hadinba
Registered User
- نوشتهها
- 187
- لایکها
- 9
من سرچ میکردم همه رنگهاش یه قیمته! پس چرا ایران طلایی گرونتره!:blink:
دادا خوابی مثه اینکه ها!
چه سوالی بود آخه؟!
من سرچ میکردم همه رنگهاش یه قیمته! پس چرا ایران طلایی گرونتره!:blink:
سوال از تو پرسیدم!دادا خوابی مثه اینکه ها!))
چه سوالی بود آخه؟!![]()
سوال از تو پرسیدم!
خسته نباشی:lol:
گقتم دنبال طلاییش هستی حتما در جریانی! برای همین ازت سوال کردم!
اونور طلای سفید و مشکیش یه قیمته!
چرا اینجا فرق میکنه!:blink:
مرسی این الان شد جوابهمیشه همین داستان بوده ! 5 هم اومده بود، گرون تر از سفید بود، چون سفید طالب بیشتر داشت!
امسال حالا طلایی خیلی طرفدار داره و تقاضا براش خیلی زیاده، ولی متاسفانه به اون اندازه که باید عرضه نشده تو بازار.......
اگه به اپل استور هنگ هنگ که یکی از پرفروش ترین پارت های بازاره یه نگا بندازی می بینی که رنگ طلایی ناموجوده! همین شرایط برای خیلی از اپل استورهای دنیا هم به وجود اومده بود که الان کم کم دیگه داره مرتفع میشه مساله!
در کنار این حالا شما فعالیت دلال جماعتو در نظر بگیر ... ببین چقدی تاثیر میذاره رو قیمت....
مثل هر سالقیمت اپل استورم برای انلاک فکتوری ندارم!
پس یه 200 دلاری داره گرونترمیده طرفمثل هر سال
در امریکا:
16G=649$ Sim Free
32G=749$ Sim Free
64G=849$ Sim Free
ebay و این داستانارو بی خیال شو!مرسی این الان شد جواب
توی ebay من چک کردم مثلا 32 گیگ گلد 930 40 دلار بود 64 هم 1030 40 دلار به نظرت ارزش داره از امریکا ادم بخره؟ حدودا 100 تا 150 دلاری هزینه اوردنش تا ایران میاد روش
قیمت اپل استورم برای انلاک فکتوری ندارم!
اره واقعاebay و این داستانارو بی خیال شو!فقط از خود اپل استور ، خرید حضوری یا آنلاین!
فک نمی کنم ارزششو داشته باشه ، چون تا سفارش بدی گوشیو برسه دستت، قیمتا متعادل تر میشه و مسلماً به دردسر خرید و ارسالش نمیارزه! ولی اگه بتونی یکیو پیدا کنی که گوشی رو برات بیاره ( ینی هزینه پست ندی ) ، خیلی بصرفس از آمریکا بخری! خود گوشی 750 دلار + مالیات (که با توجه به ایالت ، تغییر می کنه) 40 دلار در نظر بگیر! اگه بخوام رند کنم اعداد رو، باید 800 دلار بابت آیفون 5اس 32 گیگ بپردازی! حالا یا دلار میدی به طرف یا ارزش ریالی معادلشو حواله می کنی ، یکم تغییر می کنه قیمت تموم شدت....
دوست عزیز میشه در مورد مهلت تست 72 ساعته بیشتر توضیح بدید؟
داداش قیمت هایی که زدی به روز هست؟؟ جدیده؟
خاطرات گذشته
پ.ن : حمید خان ، منتظر فروش وبژه 5اس با قیمت عالی ( مخصوصاً رنگ طلایی) هستیم.![]()
نوت 3 n9005 مشکی موجود دارید؟
قیمت 32 گیگ و 64 گیگش رو اگه دارید لطف کنید.
با تشکر