باشین

راستی ممنون از خواهر فریدا که لطف کردین و تبریک گفتین
86.gif

جواب سوالای Yen Yen عزیز هم اینه :
ترجمه شماره اول مانگای بلیچ کار همون فرده
ولی از شماره اول به بعد فکر کنم یکی دیگست فقط چون اسمشو به ژاپنی نوشته نمیتونم بخونمش
در ضمن من راجع به رنگی بودن بعضی از قسمتای مانگا شک دارم
اگه بخوایم دقیق بدونیم باید برم از سایت اصلی Titte Kubo یا حد اقل ShonenJump دانلود کنم تا ببینم همشون سیاه و سفیدن یا این سری به خصوص ...شنبه خبرشو بهتون میدم
مانگای بلیچ در کل 25 شماره و 246 Chapter داره
این سایت شما رو من هنوز نتونستم ازش چیزی دانلود کنم چون الان تو خونم و سرعت اینترنتم پایینه
شنبه برم دانشگاه یه چند تایی از اون سری رو هم دانلود میکنم تا بتونم مقایسش کنم

راستش یه سوال دیگه هم از خواهر فریدا داشتم
آنیمه بلیچ قراره که همه داستان مانگاش رو بپوشونه ؟
مثلا داستان Arrancar ها یا داستان Shinigami بودن پدر ایچیگو ؟
108.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام مجدد به همگی

خوب يه سوال :

کی فيلم Moll Flanders رو داره؟ يا ميدونه از کجا ميشه دانلودش کرد؟ورژن 1998 رو ميخوام.:blush:

Moll_Flanders1702030.jpg

mollflanders_1996.jpg

moll96_50.jpg

moll96_6.jpg

mfdown.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
I my me strawberry eggs رو دیدم ، فریدا جان ... چقدر بانمک و شیرین بود
01_smile.gif
.... خیلی هم خوب موضوعات حساس رو touch کرده بود ...
rainbowf.gif
... مشابه همین اگه داری ، بفرست واسه مون ...
4dg0i9w.gif

پی نوشت : در مورد این فیلمه هم اینو پیدا کردم ، بدردت می خوره ؟
http://isohunt.com/download/13097845/moll+flanders

بالا